Yaş Toplantısı

Yaş Toplantısı

Son dakika YAŞ toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YAŞ toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YAŞ toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaş Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaş toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.119 yaş toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm yaş toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Kara Kuvvetleri komutanı kim oldu 2023, yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu mu?
Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Kara Kuvvetleri komutanı kim oldu 2023, yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu mu? Kara Kuvvetleri Komutanlığına Genelkurmay II. Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu oldu. Peki, Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? İşte Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu’nun hayatı…
3.08.2023 Gündem
YAŞ kararları 2023 terfi listesi PDF | YAŞ atama ve terfi listesi yayınlandı mı, 3 Ağustos YAŞ kararları açıklandı mı? TSK terfi eden albaylar, emekliye sevk edilenler, atananlar, görev süresi uzatılanlar
YAŞ kararları 2023 terfi listesi PDF | YAŞ atama ve terfi listesi yayınlandı mı, 3 Ağustos YAŞ kararları açıklandı mı? TSK terfi eden albaylar, emekliye sevk edilenler, atananlar, görev süresi uzatılanlar 3 Ağustos YAŞ Toplantısı kararları ve sonuçları yakından takip ediliyor. YAŞ Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki bugün saat 12.00'de başladı. Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Toplantısı'nda albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması veya emekliye ayırma işlemleri dışında generallerin terfi ve atama dosyaları da gündeme alınacak. Peki, 3 Ağustos YAŞ kararları 2023 açıklandı, YAŞ kararları ne zaman açıklanacak? İşte Yüksel Askeri Şura kararları tam liste ile 3 Ağustos YAŞ kararları…
3.08.2023 Gündem
TSK'nın yeni komuta kademesi belli oldu! İşte yeni genelkurmay başkanı
TSK'nın yeni komuta kademesi belli oldu! İşte yeni genelkurmay başkanı Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki (TSK) terfi ve atamaların ele alındığı Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı sonrası TSK'nın yeni komuta kademesi belli oldu. Genelkurmay Başkanlığına 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura kararlarının Türk Silahlı Kuvvetleri ve millet için hayırlara vesile olmasını diledi.
3.08.2023 Gündem
Musa Avsever kimdir, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever aslen nerelidir, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı mı oldu? Orgeneral Avsever’in hayatı…
Musa Avsever kimdir, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever aslen nerelidir, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı mı oldu? Orgeneral Avsever’in hayatı… Kara Kuvvetleri Komutanı Musa Avsever kimdir, nereli, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı kararları için araştırmalar devam ediyor. Yaşar Güler'in Milli Savunma Bakan olmasıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever Genelkurmay Başkanı olarak da görevlendirilmişti. Genelkurmay başkanlığını asli olarak yapacak isim bu toplantıda belli olacak. Peki, Musa Avsever kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever hayatı…
3.08.2023 Gündem
Tarihi yapılar için çalışma başlatıldı! Bakan Ersoy detayları anlattı
Tarihi yapılar için çalışma başlatıldı! Bakan Ersoy detayları anlattı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lık depremlerde zarar gören tarihi yapılar için çalışma başlatıldığını açıkladı.
3.08.2023 Gündem
Genelkurmay başkanı kim olacak? Yeni Genelkurmay Başkanı kimdir, Musa Avsever Genelkurmay Başkanı oldu 2023, Genelkurmay Başkanı kime karşı sorumludur?
Genelkurmay başkanı kim olacak? Yeni Genelkurmay Başkanı kimdir, Musa Avsever Genelkurmay Başkanı oldu 2023, Genelkurmay Başkanı kime karşı sorumludur? Genelkurmay Başkanı kim olacak, Yeni Genelkurmay Başkanı kim oldu mu 2023? Yaşar Güler'in Milli Savunma Bakanı olmasının ardından Genelkurmay Başkanlığına kimin getirileceği merak ediliyor. Yüksek Askeri Şura, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Toplantı masasının ana gündeminde; Genelkurmay Başkanı'nın belirlenmesi ile TSK'daki terfi ve atama dosyaları yer alacak. Peki, Genelkurmay Başkanı belli oldu mu?
