Yapılandırma Süre

Yapılandırma Süre

Son dakika yapılandırma süre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yapılandırma süre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yapılandırma süre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapılandırma Süre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapılandırma süre gelişmeleri de dahil olmak üzere 487 yapılandırma süre haberi bulunmuştur. Tüm yapılandırma süre haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, süre...
SGK resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, süre... Yüz binleri ilgilendiriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan resmi açıklama geldi. Ödeme tarihini kaçıran vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuluyor. Yapılandırmadan yararlanan kişiler 30 Nisan'a kadar ödeme yapmaları halinde yapılandırmadan yararlanmaya devam edebiliyor.
20.04.2021 Ekonomi
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Süre yarın doluyor
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Süre yarın doluyor Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Vergi borçları, trafik cezaları, kamuya olan borçlar siliniyor. Yüz binlerce vatandaş borçlarını yapılandırarak büyük avantaj sağladı. Ancak yapılandırılan borçların son taksit süresi 1 Mart'ta doluyor. Vatandaşların 1 Mart'a kadar borçlarının ilk taksitini ödemesi gerekiyor.
28.02.2021 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 90'ı silinecek...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 90'ı silinecek... Milyonlarca vatandaş bekliyordu. Borcu olan herkesi sevindiren haber geldi. Yapılandırma müjdesi verildi. Birçok kişi bu haktan yararlanarak borçlarından kurtuldu. Borç yapılandırmasında son gün 1 Şubat. Yapılandırma hakkından yararlanmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Borç yapılandırmasında birçok avantaj sunuluyor. Yüzde 90 indirimden, 18 ay vade imkanına kadar sağlanan kolaylıklar ile vatandaşın borçlarını ödemesi amaçlanıyor. Fakat pek çok kişi yapılandırmanın detaylarını bilmiyor. Vatandaşlar özellikle borçlarının yüzde 90'ının silineceğini düşünüyor. Fakat yüzde 90 faizden siliniyor. Anapara ödemesi ise olan şekli ile yapılıyor.
28.01.2021 Ekonomi
'Borç yapılandırma' fırsatı! Harekete geçildi
'Borç yapılandırma' fırsatı! Harekete geçildi Borcu olan vatandaşlar için yapılandırma fırsatı! Resmen duyuruldu. Son tarih 31 Aralık olarak belirlendi. Peşin ya da vadeli olarak ödeme yapmak mümkün.
7.12.2020 Ekonomi
Borcu olanları ilgilendiriyor! Ve başladı, artık...
Borcu olanları ilgilendiriyor! Ve başladı, artık... Borcu olan milyonlara müjde! Çeşitli kurumlara borcu olan vatandaşlar uzun süre borç yapılandırması ile ilgili adım atılmasını bekledi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen yeniden yapılandırma düzenlemesi toplumun geniş bir kesimi için hayati önem taşıyor. Vatandaşlar, hangi borçlar yapılandırılacak? Kimler borç yapılandırmasından yararlanacak? Yapılandırma başvuruları nereye yapılacak? diye araştırma yapıyor. Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, Katma Değer Vergisi (KDV), Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), Özel Tüketim Vergisi (ÖTV), tüm idari para cezaları, KYK borçları, Hazine alacaklarını kapsayan vergi borçları yapılandırılabilecek. Başvurular, Gelir İdaresi'nin internet sitesi ve e-devletten yapılabilecek. Vergi dairesine şahsen veya postayla başvuru da yapılabilecek. Başvurular 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Borcunu peşin ödemek isteyenlere indirim sağlanacak. Vergi cezaları, gecikme faizleri ve gecikme zamları; trafik, seçim, nüfus para cezaları; Karayolu Taşıma Kanunu'na göre kesilen para cezaları; kara yollarından usulsüz geçişler nedeniyle kesilen para cezaları gibi tüm idari para cezaları yapılandırma kapsamında olacak. Türkiye Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Vergi Platformu Başkanı Serkan Kumdakcı, borç yapılandırması ile ilgili olarak vatandaşları son güne kadar beklememeleri konusunda uyararak, "Teknoloji sayesinde bugün oturduğunuz yerden de başvuru yapmanız mümkün ancak son günlerde oluşan yığılmalar sistemi zora sokuyor." ifadelerini kullandı.
