Gazete Vatan Logo
Süper Lig Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı

Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı

Beşiktaş'ın altyapısından çıkan ve Türkiye'de birçok kulüpte forma giyen Batuhan Karadeniz'in başı dertte... Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz 4.5 yıl hapis cezası alabilir!

Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan ve birçok takımda form giyen Batuhan Karadeniz için 4.5 yıl hapis cezası isteniyor. Eski sevgilisi sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu'na otelde şiddet uygulayan futbolcu Batuhan Karadeniz hakkında iddianame düzenlendi. İşte detaylar...

Fenomen Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından videolar yayınlayarak 2 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Şikayetçi olan Eroğlu ifadesinde, Karadeniz'den yaklaşık 1 ay önce ayrıldığını belirterek "Kendisine sevgili olduğumuz dönemde parça parça 300 bin TL para verdim. Sonra paramı almak için ona ulaşmak istedim fakat ulaşamadım. 21 Mart'ta 04.00'te Batuhan sosyal medyadan canlı yayın açtı. Ben de bulunduğu otele paramı istemek için gittim'' demişti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Eroğlu, yaşadığı şiddeti "Kapıyı çaldım, açtı. Açar açmaz tokat attı, boğazımı sıktı. Kapıyı kapatırken sağ kolumu kapıya sıkıştırdı" diyerek parasını alamadığını söylemişti. Şikayet üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Hazırlanan iddianamede, eski sevgili olan tarafların alacak verecek meselesi yüzünden önce telefon sonra yüz yüze tartıştıkları ve darp olayının yaşandığı belirtildi.

Haberin Devamı

KONUŞMAK İÇİN GİTTİ

Batuhan Karadeniz'in çeşitli tarihlerde WhatsApp üzerinden sinkaflı küfürler ederek "Kahpe, o..." şeklinde kelimeler sarf ettiği anlatıldı. Küfür içerikli tehdit mesajları da iddianamede yer aldı. İddianamede Adli Tıp Kurumu'ndan alınan darp raporu da yer aldı. Raporda Eroğlu'nun basit tıbbi müdahale ile giderilecek şekilde yaralandığı ifade edildi.

4.5 YIL HAPİS İSTEMİ

Dosyada kamera kayıtları da delil olarak yer aldı. Tarafların uzlaştırmaya yönlendirildiği fakat uzlaşmadıkları belirtilen iddianamede Karadeniz'e 'Zincirleme tehdit' ve 'Kadına karşı basit yaralama' suçlarından 1 yıl 2 aydan 4,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Batuhan Karadeniz kimdir?

Adını Beşiktaş ile duyuran Batuhan Karadeniz çok yetenekli olmasına rağmen bu yeteneklerini tam olarak futbol dünyasında gösterememiş oyunculardan biridir. Özellikle futbol açısından gençlik döneminde geleceği parlak oyuncuları arasında gösterilen Batuhan Karadeniz, oldukça yetenekli bir futbolcudur. Kısa sürede adından söz ettiren ve Beşiktaş'ta profesyonel sözleşme imzalayan Batuhan Karadeniz, daha sonra kariyerindeki düşüş nedeniyle farklı takımları geçiş yaptı.

Haberin Devamı