Yabancı Sayısı

Yabancı Sayısı

Son dakika yabancı sayısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yabancı sayısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yabancı sayısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yabancı Sayısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yabancı sayısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.247 yabancı sayısı haberi bulunmuştur. Tüm yabancı sayısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi Dünya turizminin göz bebeği İstanbul 2024 yılının ilk 2 ayında 2 milyon 457 bin 518 yabancı ziyaretçi ağırladı. İstanbul’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 8,08 artış gösterdi. Türkiye’ye ilk 2 ayda gelen 4 milyon 341 bin 606 yabancı ziyaretçi sayısının yarısını ağırlayan İstanbul’u Şubat ayında en çok Ruslar tercih etti.
26.03.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta deprem! 9 yıldız birden ayrılıyor
Beşiktaş'ta deprem! 9 yıldız birden ayrılıyor Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması doğrultusunda yabancı kadrosu büyük ölçüde değişecek.
6.03.2024 Beşiktaş
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi Dizinden yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakma kararı alan Luiz Suarez'in yerini doldurmak için transfer çalışmalarına başlayan Gremio, Joao Pedro'nun işini bitirdi.
1.08.2023 Fenerbahçe
İstanbul'daki Suriyeliler için yeni karar: Son tarih 24 Eylül!
İstanbul'daki Suriyeliler için yeni karar: Son tarih 24 Eylül! Son alınan karara göre, İstanbul Göç İdaresi, kayıtları başka şehirde bulunan ancak İstanbul'da yaşayan Suriyelilere 24 Eylül'e kadar şehir değişikliği yapmaları için süre tanıdı.
30.07.2023 Gündem
İsmail Kartal 5 futbolcunun daha üstünü çizdi! Ali Koç onayladı, takıma veda etti
İsmail Kartal 5 futbolcunun daha üstünü çizdi! Ali Koç onayladı, takıma veda etti Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Peş peşe transfer ataklarının ardından ayrılık haberleri de geliyor. Yabancı sayısı 19’a çıkan Kanarya’da gözler Macar stoperin ardından vedalaşılacak diğer futbolcularda. İsmail Kartal 5 futbolcunun daha üstünü çizdi. Attila Szalai imza için Almanya’ya giderken takımdan ayrılması muhtemel oyuncular da belli oldu. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
23.07.2023 Fenerbahçe
'Kariyer olarak benzemek istediğim antrenör tabii ki Ergin Ataman'
'Kariyer olarak benzemek istediğim antrenör tabii ki Ergin Ataman' 20 ay önce kurulan Çağdaş Bodrum Basketbol’u Türkiye Sigorta Süper Ligi’ne çıkaran ve antrenörlük kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Ender Arslan " Benzemek istediğin bir antrenör var mı?" sorusuna 'Tabi ki Ergin Ataman" yanıtını verdi.
18.06.2023 Beşiktaş
Elazığ’da dilenci operasyonu: Kimi ev aradığını söyledi, kimi de lavabolara saklandı
Elazığ’da dilenci operasyonu: Kimi ev aradığını söyledi, kimi de lavabolara saklandı Elazığ’da zabıta ekipleri tarafından dilenci operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda, zabıta ekiplerini gören bir dilenci ev aramaya geldiğini savunurken, bazı dilenciler ise caminin lavabolarına saklandı.
31.03.2023 Gündem
Fenerbahçe'de yabancı sayısı 14'e düştü! Okay Yokuşlu ile Emre Mor'un hocasının yanına gidiyor
Fenerbahçe'de yabancı sayısı 14'e düştü! Okay Yokuşlu ile Emre Mor'un hocasının yanına gidiyor 2020'de 1,5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza atan, oynadığı futbolla zaman zaman taraftarlarının tepkisini çeken 27 yaşındaki oyuncu eşyalarını topladı. Daha önce Okay Yokuşlu ile Emre Mor'un hocalığını yapan Eduardo Coudet'in Uruguaylı stoperi takımında görmeyi istediği belirtilirken, Sarı Lacivertli yönetimin bu ayrılığa ona verdiği bildirildi.
15.02.2023 Fenerbahçe
Yabancı sürücü ve plakalara cezalarda yüzde 171 artış
Yabancı sürücü ve plakalara cezalarda yüzde 171 artış Antalya'da, 2022'de yabancı sürücüler veya yabancı araç plakalarına yönelik cezalar, ciddi oranda arttı. Yabancılara önceki yıla göre, yüzde 171 artışla 22 bin 799 cezai işlem uygulandı.