1.12.2020 Ekonomi
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu
Asım Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Mamak İlçe Belediye Başkanı Adayı Asım Balcı oldu AK Parti Ankara Mamak Belediye Başkanı Adayı olarak Asım Balcı adayı gösterdi. Peki, Asım Balcı kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.01.2024 Gündem
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti’nin Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen oldu. Peki Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor?
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Bankada döviz hesabı olan, Hazine’nin dövizli kağıtlarından alan ve hisse senedinden kazanç elde edenlerin ödeyeceği verginin yüzde 40’a kadar çıkarılacağı iddiaları sosyal medyada dolaşınca vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Sorularına yanıt aramaya başladı.
28.11.2023 Finans
Kredi çıkartamadı diye bankacıya kabusu yaşattı!
Kredi çıkartamadı diye bankacıya kabusu yaşattı! Beyoğlu’nda bir şahıs 340 bin lira kredi borcu olan bankada çalışan arkadaşını, çağırdığı ofisinde yeni kredi çıkartamadı diye boynundan vurdu. Kurşun boğazında kalarak yaralanan adamın boynuna tampon yapan şahıs, onu 6 saat boyunca da rehin aldı. Şahsın taksiyle ofisten gönderdiği adam hastanede tedavi altına alınırken Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı saldırgan ise tutuklandı.
13.10.2023 Yaşam
Borcu olanlar dikkat! Başvuru için bugün son gün, işte detaylar...
Borcu olanlar dikkat! Başvuru için bugün son gün, işte detaylar... Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında sona gelindi. Vatandaşlar borç yapılandırma fırsatından bugün mesai bitimine kadar yararlanılabilecek. Bu kez süre uzatılmayacak. Peki milyonları ilgilendiren vergi affı neleri kapsıyor?
3.07.2023 Ekonomi
Borçlu milyonları ilgilendiren gelişme! Vergi affında başvuru için son fırsat! İşte kapsamı ve detayları
Borçlu milyonları ilgilendiren gelişme! Vergi affında başvuru için son fırsat! İşte kapsamı ve detayları Halk arasında 'Vergi affı' olarak da bilinen Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması için son tarihe gelindi. Vatandaşlar borç yapılandırma fırsatından 3 Temmuz Pazartesi günü mesai bitimine kadar yararlanılabilecek. Bu kez süre uzatılmayacak. Peki milyonları ilgilendiren vergi affı neleri kapsıyor?
2.07.2023 Ekonomi
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile, devlete olan borçların yapılandırılması için 31 Mayıs'ta sona erecek başvuru süresi 30 Haziran'a, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
26.05.2023 Gündem
Borcu olanlara güzel haber! Faizler siliniyor, işte son tarih: Vergi, trafik, adli, idari para cezası ve KYK kredi borcu
Borcu olanlara güzel haber! Faizler siliniyor, işte son tarih: Vergi, trafik, adli, idari para cezası ve KYK kredi borcu Borç yapılandırmasıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonları yakından ilgilendiriyor. Kamu borçlarına yönelik yapılandırma süreciyle ilgili süre uzatıldı. Vatandaşın yüzünü güldüren yapılandırma yasası vergi borcu olanlara da büyük fırsat sunuyor. Geçmiş yıllara ait emlak vergisi borcu bulunanlar da bu tarihe kadar başvurup, yapılandırma imkanlarından yararlanabilecek. İşte madde madde yapılandırma kapsamına giren borçları kapsayan yapılandırma rehberi ve son başvuru tarihi...
23.05.2023 Ekonomi
Borç yapılandırmasında süre uzatıldı
Borç yapılandırmasında süre uzatıldı 3 milyon 279 bin 883 kişinin başvurduğu kamu borçlarına yapılandırma uygulamasında süre uzatıldı. Yapılandırma başvuruları haziran sonunda bitecek. Buna göre borç yapılandırmasında süre 1 ay daha uzatıldı.
23.05.2023 Ekonomi
Fazla mesai ücreti kararı! Resmen değişti, her personele ödenecek
Fazla mesai ücreti kararı! Resmen değişti, her personele ödenecek Yeniden yapılandırma görevine fazla mesai ücreti ödenecek. Gelir İdaresi Başkanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatının 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na Tabi Personeline Fazla Çalışma Ücreti Ödenmesine İlişkin Ekli Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...
