Yaver

Yaver

Son dakika yaver haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaver ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaver haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaver

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaver gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 yaver haberi bulunmuştur. Tüm yaver haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır? Rüyada görülen yorgan, sıcaklık, manevi ya da maddi yardım anlamını sembolize eder. Rüyada yorgan görmek, genelde şansın yaver gideceğini işaret etmektedir. Rüyada lüks bir yorgan görmek de yaşamınızın zengin olacağını ve servetinizin artacağını belirtmektedir. Rüyada kumaş parçalarından yapılmış olan bir yorgan ya da rengarenk bir yorgan görmek de aile hayatınızın neşe dolu olacağına işaret eder.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Temiz Su Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Berrak Su Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Temiz Su Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Berrak Su Nasıl Yorumlanır? Rüyada temiz su görmek hayra ve kısmete yorulan bir rüyadır. Rüyasında temiz su gören kişilerin hayatlarında temiz bir sayfa açacakları ve başarılı olup sıkıntılı günleri geride bırakacakları rivayet edilir.
15.01.2024 Eğitim
Rüyada Poğaça Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Poğaça Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Poğaça Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Poğaça Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada poğaça görmek genelde olumlu ve hayırlı bir rüya olarak görülmektedir. Rüyasında poğaça gören kişilerin iş yaşamlarında büyük başarı elde edecekleri ve makam sahibi olacakları rivayet edilir.
14.01.2024 Eğitim
Döneri ekmek arasına koydu şeytanın bacağını kırdı! İşte 'ekmek arası dönerin mucidi' Malatyalı Kadir Nurman'ın hikayesi
Döneri ekmek arasına koydu şeytanın bacağını kırdı! İşte 'ekmek arası dönerin mucidi' Malatyalı Kadir Nurman'ın hikayesi Döneri ekmeğin arasına koydu, Almanların en sevdiği fast food sıralamasında birinciliğe tırmandı. Almanya’ya işçi olarak gitti ancak şansı bir türlü yaver gitmedi. Elini attığı tüm işler başarısızlıkla sonuçlandı. Gurbette gülmeyen talihini değiştirmekte kararlıydı. Soluğu Türkiye’de aldı. Hemen ticarete atıldı ancak ne yazık ki onda da hüsrana uğradı. Sonrasında baktı olmayacak tekrar Almanya’ya döndü. Hiçbir şekilde pes etmeyen Kadir Nurman şeytanın bacağını ise döneri ekmek arasına koyunca kırdı.
23.11.2023 Yaşam
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş Big Lurch, dünyanın en iyi rapçilerinden biri olabilecek bir isimdi. ‘Korku hip-hop’, ‘korku rap’ gibi tarzların öncülerindendi. Ancak çıkardığı albümlerin yanı sıra işlediği korkunç bir cinayetle dünya gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Kurbanının içinde şeytan olduğunu söyleyerek oda arkadaşının sevgilisini öldürdü ve vahşet bununla da sınırlı kalmadı...
1.02.2023 Dünya
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok Yasak Elma dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Biran Damla Yılmaz, son olarak çekimleri tamamlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'nde kamera karşısına geçti. 36 yaşındaki güzel, başrol oyuncularının dış görünüşlerine göre seçildiği iddiasıyla ilgili usta tiyatrocu Oya Başar'ın çok konuşulan sözlerini değerlendirdi.
11.12.2022 Magazin
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için özel anlamlı sözler, mesajlar ve sloganlar!
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için özel anlamlı sözler, mesajlar ve sloganlar! Dünya Kadın Hakları Günü her yıl 5 Aralık’ta kutlanıyor. Tüm dünyada mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanan Dünya Kadın Hakları Günü kadınların toplumda yaşadığı sorunlarının gündeme getirilmesi, farkındalık yaratılması ve çözüm önderileri sunulması açısından önemli bir gündür. Türkiye'de Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde bütün dünya ülkelerinden önce 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadınına "Seçme ve Seçilme Hakkı" tanındı.
4.12.2022 Gündem
Aziz dizisi apar topar final yapmıştı! Murat Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu
Aziz dizisi apar topar final yapmıştı! Murat Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu Aziz dizisinin apar topar yayından kaldırılması dizinin izleyicilerini şaşırtmıştı. Sezon ortası yeni dizi anlaşması yapamayan oyuncular için bu durum sorun oldu. Ancak Murat Yıldırım'ın şansı yaver gitti ve hemen bir teklif aldı. Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu.
4.09.2022 Magazin
Salih Bademci eşiyle birlikte kızına poz verdi!
Salih Bademci eşiyle birlikte kızına poz verdi! Dijital platformlarda oynadığı diziler ve sergilediği performansla sık sık adından söz ettiren Salih Bademci sezonun yorgunluğunu atmak için ailesiyle tatile çıktı. Kendisi gibi oyuncu eşi İmer Özgün ve kızı İklim'le birlikte tatil için Ayvalık'a gitti. Cunda Adası'nda deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran oyuncu çiftten Bademci, eşiyle birlikte minik kızına poz verdi. Yakışıklı oyuncu, o kareyi takipçileriyle de paylaştı.
