Yakma

Yakma

Son dakika yakma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yakma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yakma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yakma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yakma gelişmeleri de dahil olmak üzere 960 yakma haberi bulunmuştur. Tüm yakma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
Atık yüz maskelerini yakıta çeviren yöntem geliştirdi
Atık yüz maskelerini yakıta çeviren yöntem geliştirdi Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Indiana eyaletinde bulunan Purdue Üniversitesi, Davidson School of Engineering Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nde araştırmacı olarak çalışan kimya yüksek mühendisi Dr. Çağrı Ün, kullanılmış atık yüz maskelerini yakıta çeviren teknolojiyi geliştirdi. Yapılan yenilikçi çalışma, uluslararası Processes Dergisi tarafından 238 eser arasından seçilerek kapak sayısı oldu.
24.01.2024 Adana
Şişman değil susuzsunuz!  En çok o bölgeden yağ yakıyor: Bu saatlerde su için, kolay ödem atın!
Şişman değil susuzsunuz! En çok o bölgeden yağ yakıyor: Bu saatlerde su için, kolay ödem atın! Su hayattır, su yaşam iksiridir. Nefes almak kadar önemlidir. Ancak su içerek yaşama devam edebiliriz. Fakat aslında en basit yağ yakma yöntemi de su içerek gerçekleşir. Fereydoon Batmanghelidj, şişmanlığın aslında susuz kalmakla ilgisi olduğunu ortaya koydu. Bel çevresini eriyip bitiren su içme formülü haberimizde.
8.01.2024 Yaşam
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı?
Adım Farah Behnam (Feyyaz Duman) öldü mü, neden yok, diziden ayrıldı mı? Adım Farah final yapıyor. 30 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek son bölümle dizinin ekran macerası sına erecek. Adım Farah dizisinde Kerimşah’ın babası Behram rolüne hayat veren Feyyaz Duman yapımdan ayrıldı.
23.12.2023 Televizyon
Tarhana Çorbası Kaç Kalori? Tarhana Çorbası Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Tarhana Çorbası Kaç Kalori? Tarhana Çorbası Besin Değerleri Ve Kalorisi... Tarhana çorbası özellikle kış aylarında sevilerek tüketilen bir çorba türüdür. Tarhana çorbasının bit kasesinde toplam 121 kalori bulunur.
21.12.2023 Sağlık
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti öncesi, 'Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un Türkiye'ye Eurofighter Typhoon savaş uçağı satışını engelleyeceği' iddiasını ortaya atan Bloomberg'e cevap Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan geldi.
17.11.2023 Gündem
Kombisini açmayan komşu yanacak! Kanunla ters düşüyor
Kombisini açmayan komşu yanacak! Kanunla ters düşüyor Kış aylarının gelmesiyle birlikte artan kombi kullanımı, apartmanlarda yeni bir tartışma konusu haline geldi. Avukat Cansen Erdoğan, 634 Sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu çerçevesinde kombi kullanımı ve komşuluk ilişkileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
15.11.2023 Ekonomi
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi Samsun’da bir vatandaş aracının periyodik bakımını zamanında yaptırmayınca sıfırdan motor yaptırmak zorunda kaldı. 3 bin TL’lik masraftan kaçıp, 80 bin TL’ye motor yaptıran vatandaş, bakım yaptırmadığı için pişman olduğunu söyledi.
10.10.2023 Ekonomi
Kombisini açmayan komşuya kötü haber! Suç işliyor
Kombisini açmayan komşuya kötü haber! Suç işliyor Kış aylarının gelmesiyle birlikte apartmanlarda kombiler açılmaya başladı. Ara katlarda oturan bazı daire sahipleri ise; kombilerini açmayarak farkında olmadan suç işlemiş oluyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili uyarılarda bulunarak, "Benim kombim, ister yakarım istediğim kadar yakarım kimse karışamaz diye bir şey yok. Belli sıcaklıkta herkes kombisini açmak zorunda." şeklinde konuştu.
6.10.2023 Gündem
‘Ateş yakma’ uyarısı sonu oldu! Feci olay
‘Ateş yakma’ uyarısı sonu oldu! Feci olay Elazığ’da iddiaya göre Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde görevli temizlik görevlisine kurumuş otları ateş yakarak temizlememesi uyarısında bulunan şahıs ile temizlik görevlisi arasında tartışma çıktı. Temizlik görevlisinin itmesi sonucu düşerek başı sert zemine çarpan adam hayatını kaybetti.
1.10.2023 Yaşam
Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı! Danimarka maslahatgüzarı 4. kez Dışişleri'nde
Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı! Danimarka maslahatgüzarı 4. kez Dışişleri'nde Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı, Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılması eylemlerine devam edilmesi üzerine bir kez daha Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
23.08.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor!
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor! Son zamanlarda sosyal medyada hızla yayılan ‘challenge’ (meydan okuma) akımı, çocuk ve gençlerin sağlığını, hatta hayatını ciddi şekilde tehdit ediyor.
20.08.2023 Yaşam
Sosyal medyada gördü, denedi, canından oluyordu! 'Bir anda alevlerin içinde kaldım'
Sosyal medyada gördü, denedi, canından oluyordu! 'Bir anda alevlerin içinde kaldım' Muş'ta sosyal medyada gördüğü videoyu evde deneyip, üzerine kolonya döküp, elindeki çakmağı ateşleyen Fatma K. (11) ağır yaralandı. Göğüs ve boyun bölgesinde yanıklar oluşan Fatma K., "Bir anda alevlerin içinde kaldım. Hemen banyoya koşup, üzerime su döktüm. Bir an öleceğimi düşündüm" dedi.
