Yargı Bu Akşam Var Mı

Yargı Bu Akşam Var Mı

Son dakika Yargı bu akşam var mı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yargı bu akşam var mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yargı bu akşam var mı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yargı Bu Akşam Var Mı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yargı bu akşam var mı gelişmeleri de dahil olmak üzere 334 yargı bu akşam var mı haberi bulunmuştur. Tüm yargı bu akşam var mı haberleri aşağıda listelenmiştir.
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı?
31 Mart Yargı yeni bölüm var mı, bu akşam Yargı yok mu? Yargı dizisi seçim nedeniyle bugün var mı? Yargı bu akşam var mı, yok mu? 31 Mart Pazar akşamı programları seçim nedeniyle sorgulanmaya başlandı. Bugün Türkiye sandık başına gitti. Oy sayım işleminin başlaması ve seçim yasaklarını kalkmasıyla, seçim sonuçları 2024 ekranlardan takip edilecek. Söz konusu gelişmenin ardından dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki Yargı bu akşam var mı, Yargı yeni bölüm bugün yok mu, neden yok? 31 Mart Pazar Kanal D yayın akışı listesi…
31.03.2024 Magazin
Yargı yılbaşında var mı? 31 Aralık 2023 Pazar Yargı yeni bölümü yayınlanacak mı? İşte Kanal D yayın akışı
Yargı yılbaşında var mı? 31 Aralık 2023 Pazar Yargı yeni bölümü yayınlanacak mı? İşte Kanal D yayın akışı Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 78'inci yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ancak yılbaşı programları nedeniyle pek çok kanal dizilerine ara vererek Ocak ayının ilk haftasını işaret etti. Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Aslan'ın yer aldığı Yargı bu akşam var mı? Yargı yılbaşında yayınlanacak mı? İşte 31 Aralık 2023 Kanal D yayın akışı...
31.12.2023 Televizyon
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı?
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi bu akşam ekrana gelmeyince seyirci de araştırmalarına başladı. Peki 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
Yargı bu akşam var mı? 17 Eylül Yargı yeni sezon başlayacak mı? Yargı 3. sezon tarihi ne zaman?
Yargı bu akşam var mı? 17 Eylül Yargı yeni sezon başlayacak mı? Yargı 3. sezon tarihi ne zaman? Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Eylül Pazar akşamı seyircisiyle buluşması beklenen efsane dizi Yargı 3. sezonu merakla bekleniyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat'ın yer aldığı Yargı tüm dünyada ilgi gören bir hikayeyi ekrana taşıyor. Peki Yargı yeni sezon ne zaman başlayacak?
17.09.2023 Televizyon
Yargı yeni bölüm bu akşam var mı? 12 Şubat Pazar Yargı yayınlanacak mı?
Yargı yeni bölüm bu akşam var mı? 12 Şubat Pazar Yargı yayınlanacak mı? Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı dizisi yeni bölümü bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrası kanallar dizi yayınlarına ara vermişti. Peki 12 Şubat Pazar Yargı bu akşam var mı?
12.02.2023 Televizyon
Yargı bu akşam var mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte Kanal D yayın akışı!
Yargı bu akşam var mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte Kanal D yayın akışı! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın yeni bölümü izleyenler tarafından merak ediliyor. Ramazan Bayramı arası veren diziler, 1 Mayıs’a denk gelen bayram haftasında yayınlanmadı. Yargı’nın yeni bölümü merakla beklenirken, bugün Yargı dizisinin yeni bölümle ekranlara gelip gelmeyeceği takipçiler tarafından sorgulanıyor. Peki, Yargı bu akşam var mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte Kanal D yayın akışı!
8.05.2022 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde “Kadınlar Buluşması”nda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kredi kartı vaadi'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya sen bir kere parlamentoda yoksun. Nasıl borçları sileceksin... Cumhur ittifakı var çoğunluk, onların izni olmadan nasıl yapacaksın?" dedi.
26.05.2023 Gündem
Bugün Yargı var mı, 14 Mayıs 2023 Pazar günü Yargı’nın yeni bölümü neden yok mu? Yargı bu hafta yayınlanacak mı?
