Yapılandırma Meclis

Yapılandırma Meclis

Son dakika yapılandırma meclis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yapılandırma meclis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yapılandırma meclis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapılandırma Meclis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapılandırma meclis gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 yapılandırma meclis haberi bulunmuştur. Tüm yapılandırma meclis haberleri aşağıda listelenmiştir.
KYK borcu icralık olur mu, KYK borcuna icra gelir mi? KYK kredi borcunu ödemezsem ne olur?
KYK borcu icralık olur mu, KYK borcuna icra gelir mi? KYK kredi borcunu ödemezsem ne olur? Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) borcu olan üniversite mezunlarının sayısı her geçen yıl artarken, borcun yapılanmasına yönelik adımlar da atılıyor. Vergi cezaları, sigorta primleri, KYK borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Borcunu geciktiren ya da ödemek istemeyenler ise KYK borcu icralık olur mu, KYK borcu ödenmezse ne olur? gibi sorulara yanıt arıyor. İşte merak edilen KYK borcu detayları…
9.06.2021 Eğitim
Borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? SGK, MTV, trafik cezası, vergi borcu yapılandırma 2021 hakkındaki detayları…
Borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor, nasıl yapılır? SGK, MTV, trafik cezası, vergi borcu yapılandırma 2021 hakkındaki detayları… Borcu olan milyonlar için yeni bir yapılandırma imkânı sunuldu. Vergi borcu yapılandırma Meclis'te kabul edilmesinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, borç yapılandırma başvurusu nasıl yapılır? Borç yapılandırma başvurusu ne zaman başlıyor? SGK, MTV, trafik cezası, vergi borcu yapılandırma 2021 hakkındaki detayları…
9.06.2021 Gündem
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak Trafik cezası, vergi borcu, KYK borcu, olan vatandaşlar için güzel haber geldi. Borcu olan vatandaşların yapılandırmadan azami ölçüde yararlanılabilmesi için ödemelerin 1 Mart gün sonuna kadar vergi dairelerine, yetkili bankalara (vezne, internet bankacılığı, mobil uygulama, banka kartı ile kredi kartı) ve PTT’ye yapılması gerekiyor. Bu amaçla bu hafta sonu vergi daireleri açık olacak. Ödeme yapacaklar, kısıtlamaya rağmen belgelerini ibraz ederek dışarı çıkabilecek.
27.02.2021 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart...
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart... Vergi borçları, trafik cezaları, kamuya olan borçlar siliniyor. Yüz binlerce vatandaş borçlarını yapılandırarak büyük avantaj sağladı. Fakat yapılandırılan borçların son taksit süresi 1 Mart'ta doluyor. Vatandaşların 1 Mart'a kadar borçlarının ilk taksitini ödemesi gerekiyor.
26.02.2021 Gündem
Borcu olan herkesi kapsıyor! Son gün 1 Mart
Borcu olan herkesi kapsıyor! Son gün 1 Mart Borcu olan herkesi kapsıyor! Uyarı geldi. Son gün 1 Mart. Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmesi için ilk taksit tutarlarını 1 Mart'a kadar ödemesi gerekiyor.
23.02.2021 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek... Milyonların beklediği haber geldi. Ve değişti. Resmi Gazete'de yayımlandı. SGK prim borcu, köprü ve trafik cezaları, vergi cezaları yeniden yapılandırılacak. Borçlar 18 taksitle ödenebilecek. Vergi yapılandırması, gelir, kurumlar, katma değer, özel tüketim, motorlu taşıtlar, gümrük vergileri, emlak, çevre temizlik vergileriyle ceza ve gecikme faizlerini de kapsayacak. Başvurular yıl sonuna kadar yapılacak.
17.11.2020 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor... Kabul edildi! SGK, GSS, KYK ve...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor... Kabul edildi! SGK, GSS, KYK ve... Milyonlar merakla bekliyordu. Borcu olan, yapılandırma bekleyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. SGK, SSK, Bağkur tüm çalışanları sevindiren haber. Meclis'te kabul edildi. İstihdam teşvikini de içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin ilk 10 maddesi kabul edildi. Şimdi özellikle borcu olanlar yapılandırmanın hangi borçları kapsadığını merak ediyor.
