Yaktılar

Yaktılar

Son dakika yaktılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaktılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaktılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaktılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaktılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 811 yaktılar haberi bulunmuştur. Tüm yaktılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde halka hitap etti. Türkiye ekonomisinin üst üste 14 çeyrekte büyüme gösterdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete 'Hani 'yandık, öldük, bittik' diyordunuz. Ne oldu?' tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz içerideki maşalarla mücadele ederken asıl büyük kavgayı emperyalistlere karşı verdik. Sürekli darbecilerle boğuştuk. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk" dedi.
29.02.2024 Gündem
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm!
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm! Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yaşandı. Kocası tarafından öldürülen 5 aylık hamile Hatice Demir'in ailesi, katil zanlısının müebbet hapisle cezalandırılmasını isterken, katil zanlısının eşini öldürüp sabaha kadar başında beklediği ortaya çıktı.
2.11.2023 Gündem
Sahte banka tuzağı vatandaşın başını yaktı! Dolandırıcılar tüm parasını çekti: Benim yiyecek ekmeğim kalmadı
Sahte banka tuzağı vatandaşın başını yaktı! Dolandırıcılar tüm parasını çekti: Benim yiyecek ekmeğim kalmadı Mersin'de bir kadının telefonunu hackleyerek bilgilerine ulaşan dolandırıcılık çetesi, farklı bankaların isimlerini kullanarak aramalar gerçekleştirip önce 250 bin TL'sini dolandırdı, ardından da adına 70 bin TL kredi çekti. Zor duruma düşen ve toplamda 320 bin TL dolandırılan kadın, gözyaşlarını tutamadı.
5.08.2023 Yaşam
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı!
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, pankreas kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Tanyeli’yi evinde ziyaret etti.
2.08.2023 Magazin
Şişli'de akaryakıt istasyonu çalışanını öldüresiye dövdüler
Şişli'de akaryakıt istasyonu çalışanını öldüresiye dövdüler Şişli'de, akaryakıt istasyonunda bekleyen 2 kişi, kendi kendine konuşan istasyon çalışanı Ali Kemal Şimşek'e saldırdı. Bekçilerin ve akaryakıt istasyonu çalışanlarının gözleri önünde öldüresiye dövülen Şimşek, şikayetçi olmayınca saldırganlar serbest bırakıldı. Güvenlik kameralarına da yansıyan saldırıda yaralanan Ali Kemal Şimşik'in babası Yılmaz Şimşek, saldırganlardan ve bekçilerden şikayetçi olacağını belirterek "Saldırganları yakalamışlar, benim çocuğum korkudan şikayetçi olamamış. Ben hepsinden şikayetçi olacağım. Bekçilerden de şikayetçi olacağım, devlet bunlara yetki vermiş. Sen onların güvenliğini sağla onları koru diye seni oraya koymuş" dedi.
2.07.2023 Yaşam
İstanbul’da doğum günü partisinde skandal görüntü: 100 lira yaktılar
İstanbul’da doğum günü partisinde skandal görüntü: 100 lira yaktılar Kağıthane’de bir kafeteryada doğum günü kutlayan 20 kişilik grup içerisindeki bir şahıs, 100 Türk lirası yaktı. Yaşananlar kameralara yansırken, ihbar üzerine kafeye baskın yapan polis, 3 şahsı gözaltına aldı.
5.06.2023 Gündem
Ilgaz'ın düşmanı yakınında çıktı! Yargı 61. bölümde neler oldu?
Ilgaz'ın düşmanı yakınında çıktı! Yargı 61. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine heyecan dolu bir bölümüyle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Yargı 61. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
17.04.2023 Magazin
Ermenistan'da skandal görüntü! Azerbaycan bayrağını yaktılar
Ermenistan'da skandal görüntü! Azerbaycan bayrağını yaktılar Ermenistan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası açılışında büyük bir skandala imza atıldı. Açılış töreninde Azerbaycan bayrağı yakıldı. Azerbaycan'dan konuyla ilgili büyük tepki geldi.
