Yaz Mevsimi

Yaz Mevsimi

Son dakika yaz mevsimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaz mevsimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaz mevsimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaz Mevsimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaz mevsimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 473 yaz mevsimi haberi bulunmuştur. Tüm yaz mevsimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve Kahve denilince ilk akla gelen mekanlardan biri de Starbucks'tır. Leziz, meşhur kahveleri ile ünlü Starbucks’ta hangi kahveleri içmeli? İşte Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri...
22.04.2024 Yaşam
Araba almak isteyene yaz mevsimi uyarısı yapıldı! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
Araba almak isteyene yaz mevsimi uyarısı yapıldı! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açılaması geldi. İlan platformlarında ikinci el araçlar için şubat ayı verileri açıklandı. Yeni yılın ilk aylarından itibaren sıfır araç fiyatları yükselirken ikinci elde fiyatlar halen düşük kalmıştı. Araştırmaya göre şubatta fiyat düşüşü durdu. En çok ilana çıkan araç modelleri de belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Özellikle yaz mevsimi geldiğinde ya da insanlar yıllık izinlerini kullanmak için tatile gitmek istediklerinde Türkiye'de gezip görebilecekleri şehirler hakkında araştırmalar yapmaktadır. Amasya da gezip görülebilecek güzel illerimiz arasında yer almaktadır. Amasya'ya giden kişiler genellikle yaşadıkları yere memnun bir biçimde dönmektedirler.
18.01.2024 Eğitim
8. Sınıf Mevsimler Ve İklim: Mevsimler Ve İklim Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Mevsimler Ve İklim: Mevsimler Ve İklim Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Dünya üzerinde iklimi etkileyen çeşitli faktörler vardır. Dünyadaki farklı alanlar, enlem ve çevredeki arazi gibi faktörlere bağlı olarak farklı iklimlere sahiptir. Yıllık ortalama yağış haritaları iklimdeki bu değişiklikleri göstermektedir.
24.12.2023 Eğitim
Yaz meyvesi erik ve kirazın fiyatı altın ile yarışıyor
Yaz meyvesi erik ve kirazın fiyatı altın ile yarışıyor Kayseri'de özellikle hamile kadınların tercih ettiği yaz meyveleri erik ve kirazın kilogram fiyatı, 3 bin ile 3 bin 200 TL arasında değişiyor. Kış aylarında yurt dışından getirilen mevsim dışı meyveler, şimdilerde çeyrek altın fiyatı ile yarışıyor.
19.12.2023 Ekonomi
Mevsimler Ve İklim Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
Mevsimler Ve İklim Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Mevsimler, dünyanın dönüş hareketine bağlı olarak değişen hava hareketleridir. Dünya hem kendi hem de güneş etrafında dönmektedir. Kendi çevresinde dönüşü sayesinde gece ve gündüz oluşmaktadır. Güneşin etrafında dönüşüne bağlı olarak da mevsimler meydana gelmektedir. Güneş ışınlarının dünyaya ulaşımı sırasında ışın açıları değişmektedir. Bu durumda ısı farklılıkları da oluştuğundan mevsimler meydana gelmektedir.
18.12.2023 Eğitim
Leke sorununu en aza indirmek mümkün! Uzmanından cilt bakım rutini ve önerileri
Leke sorununu en aza indirmek mümkün! Uzmanından cilt bakım rutini ve önerileri Yaz mevsimi geride kaldı. Güneş ışınlarının cilt üzerindeki etkisi sonbaharla birlikte gün yüzüne çıktı. Bronzlaşan cilt rengini kaybetti, sıcak hava cildi nemsizleştirerek donuklaştırdı. Doğa kendisini yeni mevsime hazırlarken, cilt de kendini yenilemeye hazır hale getirdi. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu da mevsim geçişlerine uygun, cildi mevsim değişimine hazırlayacak cilt bakım önerilerinde bulunarak önleyici tedbirlerden bahsetti.
30.09.2023 Sağlık
Arnavutluk Bayrağı Anlamı Nedir? Arnavutluk Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Arnavutluk Bayrağı Anlamı Nedir? Arnavutluk Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Balkan ülkelerinden biri olan Arnavutluk, Adriyatik ve İyon denizine kıyısı olan bir ülkedir. Yunanistan'ın kuzeyinde bulunan ülke mimarisi, tarihi ve kumsalları ile ön plana çıkan bir ülkedir. 
3.09.2023 Eğitim
Erik Kaç Kalori? Erik Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Erik Kaç Kalori? Erik Besin Değerleri Ve Kalorisi... En güzel yaz mevsimi meyveleri içerisinde erik gelir. Çok kısa süreliğine gelip hemen kalkan erik, ekşi yanıyla ve büyük lezzeti üzerinden tüketilir. Özellikle hafif şekilde tuzlamak suretiyle lezzetini çok daha yukarı çektiğini söylemek mümkündür. Tabii birçok meyvede olduğu gibi erik meyvesini de belirli bir kalorisi bulunur. 100 gram üzerinden bakıldığı zaman ise erik 45,9 kaloriye sahiptir. Ne zaman da 1 adet erik 20 gram etmesi ile beraber aynı zamanda 9 kaloridir. Bu kaloriye dikkat ederek yaz aylarında eriği tüketmek mümkündür. 
