Whatsapp Sözleşme

Whatsapp Sözleşme

Son dakika WhatsApp sözleşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WhatsApp sözleşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WhatsApp sözleşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Sözleşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp sözleşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 whatsapp sözleşme haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp sözleşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez olacak! Yeni uygulama devreye girdi, artık mesajlarda...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, ilk kez olacak! Yeni uygulama devreye girdi, artık mesajlarda... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Resmen devreye girdi. Yeni uygulama hayata geçti. Tüm mesajlar için geçerli. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iPhone kullanıcıları için önemli bir özelliği bünyesine ekledi. İşte detaylar...
26.01.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ın veri güvenliği yeniden gündemde!
WhatsApp'ın veri güvenliği yeniden gündemde! Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Burak Darıcılı, "WhatsApp verileri Facebook ile paylaşacak. Facebook'un da bu verileri başka şirketlerle paylaşmayacağının bir garantisi yok." dedi.
14.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook'tan WhatsApp gizlilik sözleşmesi açıklaması
Facebook'tan WhatsApp gizlilik sözleşmesi açıklaması WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesini 8 Şubat tarihinde zorunlu olarak kullanıcılara kabul ettirmeye çalışmasıyla birlikte uygulama tepki çığ gibi büyürken, WhatsApp'ın sahibi olan Facebook'un Türkiye yönetiminden önemli bir açıklama geldi.
11.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp için son gün 8 Şubat! Tepki yağıyor
Whatsapp için son gün 8 Şubat! Tepki yağıyor Whatsapp güvenlik sözleşmesi çok fazla tepki çekti. Pek çok kişi ve kurum hesaplarını silerek alternatif uygulamalara geçiyor. WhatsApp yetkilileri ise gizliliklerinin değişmediğini iddia ediyor
11.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı Beşiktaş'ın altyapısından çıkan ve Türkiye'de birçok kulüpte forma giyen Batuhan Karadeniz'in başı dertte... Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz 4.5 yıl hapis cezası alabilir!
1.02.2024 Süper Lig
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkililerinden Dijital Telif Yasası açıklaması: Zorlayıcı önlem gündemde olmalı
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkililerinden Dijital Telif Yasası açıklaması: Zorlayıcı önlem gündemde olmalı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkilileri “Dijital platformların gönüllü anlaşmalar yapmaması durumunda zorlayıcı mekanizmaları barındıran mevzuatların uygulamaya konulması” gerektiğini vurguluyor.
24.12.2023 Gündem
Dijital Telif Yasası geliyor! AK Partili Yayman: Dijitalleşme çağında bu yasa kırmızı çizgi
Dijital Telif Yasası geliyor! AK Partili Yayman: Dijitalleşme çağında bu yasa kırmızı çizgi Google'ın dijital yayıncılar için telif ödenmesine ilişkin Kanada ile anlaşmaya varmasının ardından gözler Türkiye'ye çevrilirken, dikkat çeken açıklamalar da geliyor. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
6.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Estetik operasyon öncesi kayıt altına alanlar tazminat talep edebiliyor
Estetik operasyon öncesi kayıt altına alanlar tazminat talep edebiliyor Estetik operasyon sonrası birçok kişi istediği görüntüye kavuşamıyor. Uzmanlar hastaların mağdur olmaması için operasyon öncesi mutlaka görüşmelerin kayıt altına alınması ve taleplerin yazılı bir şekilde karşı tarafa iletilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor. Hukuki haklarını kullananlar ise; hem ameliyat ücretlerinin hem de ilaç ve uçak masraflarının ödenmesini talep edebiliyor.
16.11.2023 Gündem
Satış sorumlusu genç, neye uğradığını şaşırdı: Yarım milyonluk dolandırıcılık!
Satış sorumlusu genç, neye uğradığını şaşırdı: Yarım milyonluk dolandırıcılık! Antalya’da su sporu araçları satan bir firma çalışanı, 580 bin TL’ye deniz scooterı satıp sahte dekontla dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. “Dekontun sahteliğini bankadakiler bile başta anlayamadı. 2 bin lira da fazla göndermiş” diyen çalışan, “Sattığım Seabob'u bana satmaya çalıştılar” diyerek şikayetçi olduğunu ifade etti.