11.11.2020 Ekonomi
Borcu olanlara müjde! SGK, vergi, prim, KYK... Hepsini kapsıyor
Borcu olanlara müjde! SGK, vergi, prim, KYK... Hepsini kapsıyor Milyonlar merakla bekliyordu. Borcu olan, yapılandırma bekleyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle emeklilik hayali kuran vatandaşlar için de geçerli. SGK, SSK, Bağkur Tüm çalışanları sevindiren haber. Yapılandırma, dondurma, ihya kolaylığı getirildi. KYK borcu bulunan gençler, 'KYK borçları yapılandırılacak mı' diye merak ediyordu. Bir güzel haber de onlar için geldi. Borç yapılandırması ile ilgili düzenleme Meclis’te görüşülüyor. Tasarıda Bağ-Kur sigortalıları için borçlarını ödeyerek emeklilik imkanına kavuşma hakkı da bulunuyor. Borçları olanların borçları nasıl yapılandırılacak? Emeklilik şartları nasıl olacak? Tüm detaylar haberimizde...
30.10.2020 Ekonomi
Milyonların beklediği teklif 'yeniden yapılandırma' Meclis'e sunuldu
Milyonların beklediği teklif 'yeniden yapılandırma' Meclis'e sunuldu Maliye ile Gümrük ve Ticaret Bakanlıkları, SGK, il özel idareleri, belediyeler, büyükşehir belediyeleri su ve kanalizasyon idarelerinin alacaklarını yeniden yapılandıran teklif TBMM Başkanlığına sunuldu...
29.09.2021 Gündem
Yeniden yapılandırma Meclis'te
Yeniden yapılandırma Meclis'te Maliye Bakanı Ağbal, 'Yeniden Yapılandırma Kanunu'nu dün akşam Meclis'e gönderdiklerini açıkladı.
19.04.2017 Ekonomi
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti’nin Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen oldu. Peki Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
Borcu olan milyonlara müjde, ceza ve vergilerde büyük af! İşte son dakika kararının detayları
Borcu olan milyonlara müjde, ceza ve vergilerde büyük af! İşte son dakika kararının detayları Borcu olan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Pandemi döneminde kesilen cezalara ilişkin müjde geldi. Rakamlar netleşti. Buna göre 321 bin kişinin ödediği 309 milyon TL'lik tutar iade edilecek. Bugüne kadarki en geniş kapsamlı vergi borcu yapılandırma kanun teklifinin de detayları belli oldu. Milyonlarca vatandaşın beklediği vergi affı borç yapılandırma kanun teklifi Meclis'te kabul edildi. Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra yasalaşacak olan düzenleme ile 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödeme hakkı tanınacak. Peki, hangi borçlar silinecek, kapsamı nedir? İşte vergi affı 2023 ile ilgili detaylar...
1.06.2023 Ekonomi
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi!
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi! 7440 sayılı kanun başvuru süresi uzatıldı mı, matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi ne zaman? Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi kapsamında; trafik, askerlik, nüfus, köprü, otoyol kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırılmamış adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödenebilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Tarih belli oldu, faiz ve ödeme limiti belli oldu
Borçlar siliniyor! Tarih belli oldu, faiz ve ödeme limiti belli oldu Vergi Affı düzenlemesine ilişkin düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildikten sonra Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yasalaştı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması olarak tanımlanan paket, belirli borçların da iptal edilmesini içeriyor. Teklifin yasalaşması ardından vergi affı başvurusunun ne zaman ve nasıl yapılacağı merak ediliyor. Peki borç yapılandırması nasıl olacak? Başvuru ve ödemeler ne zaman yapılacak? Hangi borçlar yapılandırma kapsamında olacak? İşte haberin detayları...
