Yağlı Güreş

Yağlı Güreş

Son dakika Yağlı güreş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yağlı güreş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yağlı güreş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağlı Güreş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağlı güreş gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 yağlı güreş haberi bulunmuştur. Tüm yağlı güreş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elmalı Güreşleri ne zaman? 2022 Elmalı Yağlı Güreşleri tarihi belli oldu mu?  İşte müsabaka tarihleri!
Elmalı Güreşleri ne zaman? 2022 Elmalı Yağlı Güreşleri tarihi belli oldu mu? İşte müsabaka tarihleri! Kırkpınar’dan daha eski olan Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nin düzenleneceği tarih merak ediliyor. 1352'den beri namlı pehlivanların güreştiği Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri heyecanla bekleniyor. Müsabaka tarihleri belli oldu. Peki, Elmalı Güreşleri ne zaman? 2022 Elmalı Yağlı Güreşleri tarihi belli oldu mu? İşte müsabaka tarihleri!
24.07.2022 Diğer Sporlar
Kırkpınar Başpehlivanı Cengiz Şimşek, Yapraklı Yağlı Güreşleri'ne de damgasını vurdu
Kırkpınar Başpehlivanı Cengiz Şimşek, Yapraklı Yağlı Güreşleri'ne de damgasını vurdu Çankırı’da düzenlenen 46. Yapraklı Yağlı Güreşleri’ni, 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Başpehlivanı Cengizhan Şimşek finalde Mustafa Taş'ı geçerek kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi!
Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri’nin tarihçesi! 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başlıyor! Dünyanın en eski Spor organizasyonu olarak bilinen ve UNESCO Somut Olmayan Kültür Mirasları Listesi'nde de bulunan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kıyasıya rekabetin yaşanacağı mücadelelere sahne olacak. Müsabakalar için nefesler tutulurken güreş meraklıları Kırkpınar Güreşleri’nin ne zaman, hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki, Kırkpınar Güreşleri ne zaman 2022? 661. Kırkpınar yağlı güreşleri hangi kanalda? Kaç pehlivan katılacak? 2022 Kırkpınar Güreşleri nerede? İşte tüm detaylar…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Er meydanında 600 pehlivan mücadele edecek
Er meydanında 600 pehlivan mücadele edecek Denizli’de Merkezefendi Belediyesi tarafından ikincisi gerçekleştirilecek olan ‘Merkezefendi 2. Yağlı Güreşleri’ 26 Haziran Pazar günü güreş severlerle buluşacak.
20.06.2022 Yaşam
Bilal Erdoğan: Türkiye, geleneksel sporların dünyadaki merkezi haline geliyor
Bilal Erdoğan: Türkiye, geleneksel sporların dünyadaki merkezi haline geliyor  Dünya Etnospor Konfederasyonu (DEK) Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek olan 5. Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında, "Türkiye böylelikle geleneksel sporların aslında dünyadaki önemli bir merkezi haline geliyor. Bu Türkiye'nin cazibesine de, değerine de değer katıyor" dedi.  
7.06.2022 Siyaset
Bayram yoğunluğu başladı! Rezervasyonlar aylar öncesi yapıldı, otellerde yer kalmadı
Bayram yoğunluğu başladı! Rezervasyonlar aylar öncesi yapıldı, otellerde yer kalmadı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, İstanbul’dan sonra en çok turist ağırlayan il olan Edirne’de, bu yıl tarihinin en çok festivaline imza atılacağı için rezervasyonlar aylar öncesinden yapıldı, şimdiden otellerde yer kalmadı.
26.04.2022 Ekonomi
Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi yağlı güreşleri bitti mi?
Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi yağlı güreşleri bitti mi? Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi Belediyesi tarafından Şemikler Spor Tesisi’nde bu yıl ilki gerçekleştirilen etkinliğe katılanlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kuralları gereği ateş ölçümü ve HES kodu kontrolü sonrası alana alındı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kayıt yaptıran ve güreş öncesi hazırlıklarını tamamlayan pehlivanlar, yağlanarak er meydanına çıktı.
