Kimler Borç Yapılandırması Yapacak

Kimler Borç Yapılandırması Yapacak

Son dakika kimler borç yapılandırması yapacak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kimler borç yapılandırması yapacak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kimler borç yapılandırması yapacak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimler Borç Yapılandırması Yapacak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimler borç yapılandırması yapacak gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 kimler borç yapılandırması yapacak haberi bulunmuştur. Tüm kimler borç yapılandırması yapacak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizler siliniyor! Başvuran yararlanıyor, son günler, süre uzatılmayacak
Faizler siliniyor! Başvuran yararlanıyor, son günler, süre uzatılmayacak Borcu olan yüz binlerce kişi yapılandırma imkanından yararlandı. Borçlarını yapılandıranlar faiz yükünün büyük kısmından da kurtuluyor. Yapılandırmada son günlere girildi. Vergi ve prim borçları başta olmak üzere kamuya olan borçları yapılandırmak için tanınan başvuru süresi 30 Eylül’de sona erecek. Borçlarını yapılandırmak isteyenlerin iki hafta içinde başvurmaları gerekiyor. Başvuru süresi ve ilk taksit süresinde daha önce bir ay uzatma yapıldığı için yeni bir uzatma yapılmayacak.
15.09.2021 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı ve...
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı ve... Borcu olanlara iyi haber. Süre bir ay daha uzatıldı. Çalışan, çalışmayan, Bağ-Kur'lu yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Temmuz ayında yeniden yapılandırılan borç tutarı kayıtlara 3.5 milyar lira olarak geçti. Bununla birlikte 2019 yılından itibaren yeniden yapılandırılan borç tutarı 70 milyar liraya dayandı. Mayıs ayında 14.3 milyar, haziran ayında ise 10.6 milyar liralık borç yapılandırılmıştı.
30.08.2021 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Faiz ve taksit fırsatı, son gün...
Borcu olanlar dikkat! Faiz ve taksit fırsatı, son gün... Borcu olan yüz binleri ilgilendiriyor. 31 Ağustos'ta fırsat sona eriyor. Faiz ve taksit avantajı sunuluyor. İkişer aylık periyotlarla ödeniyor.
22.08.2021 Ekonomi
Borcu olana güzel haber haber! Katsayı uygulanmayacak
Borcu olana güzel haber haber! Katsayı uygulanmayacak Borcu olan yüz binleri ilgilendiriyor. Ödeme kolaylığı sağlanıyor. Borca katsayı uygulanmayacak. Borç yapılandırma fırsatı ile ilgili detaylar paylaşıldı. 30 Eylül tarihine kadar ödeme yapanlar karlı çıkacak. İşte borç yapılandırması ile ilgili detaylar...
12.07.2021 Ekonomi
Borcu olana iyi haber! Siliniyor, tarih açıklandı 31 Ağustos...
Borcu olana iyi haber! Siliniyor, tarih açıklandı 31 Ağustos... Borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiren karar. Tek tek açıklandı. Yüzde 90'ı siliniyor. Tarih belli oldu. Yapılandırılan tutarlar peşin veya 2'şer aylık dönemlerde 36 aya kadar taksitler halinde ödenebiliyor. Peşin ödemelerde Yİ-ÜFE oranında hesaplanan tutardan ayrıca yüzde 90 indirim yapılması, trafik para cezaları ve diğer idari para cezalarının peşin ödenmesi halinde asıllarında yüzde 25 indirim yapılması sağlanıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı, yeni yapılandırma kanunuyla getirilen imkanlara, ödeme kolaylıklarına, başvuruların nereye ve nasıl yapılacağına ilişkin bilgilerin yer aldığı "Yapılandırma Kanunu Rehberi" hazırladı. Rehberde, kanun kapsamındaki borçların neler olduğu, kesinleşmiş vergi ve vergi cezası borcu bulunan mükelleflere getirilen kolaylıklar, idari para cezaları için oluşturulan ödeme takvimi gibi imkanlar anlatılıyor. Vatandaşların söz konusu imkan ve ödeme kolaylıklarından faydalanabilmesi için 31 Ağustos'a kadar başvuruda bulunması gerekiyor.