21.08.2022 Magazin
Kredi kartı borcu olan herkes için geçerli! Asgari ödeme tutarı ve...
Kredi kartı borcu olan herkes için geçerli! Asgari ödeme tutarı ve... Kredi kartı borcu olan herkesi kapsıyor. Günümüzde pek çok kişi kredi kartı kullanıyor ya da çeşitli ihtiyaçları için kredi çekiyor. Ancak finansal olarak doğru yapılmayan harcamalar, sonrasında kişilerin ödeme güçlüğü çekmesine yol açabiliyor. Bu nedenle vatandaşlar kendileri için en doğru finansal yönetimi bulmaya çalışıyor. Baz tüketiciler ise kredi borçlarının yalnızca asgarisini ödeyebiliyor. Kart ya da kredi borcunu kapatmak için yollar arayanlar ne yapacağını araştırıyor. Peki finansal açıdan rahat bir hayat yaşamak için neler yapılabilir? Kredi borcu olanlar ve ödeme ile ilgili sorun yaşayanlar nasıl bir yol izlemeli? Parayı doğru şekilde yönetmek için neler yapılabilir? İşte merak edilen sorular ve yanıtları...
4.08.2022 Ekonomi
Bayram tatili öncesi otobüs biletlerinde yeni dönem! Vatandaşlardan yoğun ilgi
Bayram tatili öncesi otobüs biletlerinde yeni dönem! Vatandaşlardan yoğun ilgi Otobüs biletlerinde yeni dönem resmen başladı. Firmalar art arda duyurdu. Kurban bayramı öncesi şehirler arası otobüs bileti fiyatına gelen zam nedeni ile firmalar harekete geçti ve taksitli satış süreci başladı. Anlaşmalı bankalarla firmanın mobil uygulaması üzerinden yapılan ödemeler bazı vatandaşlarca olumlu karşılanarak talep gördü. Akaryakıta gelen zamların ardından otobüs ile seyahati tercih edenler taksitli bilet satışı ile ödmelerini iki aya bölerek yapabiliyor. Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul'daki otogarlarda yoğunluk oluşturdu. Otogarlardaki yoğunluk esnafın da yüzünü güldürdü.
5.07.2022 Ekonomi
Gökyüzü İle ilgili sözler... Mavi gökyüzü ile ilgili kısa ve anlamlı sözler
Gökyüzü İle ilgili sözler... Mavi gökyüzü ile ilgili kısa ve anlamlı sözler Gök ve yüz kelimelerinin birleşmesiyle oluşan gökyüzü, dil devriminden sonra kullanılmaya başlanmıştır. Feza, asuman, felek ve sema sözcükleri gökyüzü ile eş anlamlıdır.
23.05.2022 Gündem
Salih Bademci: İşimi severek yapıyorum ve  şansım yaver gitti!
Salih Bademci: İşimi severek yapıyorum ve şansım yaver gitti! Ünlü oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Cihangir'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Bademci, rol aldığı projelerin ön plana çıkmasıyla ilgili konuştu.
10.02.2022 Magazin
Çocuk katili Colin Pitchfork tahliye edildi! 61 yaşındaki sapık dünyayı dünyayı ayağa kaldırdı...
Çocuk katili Colin Pitchfork tahliye edildi! 61 yaşındaki sapık dünyayı dünyayı ayağa kaldırdı... 61 yaşındaki sapık katil Colin Pitchfork'un servest kalmasıyla İngiltere diken üstündeydi. 15 yaşında iki kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduktan sonra canice öldüren katilin salıverilmesi, ülkede infial yaratmıştı. Daha önce bahçedeki öğrenciler birkaç metre ötede oynarken okul çevresinde dolaşırken görüntülenen 61 yaşındaki katilin özgür kalması büyük tepki çekmişti. Korkulan oldu ve sapık cani genç kızlarla yakınlaşmaya çalışırken yakalanarak yeniden parmaklıklar ardına gönderildi. İşte dünyayı dehşete düşüren olayın dünden bugüne perde arkası.
24.11.2021 Dünya
Rüyada evlendiğini görmek ne anlama gelir? Rüyadaki düğün nasıl yorumlanır?
Rüyada evlendiğini görmek ne anlama gelir? Rüyadaki düğün nasıl yorumlanır? Rüyada evlendiğini görmek ya da düğün görmek pek çok kişinin sık gördüğü rüyalardandır. Rüya alimleri de kişinin medeni durumuna ya da rüyadaki olay akışına göre evlenme ve düğün ile ilgili rüyalara farklı yorumlamalar getirmiştir. Peki, Rüyada evlendiğini görmek ne anlama gelir? Rüyadaki düğün nasıl yorumlanır? Rüyada evliyle kendi düğününü görmek ne anlama geliyor? İşte rüya yorumları…
7.06.2022 Rüya Tabirleri
Rütbesini FETÖ elebaşı takmıştı! WhatsApp mesajları ortaya çıktı
Rütbesini FETÖ elebaşı takmıştı! WhatsApp mesajları ortaya çıktı Teğmen rütbesini Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in taktığını itiraf eden eski tuğgeneral Serdar Atasoy'un yargılanmasına başlandı. Darbe girişimi sırasında eski tuğamiral Sinan Sürer "Ataşeler" WhatsApp grubuna "Arkadaşlar TSK yönetime el koymuştur. Bunu tüm muhataplarına derhal iletin" şeklindeki mesajına "Emredersiniz komutanım" karşılığını verdiği aktaran Atasoy "Bu mesaj darbeyi kabul ettiğim anlamına gelmez" dedi.
