Yazlık Fiyatları

Yazlık Fiyatları

Son dakika yazlık fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yazlık fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yazlık fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yazlık Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yazlık fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 yazlık fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm yazlık fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kiralar uçuşa geçti! Aylık fiyatına günlük kira dönemi başladı, geceliği 15 bin lira...
Kiralar uçuşa geçti! Aylık fiyatına günlük kira dönemi başladı, geceliği 15 bin lira... Fahiş kira fiyatları gündemdeki yerini korurken yaz aylarının gelmesi ve bayram tatinin başlamasına günler kala yazlık fiyatları tavan yaptı. Özellikle ailelerin tercih ettiği tatil bölgelerindeki günübirlik ev fiyatları aylık kira fiyatlarıyla yarışıyor. Vurguncular için fırsat kapısı haline gelen dairelerin günlük fiyatı Fethiye, Bodrum, Marmaris ve Çeşme gibi yerlerde 15 bin TL’ye ulaşıyor. 20 bin TL depozito istenen evlerin temizliği için bile bin lira isteniyor.
7.07.2022 Ekonomi
Konut satışında yüzde 38,8 artış
Konut satışında yüzde 38,8 artış Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre, nisanda Türkiye genelindeki konut satışları önceki yılın aynı ayına göre yüzde 38,8 artarak 133 bin 58 oldu. Nisanda toplam konut satışları içinde yabancılara yapılan konut satışının payı ise yüzde 4,8 oldu.
17.05.2022 Ekonomi
En düşük ve en yüksek yazlık fiyatları belli oldu! İşte bölge bölge satılık-kiralık rakamlar...
En düşük ve en yüksek yazlık fiyatları belli oldu! İşte bölge bölge satılık-kiralık rakamlar... Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren gelişme! Sezon başladı, bölge bölge satılık-kiralık yazlık fiyatları belli oldu. Bu tarihe dikkat! Antalya, Belek, Kalkan, Muğla, Bodrum, Fethiye, Aydın, Didim, Kuşadası hepsi açıklandı, fiyatlar yüzde 50 arttı ama talep artışı nedeniyle ciddi indirim bekleniyor. Bu yıl yoğunluk bayram sonrasında başlarken, fiyatlardaki artış da devam ediyor. Popüler bölgelerde yüksek fiyatlar nedeniyle kiralamalar geçen yıllara göre zayıf seyrederken, talebin çoğu daha uygun fiyatlı beldelere kaymaya başladı. Yabancıların da ilgisi dikkat çekiyor. İşte ilgi gören tatil beldeleri ve günce tatil fiyatları...
17.05.2022 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 100 arttı! Tatile gidecekler dikkat, hepsine zam geldi
Fiyatlar yüzde 100 arttı! Tatile gidecekler dikkat, hepsine zam geldi Tatile gidecekleri yakından ilgilendiriyor. Fiyatlar yüzde 100 arttı. Hepsine zam geldi. Sezonun yaklaşması ile yazlık arayanların sayısı artmakla birlikte yazlık fiyatları da cep yakmaya devam ediyor. Ukrayna-Rusya arasındaki krizin de etkilediği yazlık kira fiyatları tavan yaptı. Bodrum'da geçen sezon 50 bin lira kira istenen villaların ise donanımına göre aylık kiraları 90 bin ile 100 bin liraya kadar yükseldi. Çeşme'de villaların 3 aylık sezonluk kiraları yüzde 100 arttı. İşte son dakika haberin detayları...
14.04.2022 Ekonomi
Satılık yazlık fiyatları 1 yılda iki kat arttı!
Satılık yazlık fiyatları 1 yılda iki kat arttı! Son 1 yıl içerisinde yazlık bölgelere olan talep arttı. Son verilere bakıldığında yazlık bölgelerdeki satılık konut fiyatlarının son 1 yıl içerisinde yüzde 100’ün üzerinde arttığını gözler önüne seriyor. Peki, Satılık yazlık fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar…
27.02.2022 Ekonomi
Tatile gidecekler dikkat! Fiyatlar yüzde 40 arttı, yaz ayına kadar...
Tatile gidecekler dikkat! Fiyatlar yüzde 40 arttı, yaz ayına kadar... Tatile çıkacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Fiyatlar arttı. Açıklama geldi. Şimdiden rezervasyon yapın. Pandemiyle öne çıkan yazlık evlerde fiyatlar geçen yıla göre yüzde 40 arttı. Yabancı talebinin güçlü olduğunu belirten sektör temsilcileri, “Yerli turist elini çabuk tutsun. Fiyatlar yaza daha da artacak” dedi.
8.01.2022 Ekonomi
Faiz indirimi ile ilgili flaş açıklama! 1.000 TL cepte kalıyor
Faiz indirimi ile ilgili flaş açıklama! 1.000 TL cepte kalıyor Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası kamu bankaları konut kredisi faizlerinde indirim kararı aldı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank konut kredisi faizlerini 2 puan indirdi. İndirim sonrası kredi kullanarak ev alacak olan vatandaşlar 1.000 TL avantaj sağlıyor. Uzun süredir fiyat artışları ile gündemde olan konut sektörü kredi indirimi sonrası ev fiyatlarındaki artışla da gündeme geldi. Fiyatlar artsa da faiz indiriminden yararlanalar karlı olacak. Örneğin 300 bin TL 10 vadeli olarak kullanıldığında 1.000 liralık ödeme avantajı sağlanıyor.
