Yabancı Terörist

Yabancı Terörist

Son dakika yabancı terörist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yabancı terörist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yabancı terörist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yabancı Terörist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yabancı terörist gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.199 yabancı terörist haberi bulunmuştur. Tüm yabancı terörist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da DEAŞ operasyonu; 18 gözaltı
Ankara'da DEAŞ operasyonu; 18 gözaltı Ankara'da çatışma bölgelerindeki DEAŞ'lı teröristlerle irtibatlı olduğu belirlenen 18 şüpheli, düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alındı.
25.05.2023 Gündem
Ankara'da istihbarat üzerine harekete geçildi: 20 kişi gözaltına alındı
Ankara'da istihbarat üzerine harekete geçildi: 20 kişi gözaltına alındı Ankara’da, PKK/KCK/PYD/YPG silahlı terör örgütü mensupları ile irtibatlı oldukları istihbaratı üzerine 23 yabancı uyruklu şüpheliye yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.
11.05.2023 Gündem
İstanbul’da terör operasyonu! 13 kişi yakalandı
İstanbul’da terör operasyonu! 13 kişi yakalandı İstanbul’da terör örgütleri El Kaide, DEAŞ ve HTŞ’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda, tamamı yabancı uyruklu 13 kişinin ‘şüpheli’ sıfatıyla yakalandığı bildirildi.
16.03.2023 Gündem
Ankara'da DEAŞ operasyonu: 18 gözaltı! Sınır dışı edilecekler
Ankara'da DEAŞ operasyonu: 18 gözaltı! Sınır dışı edilecekler Ankara'da, DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda yabancı uyruklu 18 şüpheli gözaltına alındı.
7.03.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek İçişleri Bakanı Süleyman Bakan Soylu, son günlerde bazı ülkelerin konsolosluklarını kapatmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, ABD Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake de tepki gösterdi.
3.02.2023 Gündem
İstanbul’da yılbaşı öncesi terör operasyonu: 17 gözaltı
İstanbul’da yılbaşı öncesi terör operasyonu: 17 gözaltı İstanbul’da, yılbaşı öncesi El Kaide, DEAŞ ve HTŞ gibi terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda, yabancı uyruklu 17 şüpheli yakalandı.
30.12.2022 Gündem
Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib'den Nikos Dendias'a:Türkiye benzersiz bir komşudur
Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib'den Nikos Dendias'a:Türkiye benzersiz bir komşudur Belçika Dışişleri Bakanı Hadja Lahbib, Yunanistan’ın Türkiye ile iyi komşuluk içinde olması gerektiğini belirterek, "Türkiye benzersiz bir komşudur. Farkında olmalısınız. Bir NATO müttefiki ve bölgede önemli bir aktördür" dedi.
11.11.2022 Dünya
İçişleri Bakanı Soylu, Özbekistanlı mevkidaşıyla görüştü
İçişleri Bakanı Soylu, Özbekistanlı mevkidaşıyla görüştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, resmi ziyaret için geldiği Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te İçişleri Bakanı Pulat Bobojonov ile bir araya geldi. Bobojonov, Soylu'yu Özbekistan İçişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirilen görüşmeye gelişinde tören mangası eşliğinde karşıladı. İki bakan daha sonra baş başa ve heyetler arası toplantı için bakanlığa geçti.
28.07.2022 Dünya
Ankara'da DEAŞ operasyonu! 13 şüpheli yakalandı
Ankara'da DEAŞ operasyonu! 13 şüpheli yakalandı Ankara'da yılbaşı öncesi DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 13 şüpheli yakalandı
20.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Interpol'e mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Interpol'e mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen INTERPOL 89. Genel Kurul Toplantısı'na bir video mesaj gönderdi. Erdoğan, "Bilhassa FETÖ'cü firariler ile bölücü örgüt elebaşlarının ülkemize iadesi hususunda güçlü dayanışma bekliyoruz." dedi.