3.08.2023 Gündem
YAŞ üyeleri kimlerdir, Yüksek Askeri Şura üyeleri kimlerden oluşur? YAŞ (Yüksek Askeri Şura) neden toplanır, Yüksek Askeri Şura'nın görevleri nelerdir?
YAŞ üyeleri kimlerdir, Yüksek Askeri Şura üyeleri kimlerden oluşur? YAŞ (Yüksek Askeri Şura) neden toplanır, Yüksek Askeri Şura'nın görevleri nelerdir? Yüksek Askeri Şura (YAŞ), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplandı. YAŞ Cumhurbaşkanı Yardımcısının çağrısı ile yılda en az bir kez toplanır. Cumhurbaşkanı ise gerektiğinde Şurayı toplayabilir. Toplantıda albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması işlemlerinin yanı sıra general ve amirallerin terfi ve atama dosyaları da ele alınacak. Peki, Peki, YAŞ (Yüksek Askeri Şura) üyeleri kimlerden oluşuyor? Yüksek Askeri Şura'nın görevleri nelerdir, YAŞ neden toplanır?
3.08.2023 Gündem
Kritik YAŞ toplantısı sona erdi! Erdoğan: Alacağımız kararlarla ordumuzun gücüne güç katacağız
Kritik YAŞ toplantısı sona erdi! Erdoğan: Alacağımız kararlarla ordumuzun gücüne güç katacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 12.10'da başlayan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sona erdi. YAŞ toplantısı öncesinde, YAŞ üyeleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugünkü şura toplantımızda alacağımız kararlarla inşallah ordumuzun gücüne güç katacağız" ifadelerini kullandı.
3.08.2023 Gündem
Yüksek Askeri Şura 2023 ne zaman? Yüksek Askeri Şura yaş kararları 2023 açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?
Yüksek Askeri Şura 2023 ne zaman? Yüksek Askeri Şura yaş kararları 2023 açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? YAŞ toplantısı ne zaman, saat kaçta 2023? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı ağustos ayının ilk haftası yapılacak.  Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) terfi ve atama gündeme gelecek. Peki, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı hangi gün, kimler YAŞ toplantısına katılacak?
31.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'ya gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'ya gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in daveti üzerine, yarın Soçi’ye günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştirecek.
4.08.2022 Siyaset
YAŞ kararları son dakika açıklandı!
YAŞ kararları son dakika açıklandı! Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) terfi, emeklilik ve atamalar karara bağlandı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresi bir sene uzatıldı. 38 general ve amiral emekli edildi.
4.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında YAŞ toplantısı sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında YAŞ toplantısı sona erdi Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sona erdi.
4.08.2022 Siyaset
Yüksek Askeri Şûra toplanıyor! Komutanların görev süresi uzatılacak...
Yüksek Askeri Şûra toplanıyor! Komutanların görev süresi uzatılacak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bir yıl aradan sonra bugün toplanacak Yüksek Askeri Şûra'da (YAŞ) albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması veya emekliye ayırma işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları ele alınacak.
4.08.2022 Gündem
YAŞ toplantısı ne zaman 2022? Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresi uzayacak mı?
YAŞ toplantısı ne zaman 2022? Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresi uzayacak mı? Yüksek Askeri Şura ne zaman toplanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak şurada komutanların terfi ve atamaları ele alınırken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresinin uzatılmasına yönelik kararın çıkması da bekleniyor.
3.08.2022 Gündem
YAŞ kararlarında bir ilk yaşandı! Astsubaylıktan tümgeneralliğe...
YAŞ kararlarında bir ilk yaşandı! Astsubaylıktan tümgeneralliğe... Yüksek Askeri Şura kararları kapsamında tugay komutanlığı görevini yürüten ve terörle mücadele operasyonlarında görev alan albaylar, generalliğe terfi ettirilen isimler arasında yer aldı. Hava Kuvvetleri Komutanlığında terfi eden Orhan Gürdal'ın, TSK'da tümgeneralliğe yükseltilen astsubay kökenli ilk isim olduğu belirtildi.