3.11.2021 Ekonomi
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 60 arttı, en düşüğü 4 bin lira...
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 60 arttı, en düşüğü 4 bin lira... Ev ve yazlık fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Fiyatlara zam geldi. Ev fiyatlarında en çok artış yaşanan iller belli oldu. Koronavirüs sürecinde yazlıklara artan ilgi fiyatlara yansıdı. Konut fiyatlarında zam şampiyonu Muğla, Aydın ve Antalya oldu. Yıllık artış yüzde 60’ı buldu.
19.06.2021 Ekonomi
Ev fiyatları yüzde 50 arttı! Kiralar ise...
Ev fiyatları yüzde 50 arttı! Kiralar ise... Ev almak isteyen milyonları yakından ilgilendiriyor. Ev fiyatlarında yüzde 50'den fazla artış yaşandı. Talep her zamankinden fazla oldu. Bu da ev fiyatlarına yansıdı. Geçen yıl ev alan kişiler kazanç elde ederken ev sahibi olmak isteyenler de 'ev almak için doğru zaman mı?' sorusuna yanıt arıyor. Koronavirüs salgını nedeni ile insanların yaşam şekli değişirken yeni ihtiyaçlar da ortaya çıktı. Pandeminin etkisiyle yazlık evlere talep artınca fiyatlar da yükseldi. Yazlık evlere talep artınca kiralar da tavan yaptı. İzmir'in Çeşme ilçesinde ortak havuzlu bir sitede, 3 ay süren sezonluk kira bedeli 350 bin liradan başlayıp 750 bin liraya kadar çıktı.
23.03.2021 Ekonomi
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar...
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar... Ev sahibi olmak isteyen ya da kiralık ev arayan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını ile birlikte tamamen değişti. Salgın neden ile insanların yaşam şekli değişirken yeni ihtiyaçlar da ortaya çıktı. Pandeminin etkisiyle yazlık evlere talep artınca fiyatlar da yükseldi. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lirayı bulurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor. Alaçatı’da geçen yıl 200 bin liraya sezonluk kiralanan villa için bu yıl istenen rakam 300 bin TL.
21.03.2021 Ekonomi
Yazlık evde en pahalı Çeşme, Bodrum ikinci
Yazlık evde en pahalı Çeşme, Bodrum ikinci Yazlık bölgelerde ortalama metrekare fiyatı en yüksek 8 bin 641 lira ile Çeşme çıktı. Çeşme’yi 5 bin 582 liraya Bodrum, 4 bin 473 lirayla Kaş izledi. En fazla prim yapan tatil beldesi Erdek.
29.06.2018 Ekonomi
'Bunun adı fırsatçılıktır'
'Bunun adı fırsatçılıktır' Yazlık evlerin kiralarının sezonluk 30 bin liraya ulaşması, Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak'ı isyan ettirdi
10.06.2015 Arşiv
Yazlık almanın tam zamanı
Yazlık almanın tam zamanı Yabancılar çekildi, vatandaşa kelepir yazlık fırsatı doğdu
10.04.2008 Arşiv
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak İstanbul'da faaliyet gösteren ve yüzde 28,09 oranında zam alan ticari taksilere taksimetre tarife yüklemeleri başladı. Öte yandan taksi şoförlerinin ücretinin de artması bekleniyor. Yarım günde 1000 TL alan şoförlerin zam sonrası yevmiyelerinin 1250 TL olması bekleniyor.
10.01.2024 Ekonomi
Kiracıları yakından ilgilendiren uyarı! 'Kesinlikle ödeme yapmayın'
Kiracıları yakından ilgilendiren uyarı! 'Kesinlikle ödeme yapmayın' Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Mersin'de konut stoku tükendi, ev kiraları 20 bin TL'ye kadar yükseldi. Fırsatçıların internet sitelerindeki kiralık ev ilanlarını kopyalayıp ilana koyup dolandırıcılık yaptıklarını söyleyen Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, "Vatandaşlarımız ev sahibi ya da emlakçı ile yüz yüze gelmeden, evi görmeden kesinlikle bir ödeme yapmasın" diye konuştu.
2.10.2023 Ekonomi
Otel fiyatları ve yazlık kiraları cep yakıyor! Gecelik 200 TL'ye alternatif tatil imkanı
Otel fiyatları ve yazlık kiraları cep yakıyor! Gecelik 200 TL'ye alternatif tatil imkanı Son yılların yükselen alternatifi olan kamp tatili, otel ve yazlık fiyatlarındaki son artışların ardından vatandaşlar için önemli bir tercih haline geldi. Kamp çadırı ve malzemeleri olanlar için bu tercih avantajlı olsa da bu ürünleri yeni almayı düşünenleri yüksek fiyatlar bekliyor. Dahası kamp alanlarında konaklamalar gecelik 200 liradan başlıyor. Bayram tatilinde ise zam var.