31.07.2023 Yaşam
Tazminat hakkınız yanabilir! İş sözleşmesi feshi ile ilgili kritik ayrıntı
Tazminat hakkınız yanabilir! İş sözleşmesi feshi ile ilgili kritik ayrıntı Çalışanların büyük çoğunluğu işinden memnun değil. Kimileri istediği işte çalışmadığı için, kimileri hak ettiği ücreti almadığını düşündüğü için, kimileri de; işvereni tarafından kötü muameleye maruz kaldığı için işini değiştirmek istiyor. İşveren ya da yöneticiler tarafından uygulanan baskı ve yıldırma ise çalışan için işi çekilmez hale getiriyor. Böyle bir durumla karşılaşan çalışan ne yapmalı?
6.12.2022 Çalışma Hayatı
Mirasın kim, ne kadarını alabiliyor? Miras devlete nasıl geçiyor? Bazı kişiler kendilerine miras kaldığından bile habersiz! Dikkat çeken detaylar...
Mirasın kim, ne kadarını alabiliyor? Miras devlete nasıl geçiyor? Bazı kişiler kendilerine miras kaldığından bile habersiz! Dikkat çeken detaylar... Miras bu durumda devlete geçebilir. Detaylarıyla miras ve mirasçıya ilişkin tüm merak edilenler açıklandı. Miras hukuku çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor. Miras anayasal bir hak. Gerçek kişiler öldüklerinde özel mülkiyetlerinde bulunan haklar ve malvarlıkları akrabalarına geçiyor. Yasal mirasçılık için kan bağını esas alınıyor. Bazı ulaşılamama gibi durumlarda kişiler kendilerine miras kaldığından bile habersiz olabiliyor. Bazı durumlarda ise mirasçı hem anne hem de baba tarafından iki pay miras alabiliyor. Peki yasal mirasçılar kimlerdir? Evlilik dışı çocukların ve evlatlığın mirasçılığı nasıldır? Boşanma davası açılan eşler birbirine mirasçı olabilir mi? Mirasçılık belgesi nasıl alınır? Vasiyetname iptal edilebilir mi? İşte miras hukuku ile ilgili dikkat çeken bilgiler...
20.07.2022 Ekonomi
Fark edilince üzerine yürüdü, videoları silmeye çalıştı! İstanbul'daki AVM'de...
Fark edilince üzerine yürüdü, videoları silmeye çalıştı! İstanbul'daki AVM'de... İstanbul Bahçelievler'de bulunan bir AVM'nin içinde stant açarak diş temizliği yapan kişiyle, "Doktor musunuz? Çalışma izniniz var mı?" diye soran, standı görüntülemeye çalışan bir diş hekimliği öğrencisi arasında tartışma çıktı. Tartışma anları öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile zabıta ekipleri devreye girdi. Yapılan incelemeler sonrası stant kapatılırken, sahiplerine idari para cezası verildi.
29.03.2022 Yaşam
Tazminat şoku! Flaş karar, memur, kamu işçisi, sözleşmeli personel...
Tazminat şoku! Flaş karar, memur, kamu işçisi, sözleşmeli personel... Kıdem tazminatı ile ilgili son dakika gelişmesi! Tazminat hakkı ile ilgili karar çalışanları şoke etti. Mahkeme tazminat ödenemeyeceğine hükmetti. Kamu kurumunda çalışan yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. İşçi kadrosundan sözleşmeli personel kadrosuna geçen çalışan tazminat almadı. Konu mahkemeye taşındı. Kamu kurumunda yıllarca işçi statüsünde çalıştıktan sonra sözleşmeli personel sınıfına geçen görevli, hayatının şokunu yaşadı. Yargıtay, kendi isteği ile işçi statüsünden sözleşmeli personel statüsüne geçen işçinin kıdem ihbar tazminatı hak edemeyeceğine hükmetti. Tazminat kararının ardından, 'Kimler kıdem tazminatı almaya hak kazanır?', 'Kıdem tazminatı alma şartları nelerdir?' gibi sorular çalışanlar tarafından araştırılmaya başladı. İşte kıdem tazminatı alma hakkı ile ilgili tüm detaylar...
13.02.2022 Çalışan Hakları
Kıdem ve ihbar tazminatı ile ilgili flaş detay! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, bunu yaparsanız...
