Whatsapp Hikaye

Whatsapp Hikaye

Son dakika Whatsapp hikaye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Whatsapp hikaye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Whatsapp hikaye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Hikaye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp hikaye gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 whatsapp hikaye haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp hikaye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Instagram ve WhatsApp, Snapchat'i ikiye katladı!
Instagram ve WhatsApp, Snapchat'i ikiye katladı! Facebook’un önce Instagram’a sonra da WhatsApp’a aktardığı Hikaye özelliği tabiri caizse “uçuşa” geçti. Günlük aktif kullanıcı sayısı, rakibe fark atıyor.
2.11.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp güncellendi!
WhatsApp güncellendi! WhatsApp Status modu ile bazı kullanıcı kitlesinden tepki alan WhatsApp için bir güncelleme daha geldi. Android sürümü için yayınlanan güncelleme ile bazı yenilikler geldi
11.03.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp eski haline dönecek!
WhatsApp eski haline dönecek! Dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından olan WhatsApp, geçtiğimiz hafta yayınladığı güncellemeyle eklediği hikayeler özelliğini eski haline çevirmeye hazırlanıyor. Büyük bir tepkiye yol açan özellik, kullanıcıların şikayetleri üzerine bir sonraki güncellemede düzeltilecek.
1.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp hikayeler özelliği kaldırılacak mı?
Whatsapp hikayeler özelliği kaldırılacak mı? Popüler iletişim ağı Whatsapp yeni güncellemesi ile oldukça dikkat çekti. Whatsapp hikayeler özelliğini aktif hale getiren uygulama kimi kullanıcılar tarafından beğenilse de kimisi tarafından da tepki aldı. Peki Whatsapp'ın hikayeler özelliğini kaldıracağı iddiaları doğru mu?
29.09.2021 Gündem
WhatsApp'tan geri adım!
WhatsApp'tan geri adım! WhatsApp'ın çok sayıda kullanıcının tepkisini çeken son güncellemesinden geri adım atacağı iddia edildi. İşte Whatsapp'ın son güncellemesi...
27.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp hikaye özelliği nedir?
Whatsapp hikaye özelliği nedir? Popüler iletişim uygulaması olan Whatsapp'a yeni bir özellik geldi. Tıpkı Instagram'da ve Snapchat'te olan 24 saatlik durum güncellemesi olayı artık Whatsapp'ta da kullanılabilecek. İşte Whatsapp'ın hikayeler güncellemesinin detayları...
29.09.2021 Gündem
Whatsapp'ta hikaye özelliği nasıl kullanılır?
Whatsapp'ta hikaye özelliği nasıl kullanılır? Whatsapp, kullanıcıların tıpkı Snapchat ve Instagram'da olduğu gibi hikâyeler benzeri paylaşımları durum mesajı olarak göstermesini sağlayan bir özellik duyurdu.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'a 'hikaye' özelliği geliyor!
Whatsapp'a 'hikaye' özelliği geliyor! Instagram'a gelen ve yoğun ilgi gören bir özellik çok yakında Whatsapp'a da geliyor! Bakın Whatsapp'ı açtığımızda çok yakında neyle karşılaşacağız? İşte Whatsapp'ın yeni özelliği...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medyadaki paylaşımlara inandı, 21 bin lira dolandırıldı
Sosyal medyadaki paylaşımlara inandı, 21 bin lira dolandırıldı Yalova’da sosyal medyada gördüğü, ‘borsa yatırımıyla 1 saate yüksek kazanç’ vaadine inanan mağdur dolandırıcılara 21 bin lirasını kaptırdı. 10 bin takipçisi bulunan bir sosyal medya hesabını ele geçirilmesi sonucu başlayan zincirleme nitelikli dolandırıcılık suçu nedeniyle Yalova’da onlarca mağdurun olduğu öğrenildi.
20.08.2022 Yaşam
'Beni kimse dolandıramaz' diyen öğretmeni, 27 bin TL dolandırdılar
'Beni kimse dolandıramaz' diyen öğretmeni, 27 bin TL dolandırdılar Yalova’da 'Beni kimse kandıramaz' diyen öğretmen Gülay Korkusuz (49), arkadaşının çalınan sosyal medya hesabından paylaşılan yatırım tavsiyesi için verilen numarayı arayınca 27 bin TL dolandırıldı.
23.04.2022 Yaşam
Yer sofrasındaki katliamın arkasında cinsel istismar çıktı! Kuzeni, kız kardeşine...
Yer sofrasındaki katliamın arkasında cinsel istismar çıktı! Kuzeni, kız kardeşine... Muğla'da evde yer sofrasında yemek yiyen amcası Adnan Buhuroğlu (58) ile kuzenleri Yasin (29) ve Tahsin (27) Buhuroğlu'nu pencereden av tüfeğiyle ateş ederek öldüren Recep Buhuroğlu'nun (28) ifadesi ortaya çıktı. Buhuroğlu savcılıktaki ifadesinde, kız kardeşine kuzeni Tahsin'in cinsel istismarda bulunduğunu öğrenince cinayeti işlediğini önü sürdü.
