Y Kuşağı

Y Kuşağı

Son dakika Y kuşağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Y kuşağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Y kuşağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Y Kuşağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan y kuşağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 y kuşağı haberi bulunmuştur. Tüm y kuşağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda TEKNOFEST 2022'de açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Ey Yunan tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen, bunun bedeli ağır olur ağır. Yunanistan'a tek cümlemiz var. İzmir'i unutma." dedi.
3.09.2022 Siyaset
2022 Y ve Z Kuşağı Araştırması’nın sonuçlarını açıklandı! Y ve Z kuşağı ne istiyor?
2022 Y ve Z Kuşağı Araştırması’nın sonuçlarını açıklandı! Y ve Z kuşağı ne istiyor? 2022 Y ve Z Kuşağı Araştırması’nın sonuçları açıklandı. Araştırma sonuçları; gençlerin yaşam maliyeti, iklim değişikliği, gelir dağılımı eşitsizliği, jeopolitik çatışmalar konusunda endişeli olmalarına karşın, olumlu toplumsal değişimleri yönlendirmeye kararlı olduklarını ortaya koydu. Peki, Y ve Z kuşağı ne istiyor? Y ve Z kuşağının endişeleri ne? İşte Y ve Z Kuşağı Araştırması’nın sonuçları…
31.05.2022 Yaşam
Z kuşağı ne demek? Ajda Pekkan hangi kuşaktan? X, Y, Z kuşakları tarihleri ve yılları!
Z kuşağı ne demek? Ajda Pekkan hangi kuşaktan? X, Y, Z kuşakları tarihleri ve yılları! Sosyal medya sık kullanımıyla birlikte popüler olan kuşaklar zaman zaman gündem olmaya devam ediyor. Ajda Pekkan ile gündem olan Z kuşağı, sosyal medyanın dilinde. Ajda Pekkan’ın 'Z kuşağı diye bir kuşak çıktı. Ben ne kuşağıyım acaba? A kuşağı, B kuşağı diye insanları niye ayrıştırıyorsunuz? Ben de belime pembe bir kuşak taktım bu gece' açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Peki, Z kuşağı nedir? Z kuşağı hangi yıllar? X, Y, Z kuşakları ne demek? İşte kuşaklar ve yılları!
18.05.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristlerin biz inlerine girdik mi? İnşallah tek bir terörist kalmayana kadar devam edeceğiz. En kritik yerleri terör örgütleriyle irtibatlı kişilere belediye makamında iş verdiler. 44 bin işçiyi belediyeden atıp onların yerine teröristleri doldurdular. Bunlar seçimden önce kimsenin ekmeğiyle oynamayacakları için namus sözü vermişlerdi. Bay Kemal hani namus hani şeref? Bunlar her fırsatta ülkelerini yabancılara şikayet etmediler mi? Bunlar Batı'dan talimat alırlar. Bunların ülkeye hizmet etme gibi bir dertleri yok! Bunların sözleri gibi hayatları da yalan!" ifadelerini kullandı.
30.01.2022 Siyaset
Satılık evler ve kiralık evlerle ilgili flaş gelişme! Kötü haber geldi
Satılık evler ve kiralık evlerle ilgili flaş gelişme! Kötü haber geldi Kiralık ve satılık evlerle ilgili son dakika açıklaması! Kötü haber geldi. İlçe ilçe açıklandı. Pandeminin de etkisiyle tüm dünyada konut krizi yaşanıyor. Türkiye'de ise meydana gelen kira artışları günden güne birçok kişiyi zorluyor. Ev almak, satmak ya da kiralamak isteyenlere uyarıda bulunan uzmanlar, İstanbul'un dikkat çeken fırsat alanlarını sıraladı.
17.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale'de gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale'de gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ezineli Yahya Çavuş” belgeseli galasında gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 18 Mart'tan önce açılabileceğinin müjdesini de canlı yayında duyurdu.
14.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüreğinde memleket sevdası olan, bu topraklara dair hayalleri ve hedefi bulunan, Türkiye merkezli düşünen herkesin, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleyle ilgili, Terörle mücadele sadece içeride değil. Suriye olsun Irak'ta olsun buralarda da devam ediyoruz ve taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz.' dedi. Erdoğan, 'İstismar siyasetine prim vermedik ama onlar verdi' diyerek HDP'ye tepki gösterdi. Erdoğan, ''Korkma' diye başlayan İstiklal Marşımız 84 milyonun ortak hissiyatının sembolüdür. Peki HDP için öyle mi? Parlamentoda İstiklal Marşı okunurken onlar İstiklal Marşı'nı okumuyorlar.' dedi.