23.11.2021 Siyaset
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 8 bin 585 yabancı terörist savaşçı sınır dışı edildi
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 8 bin 585 yabancı terörist savaşçı sınır dışı edildi Türkiye’nin sınır içinde ve sınır ötesinde güvenliğine yönelik yürüttüğü çalışmalar neticesinde, 102 farklı uyruktan toplamda 8 bin 585 yabancı terörist savaşçı sınır dışı edildi.
30.10.2021 Siyaset
Esed rejimi sivillere saldırdı! Çok sayıda ölü var
Esed rejimi sivillere saldırdı! Çok sayıda ölü var Suriye'de Beşşar Esed rejiminin İdlib'in güneyindeki Eriha ilçesindeki bir pazar yerine düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 10 sivil hayatını kaybetti, 35 sivil yaralandı.
20.10.2021 Dünya
İsrail'den Suriye'deki Palmira bölgesine hava saldırısı
İsrail'den Suriye'deki Palmira bölgesine hava saldırısı Beşşar Esed rejimi, İsrail'in, Suriye'nin Humus iline bağlı Palmira (Tedmur) bölgesindeki askeri noktalara hava saldırısı gerçekleştirdiğini öne sürdü.
13.10.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEAŞ'a karşı varlık gösteren ilk ülke biz olduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEAŞ'a karşı varlık gösteren ilk ülke biz olduk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda konuştu. Erdoğan, "2008'de İstanbul'da, 2014'te olmak üzere iki kez Türkiye - Afrika Ortaklık Zirvesi düzenledik. 28 Afrika ülkesini ziyaret ettim. Somali'yi bundan 10 yıl önce eşimle birlikte ziyaret eden ilk dünya lideri olduk." dedi.
18.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik görüşme sonrası duyurdu: Biden'la mutabık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik görüşme sonrası duyurdu: Biden'la mutabık kaldık Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'ın tüm dünyanın merakla beklediği görüşmesi sona erdi. 45 dakika süren görüşme sonrası başlayan heyetler arası görüşme de tamamlandı. Görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Uzun yıllara dayalı dostluğumuzun bulunduğu Biden'la kapsamlı bir görüşmede bulunduk. Etkin işbirliğine ihtiyaç duyduğumuz bölgelerde sayın Biden ve ekibiyle görüştük. Doğrudan diyalog kanallarını koruma konusunda mutabık kaldık. Neticede son derece yararlı ve samimi bir görüşme oldu. Her alanda saygı ve çıkara dayalı verimli bir işbirliğini başlamasına yönelik olduğunu görüyoruz. Türkiye-ABD meselelerinde çözülemeyecek bir meselenin olmadığını düşünüyoruz. Avrupa'nın barış ve güvenliğine büyük katkı yapmış Türkiye'nin ABD ile aynı hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz' değerlendirmesinde bulundu. Erdoğan ayrıca Biden'ı Türkiye davet ettiğini söyleyerek, "Sayın Biden'le ilk verimli görüşmemiz gerçekleşmiş oldu. Kendisini Türkiye'ye davet ettim. Yoğunlukları aştıktan sonra Türkiye'ye gelebileceğini söyledi" dedi.
14.06.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB ile yaşanan protokol krizine ilişkin açıklama
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB ile yaşanan protokol krizine ilişkin açıklama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Almanya'da mevkidaşı ile ortak basın toplantısı düzenliyor. AB ile yaşanan protokol krizine ilişkin açıklama yapan Çavuşoğlu, "Burada azınlık toplantısına komisyonun protokol ekibi katılmadı, konsey ekibi katıldı. Konsey ekibi nasıl olmasını söylediler biz de ona göre düzen aldık. Ben de gördüğümde şaşırdım fakat teyit ettiler. Orada iki kurum arasındaki rekabet ve kavgayı görmekten biz üzüntü duyduk. Kadının siyasette, iş hayatında toplumda bizde önemi büyüktür. Kendi aralarındaki kavga ve çekişmeyi Türkiye'ye yansıtmasınlar. Umarım AB için de bu tekerrür etmez."
6.05.2021 Dünya
Ankara'da DEAŞ operasyonu: 22 kişi gözaltına alındı
Ankara'da DEAŞ operasyonu: 22 kişi gözaltına alındı Ankara'da DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda, çatışma bölgeleri ile bağlantılı faaliyet gösterdiği tespit edilen yabancı uyruklu 22 şüpheli gözaltına alındı.