2.12.2021 Yaşam
Katliam yapıp bu mesajı attı! 'Olması gerekeni yaptım'
Katliam yapıp bu mesajı attı! 'Olması gerekeni yaptım' Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, amcası Adnan B. (58) ve kuzenleri Yasin (29) ve Tahsin (27) B.'yi evde yemek yedikleri sırada av tüfeğiyle vuran R.B.'nin (28), cinayetten sonra mesajlaşma uygulamasında, 'Olması gereken neyse onu yaptım, hoşça kalın' yazısını paylaştığı ortaya çıktı.  
28.11.2021 Gündem
Instagram ve Twitter kullananlar dikkat! '48 saat içinde hesabınız silinecektir'
Instagram ve Twitter kullananlar dikkat! '48 saat içinde hesabınız silinecektir' Sosyal medya kullanıcılarını çok yakından ilgilendiriyor. Son günlerde pek çok kişiye aynı mesaj geliyor. Tıklamanız halinde hemen adli makamlara başvuru yapmanız gerekiyor. Vatandaşlar son günlerde yeni bir dolandırıcılık yöntemi ile karşı karşıya. Sosyal medya platformları üzerinden dolandırıcılar tarafından gönderilen ‘telif haklarını ihlal ettiniz, linke tıklayın yoksa 48 saat içinde hesabınız silinecektir’ e-posta bildirimi veya Direct Mesajı ilk bakışta oldukça resmi görünse de işin aslında her şeyinizi kaybedebilirsiniz.
7.07.2021 Gündem
E-posta hesabı olan herkesi kapsıyor! Bütün paranız gidebilir
E-posta hesabı olan herkesi kapsıyor! Bütün paranız gidebilir Vatandaşlar son günlerde yeni bir dolandırıcılık yöntemi ile karşı karşıya. Sosyal medya platformları üzerinden dolandırıcılar tarafından gönderilen ‘telif haklarını ihlal ettiniz, linke tıklayın yoksa 48 saat içinde hesabınız silinecektir’ e-posta bildirimi veya Direct Mesajı ilk bakışta oldukça resmi görünse de işin aslında her şeyinizi kaybedebilirsiniz.
6.07.2021 Gündem
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook'un 30'dan fazla ülkede ofisi bulunuyor
Facebook'un 30'dan fazla ülkede ofisi bulunuyor Yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılarının Türkiye'de temsilci bulundurmasıyla birlikte, vatandaşlar taleplerini ilgili şirketlere iletebilecek.
19.01.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan flaş Türkiye açıklaması!
WhatsApp'tan flaş Türkiye açıklaması! WhatsApp, yeni gizlilik sözleşmesi nedeniyle tepkileri üzerine toplamıştı. Bu gelişmeler sonrası kullanıcılara bilgi vermek isteyen WhatsApp Türkiye'deki kullanıcılarına özel yeni bir açıklama yaptı.
15.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter'ın çok konuşulan özelliği artık tüm hesaplarda!
Twitter'ın çok konuşulan özelliği artık tüm hesaplarda! Twitter'da hikaye özelliği kullanıma açıldı. Öncelikli olarak onaylanmış hesaplarla test edilen Twitter hikaye özelliği artık tüm hesaplarda aktif olmaya başladı.
19.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya platformlarının yaptığı yenilikler
Sosyal medya platformlarının yaptığı yenilikler Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik, Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkez Bilim Kurulu, Kovid-19 salgını döneminde en çok kullanılan sosyal medya platformlarının yaptığı yenilikleri mercek altına aldı.
6.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Evli sevgiliniz terk ettiyse...
Evli sevgiliniz terk ettiyse... Evli bir kişiyle birlikte olan ve sonrasında maddi manevi kayba uğradığını düşünen bir kişi dava açmak istese de hukuken hiçbir hakkı olmaz.
8.07.2019 Yaşam
WhatsApp hikayeleri Facebook ve Instagram'a geliyor
WhatsApp hikayeleri Facebook ve Instagram'a geliyor İlk olarak Instagram'da uygulanmaya başlanan 'hikayeler' kullanıcılardan büyük ilgi görmüş, şirket de Facebook, Messenger ve WhatsApp'a da bu özelliği taşımıştı.
30.06.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp hikayeleri Facebook ve Instagram'a geliyor
WhatsApp hikayeleri Facebook ve Instagram'a geliyor WhatsApp'ın pek ilgi görmese de geçici fotoğrafların paylaşılmasına olanak tanıyan hikayeler özelliğinin kapsamı genişletiliyor.
28.06.2019 Bilim ve Teknoloji
"Pence, Trump’tan daha tehlikeli"
"Pence, Trump’tan daha tehlikeli" Prof. Dr. Göksel Aşan, ABD Başkanı Trump’un görevinden azledilmesi olasılığıyla ilgili, “Trump gidecek Pence gelecek derseniz burada durmak gerekir. Mike Pence denilen adam dünyayı gözünü kırpmadan ateşe atar” dedi.
27.08.2018 Gündem
Sevgiliye ayıracak zamanım yok
Sevgiliye ayıracak zamanım yok Wimbledon’da gençler kategorisinde çiftlerde şampiyonluğa ulaşan 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel ile buluştuk ve başarısının şifrelerini konuştuk.
20.07.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Hikaye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp hikaye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.