7.11.2021 Siyaset
Z kuşağı online mağazaları tercih ediyor
Z kuşağı online mağazaları tercih ediyor Bir araştırma şirketinin yaptığı araştırmaya göre, online alışveriş uygun fiyata ürün bulma kolaylığı gerekçesiyle tercih ediliyor. Kuşaklara göre sınıflandırılan araştırmada katılımcılara yöneltilen ‘online alışveriş yaparken sizi teşvik eden unsurlar nelerdir’ sorusuna, Z kuşağı katılımcılarının yüzde 78,8’i, Y kuşağı katılımcıların yüzde 59,2 ‘si ve X kuşağının ise yüzde 63’ü online mağazaları gerçek mağazalara göre daha uygun bulduğunu söyledi.
21.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Hepsinin altında ezildiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Hepsinin altında ezildiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de AK Parti Genişletilmiş İl Danışma toplantısında konuştu. Erdoğan, "Muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu hepimiz gördük. Seçim öncesinde bol keseden dağıttıkları ne kadar vaat varsa hepsinin altında ezildiler. Seçim meydanlarında millete verdikleri sözlerin hiçbirini hayata geçiremediler." dedi.
17.09.2021 Siyaset
Lütfü Kaplanoğlu'nun yeni sergisi Kodlar sanatseverlerle buluşuyor
Lütfü Kaplanoğlu'nun yeni sergisi Kodlar sanatseverlerle buluşuyor Lütfü Kaplanoğlu'nun Kodlar/Codes Sergisi Mehmet Emin Kahraman’ın küratörlüğünde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Tarihi Hamam binasında açılıyor. Sergi aynı zamanda Türkiye'nin ilk uluslar arası online sanat platformu olan Mekartprojects bünyesinde online olarak da izlenebilecek.
8.04.2021 Kültür Sanat
Hülya Avşar'dan rest: 'Tur bindirdim'
Hülya Avşar'dan rest: 'Tur bindirdim' Hülya Avşar, yıllardır magazin gündeminde konuşulan "Şampiyon belli, ikinci kim?" sözüne yenisini ekledi. 57 yaşındaki oyuncu, "Bayağı bir tur atıyorum. Şimdi kaçıncıyı dönüyorum, bilmiyorum" dedi
24.01.2021 Magazin
Kovid-19 kendi aracını alma isteklerini artırdı
Kovid-19 kendi aracını alma isteklerini artırdı Kovid-19 salgını sonrasında Y kuşağının seyahat imkanları ve satın alma tercihlerini inceleyen araştırmanın sonuçlarına göre, Y kuşağının yüzde 68’i artık toplu taşıma araçlarını kullanmak yerine kendi araçlarını kullanmayı tercih ediyor.
17.12.2020 Otomobil
Pandemi Y kuşağını özel araca yönlendirdi
Pandemi Y kuşağını özel araca yönlendirdi Y kuşağının yüzde 68’i artık toplu taşıma araçlarını kullanmak yerine kendi araçlarını kullanmayı tercih ediyor.
6.12.2020 Otomobil
Doğum sarkmalarına annelik estetiği!
Doğum sarkmalarına annelik estetiği! Kilo değişikliği, hamilelik sonrası karında çatlak görünümü, sıkılığını yitirmiş karın çevresi ve emzirme sonrası formunu kaybeden göğüsler birçok anne için büyük sorun. Değişen anne bedenine doğumdan en az 6 ay sonra ve emzirme süresinin bitmesinin ardından yapılan anne makyajı adı verilen annelik estetiğine genç anneler ilgi gösteriyor. Op. Dr. Cengizhan Ekizceli, annelik estetiği hakkında bilgi verdi.
28.11.2020 Sağlık
Geleceğe Z kuşağı yön verecek: Gençler şeffaf iletişim bekliyor
Geleceğe Z kuşağı yön verecek: Gençler şeffaf iletişim bekliyor Son günlerde tartışmalara sıkça konu olan Z kuşağı da artık iş yaşamının bir parçası haline geldi. Yapılan araştırmalar, 18-25 yaş arası çalışanların kurumlarında şeffaf iç iletişime daha çok önem verdiğini ve yöneticilerinden liderlik etmelerini beklediklerini ortaya koydu.
25.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Z kuşağı nedir? İşte Z kuşağı yaş aralığı ve Z kuşağı özellikleri...
Z kuşağı nedir? İşte Z kuşağı yaş aralığı ve Z kuşağı özellikleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün düzenlenen MYK toplantısına, hazırlanan dijital medya raporu gündeme damga vurdu. Raporda, geçtiğimiz günlerde Instagram canlı yayınında anlık 3 milyon seyirciye ulaşan Acun Ilıcalı'ya geniş yer verildi ve Z kuşağı ele alındı. Sosyal medya ile ilgili kanun çalışması için hazırlıkların başladığının belirtildiği raporda, Fransa'da sosyal medyada bulunan "zararlı" içeriklerin 60 dakika içinde kaldırılmasını zorunlu yapan kanun örnek gösterildi. Sosyal medyadaki dezenformasyonla mücadele başlıyor. Peki, Z Kuşağı nedir? Z kuşağı yaş aralığı nedir? Z kuşağı özellikleri nelerdir? İşte Z Kuşağı hakkındaki tğm detaylar...