12.07.2023 Sağlık
Yaz aşkı kapıyı çalmak üzere! Bu yaz hayatının aşkını bulacak 5 burç
Yaz aşkı kapıyı çalmak üzere! Bu yaz hayatının aşkını bulacak 5 burç Güneş tepede parlamaya, herkes yazlıklarda buluşmaya başladıysa mevsimi gelmiş; yaz aşkı kapıyı çalmak üzeredir. Şüphe yok ki yaz mevsiminin daha çabuk aşık olmamızı sağlayan enerjisi vardır. Kalbimiz daha hızlı atar. Şarkılar daha anlamlı hale gelir. Peki bu yaz hayatının aşkını bulacak burçlar hangileridir? İşte yaz aşkını bulacak 5 burç...
18.10.2023 Astroloji
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu yapay zeka sohbet arkadaşı
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu yapay zeka sohbet arkadaşı Girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in piyasaya sürdüğü yapay zekalı sohbet arkadaşı Cere, 3 ayda 1 milyon soruya yanıt üretti. Cere’ye en çok sorulan sorular arasında dünya mutfağı, müzik ve tatil önerileri ilk 3’e girdi. Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkul, “İlk 3 ayda ulaştığımız 200 bin kullanıcımızın yüzde 65’ini genç bireyler oluşturuyor. Gençler yapay zeka teknolojilerini kullanarak öğrenmeyi ve üretmeyi sevdi” dedi.
26.06.2023 Ekonomi
Meteoroloji'den kuvvetli yağmur açıklaması! İller belli oldu: İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya
Meteoroloji'den kuvvetli yağmur açıklaması! İller belli oldu: İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya Meteoroloji hava durumu son dakika... Sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Yaz mevsimi gelmesine rağmen çok sayıda kentte kuvvetli yağışlar etkisini gösteriyor. Sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. MGM, son dakika uyarılarda bulunarak kuvvetli yağış alarmı veriyor. Önümüzdeki günlere ilişkin de hava durumu tahminini Meteoroloji Genel Müdürlüğü duyurdu. İşte detaylar...
15.06.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! Sel ve sağanak yağmur uyarısı, iller tek tek açıklandı
Meteoroloji son dakika uyardı! Sel ve sağanak yağmur uyarısı, iller tek tek açıklandı Meteoroloji hava durumu son dakika... Yaz mevsimi gelmesine rağmen çok sayıda kentte kuvvetli yağışlar etkisini gösteriyor. Sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. MGM, son dakika uyarılarda bulunarak kuvvetli yağış alarmı veriyor. Yağışların 1 hafta daha sürmesi bekleniyor. Uzman isimden açıklama gelirken önümüzdeki günlere ilişkin de hava durumu tahminini Meteoroloji Genel Müdürlüğü duyurdu. İşte detaylar...
14.06.2023 Gündem
Kulak ağrısıyla hastaneye gitti, korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar uyardı: Artarak devam edecek
Kulak ağrısıyla hastaneye gitti, korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar uyardı: Artarak devam edecek Erzincan’da havaların ısınmasıyla birlikte kenelerden insanlara geçen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış başladı. Kentte son 1 haftadır 5 kene şüphesiyle hastaneye giderken 2 kişiye KKKA tanısı koyularak tedaviye alındı. Bir kişinin ise kulak ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede kulağından kene çıktı.
12.05.2023 Yaşam
Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor
Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor Doğal ürünler saç sağlığını olumlu etkiliyor. Mineral eksikliği, antioksidan yetersizliği ve vitamin düşüklüğü nedeniyle kopma noktasına gelen ve her banyo da bir tutam dökülen saçlarınız için bilinen en iyi bakım ürünlerini kullandıysanız ve işe yaramadıysa haberimizi okumaya devam edin. Saç dökülmesini durdurmasının yanısıra 1 ayda 10 cm gibi inanılmaz bir büyüme hızını yakalayan bir karışımı banyoda iki dakika uygulamanız yeterli olacak.
5.05.2023 Sağlık
Cinsel isteksizliğe yol açabilir! Mevsimlerin değişimi insanları da etkiliyor
Cinsel isteksizliğe yol açabilir! Mevsimlerin değişimi insanları da etkiliyor Bahar depresyonunun yorgunluk belirtileriyle ortaya çıktığını söyleyen Psikolog Dilara Dalyan, “Kişiler çok belirgin bir şekilde dikkat ve konsantrasyon güçlüğü yaşar. Kişi eskiden mutlu olduğu şeylere ilgi duymaz, hatta hiçbir şey yapmak istemez. Yorgunluk, bitkinlik, enerji kaybı, motivasyon kaybı, cinsel isteksizlik, uyku bozukluğu, aşırı alınganlık, duygusallık, sabırsızlık, iştah kaybı, kilo verme ya da aşırı iştahla kilo alımı görülebilir. Bazen de bahar yorgunluğu kişilerde saldırganlık, yaşamı değersiz bulma ve intihar düşüncelerine yol açabilir” dedi.
