Yakıt Desteği

Yakıt Desteği

Son dakika yakıt desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yakıt desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yakıt desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yakıt Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yakıt desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 yakıt desteği haberi bulunmuştur. Tüm yakıt desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! "Doğu Akdeniz'de etkinliğimiz artacak"
Bakan Uraloğlu açıkladı! "Doğu Akdeniz'de etkinliğimiz artacak" Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) arasında 3 trafik gözetleme istasyonu ve 1 gemi trafik hizmetleri merkezinden oluşan 'Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi Kurulumu Projesi İmza Töreni' gerçekleşti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile Doğu Akdeniz'de etkinliğimizi arttıracak, Mavi Vatan'ımızda çıkarlarımızı koruyacak, KKTC çevre denizleri ve ülkemiz arasındaki deniz alanında tüm deniz trafiğini izleyebileceğiz" dedi.
23.01.2024 Gündem
Deprem bölgesinde son durum nasıl? Bakan Akar'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar
Deprem bölgesinde son durum nasıl? Bakan Akar'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar Hatay'da bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. "Asker kışladan geç çıkarıldı" iddialarıyla ilgili Bakan Akar, "İlk andan itibaren TSK görevinin başında ve vatandaşın yanındadır. 5'i 10 geçe Cumhurbaşkanıma raporu verdik. 2. Ordu Komutanı 4.45'te masasında, hazırlıklar gözden geçiriliyor. 5.45'te Mehmetçik 2. Ordu Karargahı'ndan enkaza gitmek için hareket etti. Bir anda her enkazın başında olmak mümkün değil. Hava koşullarını ve yol şartlarını değerlendirmek lazım. Bir geç çıkma durumu söz konusu değil, çıkış emri verildi" dedi.
11.03.2023 Gündem
Depremzedeye yakıt desteği yardımı verilecek! Kendi aracıyla ayrılana yakıt desteği nasıl alınır?
Depremzedeye yakıt desteği yardımı verilecek! Kendi aracıyla ayrılana yakıt desteği nasıl alınır? Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Onbinlerce can kaybı yaşanırken binlerce bina yıkıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı son açıklamada Kahramanmaraş'ta yeni bir modeli hizmete aldıklarını duyurdu. Alınan karara göre, Kahramanmaraş'tan kendi aracıyla ayrılacak depremzedelere yakıt desteği verilecek. Peki yakıt desteği nasıl alınır?
13.02.2023 Gündem
Bakan Kirişci balıkçılarla denize açıldı: Balıkçılara 19 yılda 18.2 milyar TL ödeme yapıldı
Bakan Kirişci balıkçılarla denize açıldı: Balıkçılara 19 yılda 18.2 milyar TL ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Adana’da ‘2022-2023 Su Ürünleri Av Sezonu’ açılışına katıldı, balıkçılarla birlikte 'Vira Bismillah' diyerek denize açıldı. Bakan Kirişci, “2003 yılından itibaren balıkçılarımıza bugünün parasıyla 10.2 milyar TL ÖTV indirimli yakıt desteği sağlanmıştır. Yetiştiricilerimize 7.2 milyar TL olmak üzere diğer desteklerle toplam 18.2 milyar TL ödeme yapılmış ve bu ödemeleri yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
15.09.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci: Balıkçı kardeşlerimize işletme kredisi kullandıracak
Bakan Kirişci: Balıkçı kardeşlerimize işletme kredisi kullandıracak Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Programında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, "Akaryakıtla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın değerlendirmelerini henüz almadık ama şunu açık yüreklilikle söylüyorum. Her zaman, her daim yanınızda olmuş saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın yine talimatlarıyla, bugünkü politika faizi olan yüzde 13 ,5 üzerinden balıkçı kardeşlerimize Ziraat Bankamız bir işletme kredisi kullandıracaktır. Buna da yarından itibaren başlayacaktır' dedi.
31.08.2022 Ekonomi
Toplu ulaşım ücretlerine zam yapılmayınca şoförler kontak kapattı!
Toplu ulaşım ücretlerine zam yapılmayınca şoförler kontak kapattı! Ankara'da özel halk otobüsü ve minibüsçüler esnafı, toplu ulaşım ücretlerine zam yapılmadığı gerekçesiyle kontak kapattı. Yaklaşık 3 bin otobüs ve dolmuşun çalışmaması nedeniyle duraklarda yoğunluk oluştu.
10.03.2022 Yaşam
Fransa'dan, Ukrayna'ya savunma teçhizatı desteği geldi
Fransa'dan, Ukrayna'ya savunma teçhizatı desteği geldi Fransa hükümeti, Rusya'ya karşı ekonomik ve mali yaptırımları güçlendireceğini belirterek, Ukrayna'ya savunma teçhizatı sağlayacaklarını ve Rus şahsiyetlerin finansal alacaklarını donduracağını duyurdu.
27.02.2022 Dünya
AFAD'dan olumsuz hava koşullarına ilişkin açıklama
AFAD'dan olumsuz hava koşullarına ilişkin açıklama Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), yurt genelinde devam eden kar yağışları ve olumsuz hava koşullarıyla ilgili illerdeki son durumu açıkladı.
22.01.2022 Gündem
Finalden sonra Ruslar Türkiye’de
Finalden sonra Ruslar Türkiye’de Dünya Kupası’nın finaline sayılı günler kala, Türkiye’ye turist müjdesi geldi.
11.07.2018 Ekonomi
Ölü sezonu diriltir
Ölü sezonu diriltir Türkiye’ye turist getiren acentelere verilen destekler yüzde 50 artırıldı. Ölü sezonda uçakla yolcu getirenlere 6 kat daha fazla teşvik verilecek. Uzakdoğu ile harcama potansiyeli yüksek ülkelerden turist getirenlere yüzde 20 ek destek sağlanacak.