30.06.2020 Gündem
İkinci el araç satışları bu yıl rekor kıracak
İkinci el araç satışları bu yıl rekor kıracak İkinci el araçların hem fiyatları hem de satışları artmaya devam ediyor. 2019 Ocak – Aralık döneminde fiyatlar yüzde 30 arttı, 7,6 milyon adet satışla rekor kırdı. Beklenti, fiyatlar artmaya devam etse de bu yıl da yeni bir rekorun kırılması yönünde.
25.02.2020 Otomobil
Orta yaş üzeri Facebook, genç kuşak Instagram kullanıyor
Orta yaş üzeri Facebook, genç kuşak Instagram kullanıyor Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi tarafından sosyal medya çağında kuşakları anlamak amacıyla gerçekleştirilen ve 516 kişinin katıldığı çalışma, kuşaklar arasındaki farklılıkları ortaya çıkardı. Sosyal medya çağına uyum sağlayan orta yaş ve üzerindekiler, sosyal medyada en çok haber içeriklerini beğeniyor. Çalışmaya göre 1946-1964 arasında doğan Baby Boomer kuşağı Facebook kullanırken; X kuşağı (1965-1979 yılları arasında doğan) ve Y kuşağı (1980-1999 arasında doğan kuşak) en çok Instagram kullanmayı tercih ediyor.
17.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de e-ticaretteki pasta büyüyor
Türkiye'de e-ticaretteki pasta büyüyor Türkiye'nin e-ticaretteki büyüklüğü perakende dışı işlemler için 28,4 milyar TL, perakende işlemleri ise 31,5 milyar TL oldu.
2.06.2019 Ekonomi
'İstanbul'a onlar hakim olacak'
'İstanbul'a onlar hakim olacak' İÜ Şehir Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Şeker "Toplumun en genç ve dinamik kuşağı olan Z kuşağı, 5 yıl önce İstanbul nüfusunun yüzde 23’ünü oluştururken, bugün bu oran yüzde 30’a yaklaşmış durumda. Geleneksel kuşak ve X kuşağının oranı giderek azalıyor, Y kuşağı ise varlığını koruyor. Bu durum hızlıca gelen Z kuşağının giderek şehrin hakimi olmaya başlayacağını gösteriyor" şeklinde konuştu.
10.03.2019 Gündem
Sosyal medya kullanımı gençler arasında estetik ameliyatları  arttırıyor
Sosyal medya kullanımı gençler arasında estetik ameliyatları arttırıyor ABD'de yayınlanan bir rapor, sosyal medyanın gençleri plastik cerrahiye yönlendirdiğini ortaya koydu.
30.08.2018 Dünya
Z kuşağı mutluysa başarılı olabilir
Z kuşağı mutluysa başarılı olabilir Türkiye’nin yaşayan 5 kuşağının çarpıcı yönlerini aile hikayeleriyle harmanlayarak anlatan kuşak araştırmacısı Evrim Kuran’la ilk kitabı ve kuşaklar arası farkları konuştuk.
28.07.2018 Arşiv
2 milyon kişi spor salonuna üye oldu
2 milyon kişi spor salonuna üye oldu 2 milyon kişinin spor salonlarına kayıtlı olduğu Türkiye’de Y kuşağı ile spor alışkanlıkları da değişiyor. Sektör büyüklüğü 3.5 milyar TL’ye ulaşırken, Türkiye fitness’da büyüme potansiyeli en yüksek 2 pazardan biri olarak görülüyor
18.07.2018 Ekonomi
İnterneti politize eden iki kuşak
İnterneti politize eden iki kuşak Başta Twitter olmak üzere sosyal medyayı aktif kullanan, sabırsız, otorite tanımaz, teknoloji bağımlısı, heyecanını dizginleyemeyen, kitlelere yön veren, her şeye eleştirel gözle bakan gençler kim? Hangi kuşağın mensupları ve ne kadar gerçekler? İşte seçimlerde interneti politize eden Y ve Z nesli...
29.06.2018 Arşiv
Yaz kampı özgüveni geliştiriyor
Yaz kampı özgüveni geliştiriyor Okulların kapanması ile beraber, aileler çocukları için yaz kampı hazırlığına girdi. KidzMondo Trump İstanbul Yönetim Kurulu Başkanvekili Hande Sabuncuoğlu, yaz kampının sadece eğlendirmediğini, çocukların gelişimine büyük katkı da sağladığını söyledi
18.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Y Kuşağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki y kuşağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.