14.04.2023 Çalışan Hakları
Zincir marketlere ‘mesafe’ kısıtlaması geliyor! Küçük esnafa nefes aldıracak uygulama
Zincir marketlere ‘mesafe’ kısıtlaması geliyor! Küçük esnafa nefes aldıracak uygulama Rekabet Kurumu, zincir market açılışları için mesafe uyarısında bulundu. Açıklamada, belirlenecek bir mesafe çapında aynı ekonomik bütünlük içerisinde yer alan perakendecilerin ikinci bir şube açmalarının yasaklanabileceği belirtildi. Küçük esnafın neredeyse yok olduğunu dile getiren TÜKONFED Başkan Vekili Güllü, düzenlemenin hayata geçmesinin yerel işletmelerin rekabetine büyük oranda katkıda bulunacağını söyledi.
6.04.2023 Ekonomi
Devlete olan borçlar yeniden yapılandırılıyor
Devlete olan borçlar yeniden yapılandırılıyor TBMM Genel Kurulunda, kamuya olan borçların yapılandırılmasını da içeren kanun teklifi kabul edildi.
9.03.2023 Ekonomi
SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi
SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde prim borçlarının ödenme süreleri ile kuruma verilmekle yükümlü olunan bilgi, belge ve beyannamelerin verilme sürelerinin ertelendiği bildirildi.
10.02.2023 Ekonomi
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te Vergi dairelerine vergi, ceza, faiz gibi borcu bulunan vatandaşların 2 bin lirayı aşmayan borçları siliniyor. Kamu alacaklarına yapılandırma getirilmesini öngören 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
31.01.2023 Ekonomi
Gaziantep FK'da ayrılık! Vali Gül duyurdu
Gaziantep FK'da ayrılık! Vali Gül duyurdu Gaziantep Valisi Davut Gül, sıkıntılı günlerden geçen Gaziantep Futbol Kulübü'nü ziyaret etti. Vali Gül, Gaziantep FK'daki ayrılığı da duyurdu.
27.01.2023 Gaziantepspor
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren depozito kararı! Hepsi iade ediliyor
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren depozito kararı! Hepsi iade ediliyor Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Kanuna aykırı bulundu, tamamen iade ediliyor. Kiracısından, depozitoyu Euro ya da dolar alan ev sahiplerine kötü haber Yargıtay'dan geldi. İşte kararın detayları...
21.01.2023 Gündem
İndirim izdihamı! Mağazaya akın ettiler, polis müdahale etti
İndirim izdihamı! Mağazaya akın ettiler, polis müdahale etti Diyarbakır'da bir çeyiz mağazasının açılışa özel indirim yapacağını duyurması izdihama neden oldu. Gece yarısı mağazanın önünde toplananlar, içeriye girebilmek için birbirleriyle yarıştı. Ucuz ürün almak için çıkan kaosa polis müdahale etti.
21.01.2023 Yaşam
Kendisini savcının manevi oğlu, eşini ise hakim olarak tanıttı, mağduru da savcının akrabası ile evlendirme umuduyla dolandırdı
Kendisini savcının manevi oğlu, eşini ise hakim olarak tanıttı, mağduru da savcının akrabası ile evlendirme umuduyla dolandırdı Kocaeli’de şoför olarak taksisinde çalışan kişiye savcının manevi oğlu olduğunu, adliyede görülen davasıyla ilgili kendisine yardımcı olacağını söyleyerek dolandırdı. Sahte savcı rolüne giren kişiyle görüntülü konuşma yapan ve buna inanan mağdur şahıs, aynı zamanda savcının akrabası ile evlenme umuduyla da kandırıldı. Buna benzer yöntemlerle 2 kişiyi 225 bin TL zarara uğratan 2 şahıs hakim karşına çıktı.
20.01.2023 Gündem
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs ve kredi başvuruları 17 Kasım’da sona ermişti. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK başvurularını kaçıran öğrenciler için süreci uzattıklarını duyurdu. Daha önce başvuru yapan ve sonuçların açıklanmasını bekleyen KYK burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yapılandırma Süre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapılandırma süre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.