Borç Yapılandırması

Borç Yapılandırması

Son dakika Borç yapılandırması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Borç yapılandırması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Borç yapılandırması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Borç Yapılandırması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan borç yapılandırması gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 borç yapılandırması haberi bulunmuştur. Tüm borç yapılandırması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Ağustos
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Ağustos Borcu olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Ek Motorlu Taşıtlar Vergisinin ilk taksiti ve borç yapılandırmasında ödeme süresi 31 Ağustos'ta doluyor.
15.08.2023 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Taksitle ödenecek, kritik tarihte son iki gün! İşte detaylar...
Borcu olanlar dikkat! Taksitle ödenecek, kritik tarihte son iki gün! İşte detaylar... Borcu olan yüz binlerci vatandaşı ilgilendiriyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında birinci ve ikinci taksit ödemelerinin 31 Temmuz'a kadar yapılması gerekiyor. Yapılandıran borçlar, tercihe göre peşin veya 48 aya kadar taksitler halinde ödenebiliyor. 2022 yılına ait gelir vergisinin ikinci taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da dolacak. Ayrıca, 2023 yılı motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksit ödeme dönemi de aynı gün sona erecek. İşte tüm detaylar...
29.07.2023 Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Başvuru için bugün son gün, işte detaylar...
Borcu olanlar dikkat! Başvuru için bugün son gün, işte detaylar... Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında sona gelindi. Vatandaşlar borç yapılandırma fırsatından bugün mesai bitimine kadar yararlanılabilecek. Bu kez süre uzatılmayacak. Peki milyonları ilgilendiren vergi affı neleri kapsıyor?
3.07.2023 Ekonomi
Borçlu milyonları ilgilendiren gelişme! Vergi affında başvuru için son fırsat! İşte kapsamı ve detayları
Borçlu milyonları ilgilendiren gelişme! Vergi affında başvuru için son fırsat! İşte kapsamı ve detayları Halk arasında 'Vergi affı' olarak da bilinen Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması için son tarihe gelindi. Vatandaşlar borç yapılandırma fırsatından 3 Temmuz Pazartesi günü mesai bitimine kadar yararlanılabilecek. Bu kez süre uzatılmayacak. Peki milyonları ilgilendiren vergi affı neleri kapsıyor?
2.07.2023 Ekonomi
Borcu olanlara müjde! Yüzde 90'ı siliniyor, taksitle ödeme fırsatı, işte son tarih
Borcu olanlara müjde! Yüzde 90'ı siliniyor, taksitle ödeme fırsatı, işte son tarih Borcu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Vatandaşın yüzünü güldüren yapılandırma yasası vergi borcu olanlara da büyük fırsat sunuyor. Borç yapılandırmasında son tarih yaklaşıyor. İşte haberin detayları...
29.06.2023 Ekonomi
Borcu olan milyonları kapsıyor! Ceza ve gecikme zammı uygulanmayacak, başvuruya gerek yok
Borcu olan milyonları kapsıyor! Ceza ve gecikme zammı uygulanmayacak, başvuruya gerek yok Genel sağlık sigortası prim borçlarına, borç yapılandırması kapsamında af geldi. Aralık 2022 öncesine ait GSS prim borcu olanlar, 31 Ağustos tarihine kadar prim borçlarının asıllarını ödemeleri halinde gecikme cezası ve gecikme zammı ödemeyecekler. SGK bu alımlardan vazgeçecek. Sağlık prim borçları nasıl yapılandırılacak, kimler yapılandırabilir? İşte detaylar...