Bugün Yargı var mı, 14 Mayıs 2023 Pazar günü Yargı’nın yeni bölümü neden yok mu? Yargı bu hafta yayınlanacak mı? 14 Mayıs 2023 Pazar günü seçim dışında dizileri takip etmek isteyenler TV’lerin yayın akışını takip ediyor. Yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilen dizilerden biri de Yargı oldu. Peki, bu akşam var mı, Yargı neden yok, bugün yayınlanacak mı?
14.05.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimi öncesi gençlerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Meydanlar zaten konuşuyor. Anketlere falan pek inanmam. Meydanların dili neyse bizim için çok önemli." dedi. Erdoğan, Kızılay'ın çadır satışıyla da ilgili olarak, "Kızılay böyle bir çadır satma fiiline işine giremez ve süratle de tabii bu yanlışı düzeltmesi gerekir" açıklamasında bulundu.
11.05.2023 Gündem
Selim Bayraktar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yüzüm fırtınalı karakterleri çağırıyor'
Selim Bayraktar, 'Veda Mektubu'nu anlattı! 'Yüzüm fırtınalı karakterleri çağırıyor' Kanal D'nin yeni dizisi 'Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın yer alıyor. Dizide Ziya karakterine hayat veren Selim Bayraktar, yeni projesi ve kariyeri hakkında Milliyet.com.tr’ye açıklamalarda bulundu.
6.03.2023 Televizyon
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak öngören TCK’nın 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Karar, İstinaf ve Yargıtay’a taşınacak.
15.12.2022 Gündem
Gazeteciler ve hukukçular, İmamoğlu kararını değerlendirdi: 'Siyasete yansımasını göreceğiz'
Gazeteciler ve hukukçular, İmamoğlu kararını değerlendirdi: 'Siyasete yansımasını göreceğiz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezasını hukukçu ve gazeteciler CNN Türk canlı yayınında değerlendirdi. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, “Sayın Cumhurbaşkanının da geçmişte siyasi yasaklara maruz kalmış biri olarak bu kararı eleştireceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Hukukçu Selami Kuran, “Çok erken yorumlar yapılıyor. Yargı sürecini beklemek lazım” diye konuştu. Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı ise kararı “Bunun siyasete yansımasını da göreceğiz” şeklinde değerlendirdi.
15.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret... Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olduğu canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. 7 ayrı üretim olacak burada. Sadece otomobil değil renk seçeneği de var. Arkadaşlarımız işlerine iyi çalıştılar. Yeşilin olmadığı çeşit olamaz. Eşim kırmızı dedi, kırmızı da karar kıldık. 2.teklif Aliyev'den geldi, '2 araba istiyorum' dedi. Birini ben kullanacağım dedi, birini de daireye dedi. Bugün telefon görüşmemizde onu hatırlattı." dedi. Erdoğan, asgari ücret ve EYT ile ilgili, "Vedat Bey ekibiyle beraber çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl açıklandığı aylar olacak. Ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Asgari ücretin tespiti de olacak.2023'e bunları da açıklayarak girmiş olacağız." ifadelerini kullandı.
2.11.2022 Siyaset
Set Ekstra, 'Yargı' dizisinin setinde!
Set Ekstra, 'Yargı' dizisinin setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen beşinci bölümünde, Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'nın setine konuk oldu. Ceylin karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Pınar Deniz, Ilgaz Savcı rolüyle Kaan Urgancıoğlu ve Komiser Eren rolüyle Uğur Aslan, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu.
23.10.2022 Magazin
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dış siyasetteki mücadele alanlarından, iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair bütün gelişmeleri CNN TÜRK ve Kanal D Ortak yayınında değerlendiriyor. Fulya Kalfa moderatörlüğünde gazeteciler Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin soruyor; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtladı. "CHP milli güvenlik sorunudur" diyerek Mersin'deki saldırıyı düzenleyen teröristin CHP'nin raporunda yer almasına sert tepki gösteren Erdoğan, "Terör örgütü ve siyasi uzantısı malum parti yerine devletin söylediklerine kulak verselerdi, böyle utanılacak hale düşmezlerdi" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, ABD ile F-16 meselesiyle ilgili olarak ise "Biden'ın bize vermiş olduğu sözden netice bekliyoruz" dedi. Ege'deki adalara zırhlı araçların yerleştirilmesi konusunda ABD ve Yunanistan'ı uyardıklarını belirten Erdoğan, "Biz burada uluslararası yargı yolunu kapadıklarını görüyoruz. Lozan'a göre buralar özel bir statüye tabi. ABD maalesef, ne Lozan'ı ne Paris'i dinliyor" dedi.