2.02.2023 Ekonomi
Kira fiyatları yüzde 168 arttı! Ev sahiplerinden kefil ve peşin ödeme talebi
Kira fiyatları yüzde 168 arttı! Ev sahiplerinden kefil ve peşin ödeme talebi Kiralık ev fiyatlarındaki artış son bir yılda katlandı. ‘Kiralık Konut Piyasası Görünümü: Aralık 2022’ raporunu yayımladı. Buna göre kasımda Türkiye genelindeki kira fiyatlarındaki yıllık değişim mayıs ve ekim arasındaki düşüşten sonra arttı.
27.12.2022 Ekonomi
Çataklı: Ülkemizde bulunan toplam yabancı sayısı 5 milyon 239 bin 426'dır
Çataklı: Ülkemizde bulunan toplam yabancı sayısı 5 milyon 239 bin 426'dır İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Türkiye'de bulunan toplam yabancı sayısının 5 milyon 239 bin 426 olduğunu açıkladı.
1.12.2022 Gündem
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında...
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında... Valerien Ismael'le yollarını ayıran ve Fransız teknik adama 400 bin euro tazminat ödeyen Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi.
28.10.2022 Beşiktaş
Bakan Soylu duyurdu: İstanbul'un 8 ilçesinde daha yeni yabancı kaydı yapılmayacak
Bakan Soylu duyurdu: İstanbul'un 8 ilçesinde daha yeni yabancı kaydı yapılmayacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu'nda ikamet izinleri kapandı. Bu ilçelerde yeni yabancı kaydı yapılmayacak" ifadelerini kullandı. Esenyurt ve Fatih ilçeleri tüm yabancılara daha önceden kapanmıştı. Böylece İstanbul'un 10 ilçesinde göçmenlere ikamet izni kapandı.
8.10.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan trafik kazalarına ilişkin açıklama
Bakan Soylu'dan trafik kazalarına ilişkin açıklama Trafik Kazalarında Olay Yeri Yönetimi Çalıştayı’nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Trafik teröründe de dünyada son on yılda, ‘can kayıplarını yüzde elli azaltma hedefini tutturan’ iki ülkeden biriyiz” dedi.
21.09.2022 Siyaset
Fenerbahçe'nin transferdeki en büyük hedefi santrafor! Yabancı sayısı Jesus'u zorluyor: Pelkas, Novak ve Attila Szalai'den sonra sıra yeni transferde...
Fenerbahçe'nin transferdeki en büyük hedefi santrafor! Yabancı sayısı Jesus'u zorluyor: Pelkas, Novak ve Attila Szalai'den sonra sıra yeni transferde... Transferlerle kadrosunu yenileyen ve güçlendiren Fenerbahçe Süper Lig ve Avrupa'da fırtına gibi esiyor. Sarı lacivertlilerde sözleşmesi feshedilen oyuncular sonrası yabancı sayısı 18'e düştü. Santrfor transferiyle sayı 19 olacak. Berisha, Pelkas, Novak gitse, Szalai satılsa bile bir isim daha gerek. O noktada yeni transfer olmasına rağmen ön plana yeni transfer çıkıyor.
27.08.2022 Fenerbahçe
Göç İdaresi Başkanlığı: 72 bin 578 kaçak göçmen, sınır dışı edildi
Göç İdaresi Başkanlığı: 72 bin 578 kaçak göçmen, sınır dışı edildi İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, bu yıl içinde sınır dışı edilen kaçak göçmen sayısının, 72 bin 578 olduğunu açıkladı.
23.08.2022 Gündem
Temmuz ayında yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 52,84 arttı
Temmuz ayında yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 52,84 arttı Temmuz ayında Türkiye’yi ziyaret eden yabancı sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 52,84 arttı.
22.08.2022 Ekonomi
69 bin kaçak göçmen sınır dışı edildi
69 bin kaçak göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, yılbaşından bugüne ülkeden sınır dışı edilen kaçak göçmen sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 142 artış göstererek 69 bin 692 olarak kayıtlara geçtiğini bildirdi.