11.05.2023 Ekonomi
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı tamamını kapsıyor! Taksitle ödenebiliyor, son 21 gün
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı tamamını kapsıyor! Taksitle ödenebiliyor, son 21 gün SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı prim borcu olanların tamamını kapsıyor. Sosyal güvenlik borç yapılandırması için son tarih 31 Mayıs. 12, 18, 24, 26 ve 48 aylık taksitler ile ödeme yapılabiliyor. Vatandaşların kimisi hangi borçların yapılandırılacağını, kimileri yapılandırma başvurusunun son tarihini, kimileri de yapılandırma yapılması halinde ödenecek borç tutarlarını merak ediyor. İşte sosyal güvenlik borç yapılandırması yapacaklara rehber olacak bilgiler...
10.05.2023 Ekonomi
Bakanlıktan 'borç yapılandırması' açıklaması: 50 milyar TL'yi aştı
Bakanlıktan 'borç yapılandırması' açıklaması: 50 milyar TL'yi aştı Hazine ve Maliye Bakanlığı "Kamu borçlarına yapılandırma başvuruları devam ediyor, şu ana kadar 1,5 milyon mükellef yapılandırma için başvurdu, toplam yapılandırma 50 milyar lirayı aştı" açıklamasında bulundu.
17.04.2023 Ekonomi
Borcu olana iyi haber! Gecikme faizi ve cezalar otomatik olarak siliniyor
Borcu olana iyi haber! Gecikme faizi ve cezalar otomatik olarak siliniyor Vergi Affı düzenlemesine ilişkin düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildikten sonra Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yasalaştı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması olarak tanımlanan paket ile ilgili detaylar merak ediliyor. GSS prim borçları için ödemeler 31 Ağustos’a kadar yapılacak. Anapara, anlaşmalı bankalara ödendiği takdirde, gecikme faizi ve cezası alınmayacak. Ödeme gücü olmayanlar ise gelir testine tabi tutulacak ve tüm borçları silinebilecek.
27.03.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Tarih belli oldu, faiz ve ödeme limiti belli oldu
Borçlar siliniyor! Tarih belli oldu, faiz ve ödeme limiti belli oldu Vergi Affı düzenlemesine ilişkin düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildikten sonra Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yasalaştı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması olarak tanımlanan paket, belirli borçların da iptal edilmesini içeriyor. Teklifin yasalaşması ardından vergi affı başvurusunun ne zaman ve nasıl yapılacağı merak ediliyor. Peki borç yapılandırması nasıl olacak? Başvuru ve ödemeler ne zaman yapılacak? Hangi borçlar yapılandırma kapsamında olacak? İşte haberin detayları...
21.03.2023 Ekonomi
SGK borcu olanlara müjdeli haber! Borçlar siliniyor, detaylar belli oldu
SGK borcu olanlara müjdeli haber! Borçlar siliniyor, detaylar belli oldu Borç yapılandırması ile ilgili son dakika gelişmesi! 2023 vergi, SGK, GSS, trafik cezası olanlar dikkat, detaylar belli oldu. Tarihi borç yapılandırması kapsamında 2 bin liranın altında borcu bulunan 7.6 milyon kişinin 4.6 milyar liralık borcu siliniyor. Öğrenim ve katkı kredilerinde de gecikme zammının üzeri çizilecek. İşte detaylar...
1.02.2023 Ekonomi
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te Vergi dairelerine vergi, ceza, faiz gibi borcu bulunan vatandaşların 2 bin lirayı aşmayan borçları siliniyor. Kamu alacaklarına yapılandırma getirilmesini öngören 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
31.01.2023 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 14 milyon kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma teklifinin tamamlandığını belirterek, "Bu kanunla yapılandırılan borçlar 48 ayda yani 4 yılda tahsil edilecek. Tüm borçların yapılandırılması için başvuru olması durumunda 361.8 milyar liranın borç yapılandırması kapsamında olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
27.01.2023 Ekonomi
EYT düzenlemesi AK Parti milletvekillerinin imzasına açıldı
EYT düzenlemesi AK Parti milletvekillerinin imzasına açıldı Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve 3 ayrı kanun teklifi, AK Parti milletvekillerinin imzasına açıldı.