Kıdem ve ihbar tazminatı ile ilgili flaş detay! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, bunu yaparsanız... Tazminat hakkı ile ilgili flaş karar! Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Kıdem tazminatı bir kişinin aynı işyerinde bir yıldan fazla çalışması ile kazanılan bir hak. İşçi işten çıkarılması durumunda kıdemine göre ödeme alıyor. Çalışılan süre arttıkça kıdem tazminatı da artıyor. Ancak tazminat alabilmesi için kişinin işten çıkarılmış olması gerekiyor. Yani kendi isteği ile işten ayrılan kişi kıdem tazminatı alamıyor. Bu durum nedeni ile işveren ve çalışanlar arasında iş akdinin sonlandırılması sürecinde bazı anlaşmazlıklar çıkabiliyor. Kendi isteği ile işten çıkmamasına rağmen Kod 3 ile işten ayrıldığı öne sürülen çalışana tazminat ödemesi yapılmıyor. Bu nedenle çalışanların işten çıkarılma sürecinde dikkatli hareket etmesi gerekiyor. Pek çok kişi kıdem ve ihbar tazminatını alamadığı için yargının yolunu tutuyor. Bunlardan biri de whatsApp grubuna yazdığı mesaj nedeni ile tazminat alamayan çalışan. Yıllar süren davaya Yargıtay son noktayı koydu. Şirket whatsApp grubuna ‘Merhaba, 14 yıllık çalışma hayatımı bitirmiş bulunmaktayım, herkes hakkını helal etsin’ mesajı atan davacı işçinin tazminat alamayacağı kararı verildi. Uzmanlar, çalışanların iş akitleri resmi olarak sona ermeden işten ayrıldıklarına dair herhangi bir açıklama yapmamaları gerektiğini belirterek, önemli uyarılarda bulundu. Avukat Yaşar Öksüz, “İşçi, henüz iş akdi sona erdirilmeden önce kendisinin işten ayrıldığına dair açıklamalardan kaçınmalıdır. Yine alacaklarına dair hakları bakımından da kabul anlamına gelecek açıklamalardan uzak durmalıdır. Benzer şekilde işçinin, ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan davranışlarda bulunmaması da elzemdir” diye konuştu.
Tazminat kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor, Kod 3 nedeni ile...
Tazminat kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor, Kod 3 nedeni ile... Son dakika tazminat kararı! Tüm çalışanları yakından ilgilendiriyor. Kötü haber geldi. Kod 3 gerekçe gösterilerek tazminat ödemesi yapılmadı. Emsal karar çalışanların tazminat hakkından mahrum kalmasına neden olacak. Birçok çalışan farkında olmadan yapıyor. İşten çıkarıldığını iddia eden işçi, kıdem ve ihbar tazminatını almak için mahkemenin yolunu tuttu. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay, şirket whatsApp grubuna ‘Merhaba, 14 yıllık çalışma hayatımı bitirmiş bulunmaktayım, herkes hakkını helal etsin’ mesajı atan davacı işçinin tazminat alamayacağına hükmetti. Öte yandan tazminat hakkı ile ilgili önemli bir detay bulunuyor. işverenin çalışanlara eşit davranma yükümlülüğünü yerine getirmemesi durumunda çalışana 4 maaşa kadar tazminat ödemesi gerekiyor. Kıdem ve ihbar tazminatı ile yargıdan farklı durumlar için farklı kararlar gelse de bu kadarlar diğer çalışanlar için de emsal oluşturuyor. Bu nedenle tazminat kararları vatandaşlar tarafından yakınsan takip ediliyor. Çalışanlar bir yandan da kıdem tazminatının 2022 itibarı ile ne kadar yükseldiğini merak ediyor. Çalışılan her yıl için 30 günlük giydirilmiş ücret üzerinden hesaplanan kıdem tazminatı 2022 yılı için belirlendi. 2022 yılı için asgari ücret yüzde 50 artırılarak brüt 5.004 lira oldu. Brüt ücret ile çalışılan yılın çarpımı sonucu ortaya çıkan kıdem tazminatı da asgari ücret ile beraber artmış oldu. Peki, Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? İşte, yeni yılda kıdem tazminatı hesabı...
30.01.2022 Çalışan Hakları
Kira fiyatlarında ara zam oyunu! Yüz binleri kapsıyor
Kira fiyatlarında ara zam oyunu! Yüz binleri kapsıyor Kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış sonrası kimi mülk sahipleri fırsatçılık peşine düştü. Yılda bir kere zam yapılabildiği halde ‘ara zam’ isteyenler, ya da ‘yasal oranın üzerinde kira artışı’ yapanlar arttı. Eğer kiracı 5 yılı geçtiyse, bu defa ‘Kiran bölge ortalamasının altında kaldı, kira tespit davası açarım’ tehdidi ile karşılaşıyor. Hukukçular ise uyarıyor; “Zam kontrat yenileme tarihinde yılda bir kez olur. Artışlarda üst sınır ise TÜFE’nin 12 ay ortalaması. Kira tespit davalarında da ev sahibinin talebi aynen geçerli olmaz, kiracılar korunur.”