8.07.2021 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Son 3 gün...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Son 3 gün... Milyonlarca kişi için güzel haber. Borcu olan vatandaşlar uzun süre yapılandırma bekledi. Borç yapılandırması ile vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlandı. Faiz ödemelerinde yüzde 90'a kadar indirim yapılıyor. Yapılandırmanın hayata geçirilmesinin ardından vatandaşlar borçlarını yapılandırabilmek için yoğun talepte bulundu. KYK öğrenim kredisi, Trafik cezaları, MTV, vergi borcu gibi birçok borcun 18 taksite varan fırsatlarla ödenmesini sağlayan bu kanunla ilgili yapılan açıklamada başvuruların 31 Aralık tarihine kadar alınacağı ifade edilmişti. Öte yandan vatandaşlar elektronik ortam üzerinden işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Peki, KYK öğrenim kredisi, Trafik cezaları, MTV, vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? 2020 Borç yapılandırma başvuruları ne zamana kadar devam edecek?
29.12.2020 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Başladı, son gün...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Başladı, son gün... Borcu olan milyonlara müjde! Çeşitli kurumlara borcu olan vatandaşlar uzun süre borç yapılandırması ile ilgili adım atılmasını bekledi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen yeniden yapılandırma düzenlemesi toplumun geniş bir kesimi için hayati önem taşıyor. Vatandaşlar, hangi borçlar yapılandırılacak? Kimler borç yapılandırmasından yararlanacak? Yapılandırma başvuruları nereye yapılacak? diye araştırma yapıyor.
3.12.2020 Ekonomi
Borcu olanları ilgilendiriyor! Ve başladı, artık...
Borcu olanları ilgilendiriyor! Ve başladı, artık... Borcu olan milyonlara müjde! Çeşitli kurumlara borcu olan vatandaşlar uzun süre borç yapılandırması ile ilgili adım atılmasını bekledi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen yeniden yapılandırma düzenlemesi toplumun geniş bir kesimi için hayati önem taşıyor. Vatandaşlar, hangi borçlar yapılandırılacak? Kimler borç yapılandırmasından yararlanacak? Yapılandırma başvuruları nereye yapılacak? diye araştırma yapıyor. Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, Katma Değer Vergisi (KDV), Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), Özel Tüketim Vergisi (ÖTV), tüm idari para cezaları, KYK borçları, Hazine alacaklarını kapsayan vergi borçları yapılandırılabilecek. Başvurular, Gelir İdaresi'nin internet sitesi ve e-devletten yapılabilecek. Vergi dairesine şahsen veya postayla başvuru da yapılabilecek. Başvurular 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Borcunu peşin ödemek isteyenlere indirim sağlanacak. Vergi cezaları, gecikme faizleri ve gecikme zamları; trafik, seçim, nüfus para cezaları; Karayolu Taşıma Kanunu'na göre kesilen para cezaları; kara yollarından usulsüz geçişler nedeniyle kesilen para cezaları gibi tüm idari para cezaları yapılandırma kapsamında olacak. Türkiye Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Vergi Platformu Başkanı Serkan Kumdakcı, borç yapılandırması ile ilgili olarak vatandaşları son güne kadar beklememeleri konusunda uyararak, "Teknoloji sayesinde bugün oturduğunuz yerden de başvuru yapmanız mümkün ancak son günlerde oluşan yığılmalar sistemi zora sokuyor." ifadelerini kullandı.
1.12.2020 Ekonomi
SGK, SSK’lı, BAĞ-KUR’lu GSS'li milyonlara müjde!
SGK, SSK’lı, BAĞ-KUR’lu GSS'li milyonlara müjde! Milyonlarca kişiye güzel haber! Af geliyor. Yapılandırma kapsamına alınıyor. Yıl sonuna kadar başvurarak bu haktan faydalanmak mümkün. SGK'ya borcu olanlar herkes merak ediyor. 'Sigorta primlerine af geliyormuş, bizi de kapsıyor mu, nasıl yararlanacağız?’ gibi çokça soru geliyor. Bağ-Kur’lusu da soruyor, isteğe bağlı sigorta yaptıranlar da, işverenler de, ev hizmetlerinde çalışan da; soruyor. Doğru; bir af var, aslında af değil de yeniden yapılandırma demek daha doğru olur. Kritik tarih ise 31 Ağustos 2020. Bu tarihe kadar olan borçlar yapılandırma kapsamında olacak.
5.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kimler Borç Yapılandırması Yapacak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimler borç yapılandırması yapacak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.