25.01.2023 Ekonomi
Borç yapılandırma müjdesi! Detaylar belli oldu: Yüzde 10 indirim
Borç yapılandırma müjdesi! Detaylar belli oldu: Yüzde 10 indirim Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İzmir İş Dünyası Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu Borç yapılandırması hakkında konuşan Nebati, yapılandırmada vadenin 4 yıl olacağını belirtirken peşin ödemede yüzde 10 indirim sağlanacağını söyledi.
24.01.2023 Ekonomi
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları
Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması Kabine'nin gündeminde olacak! İşte paketin detayları Bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının gündem maddeleri arasında, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi yer alıyor. Paket kapsamında, devlete olan tüm vergi sigorta primi borçları, adli ve idari cezaların yapılandırılması planlanıyor. En geç şubat ayında yasalaşacağı tahmin edilen paket ile 31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan tüm borçların yapılandırılması öngörülüyor.
23.01.2023 Ekonomi
Gözler Kabine toplantısına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdenin detaylarını açıklayacak
Gözler Kabine toplantısına çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni müjdenin detaylarını açıklayacak Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi için gözler Beştepe'de olacak. Paketin kapsamı ve ayrıntıları Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı'nda ele alınacak. İsveç'te peş peşe yaşanan skandal eylemler de Kabine'nin bir diğer önemli gündem maddesi olacak.
22.01.2023 Ekonomi
Borcu olan milyonlara müjde! Vergi borçları ve tüm idari para cezalarını kapsıyor, işte detaylar
Borcu olan milyonlara müjde! Vergi borçları ve tüm idari para cezalarını kapsıyor, işte detaylar Borcu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika gelişmesi! Vergi borçları ve tüm idari para cezalarını kapsayacak geniş çaplı bir yapılandırma paketi geliyor. Pazartesi günü detayları açıklanacak pakette daha önce sunulmayan ödeme imkânlarının yer alacağı belirtildi. Hükümet 84 milyon vatandaşa vergiden prime, öğrenim kredisinden trafik cezalarına kadar birçok başlıkta barış eli uzatıyor. Yapılandırmada taksit sayısı 18’i geçecek. 20 ay taksit sunulursa borç 40 ayda ödenebilecek. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı barışıyla, 31 Aralık 2022’ye kadar oluşan borçların tamamı yapılandırılacak. İşte yüz binlerce vatandaşı kapsayan detaylar...
22.01.2023 Ekonomi
Vergi affı 2023! Vergi affı çıkacak mı? Vergi affı ne zaman çıkacak?
Vergi affı 2023! Vergi affı çıkacak mı? Vergi affı ne zaman çıkacak? Vergi borçlarına af haberini duyan vatandaşlar araştırmalarına başladı. Cumhuriyet tarihinin en büyük vergi ve SGK borç yapılandırması için çalışmalara başlayan hükümet, 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan vergi borçlarını yapılandıracak. Peki vergi affı çıkacak mı, ne zaman çıkacak? Vergi affı ne zaman gelecek? İşte detaylar...
20.01.2023 Gündem
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır?
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçları silindi. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan KYK borçlarının faizlerinin silinmesi ile ilgili yeni düzenlemenin çıkmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK borçluları ile ilgili süreci başlattıklarını duyurdu. Peki, KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte KYK borç sorgulama e-Devlet ekranı!
25.11.2022 Eğitim
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Yapılandırma için tarih belli oldu
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Yapılandırma için tarih belli oldu Borcu olan milyonları yakından ilgilendiriyor. Resmen harekete geçiliyor. TBMM 1 Ekim’de açılmasının ardından en önemli mesaisini seçim öncesi hazırlanacak son büyük torba teklifine harcayacak. Torbada kur korumalı mevduatın uzatılması ve borç yapılandırması gibi konular yer alıyor. Ancak yapılandırma torbanın en önemli unsurlarından biri olacak. Bu teklifte daha öncekilerden farklı olarak ödemesiz dönem seçeneğinin de gündemde olduğu kaydediliyor. İlk borç ödemesinin ise seçim sonrasına kalacağı öğrenildi. İşte son dakika haberinin detayları...