30.09.2021 Gündem
Usta sanatçı İnci Çayırlı hayatını kaybetti!
Usta sanatçı İnci Çayırlı hayatını kaybetti! Türk Sanat Müziği sanatçısı, koro şefi İnci Çayırlı vefat etti. Onur Akay, acı haberi "Türk sanat müziğinin usta ismi Devlet Sanatçısı İnci Çayırlı'yı maalesef kaybettik" sözleriyle duyurdu.
1.09.2021 Magazin
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Türkiye'nin kuyusunu kazıyorlar
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Türkiye'nin kuyusunu kazıyorlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli "Türkiye'nin kuyusunu kazıyorlar, sözde ermeni soykırımına sarılıyorlar, 15 temmuza destek veriyorlar, Penysilvanya'da FETO'yu saklıyorlar. Utanmadan sıkılmadan bize parmak sallıyorlar. Yalanlarla dolu bir ortamda güvenin yeri yoktur." dedi.
15.06.2021 Siyaset
Şehit Uzman Çavuş Demirci'nin vasiyeti yürek yaktı!
Şehit Uzman Çavuş Demirci'nin vasiyeti yürek yaktı! Bitlis'in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayan askeri helikopterde şehit olan Uzman Çavuş Tolga Demirci'nin, ailesine, şehit olması halinde babasının Kayseri'deki mezarının yanına defnedilmeyi vasiyet ettiği ortaya çıktı.
5.03.2021 Gündem
Serdar Atasoy FETÖ soruşturmasından nasıl kurtuldu? 'Neriman'la takipsizlik almış
Serdar Atasoy FETÖ soruşturmasından nasıl kurtuldu? 'Neriman'la takipsizlik almış İtirafçı olan eski tuğgeneral Serdar Atasoy’un, 2019 yılındaki FETÖ soruşturmasından, ardışık aramaların arasında ‘Neriman’ isimli bir öğretmen de olduğu için kurtulduğu ortaya çıktı.
10.02.2021 Gündem
Arkadaşıyla mesajlaşan kardeşine kızdı, salladığı bıçakla yaralanan annesi öldü!
Arkadaşıyla mesajlaşan kardeşine kızdı, salladığı bıçakla yaralanan annesi öldü! Iğdır'da koranavirüs karantinasında olan Serkan Kayar (33) arkadaşıyla mesajlaşan kardeşi Özgecan’a (25) kızdı. Annesi Hanım Kayar (65), iki kardeşin arasına girince oğlunun salladığı bıçakla karnından yaralandı. Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan Hanım Kayar, hayatını kaybetti. Gözaltına alıan Serkan Kayar, tutuklandı.
21.12.2020 Gündem
Gönül Dağı dizisi türküleri! İşte Gönül Dağı Asuman'ın söylediği şarkı Ervah-ı Ezelden!
Gönül Dağı dizisi türküleri! İşte Gönül Dağı Asuman'ın söylediği şarkı Ervah-ı Ezelden! TRT'nin sevilen dizilerinden Gönüldağı dizisi konusu kadar dizideki türkülerle de gündeme geliyor. Peki, Gönül Dağı Asuman'ın söylediği şarkının adı ne? İşte Gönül Dağı dizisi türkülerinden Ervah-ı Ezelden videosu...
20.12.2020 Gündem
Cezayir basını yazdı: Türkiye firari yaveri iade etti
Cezayir basını yazdı: Türkiye firari yaveri iade etti Cezayir ordusundan sızdırılan hassas bilgilerin arkasında olduğu belirtilen ve 2019’un sonunda Türkiye’ye kaçan askerin geçen hafta Cezayir’e teslim edildiği iddia edildi.
4.08.2020 Dünya
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek?
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek? BEDAŞ, İstanbul'da düzenlenen bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu. BEDAŞ aynı zamanda elektriklerin tahmini olarak saat kaçta geleceğini de açıkladı.
21.01.2020 Gündem
Başarılı bir iş hayatına sahip olmak ister misiniz?
Başarılı bir iş hayatına sahip olmak ister misiniz? İş hayatında başarılı insanların sadece şanslarının yaver gittiğini düşünmek için ya fazla ego sahibi ya da oldukça iyimser biri olmak gerekir. Çünkü duayenlerin hayatlarına bakıldığında görünen tek şey çok çalışmak ve sorumlulukları eksiksiz yerine getirmek için yapılan fedakarlıklardır. Tabii ki bunların yanında başka başka sırları da var.
24.12.2019 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Yaver ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaver haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.