13.08.2023 Yaşam
Baykar İHA'larıyla ilgili iddialara sert tepki: Verdikleri bütün rakamlar yanlış
Baykar İHA'larıyla ilgili iddialara sert tepki: Verdikleri bütün rakamlar yanlış AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, orman yangınlarında kullanılan İHA'lara dikkat çekerek, muhalefetten gelen açıklamalara tepki gösterdi. Çelik, "Burada kullanılan diğer İHA/SİHA’lara ses çıkarılamazken BAYKAR’ın İHA’larına bir kara propagandanın yürütüldüğünü gördük. Verdikleri bütün rakamlar yanlış." ifadelerini kullandı.
10.08.2023 Gündem
Danimarka'da bir skandal daha... Ülke basını duyurdu: Yedi ayrı provokasyon
Danimarka'da bir skandal daha... Ülke basını duyurdu: Yedi ayrı provokasyon Danimarka, son haftalarda İskandinav ülkelerinde gerçekleştirilen ve nüfusu Müslüman çoğunluklu ülkelerde geniş protestolara neden olan Kuran yakma ve benzeri eylemleri yasaklamayı planlıyor. Ancak buna rağmen ülkeden gelen haber ile skandallara bir yenisi daha eklendi.
31.07.2023 Dünya
Danimarka, Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıları engellemek için yasal yollar arayacak
Danimarka, Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıları engellemek için yasal yollar arayacak Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen, Danimarka hükümetinin Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıları önlemek için yasal yollar arayacağını aktardı.
30.07.2023 Dünya
Bakan Fidan'dan Kur'an-ı Kerim'e yapılan saldırılara sert tepki!
Bakan Fidan'dan Kur'an-ı Kerim'e yapılan saldırılara sert tepki! Macaristan Dışişleri Bakanı Szijjarto, Bakan Fidan ile ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
28.07.2023 Gündem
Danimarka, Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıyı kınadı
Danimarka, Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırıyı kınadı Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lökke Rasmussen, Irak Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim’in yakıldığı provokatif eylemi kınayarak, “Danimarka hükümetinin görüşlerini yansıtmamaktadır” dedi.
24.07.2023 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Danimarka’ya sert tepki
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Danimarka’ya sert tepki Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Bu aşağılık saldırının faillerini ve toplumsal barışı hedef alan bu tür eylemlere karşı sessiz kalan, izin vererek himayesi altına alan Danimarka makamlarını sergilediği bu tutum nedeniyle şiddetle kınıyor ve lanetliyorum” dedi.
24.07.2023 Gündem
Korkunç rapor! 20 günde 295 orman yangını çıktı; 3 bin 160 hektar alan zarar gördü
Korkunç rapor! 20 günde 295 orman yangını çıktı; 3 bin 160 hektar alan zarar gördü Türkiye'de 12-18 Temmuz tarihleri arasında çıkan 147 orman yangını ve 166 ziraat yangının tamamı kontrol altına alındı. 1-20 Temmuz arasındaki 20 günlük dönemde 295 orman yangınında 3 bin 160 hektar alan zarar gördü. Geçen yıl aynı dönemde 197 orman yangını çıktı, 1438 hektar alan zarar gördü.
21.07.2023 Gündem
Türkiye'de son 20 günde 295 orman yangını çıktı! İşte kül olan alan
Türkiye'de son 20 günde 295 orman yangını çıktı! İşte kül olan alan Türkiye'de 12-18 Temmuz tarihleri arasında çıkan 147 orman yangını ve 166 ziraat yangının tamamı kontrol altına alındı. 1-20 Temmuz arasındaki 20 günlük dönemde 295 orman yangınında 3 bin 160 hektar alan zarar gördü. Geçen yıl aynı dönemde 197 orman yangını çıktı, 1438 hektar alan zarar gördü.
21.07.2023 Gündem
Irak, İsveç ile diplomatik ilişkilerini kesti
Irak, İsveç ile diplomatik ilişkilerini kesti Irak, Kur’an Kerim ile Irak bayrağının yakılmasına izin veren İsveç ile diplomatik ilişkilerini keserek, İsveç Büyükelçisi’nin Irak’ı terk etmesini istedi.
20.07.2023 Dünya
Sosyal medya platformları için kapatılma ihtimali
Sosyal medya platformları için kapatılma ihtimali Avrupa Birliği (AB) Komisyonu İç Pazardan Sorumlu Üyesi Thierry Breton “Tiktok, Twitter ve Snapchat gibi sosyal medya platformları, isyan ve toplumsal huzursuzluk gibi durumlarda problemli içerikleri önlemedikleri taktirde AB içerik yasası bağlamında kapatılabilir.” diye konuştu.
13.07.2023 Dünya
Erdoğan'dan net İsveç mesajı: Sözlerini tutacaklar, teröre karşı net tavır bekliyoruz
Erdoğan'dan net İsveç mesajı: Sözlerini tutacaklar, teröre karşı net tavır bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ardından basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, İsveç'in üyelik süreci, tahıl koridoru ve terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.
12.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yakma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yakma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.