Yassı Ada

Yassı Ada

Son dakika yassı ada haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yassı ada ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yassı ada haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yassı Ada

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yassı ada gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 yassı ada haberi bulunmuştur. Tüm yassı ada haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da STK temsilcileri ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Osman Kavala'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının bazı çevreleri rahatsız etmesine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu. Bu adam Gezi olaylarının perde arkası koordinatörüydü. Yargımız onunla ilgili nihai kararı verdi. Kusura bakmasınlar bu ülkede hukuk var, yargı var." ifadelerini kullandı.
27.04.2022 Siyaset
Türk liderler cuma namazını Fatin Rüştü Zorlu Camisi'nde kıldı
Türk liderler cuma namazını Fatin Rüştü Zorlu Camisi'nde kıldı Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi'nin (Türk Konseyi) liderleri, cuma namazını Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Fatin Rüştü Zorlu Camisi'nde kıldı.
12.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı... 'Kesin korunacak hassas alan' ilan edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı... 'Kesin korunacak hassas alan' ilan edildi Adana, Balıkesir, Gümüşhane, İstanbul, Kahramanmaraş ve Mersin'deki bazı bölgeler, "kesin korunacak hassas alan" olarak tescil ve ilan edildi.
26.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resti çekti! 'Tanımıyoruz...'
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resti çekti! 'Tanımıyoruz...' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül darbesinin 40. yılında, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda Vesayetten Demokrasiye Milli İrade Sempozyumu'nda konuşarak, "Türkiye'de yapılmış veya teşebbüs edilmiş hiçbir darbe milli değildir, meşru değildir, masum değildir, onurlu değildir." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, "Sayın Macron, senin şahsımla daha çok sıkıntın olacak." dedi.
12.09.2020 Gündem
Bakan Pekcan'dan "27 Mayıs" mesajı
Bakan Pekcan'dan "27 Mayıs" mesajı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Milletimizin iradesini yok sayan her girişim tarihte kara bir leke olarak yer alacak." ifadesini kullandı.
27.05.2020 Ekonomi
Beklenen gün geldi! Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazır...
Beklenen gün geldi! Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazır... Adnan Menderes ve arkadaşlarının idamıyla sonuçlanan yargılamaların yapıldığı Yassıada bugün, darbenin 60'ıncı yıldönümünde Demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak açılıyor.
27.05.2020 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüksek Seçim Kurulunun  (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarlanması kararıyla  ilgili, "Bazı basın organlarında özellikle dışarıda öyle bir yorum yapılıyor ki  sanki seçimin tekrarlanması demek bir ülkede demokrasinin yokluğu anlamına  geliyormuş gibi... Tam tersine demokrasinin olmadığı ülkelerde seçimler tekrarlanmaz." dedi.
10.05.2019 Siyaset
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde polis, öğretmen, din görevlilerinin maaş ek göstergelerinin 3600'e çekilmesi, Cemevlerinin hukuki statü, Eğitimde kalite seferberliği, eski statların hepsinin millet parkı olması gibi milyonlarca kişiyi ilgilendiren müjdeleri peş peşe sıraladı. Konuşmasında "Güçlü Türkiye, Güçlü hükümet, Güçlü Meclis" vurgusu yapan Erdoğan konuşmasının ardından millet vekili adaylarını tanıttı.
24.05.2018 Siyaset
Süleyman Soylu: Bedelini ödetmezsek namerdiz
Süleyman Soylu: Bedelini ödetmezsek namerdiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'ya yönelik "Bu millete ödettiklerinizin bütün maliyetini size ödetmezsek namerdiz" dedi.
1.04.2017 Siyaset
Asgari ücretli ve emekliler yaşadı!
Asgari ücretli ve emekliler yaşadı! Tek parti iktidarı özellikle gençler ve dar gelirlilere fayda sağlayacak. Ak Parti seçimde 1300 TL asgari ücret, emekliye zam ve gençlere ücretsiz internet gibi vaatlerle öne çıktı
2.11.2015 Ekonomi
1 yatırdık 5 yılda 10 oldu, mutluyuz
1 yatırdık 5 yılda 10 oldu, mutluyuz Damat Tween, Tiryaki Agro gibi Türk şirketlerine 500 milyon $ yatırım yapan Bahreyn kökenli Investcorp, 5 yılda yatırımlarının değerini 5 milyar $’a çıkardı. Investcorp’un kurucusu ise ‘Para sihirbazı’ olarak tanınan Lütfi Kırdar’ın yeğeni Nemir Kırdar...
1.04.2015 Ekonomi
Başbakan'dan yedi güzel adam müjdesi
Başbakan'dan yedi güzel adam müjdesi Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kahramanmaraş'ta toplu açılış töreninde konuştu.
29.09.2021 Gündem
İhsanoğlu'ndan önemli açıklamalar
İhsanoğlu'ndan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programında soruları yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
Butik otel yapılabilir!
Butik otel yapılabilir! Bayraktar'dan Yassıada açıklaması
21.07.2013 Ekonomi
52 yıl sonra yeniden!
52 yıl sonra yeniden! Yeniden yargılama yolu
29.09.2021 Gündem
İlk kez bir CHP lideri Menderes'in kabrinde!
İlk kez bir CHP lideri Menderes'in kabrinde! 'Yapılan hatalar ve çekilen acıları dile getirdim'
17.09.2012 Siyaset
Darbe günleri ait gizli notlar çıktı!
Darbe günleri ait gizli notlar çıktı! Belgeler, TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu'nda...
29.09.2021 Gündem
Yassıada yolcusu kalmasın...
Yassıada yolcusu kalmasın... İlk askeri müdahalenin sembolü yassıada için vapurlu, otelli bir konsept üzerinde çalışılıyor
29.09.2021 Gündem
‘Seni asarız’
‘Seni asarız’ Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e gönderilen esrarengiz not...
29.09.2021 Gündem
Yarım kalan savunma!
Yarım kalan savunma! Menderes’in avukatlığını üstelenen Burhan Apaydın olay yaratacak anılarını bir kitapta topladı...
29.09.2021 Gündem
10 yaş gençleşti
10 yaş gençleşti Başbakan Erdoğan'ın 12 Şubat'ta geçirdiği ikinci operasyondan bir gün sonra ameliyat olan İBB Başkanı Kadir Topbaş, bugün mesaine başladı...
29.09.2021 Gündem
Çılgın projeler ‘Resmiyet’ kazandı
Çılgın projeler ‘Resmiyet’ kazandı 61’inci Hükümet’in programını Başbakan Erdoğan, açıkladı
29.09.2021 Gündem
İddianame sanıkları sıktı
İddianame sanıkları sıktı Dünkü duruşmada bazı sanıkların iddianame okunurken uyukladığı görüldü
29.09.2021 Gündem
Menderes'in unutulmaz aşkı tiyatro sahnesinde
Menderes'in unutulmaz aşkı tiyatro sahnesinde Eski başbakanlardan Adnan Menderes'in piyanist Ayhan Aydan ile yaşadığı aşk, Tiyatro Kedi tarafından oyunlaştırıldı. 'Yarım Bardak Su" adlı oyunda Menderes'i Can Gürzap, Aydan'ı Ayda Aksel oynuyor
15.02.2004 Arşiv
İstanbul’un kayıp adası Vordonisi
İstanbul’un kayıp adası Vordonisi Varlığı antik dönem haritalarında ve kaynaklarında geçmesine rağmen 1010 yılındaki İstanbul Depremi’nde sular altında kalan Vordonisi Adası ilk kez detaylarıyla görüntülendi.
7.11.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Yassı Ada ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yassı ada haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.