13.03.2018 Ekonomi
Türkiye'ye tarihi görev! Dokunulmaz olacak
Türkiye'ye tarihi görev! Dokunulmaz olacak 2011 yılında gündeme gelen ve 47 ülkedeki 880 milyon insanı doğrudan ilgilendiren Teknoloji Bankası'nda sona gelindi. Birleşmiş Milletler'in öncülüğünde Türkiye'nin ise ev sahipliğinde Gebze'de bu yıl içerisinde kurulması planlanan banka pek çok açıdan dokunulmaz olacak.
21.02.2018 Ekonomi
Turist getiren uçaklara yakıt desteği arttırıldı!
Turist getiren uçaklara yakıt desteği arttırıldı! Seyahat acentelerine uçak başına 6 bin dolar destek sağlayan uygulamaya İstanbul Sabiha Gökçen ile Erzurum havalimanları da dahil edildi
5.04.2017 Ekonomi
Bu yıl Rusyadan 5 milyon turist bekliyoruz
Bu yıl Rusyadan 5 milyon turist bekliyoruz Bu yıl kapılarını 24. Kez açan Moskova Uluslararası Turizm Fuarı MITT-2017, Türkiye'nin fuara yeniden katılması ile tekrar canlılığına kavuştu. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Moskova'dan açıkladı: "Bu yıl Rusya'dan beklediğimiz turist hedefi 5 milyon."
15.03.2017 Ekonomi
Kültür sanatta KDV indirimi Bakanlar Kurulu’na gidiyor
Kültür sanatta KDV indirimi Bakanlar Kurulu’na gidiyor 28 yıl sonra yapılan Kültür Şurası’nda tüm katılımcıların ortak paydada buluştuğu iki konu oldu: Kültür ve sanata ayrılan bütçenin artırılması ve KDV’lerin düşürülmesi. Bakanlık iki talebi de Bakanlar Kurulu’na taşıyacak.
13.03.2017 Ekonomi
Balkanların gözü Türkiye'de!
Balkanların gözü Türkiye'de! Balkanlar A grubu seyahat acentelerine uçuş başına verilen 6 bin dolarlık yakıt desteğinden istiyor.
7.03.2017 Ekonomi
Avcı: Turizm mevsimini daha iyi geçireceğiz
Avcı: Turizm mevsimini daha iyi geçireceğiz Bolu'da bilgisayar dağıtım töreninin ardından Bolu Valiliği'ni ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Bu yıl, 2016 yılına göre özellikle Rusya pazarında ciddi bir toparlanma var. 2016’ya göre çok daha iyi bir turizm mevsimi geçireceğimizi ümit ediyoruz" dedi.
1.03.2017 Siyaset
Bursa -İzmir yolu ulaşıma açıldı
Bursa -İzmir yolu ulaşıma açıldı Yoğun kar yağışı ve araçların kayması nedeniyle trafiğe kapanan, saatlerdir süren çalışmalara rağmen açılamayan Bursa-İzmir karayolunda, araçlar Bursa'ya geri döndürülüyor.
29.09.2021 Gündem
Turizmci KDV’de indirim istiyor
Turizmci KDV’de indirim istiyor Yakıt desteğinin 2017’de de süreceğinin açıklanmasının ardından turizmci KDV’de de destek bekliyor. TYD Başkanı Ersoy, yüzde 8 olan KDV’nin yüzde 4’e düşmesini beklediklerini söyledi.
27.11.2016 Ekonomi
Turizmciye de yeşil pasaport
Turizmciye de yeşil pasaport Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, turizmcilere yeşil pasaport verilmesi için çalışma başlattıklarını açıkladı.
18.11.2016 Ekonomi
'Bugün Türkiye, 185 bin gemi adamı yetiştirmiş durumda'
'Bugün Türkiye, 185 bin gemi adamı yetiştirmiş durumda' Başbakan Binali Yıldırım, son 14 yılda, bir Türkiye'yi 3'e katlamanın yanı sıra dış yardımlarla dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alır hale getirdiklerini belirterek, "Türkiye, az gelişmiş ülkelere, öyle veya böyle bir şekilde destek oluyor, yardım ediyor ve onların sorunlarının azalması ve hayatlarının kolaylaşması için katkı sağlıyor" dedi...
29.09.2021 Gündem
Rusya Başbakanı Medvedev'den 'Türkiye'de tatil açıklaması'
Rusya Başbakanı Medvedev'den 'Türkiye'de tatil açıklaması' Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, "Türkiye'de tatil yapmayı seven Rus turistler, bu olanağı bu sezon elde etmelidir." dedi.
17.06.2021 Dünya
Otoda bahar kampanyası
Otoda bahar kampanyası Otomotiv markaları bahara özel yeni kampanyalar hazırladı...
21.04.2016 Otomobil
Turizme çift koldan destek
Turizme çift koldan destek Ülkeye turist getiren uçaklara 6 bin dolarlık yakıt desteğinin Eylül’e kadar uzatıldığını bildiren Turizm Bakanı Mahir Ünal, Salı günü de turizme dönük istihdam paketi açıklayacaklarını söyledi
9.04.2016 Ekonomi
Her turiste VIP destek
Her turiste VIP destek Bakan Ünal, “Turistleri karşılayacak ve gitmek istediği yere ulaşmalarını sağlayacak, onları ören yerleri ve müze ziyaretlerinden, bulundukları illerde alacakları desteğe kadar her şey için bin kişi istihdam edeceğiz” dedi.
10.03.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yakıt Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yakıt desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.