5.08.2021 Gündem
Ümit Dündar kimdir? Emekli olan Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar’ın merak edilen biyografisi…
Ümit Dündar kimdir? Emekli olan Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar’ın merak edilen biyografisi… Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sona erdi. Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevini yürüten Ümit Dündar, emekliye ayrıldı. Peki Ümit Dündar kimdir, kaç yaşında, nereli?
4.08.2021 Gündem
YAŞ kararı terfi listesi! YAŞ terfi eden ve emekli olan albaylar kim? İşte YAŞ kararı tam liste 2021...
YAŞ kararı terfi listesi! YAŞ terfi eden ve emekli olan albaylar kim? İşte YAŞ kararı tam liste 2021... YAŞ terfi listesi hakkındaki araştırmalar başladı. Cumhurbaşkanlığı başkanlığında toplanan Yüksek Askeri Şura toplantısı sona erdi ve terfi alan subaylar belli oldu. Peki, YAŞ terfi listesi açıklandı mı? YAŞ terfi alan komutanlar kimler? İşte 2021 YAŞ toplantısı detayları…
4.08.2021 Gündem
YAŞ toplantısı ne zaman, günü belli mi? Yüksek Askeri Şura Toplanıyor!
YAŞ toplantısı ne zaman, günü belli mi? Yüksek Askeri Şura Toplanıyor! Yüksek Askeri Şura'nın ağustos ayında yapacağı toplantı gündem arasına girdi. TSK bünyesinde Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı olan Yüksek Askeri Şura (YAŞ), ağustos ayında bir araya geleceğinden, toplantının hangi gün yapılacağı merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılması planlanan toplantıda, albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması veya emekliye ayırma işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları da gözden geçirilecek. Peki, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı ne zaman?
4.08.2021 Gündem
Aydın Şirin kimdir? Eski Tümamiral yeni Koramiral Aydın Şirin darbe gecesi rehin alınmıştı!
Aydın Şirin kimdir? Eski Tümamiral yeni Koramiral Aydın Şirin darbe gecesi rehin alınmıştı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlık ettiği YAŞ toplantısı 45 dakika sürdü. Kritik toplantıda alınan kararlarla 17 general ve amiral bir üst rütbeye, 51 albay, general ve amiralliğe yükseltildi. 30 Ağustos 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Tümamiral Aydın Şirin koramiralliğe terfi ettirildi. Tümamiral Aydın Şirin kimdir?
23.07.2020 Gündem
Yüksek Askeri Şura toplantısı sona erdi
Yüksek Askeri Şura toplantısı sona erdi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Erdoğan başkanlığındaki basına kapalı toplantı, 45 dakika sürdü.
23.07.2020 Siyaset
YAŞ, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak
YAŞ, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılacak.
22.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YAŞ kararlarını onayladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YAŞ kararlarını onayladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarını onayladı. YAŞ kararları kapsamında, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep ile 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş emekli oldu. 14 general ve amiral bir üst rütbeye, 40 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi. Genelkurmay 2. Başkanı Korgeneral Metin Gürak ile Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Korgeneral Şeref Öngay'ın görev süreleri bir sene uzatıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özbal ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Küçükakyüz'ün görev süreleri bir yıl daha uzatıldı. 14 general ve amiral bir üst rütbeye, 40 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi.
1.08.2019 Gündem
Yüksek Askeri Şura toplantısı sona erdi
Yüksek Askeri Şura toplantısı sona erdi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısı yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.
1.08.2019 Siyaset
YAŞ üyeleri Anıtkabir'de
YAŞ üyeleri Anıtkabir'de Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, "15 Temmuz ihaneti sonrası aldığımız tedbirlerle TSK en büyük teminatımız" dedi.
1.08.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yaş Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaş toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.