21.03.2023 Ekonomi
Vergi affı 2023 Resmi Gazete’de yayınlandı mı, vergi affı çıktı mı? 2023 vergi affı Meclis’ten geçti mi, vergi yapılandırma ne zaman çıkacak?
Vergi affı 2023 Resmi Gazete’de yayınlandı mı, vergi affı çıktı mı? 2023 vergi affı Meclis’ten geçti mi, vergi yapılandırma ne zaman çıkacak? Vergi affı yapılandırılması meclise geliyor. Meclis Genel Kurulda, kamuya olan borçların yapılandırılmasını da içeren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. Vergi affı ile vergi daireleri, gümrük müdürlükleri, Sosyal Güvenlik Kurumu, il özel idareleri ve belediyelere borçları yapılandırılacak. Peki, Vergi affı 2023 Resmi Gazete’de yayınlandı mı, vergi affı çıktı mı? 2023 vergi affı Meclis’ten geçti mi, vergi yapılandırma ne zaman çıkacak? Vergi affı ne zaman yasalaşacak?
9.03.2023 Ekonomi
Gözler Beştepe'de! Kabine gündemi deprem ve seçim
Gözler Beştepe'de! Kabine gündemi deprem ve seçim Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantısında, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar ile seçim konusunun ele alınması bekleniyor.
6.03.2023 Gündem
EYT'de ikramiye detayı! Emekli olacak milyonlar için tarih verildi
EYT'de ikramiye detayı! Emekli olacak milyonlar için tarih verildi EYT'de son dakika gelişmesi yaşandı. EYT'de ikramiye detayı ortaya çıktı. İlk maaşın ne zaman hesaplara yatacağı için tarih verildi. Öte yandan EYT'de bayram ikramiyesi detayı da ortaya çıktı. EYT düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'nda oylanarak yasalaşacak. Meclis'in gündeminde yapılandırma yasası ile EYT'liye emeklilik hakkını verecek kanun teklifi bulunuyor. Yapılandırma yasası EYT'linin emekliliğini de kolaylaştıracak İşte EYT ile emekli olacak olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
27.02.2023 Emekli
EYT'de kritik gün! 3600 ve 5400 gün primle emeklilik yolu
EYT'de kritik gün! 3600 ve 5400 gün primle emeklilik yolu EYT'de flaş gelişme. EYT düzenlemesi, deprem ile ilgili verilecek önergeler ve Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırma paketi gündemiyle Meclis açılacak. EYT'liler ilk maaşlarını depremzedelere bağışlamak için bir hazırlığa girişti. Meclis'in önemli bir gündem maddesi olan yapılandırma yasası da EYT'lileri yakından ilgilendiren kararalr arasında yer alıyor. Öte yandan EYT'lilerin 2 talebi daha bulunuyor. İşte detaylar...