16.08.2022 Gündem
Kiralarda '1 yıl peşin ödeme' dönemi! Tüm piyasaya yayıldı
Kiralarda '1 yıl peşin ödeme' dönemi! Tüm piyasaya yayıldı Kiralardaki fahiş artışın önüne geçilebilmesi için yüzde 25 artış sınırı getirildi. Ancak ev sahipleri mevcut kiracılarını çıkarıp mülklerini daha yüksek bedelle kiraya vermeyi tercih etti. Evini yüksekten kiraya veren ev sahipleri kira ödemelerinde sorun yaşamaya başladı. Kendilerini güvence altına almak isteyen mülk sahipleri düzenli ödenmez endişesiyle kirayı yıllık istemeye başladı. Geçmişte yabancıya yönelik bu talebin artık tüm piyasaya yayıldığını belirten emlakçılar, “Mülk sahibi fiyatların ne kadar arttığını biliyor, kirayı tahsil edememekten çekiniyor. ‘Yerli yabancı fark etmez yıllık ödeme almadan evi vermem’ diyorlar. Zaten bütçesine uygun ev bulamayan vatandaş bu şartı duyunca mecburen geri dönüyor. Genelde yabancılar kiralıyor” dedi.
7.08.2022 Ekonomi
59 bin 40 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
59 bin 40 düzensiz göçmen sınır dışı edildi Türkiye'de, bu yıl sınır dışı edilen kaçak göçmen sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 136 artış göstererek 59 bin 40 olarak kayıtlara geçti.
30.07.2022 Gündem
Trabzonspor hız kesmiyor! Ahmet Ağaoğlu açıkladı '3 transfer daha...'
Trabzonspor hız kesmiyor! Ahmet Ağaoğlu açıkladı '3 transfer daha...' Son olarak Mısırlı yıldız Trezeguet'yi kadrosuna katan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu taraftarlarına 3 transfer müjdesi daha verdi.
5.07.2022 Trabzonspor
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Mehmet Büyükekşi!
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Mehmet Büyükekşi! Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleştirildi. Başvuru yapan 9 adayın 8'i yeterli delege imza sayısına ulaşamadı. Yeterli imza sayısına ulaşan Mehmet Büyükekşi Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimine tek aday olarak girdi. Oy verme işleminin ardından Mehmet Büyükekşi TFF başkanı seçildi. Büyükekşi'nin yönetim kurulu listesi belli oldu. Eski yönetimden Hamit Altıntop, Ali Düşmez ve Alkın Kalkavan, yeni listede de yer alırken tarihte ilk kez kadın yönetici de TFF yönetimine yazıldı.
16.06.2022 Süper Lig
Bakan Soylu duyurdu! 1200 mahalle yabancılara ikamete kapatılıyor, 1 Temmuz'da başlıyor...
Bakan Soylu duyurdu! 1200 mahalle yabancılara ikamete kapatılıyor, 1 Temmuz'da başlıyor... Düzensiz göçmenlerle ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, yabancılara ikamet yasağı geliyor. O uygulamaya son verilecek, artık notere ev sahibiyle birlikte gidecek. Bakanlık harekete geçti, sahte olup olmadığı hemen ortaya çıkıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yabancı sayısı toplam nüfusun yüzde 25'ini geçen 781 mahallenin yabancılar için ikamete kapatıldığını belirterek, "1 Temmuz'dan itibaren oranın yüzde 20 olarak uygulanması sağlanacak. Böylelikle 1200 mahalle ikamete kapatılacak" dedi.
11.06.2022 Gündem
Ağrı’da, Afganistan uyruklu 499 göçmen ülkelerine gönderildi
Ağrı’da, Afganistan uyruklu 499 göçmen ülkelerine gönderildi Türkiye'ye yasa dışı yollarla giren Afganistan uyruklu 499 düzensiz göçmen, Ağrı İl Göç İdaresi Müdürlüğü koordinesinde, 3 farklı uçak seferi ile ülkelerine gönderildi.
10.06.2022 Gündem
Suriyelilerle ilgili flaş açıklama! İçişleri Bakanlığı duyurdu
Suriyelilerle ilgili flaş açıklama! İçişleri Bakanlığı duyurdu İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı, ülkesine dönen Suriyeli sayısını açıklayarak, “Ülkesine geri dönen Suriyeli sayısı 505 bin 190 olmuştur. Bugün itibarıyla ülkemizde kayıt altına alınan Suriyeli sayısı da 3 milyon 763 bin 652 kişidir.” ifadelerini kullandı.
3.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yabancı Sayısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yabancı sayısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.