28.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na KHK tepkisi: Bu milleti aldatmak böyle bir yetkisi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na KHK tepkisi: Bu milleti aldatmak böyle bir yetkisi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Kerem Aydınlar Camii’nde cuma namazının ardından gazetecilerin gündeme dair sorularını cevapladı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun KHK'lı açıklamasına tepki göstererek "Kendisine milletin verdiği yetki yok. Bu milleti ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değildir. KHK ile ilgili bir şeyler bekleyen vatandaşı aldatmak" dedi.
2.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz mesajı: Milletimiz destan yazdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz mesajı: Milletimiz destan yazdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programında önemli açıklamalarda bulundu. Milletimizin 15 Temmuz'da destan yazdığını ve darbe girişimini akamete uğrattığını söyleyen Erdoğan "Farklı dönemlerde farklı kisveler altında sahnelenen sinsi oyun 15 Temmuz gecesi milletimizin iman dolu göğsüne çarparak yerle yeksan oldu" ifadelerini kullandı.
15.07.2022 Siyaset
Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor! Sözleşmeler geçersiz sayılacak
Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor! Sözleşmeler geçersiz sayılacak TBMM Genel Kurulu, milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren ve fırsatçılık yaparak kiraya fahiş zam yapılmasına "dur" diyen yasayı kabul etti. Buna göre, 1 Temmuz 2023 tarihine kadar kira artışları yüzde 25'i geçemeyecek. Bu oranı geçen sözleşme geçersiz olacak. Böylece vatandaş kira artış oranı konusunda derin bir nefes alacak.
9.06.2022 Ekonomi
27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı... Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında tarihi belgeyi gösterdi: Bay Kemal’in söylediklerinden farkı var mı?
27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı... Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında tarihi belgeyi gösterdi: Bay Kemal’in söylediklerinden farkı var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Adnan Menderes Kongre Merkezi'nde 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı vesilesiyle düzenlenen "Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programında konuştu. Konuşmasında tarihi belgeyi gösteren ve "'Beraberinde 17 uçak dolusu altın ve parayı kaçırmaktayken yakalandılar' yazıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal'in geçen akşam söylediğinden farkı var mı? Aynı değil mi?" diyerek tepki gösterdi.
27.05.2022 Siyaset
Yıllık izin ile ilgili son dakika kararı! Peşin ödeniyor, isteyen avans alıyor, flaş 10 gün detayı...
Yıllık izin ile ilgili son dakika kararı! Peşin ödeniyor, isteyen avans alıyor, flaş 10 gün detayı... Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Ödemeler peşin olarak yapılıyor. İşveren için yapılması zorunlu. Pek çok kişi haberdar değil. Ancak avans ödemesi de yapılıyor. Yıllık izne çıkma planı yapan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. İzin yönetmeliğinin detayları tek tek açıklandı. 10 gün detayı dikkat çekiyor. Yıllık izin süresi, işçi ve işverenin anlaşması şartıyla bölünerek de kullanılabiliyor. Ancak bölünerek kullanılan sürelerden bir bölümünün 10 günden az olmaması gerekiyor. Aynı iş yerinde 1 yıldan fazla çalışanların izin hakkı 14 gün. Bu izin süresini 10 ve 4 gün şeklinde planlamak mümkün. Kıdem artıkça yıllık izin süresi de artıyor. Öte yandan yıllık izne çıkacak işçiye işveren, izin öncesinde yıllık izin dönemine dair ücretini ödemek zorunda. Yani 14 gün yıllık izne çıkacak işçiye 14 günlük ücreti, yıllık izne çıkmadan önce peşin olarak ödenmek zorunda. Ayrıca çalışanın talep etmesi durumunda gerekil koşullar sağlanıyorsa avans ödemesi yapılması da zorunlu. Eğer işveren avans ödemeyi kabul etmezse işçi kıdem tazminatını alarak işten ayrılabiliyor. Peki yıllık iznin ne zaman kullanılacağına nasıl karar veriliyor? Kullanılmayan izinlerin parası alınabiliyor mu? Kimler yıllık izne çıkarken yok parası alabiliyor? İşte yıllık izin hakkı ile ilgili birçok çalışanın merak ettiği soruların yanıtları...
22.05.2022 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Yargı Bu Akşam Var Mı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yargı bu akşam var mı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.