27.02.2023 Ekonomi
EYT'de son dakika gelişmesi! EYT'lilerin merakla beklediği tarih belli oldu
EYT'de son dakika gelişmesi! EYT'lilerin merakla beklediği tarih belli oldu EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'de dikkat çeken detaylar açıklandı. EYT'de artık sona gelindi. EYT'de ilk maaşın ne zaman hesaplara yatacağı için tarih verildi. Öte yandan EYT'de bayram ikramiyesi detayı da ortaya çıktı. EYT düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'nda oylanarak yasalaşacak. Bunun yanında EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak "EYT'lilerin büyük bir çoğunluğu, ilk maaşını depremzedelere bağışlayacak. Biz de buna öncülük edeceğiz" dedi. Önümüzdeki hafta Salı günü TBMM Genel Kurulu'nun toplanması bekleniyor. Meclis'in gündeminde yapılandırma yasası ile EYT'liye emeklilik hakkını verecek kanun teklifi bulunuyor. Yapılandırma yasası EYT'linin emekliliğini de kolaylaştıracak. İşte EYT ile emekli olacak olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
26.02.2023 Emekli
EYT'liler ilk maaşları için kararı verdi! Depremzedelere gidecek
EYT'liler ilk maaşları için kararı verdi! Depremzedelere gidecek EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'de dikkat çeken detaylar açıklandı. EYT'de artık sona gelindi. EYT'de ilk maaşın ne zaman hesaplara yatacağı için tarih verildi. Öte yandan EYT'de bayram ikramiyesi detayı da ortaya çıktı. EYT düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'nda oylanarak yasalaşacak. Bunun yanında EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak "EYT'lilerin büyük bir çoğunluğu, ilk maaşını depremzedelere bağışlayacak. Biz de buna öncülük edeceğiz" dedi. Önümüzdeki hafta Salı günü TBMM Genel Kurulu'nun toplanması bekleniyor. Meclis'in gündeminde yapılandırma yasası ile EYT'liye emeklilik hakkını verecek kanun teklifi bulunuyor. Yapılandırma yasası EYT'linin emekliliğini de kolaylaştıracak. İşte EYT ile emekli olacak olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
25.02.2023 Emekli
Borç yapılandırmada yeni düzenleme! Tarih değişiyor, işte gündemdeki maddeler
Borç yapılandırmada yeni düzenleme! Tarih değişiyor, işte gündemdeki maddeler Vergi borcu affı 2023 son durum merak ediliyor. Borç yapılandırma düzenlenmesinin ne zaman yürürlüğe gireceği merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerin ardından Meclis çalışmalarına 28 Şubat gününe ara verildiği açıklanmıştı. TBMM'nin gündeminde EYT, vergi affı ve taşerona kadro gibi gündem maddeleri yer alıyordu. AK Parti, depremden doğrudan etkilenen 11 ilde yaşayan vatandaşlara yönelik bazı ekonomik düzenlemeleri gündemine aldı. İşte haberin detayları...
25.02.2023 Ekonomi
EYT'de dikkat çeken bayram ikramiyesi detayı! Emekli olacakları ilgilendiren tarih verildi, hesaplara yatacak
EYT'de dikkat çeken bayram ikramiyesi detayı! Emekli olacakları ilgilendiren tarih verildi, hesaplara yatacak EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'de dikkat çeken detaylar açıklandı. EYT'de artık sona gelindi. EYT'de ilk maaşın ne zaman hesaplara yatacağı için tarih verildi. Öte yandan EYT'de bayram ikramiyesi detayı da ortaya çıktı. EYT düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'nda oylanarak yasalaşacak. Önümüzdeki hafta Salı günü TBMM Genel Kurulu'nun toplanması bekleniyor. Meclis'in gündeminde yapılandırma yasası ile EYT'liye emeklilik hakkını verecek kanun teklifi bulunuyor. Yapılandırma yasası EYT'linin emekliliğini de kolaylaştıracak İşte EYT ile emekli olacak olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
24.02.2023 Emekli
2 bin TL altı vergi borçlar ne zaman silinecek? Vergi affında 2 bin TL altı borçlar siliniyor!
2 bin TL altı vergi borçlar ne zaman silinecek? Vergi affında 2 bin TL altı borçlar siliniyor! Borç yapılandırma kanun teklifi Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı. Toplam 521 milyarlık alacağı kapsayan borç yapılandırmadan faydalanacak kişi sayısı 14 milyonu aşıyor. Vergi affını merakla bekleyen ve "2 bin TL altı vergi borçları ne zaman silinecek, vergi affı ne zaman çıkacak" sorusuna yanıt arayan vatandaşların toplamda 4,6 milyar liralık borcu silinecek.
31.01.2023 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 14 milyon kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma teklifinin tamamlandığını belirterek, "Bu kanunla yapılandırılan borçlar 48 ayda yani 4 yılda tahsil edilecek. Tüm borçların yapılandırılması için başvuru olması durumunda 361.8 milyar liranın borç yapılandırması kapsamında olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
27.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yapılandırma Meclis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapılandırma meclis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.