27.09.2022 Ekonomi
Borçlar silindi! Borç affı! 10 bin liralık müjde
Borçlar silindi! Borç affı! 10 bin liralık müjde Borcu olan yüz binlerce kişiye güzel haber. Borcu olan vatandaşların borçlarından 10 bin lirası siliniyor. Borç affı ile ilgili son dakika detayları belli oldu. Buna göre 31 Aralık 2021 tarihine kadar sağlık borcu nedeniyle sağlık hizmetinden yararlanamayanlar borç affından faydalanacak. Bakan Koca da düzeltme yaparak silinecek borçların 5 bin TL değil, 10 bin TL'nın altındaki borçlar olacağını duyurdu.
18.06.2022 Ekonomi
Borçların tamamı siliniyor! Milyonlara güzel haber! 5 bin lira! SGK...
Borçların tamamı siliniyor! Milyonlara güzel haber! 5 bin lira! SGK... Borcu olan milyonlarca vatandaşa güzel haber. Borçlar siliniyor. Borçlarla ilgili düğmeye basılıyor. GSS borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Sağlık sigortasından yararlanamayan kişilerin 31 Aralık tarihine kadar olan borçlarına kolaylık sağlanacak. Bu çerçevede kanun tasarısının yasalaştığı tarihten itibaren bir yıl içinde borcun yüzde 50’sinin peşin ya da taksitle ödenmesi halinde borcun kalan yüzde 50’si silinecek. Borç tutarı 5 bin liranın altındaysa tamamı silinecek. Borcun yarısının 5 bin liranın altında olması halinde ise 5 bin liranın tamamı silinip, kalan kısmı tahsil edilecek. Borcunu peşin ödeyenler hakkında açılan davalar düşerken, borcunu taksitle ödeme yapmayı tercih edenler için de taksit ödemeleri bitinceye kadar davalar durdurulacak.
16.06.2022 Ekonomi
Faturalar ile ilgili flaş detay! Kayıp-kaçak bedeli...
Faturalar ile ilgili flaş detay! Kayıp-kaçak bedeli... Elektrik faturası düzenlemesi için hem konut hem de esnaflar için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bunun yanında kaçak elektrik ile mücadele ile faturalardaki kaçak yükü azaltılıyor. Dicle Elektrik'in Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay, yıllar itibariyle hizmet bölgelerinde kayıp-kaçak elektrik tüketimini istikrarlı olarak gerilettiklerini ifade ederek, 2013'te yüzde 76 olan kaçak kullanım oranını yüzde 46'ya kadar düşürdüklerini belirtti.
20.02.2022 Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Cuma gününe kadar e-Devlet'ten başvuranlar aylık 450 TL...
SGK resmen duyurdu! Cuma gününe kadar e-Devlet'ten başvuranlar aylık 450 TL... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti ve SGK resmen duyurdu. Binlerce kişiyi kapsıyor. e-Devlet üzerinden ya da şahsen posta yoluyla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerekiyor. 31 Aralık Cuma gününe kadar başvuruda bulunanlar avantajlı olacak. SGK tarafından özellikle emeklilik bekleyenleri ilgilendiren önemli bir adım atıldı. Emeklilik için tüm şartları yerine getirmiş olup da sadece eksik primleri bulunması nedeniyle emekli olamayan vatandaşlar cuma gününe kadar başvurmaları halinde eksik primlerini daha az para ödeyerek borçlanabilecekler. Yeni yıl gelmeden başvuruda bulunanlar aylık 450 TL daha az ödeme yapacak. Ancak SGK’ya başvurmayanlar yaklaşık yüzde 40 daha fazla maliyetle karşılaşacaklar.
29.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Borç Yapılandırması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki borç yapılandırması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.