14.09.2021 Gündem
Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri canlı yayın izleme linki!
Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda? İşte Kırkpınar Güreşleri canlı yayın izleme linki! 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde üçüncü gün müsabakaları bugün başpehlivanlık güreşleriyle tamamlanacak. Bu yıl 660. kez gerçekleştirilen tarihi Kırkpınar yağlı güreşleri, ağasını belirleyecek. Pek çok kişi heyecan dolu anları ekran başında canlı yayın ile takip ediyor. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda? Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde son durum ne? İŞte detaylar...
11.07.2021 Gündem
İsmail Balaban kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 finalistlerinden İsmail Balaban ne iş yapıyor, nereli?
İsmail Balaban kimdir, kaç yaşında? Survivor 2021 finalistlerinden İsmail Balaban ne iş yapıyor, nereli? Survivor 2021 finalistlerinden biri de İsmail Balaban oldu. İstanbul’da yapılan yarı finalde ismini ilk yazdıran İsmail Balaban sezon boyunca SMS sıralamasında da birinci oluyordu. İsmail Balaban'ı destekleyenler şampiyon olması için dua ederken yarı finali kaçıranlar Survivor 2021 finalistlerinin kim olduğunu sorguluyor. İsmail Balaban kimdir? Survivor İsmail Balaban kaç yaşında, boyu kaç?
25.06.2021 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Balıkesir'e 175 milyon TL'lik yatırım hayırlı olsun
Bakan Kasapoğlu: Balıkesir'e 175 milyon TL'lik yatırım hayırlı olsun Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Balıkesir heyetiyle bir araya gelerek, kente yapılacak yatırımlarla ilgili protokol imzaladı. Bakan Kasapoğlu, “175 milyon lirayı aşan tüm yatırımların hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
27.01.2021 Gündem
UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi! KPSS önlisans sınavı UNESCO sorusu!
UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi! KPSS önlisans sınavı UNESCO sorusu! KPSS ön lisans sınavı gerçekleştirildi. Adaylar, sınav sorularının cevaplarını kontrol ederek KPSS ön lisans netlerini ve puanlarını hesaplıyor. KPSS ön lisans sınavında cevabı merak edilen sorulardan biri de UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi oldu. ÖSYM tarafından KPSS ön lisans sınavında sorulan UNESCO sorusu internette araştırılan konuların başında geliyor. Peki, UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'nde Türkiye'den hangi unsurlar girmiştir? İşte UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi!
25.10.2020 Gündem
Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacak mı? Kırkpınar güreşleri ne zaman?
Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacak mı? Kırkpınar güreşleri ne zaman? Dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonlarından Kırkpınar Yağlı Güreşleri bu yıl corona virüs engeline takıldı. 659. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri corona virüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri tarihi belli oldu mu? Kırkpınar Güreşleri ne zaman? Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacak mı? Kırkpınar Güreşleri ile ilgili merak edilenler...
1.09.2020 Gündem
Başpehlivan Hakkı Aygün, sokak ortasında öldürüldü
Başpehlivan Hakkı Aygün, sokak ortasında öldürüldü Antalya'da yağlı güreş sporcusu başpehlivan Hakkı Aygün (25), sokak ortasında tabancayla öldürüldü. Cinayet zanlısı U.Ç.S. (20), suç aleti tabancayla polise teslim oldu. Aygün, 2 yıl önce de bir barda çıkan tartışma sonrası uğradığı silahlı saldırıda yaralanmıştı. Polis, iki olay arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor.
1.09.2020 Yaşam
Kırkpınar yağlı güreşleri 2020 - 2020 yağlı güreşleri ne zaman başlıyor?
Kırkpınar yağlı güreşleri 2020 - 2020 yağlı güreşleri ne zaman başlıyor? Koronavirüs salgını, birçok alanda olduğu gibi Kırkpınar yağlı güreşleri 2020 takvimin de sarkmasına neden oldu. Geleneksel ata sporunun ne zaman başlayacağını merak eden vatandaşlar, sabırsızlıkla Kırkpınar Güreşleri ne zaman, sorusuna cevap arıyor.