15.04.2023 Diğer Sporlar
'Seni hiçbir zaman aldatmadım' mesajı sonrası intihar etmişti! Yürek yakan paylaşım
'Seni hiçbir zaman aldatmadım' mesajı sonrası intihar etmişti! Yürek yakan paylaşım Muğla'da erkek arkadaşı ile tartıştıktan sonra 'Seni hiçbir zaman aldatmadım' diyerek video çekip, Asar Dağı'ndaki kayalıklardan atlayan Bahar C. (21) gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç kızın babası Feray C.’nin sosyal medya hesabından “Ah Bahar'ım. Yakıştı mı bu ölüm. En güzel çağında gençliğini bitirdin canım kızım”, ablası Zülahi C.’nin ise “Canımı bıraktım toprak altında. Gelinlik giyemeden kefene sardılar seni" paylaşımlarında bulunması yürekleri dağladı. 
8.04.2023 Yaşam
Eşine 'Sen kadın değilsin, eşcinselsin' dedi! Gerçek hastanede ortaya çıktı
Eşine 'Sen kadın değilsin, eşcinselsin' dedi! Gerçek hastanede ortaya çıktı Genç kadının hayatı kabusa döndü. Ergenlik döneminde regl görmeyince hastaneye gitti, doktorlar 'sağlıklısın dedi. Sonra evlenen genç kadın sadece 8 ay evli kalabildi. Eşinin "Sen kadın değilsin; erkeksin, eş cinselsin, beni kandırdın" diyerek boşanma davası açtı, gerçek hastanede ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
3.02.2023 Yaşam
Öldürdükleri kadını bazaya koyup yaktılar! İstanbul'da dehşete düşüren olay
Öldürdükleri kadını bazaya koyup yaktılar! İstanbul'da dehşete düşüren olay İstanbul'un Ataşehir ilçesinde itfaiye ekipleri yangına gittikleri evde, bazanın içinde çarşafa sarılı halde yanmış kadın cesedi ile karşılaştı. Yanık cesedin yanında balta bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.
2.02.2023 Yaşam
İcardi için gemileri yaktılar ama bu para onlarda yok
İcardi için gemileri yaktılar ama bu para onlarda yok Newell's Old Boys kulübü, bonservisi PSG'de bulunan Galatasaraylı Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak istiyor. Arjantin kulübü bu transfer bütçesini zorlayacak olmasına karşın, yıldız futbolcu Newell's taraftarı olduğu için indirim yapacağını ümit ediyor.
18.01.2023 Galatasaray
Kaçırmaya çalıştığı eski nişanlısını boynundan vurdu! Genç kadın yaşam savaşı veriyor
Kaçırmaya çalıştığı eski nişanlısını boynundan vurdu! Genç kadın yaşam savaşı veriyor İstanbul Sancaktepe'de 22 yaşındaki Bedirhan Uysal, 24 yaşındaki Ülkü Deniz Ersöz'ü evinin önünden kaçırmaya çalıştı. Genç kadın direnince, Bedirhan Uysal silahını ateşledi. Boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Ülkü Deniz Ersöz hastanede yaşam savaşı veriyor.
29.12.2022 Yaşam
Bakan Kurum: Tarihine yakışır Sur'u yeniden inşa ettik
Bakan Kurum: Tarihine yakışır Sur'u yeniden inşa ettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yürütülen restorasyon ve inşa çalışmalarıyla tarihi dokunun yeniden gün yüzüne çıkarıldığını açıkladı. Bakan Murat Kurum, "Yıktılar, biz yaptık. Yaktılar, biz yine yaptık. Tarihine, kültürüne yakışır bir Sur'u yeniden inşa ettik" dedi.
11.11.2022 Gündem
5 bin liraya imza attığını zanneden emekli polis 180 bin lira dolandırıldı
5 bin liraya imza attığını zanneden emekli polis 180 bin lira dolandırıldı Ankara’da yaşayan felç hastası emekli polis Ahmet Özcan, kendisine emlakçı olarak tanıtılan şahıstan 5 bin lira borç istedi. Önüne koyulan evraklara 5 bin lira borç almak için imza attığını zanneden Özcan, evine 180 bin liralık ödeme emri gelmesiyle dolandırıldığını anladı.