5.12.2021 Ekonomi
Velilere kötü haber! Yüzde 35 gizli zam
Velilere kötü haber! Yüzde 35 gizli zam Milyonlarca veliye kötü haber! İstanbul'da okul servis araçlarına UKOME'nin yüzde 15'lik zammına rağmen 'yeni araba', 'iyi araba', 'hostes bedeli' gibi gerekçelerle yüzde 35'e varan ek ücret talep edilmesi velilerin tepkisine neden oldu. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmeleri Esnaf Odası Başkanı Hamza Öztürk, "Hostes için velilerimiz yüzde 35 artı bir ücret ödemek durumunda" dedi. İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan ise ücretlerin belirlenenden fazla istenmesi durumda velilerin tüketici hakem heyetlerine başvurmaları gerektiğini bildirdi.
4.09.2021 Ekonomi
KVKK'dan WhatsApp'a 1 milyon 950  bin TL'lik idari para cezası
KVKK'dan WhatsApp'a 1 milyon 950 bin TL'lik idari para cezası KVKK, WhatsApp'a kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemek amacıyla gerekli teknik ve idari tedbirleri almadığı için 1 milyon 950 bin TL idari para cezası kesti.
3.09.2021 Gündem
Tapu devri ile ilgili çok önemli karar! Sakın silmeyin, 8000 lira...
Tapu devri ile ilgili çok önemli karar! Sakın silmeyin, 8000 lira... Tapudaki resmi senette taşınmazın bedelinin tamamının ödendiği yazılı olsa da, taraflar arasındaki yazılı satış sözleşmesine göre ödemenin gerçekleşip gerçekleşmediğinin ispatında Facebook paylaşımı dahi tanıkla desteklenerek ispatlanabilir. E-mail yazışması, WhatsApp mesajı, hatta Twitter ve Facebook’taki iletişim bir hukuki ilişkiyi ispatlayan belgedir. Özellikle bir şey almış, satmış, kiralamış, hizmet almış veya vermişseniz, fiyat, ödeme ve şartlarla ilgili paylaşımları silmeyin.
7.08.2021 Ekonomi
WhatsApp’tan gizlilik sözleşmesi açıklaması! Whatsapp gizlilik sözleşmesi onaylanmazsa ne olacak?
WhatsApp’tan gizlilik sözleşmesi açıklaması! Whatsapp gizlilik sözleşmesi onaylanmazsa ne olacak? Whatsapp güncelleme uyarısı kullanıcılara gönderilmeye devam ediyor. Ocak ayında kullanıcılarına gizlilik sözleşmesini sunan Whatsapp gelen tepkiler üzerine onay tarihini 15 Mayıs'a çekmişti. Yaptığı açıklamada "hesabınızı silmeyeceğiz" diyen Whatsapp yeni açıklama geldi. Peki, Whatsapp gizlilik sözleşmesi onaylanmazsa ne olacak? Whatsapp güncelleme uyarısı ne anlama geliyor? Whatsapp sözleşmesi kabul edilmeli mi? İşte Whatsapp güncelleme ve gizlilik sözleşmesi ile ilgili detaylar...
30.05.2021 Gündem
WhatsApp'tan flaş Türkiye kararı! Rekabet Kurumu açıkladı
WhatsApp'tan flaş Türkiye kararı! Rekabet Kurumu açıkladı Rekabet Kurumu'nun WhatsApp'ın 'veri hırsızlığı' tartışmalarına yol açan sözleşme dayatmasına karşı verdiği girişimler sonuç verdi. Kurumun başlattığı soruşturma kapsamında savunması alınan WhatsApp, güncellemenin Türkiye'de yürürlüğe girmeyeceğini kurula bildirdi.
21.05.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ın uzattığı süre bitiyor!
WhatsApp'ın uzattığı süre bitiyor! WhatsAppın güncellediği gizlilik sözleşmesi için 15 Mayısa uzatılan sürede sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin açıklama yapan şirket, geri adım atarak sözleşmeyi onaylamayanların hesabının askıya alınmayacağını dile getirdi. Dolayısıyla 120 gün sonra hesaplar silinmeyecek. Ancak, hesaplardaki işlevsellik azaltılıp, sınırlı kullanım olacak.
11.05.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp milyonlarca kullanıcısını kaybetti
WhatsApp milyonlarca kullanıcısını kaybetti WhatsApp, gizlilik politikası ve hizmet şartlarını güncelleme kararından ötürü milyonlarca kullanıcısını Signal, Telegram gibi uygulamalara kaptırdı.
25.01.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Sözleşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp sözleşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.