25.05.2023 Ekonomi
4-9 Mayıs ŞOK aktüel 2023 katalog yayınlandı! ŞOK ayçiçek yağında, şampuanda fiyatlar tepetaklak!
4-9 Mayıs ŞOK aktüel 2023 katalog yayınlandı! ŞOK ayçiçek yağında, şampuanda fiyatlar tepetaklak! ŞOK 4-9 Mayıs 2023 aktüel katalog yayınlandı. ŞOK ayçiçek yağı fiyatları tepetaklak oldu. Ucuz alışveriş isteyenler ŞOK bu hafta katalogda birbirinden farklı ürünleri indirimli fiyatlarla gördü. Mayıs ayının gelmesiyle yazlık ürünlerde indirim yapan markette borcam, şampuan ve iç giyimde de sürpriz kampanyalar yer aldı. İşte 4-9 Mayıs ŞOK aktüel 2023 katalog ve indirimli ürünler listesi...
3.05.2023 Ekonomi
TZOB Başkanı Bayraktar nisan ayı market fiyatlarını açıkladı
TZOB Başkanı Bayraktar nisan ayı market fiyatlarını açıkladı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, nisan ayında fiyatı en fazla artan ürünün markette ve üreticide patates; fiyatı en fazla düşen ürünün ise markette kabak, üreticide sivri biber olduğunu açıkladı.
1.05.2023 Ekonomi
Yatırım yapmak isteyenler için fiyat, olay, tarih vurgusu! 'Para kazanıp satın'
Yatırım yapmak isteyenler için fiyat, olay, tarih vurgusu! 'Para kazanıp satın' Bilinçli yatırım yapmak paranın kontrolü açısından büyük önem taşıyor. Birikimlerini değerlendirmek, yatırım yapmak isteyenler ya da 'bir şeyin borcuna gireyim' düşüncesi ile arayış içinde olan kişilerin kafasında çokça soru işaretleri bulunuyor. İşte yatırımların hangi yönde yapılması gerektiği ile ilgili merak edilen sorular ve yanıtları...
27.04.2023 Ekonomi
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, et fiyatlarında yaşanan artışlar nedeniyle damızlık hayvanların yine kesime gitme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Bayraktar, "Damızlık hayvan sayısının azalmasıyla et ve süt ürünlerini daha pahalı tüketmek zorunda kalırız" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi Tatil planı yapacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Oteller 2023 yılı yaz sezonunu açmaya başladı. Bu yaz da yerli turist için ‘her şey dahil’ denize yakın tesislerde ailecek tatil yapmak pahalıya gelecek. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Ekonomi
Deprem sonrası yeni dönem! Talep arttı, fiyatları 520 bin liradan başlıyor
Deprem sonrası yeni dönem! Talep arttı, fiyatları 520 bin liradan başlıyor İzmir'de genellikle yazlık ilçelerde tercih edilen karavan yaşamı, deprem sonrası giderek yaygınlaştı. Güvenlik kaygısı nedeniyle karavan ve tekerlekli küçük evlere (tiny house) talep artarken, üreticiler yüzde 50'nin üzerinde artan siparişlere yetişmekte güçlük çekiyor. Karavan fiyatları 520 bin TL'den, tekerlekli küçük evler ise 430 bin TL'den başlıyor.
21.03.2023 Ekonomi
Depremden sonra yazlık yerlerde kiralık ve satılık ev fiyatları yükseldi
Depremden sonra yazlık yerlerde kiralık ve satılık ev fiyatları yükseldi Depremlerinin ardından yazlık yerlere gelen depremzedelerin kiralık ve satılık evlere ilgi gösterdiğini belirten gayrimenkul uzmanı Şule Alp, bu durumun emlak piyasasını yükselttiğini dile getirdi.
15.03.2023 Ekonomi
Arabası olana kış lastiği uyarısı geldi
Arabası olana kış lastiği uyarısı geldi Yurdun yüksek kesimlerine yağan kar, batıda henüz görülmezken havalara güvenerek kış lastiğini taktırmayanlara uzmanlardan uyarı geldi. Lastiklerin değiştirilmesi için karın yağmasının beklenilmemesi gerektiği konusunda uyaran uzmanlar, kaplama kış lastiklerinin kazalara davetiye çıkardığını söyledi.
14.01.2023 Gündem
Yüzde 80 avantajlı fiyat! Talep patlaması yaşanıyor
Yüzde 80 avantajlı fiyat! Talep patlaması yaşanıyor Kuzey Ege'de 30 binin üzerindeki yazlık sayısı ile dikkati çeken Edremit Körfezi'nde, özellikle yerli turistlerin tercihi çadır ve karavan kamplar oldu. Otellere göre ortalama yüzde 80 avantajlı fiyatlarla ilgi gören bu kamplar, Kazdağları ve Madra Dağı'nın eteklerinde turistlere doğa ile iç içe bir tatil fırsatı sunuluyor.
24.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yazlık Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yazlık fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.