3.10.2022 Yaşam
Ormanlara giriş yasağı kalktı; ilk iş mangal yaktılar
Ormanlara giriş yasağı kalktı; ilk iş mangal yaktılar İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgenin sona ermesinin ardından Belgrad Ormanı'na gelenler mangal yaktı.
4.09.2022 Yaşam
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Çavuşoğlu Suriye meselesiyle ilgili konuşarak, "Elimiz kolumuz bağlı kalamayız. Bugüne kadar yaptığımız harekatlarda kimseden icazet almadık doğrusu. Almayız da" dedi.
21.07.2022 Siyaset
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Korkunç cinayette sır perdesi aralandı! Silahla vurduktan sonra cesedi yakıp asitle eritmeye çalışmışlar
Korkunç cinayette sır perdesi aralandı! Silahla vurduktan sonra cesedi yakıp asitle eritmeye çalışmışlar Muğla’nın Bodrum ilçesinde kum dolu çuval içerisinden çıkan cesedin 50 yaşındaki Ümit Erol’a ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 5’i tutuklandı. Ümit Erol’un öldürüldükten sonra cesedinin yok edebilmek için yakmaya ve asitle eritilmeye çalışıldığı ortaya çıktı.
3.07.2022 Yaşam
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri!
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri! 2 Temmuz Sivas katliamı ile ilgili sözler, ölenleri anmak o günlerde yaşananları unutturmamak için araştırılıyor.  2 Temmuz 1993'te Sivas'a giden aydın ve sanatçıların konakladığı Madımak Oteli, kalabalık bir grup saldırgan tarafından ateşe verildi. 35 kişi herkesin gözleri önünde diri diri yakıldı. Katliamla ilgili dava ise 13 Mart 2012 tarihinde zaman aşımından düşürüldü. Katliamın 29. yıldönümünde biz de 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı ile ilgili resimli, anlamlı sözler, mesajlar ve şiirler derledik. İşte 2 Temmuz madımak sözleri…
2.07.2022 Gündem
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi!
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi! Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının 4'üncü gününde, 3 noktada devam eden alevlere günün ilk ışıklarıyla havadan müdahale başladı. Rüzgarın öğleden sonra etkisini artırması beklendiği için alevlerin o saatlere kadar kontrol alınmasına çalışılırken, kritik saatler başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Büyük ölçüde sıkıntı giderildi, bugünü takip etmeliyiz" dedi. Gözaltına alınan zanlı S.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.. Sağlık Bakanı Koca yangından etkilenenlerle ilgili son durumu açıkladı.
24.06.2022 Gündem
Erkan Petekkaya'nın Cannes'da başına gelmeyen kalmadı! Önce telefonunu çaldırdı sonra hırsızı...
Erkan Petekkaya'nın Cannes'da başına gelmeyen kalmadı! Önce telefonunu çaldırdı sonra hırsızı... Oyuncu Erkan Petekkaya, 75'inci Cannes Film Festivali’nde başına gelmeyen kalmadı. Telefonunu kaptıran Petekkaya, hırsızı kovalayıp yakalayarak, Fransız polisine teslim etti. 51 yaşındaki oyuncu, "Ben bu kadar hızlı koşabildiğimi bilmiyordum. Hırsız genç bir çocuk olmasına rağmen yakaladım" açıklamasını yaptı.
24.05.2022 Magazin
İsveç’te Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemlerine Türkiye'den sert tepki!
İsveç’te Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemlerine Türkiye'den sert tepki! Dışişleri Bakanlığı, İsveç’te İslam düşmanlarının Kur'an-ı Kerim’i yakma eylemlerini kınadı.
18.04.2022 Gündem
Rus birlikleri Harkiv’i yine bombaladı
Rus birlikleri Harkiv’i yine bombaladı Rus birliklerinin Harkiv kentine yönelik bombardımanı devam ediyor. Kentte bulunan bir apartman, bombaların hedefi oldu.
18.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yaktılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaktılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.