25.04.2023 Sağlık
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
Kiev'de art arda patlama sesleri!
Kiev'de art arda patlama sesleri! Rus güçlerinin sabah erken saatlerde Ukrayna'nın başkenti Kiev'e düzenlediği saldırılar nedeniyle şehirde 2 ayrı patlama meydana geldi.
17.10.2022 Dünya
Elektrikli scooter ölüm saçıyor
Elektrikli scooter ölüm saçıyor Son yıllarda scooter kazalarıyla hastane acilleri vakalarla doldu taştı. Ameliyat geçirerek sakat kalan hastaların sayısında önemli bir artış olduğuna dikkat çeken Uzman Dr. Mehmet Özel, scooter kazalarının her geçen gün arttığını belirterek, "Her yaş grubundan gelen mağdurlar kalıcı hasar ve ölümle karşılaşabiliyor" dedi.
10.09.2022 Sağlık
Elektrik ve doğal gaz faturasında yüzde 50 tasarruf imkanı
Elektrik ve doğal gaz faturasında yüzde 50 tasarruf imkanı Elektrik ve doğal faturalarını düşürecek yöntem! Isınmada yüzde 50’ye yakın tasarruf sağlıyor, kışın olduğu gibi yaz aylarında da termal konfor sağlıyor. Yüksek elektrik faturalarından tasarruf etmenin yollarını tek tek anlata uzman isim, “Dış cepheden uygulanan ısı yalıtımı, dışarıdaki sıcaklığın etkisini iç ortama geçmesini, engel olarak soğutma sistemlerinin daha az ve verimli çalışmasına destek oluyor” dedi.
11.08.2022 Ekonomi
Kripto paralar yükselişe geçti! Bitcoin, Ethereum, Ripple...
Kripto paralar yükselişe geçti! Bitcoin, Ethereum, Ripple... Kripto paralarda beklenmeyen gelişme. Kripto paralar uçuşa geçti. Kripto paralarda enflasyon yükselişi meydana geldi. ABD’de dün açıklanan aylık enflasyon yüzde 0 düzeyinde geldi. Kripto paralar da Fed’in aldığı aksiyonların işe yaradığı düşüncesiyle primlenmeye başladı. Bitcoin yeniden 24 bin dolar sınırını aştı.
11.08.2022 Ekonomi
Hamilelere 'yaz' uyarısı
Hamilelere 'yaz' uyarısı Yaz mevsiminin kendini gösterdiği günlerde, herkes güneşin yakıcı etkisine karşı kendini korumak ve ferahlatmak için uğraşırken, hamileler hem aldıkları fazla kilolarla hem de gebeliğin etkisinde hormonlara bağlı artan sıcaklık hissi ile mücadele ediyor.
23.07.2022 Sağlık
24 Haziran 2022 ne olacak, 24 Haziran gezegenler saat kaçta hizalanacak? Deprem olacak mı 24 Haziran?
24 Haziran 2022 ne olacak, 24 Haziran gezegenler saat kaçta hizalanacak? Deprem olacak mı 24 Haziran? 24 Haziran ne olacak, 24 Haziran gezegen dizilimi saat kaçta başlıyor? 21 Haziran ekinoksunu geride bıraktık ve Yengeç burçlarının dönemi ile birlikte yaz mevsimine girdik. 24 Haziran bugün ise gezen dizilimi olacak. Peki, 24 Haziran 2022 ne olacak, Deprem olacak mı 24 Haziran?
24.06.2022 Astroloji
21 Haziran en uzun gece mi gündüz mü? Yaz gündönümü 21 Haziran nedir, 21 Haziran ekinoks nedir, özellikleri? 21 Haziran’da en uzun gece nerede, hangi ilde?
21 Haziran en uzun gece mi gündüz mü? Yaz gündönümü 21 Haziran nedir, 21 Haziran ekinoks nedir, özellikleri? 21 Haziran’da en uzun gece nerede, hangi ilde? 21 Haziran en uzun gece mi gündüz mü? Dünyanın güneşe yaklaşıp uzaklaşması, Kuzey ve Güney Yarım Küreler arasındaki mevsim sürelerinin farklı olmasına neden oluyor. Türkiye'nin de içinde bulunduğu Kuzey Yarım Küre'de bugün en uzun gün ve en kısa gece yaşanacak. Peki, 21 Haziran nedir, 21 Haziran ekinoks nedir, özellikleri? 21 Haziran’da en uzun gece nerede, hangi ilde?
21.06.2022 Gündem
Solunum alerjileri, enfeksiyonlarla karıştırılıyor
Solunum alerjileri, enfeksiyonlarla karıştırılıyor Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, bahar ve yaz aylarında etkisini artıran solunum yolu alerjilerinin, soğuk algınlığı ve üst solunum yolu enfeksiyonları ile karıştırıldığı için yanlış tedavi uygulandığını belirterek, "Çoğu maalesef alerji değil de sanki enfeksiyon gibi tedavi ediliyor. Ezbere ilaçları da çok kullanmamak lazım" dedi.
18.06.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Yaz Mevsimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaz mevsimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.