4.07.2020 Gündem
Ali Şafak Öztürk: "Kalan maçlar yeni sezon öncesi oynansın"
Ali Şafak Öztürk: "Kalan maçlar yeni sezon öncesi oynansın" Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Süper Lig'de kalan 8 haftanın yeni sezon öncesinde oynanmasını önerdi.
21.04.2020 Antalyaspor
4. Etnospor Kültür Festivali başladı
4. Etnospor Kültür Festivali başladı Dünya Etnospor Konfederasyonunun (DEK) düzenlediği, dördüncü Etnospor Kültür Festivali bugün başladı. Festival alanına Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Vedat Muriç ve Galatasaraylı Muslera ve Falcao da geldi.
3.10.2019 Gündem
Numan Kurtulmuş: Bu coğrafyanın kaderi kardeşliktir, birliktir, dirliktir
Numan Kurtulmuş: Bu coğrafyanın kaderi kardeşliktir, birliktir, dirliktir "Bu milletin topraklarında hiçbir zaman insanları birbirinden ayırmak yazmamıştır. İnsanı yaradılışın özeti olarak görmüştür"
4.10.2018 Gündem
59. Kurtdere Güreşlerinin Başpehlivanı İsmail Balaban oldu
59. Kurtdere Güreşlerinin Başpehlivanı İsmail Balaban oldu Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına 59'uncusu düzenlenen güreşlerde başpehlivanlığı İsmail Balaban kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sokakta sabahladılar! İğne atsan yere düşmüyor
Sokakta sabahladılar! İğne atsan yere düşmüyor Edirne'ye Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni izlemeye gelen birçok kişi, otellerde yer bulamadıkları için ‘Bedava Palas’ olarak nitelendirdikleri park ve bahçelerde sabahladı.
14.07.2018 Yaşam
Yenilen pehlivan dopinge doymuyor
Yenilen pehlivan dopinge doymuyor Tarihi Kırkpınar yağlı güreşleri öncesi er meydanına çıkacak olan güreşçilerde tedirgin bir bekleyiş var.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tabanları yağlayıp kaçtılar
Tabanları yağlayıp kaçtılar Dopingle Mücadele Merkezi, Yalova Fevziye ve Sakarya Akyazı Yağlı Güreş organizasyonlarını bastı, sporcular kayboldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Başpehlivana silahlı saldırı!
Başpehlivana silahlı saldırı! Antalya'da yağlı güreş sporcusu Mehmet Ali Avcı ve başpehlivan Hakkı Aygün'ü silahla yaraladığı öne sürülen şüpheli, gözaltına alındı.
24.03.2018 Gündem
Bu yıl da hedefleri şampiyonluk
Bu yıl da hedefleri şampiyonluk Onlar Türkiye’nin gurur kaynağı her biri kendi branşında ismini dünya şampiyonları arasına yazdıran milli yıldızlarımız. Red Bull’un destek verdiği elit sporcularımızla Antalya’da buluştuk ve 2018 hedeflerini konuştuk.. İşte karşınızda Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi...
6.01.2018 Arşiv
Akıllardaki yağlı, göbekli güreşçi profilini sileceğiz
Akıllardaki yağlı, göbekli güreşçi profilini sileceğiz İsmail ve Turan Balaban, Kırkpınar Yağlı Güreş tarihine ilk ikiz başpehlivanlar olarak adını yazdırdı. Bu yılki Kırkpınar güreşlerinin başpehlivanı, ikizlerden İsmail Balaban oldu ve altın kemeri aldı.
22.07.2017 Arşiv
Başpehlivan Balaban, davul zurnayla karşılandı
Başpehlivan Balaban, davul zurnayla karşılandı 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Başpehlivanı İsmail Balaban, Korkuteli ilçesinde vatandaşlar tarafından davul zurnayla karşılandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Yağlı Güreş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağlı güreş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.