26.03.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan Avrupa'ya sert sözler
Bakan Soylu'dan Avrupa'ya sert sözler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, "Biz Ağrı'da Van'da karların altında kalan cesetleri toplayacağız. Bu cesetler Afganistan'dan Pakistan'dan yürüyerek gelip sınırı geçtiğini düşündükten sonra kar tipisinin altında hayatlarını kaybedenler. Avrupa vur patlasın, çal oynasın devam etsin." ifadelerini kullandı.
23.03.2021 Siyaset
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 2 bin 764 terörist...
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 2 bin 764 terörist... İçişleri Bakanlığı, 2019 yılından bugüne kadar 2 bin 764 yabancı terörist savaşçının Türkiye'den sınır dışı edildiğini açıkladı.
21.03.2021 Gündem
Esed rejimi, İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini öne  sürdü
Esed rejimi, İsrail'in Şam'a hava saldırısı düzenlediğini öne sürdü Beşşar Esed rejimi, İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı gerçekleştirdiğini iddia etti.
28.02.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Doğu Akdeniz'i bir rekabet alanı olmaktan çıkartıp uzun vadeli çıkarlarımıza hizmet edecek bir iş birliği havzası haline getirmeliyiz. Hiçbir geçerliliği olmayan maksimalist haritalar üzerinden ülkemizin sahillerine hapsedilme girişimlerine itiraz ediyoruz. Doğu Akdeniz'de hakkımız olmayan bir şeyi talep etmiyoruz. Yunanistan'ı gerginliği tırmandırmaktan vazgeçmeye çağırıyoruz." dedi.
12.01.2021 Siyaset
ABD'den İranlı çelik üreticilerine yaptırım
ABD'den İranlı çelik üreticilerine yaptırım ABD yönetimi, İran'ın çelik ve metal endüstrisiyle bağlantılı 17 şirket ile bir kişiyi yaptırım listesine aldı.
5.01.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerli aşı açıklaması! Tarih verdi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerli aşı açıklaması! Tarih verdi... AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli aşı çalışmaları ile ilgili müjdeyi verdi. Erdoğan " Yerli aşı iyi bir aşamaya geldi. En geç nisan ayında uygulamaya geçilmesini umuyoruz" dedi. Arınç'ın istifası ile ilgili de isim vermeden konuşan Erdoğan "Bu teröristlerden birinin yazdığı kitabı herkesin okumasının tavsiye edilmesi hakikaten beni rencide etmiştir. Kitabını herkes okusun dediği kişi, elinde binlerce Kürt kardeşimin, askerimin, polisimin, öğretmenimin kanı olan, bölücülük peşinde koşan bir terör örgütünün siyasetçi maskesi takmış savunucusudur" ifadelerini kullandı.
25.11.2020 Siyaset
Bakan Akar'dan ABD'ye S-400 ve F-35 mesajı!
Bakan Akar'dan ABD'ye S-400 ve F-35 mesajı! Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar, "Bilinen bazı sorunların Türk-Amerikan ilişkilerine gölge düşürdüğü de aşikardır. S-400 tedariki büyük bir sorun teşkil etmiştir. Bu konuda niyetimizin yalnızca 83 milyon Türk vatandaşına ve ülkemize, hava ve füze savunması sağlamak olduğunu belirtmek istiyorum. Bu safhaya uzun, açık ve şeffaf bir tedarik sürecinden sonra geldik. Başka ne yapmamız beklenmiştir? Ek olarak, F-35 teknolojisinin güvenliği Amerika Birleşik Devletleri için olduğu kadar Türkiye için de kesinlikle önem arz etmektedir." ifadelerini kullandı
23.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik G20 mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik G20 mesajı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi'ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulunarak, "Salgının yoksulluk ve eşitsizlik başta olmak üzere birçok sorunu daha da derinleştirdiğini görüyoruz." ifadelerini kullandı.
22.11.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yabancı Terörist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yabancı terörist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.