Snapchat

Snapchat

Son dakika snapchat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan snapchat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını snapchat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Snapchat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan snapchat gelişmeleri de dahil olmak üzere 395 snapchat haberi bulunmuştur. Tüm snapchat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu?
Banu Küçükköylü kimdir (son hali)? Eski model Refia Banu Küçükköylü nereli, şu an nerede, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim, yaşıyor mu? Banu Küçükköylü kimdir? Banu Küçükköylü ile ilgili aramalar son günlerde arttı. Vatandaşlar eski model Banu Küçükköylü’nün kim olduğunu merak ediliyor. Peki, 1991 Türkiye güzellik yarışması BK kim?
12.01.2024 Gündem
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri 1991 yılındaki Miss Turkey birincisi ve kimlerin yer aldığına yönelik araştırmalar arttı. Peki, 1991 Türkiye Güzellik Yarışmasında Defne Samyeli birinci mi oldu, 1991 Miss Turkey'de kimler vardı? 1991 birincisi kim? Güzellik yarışması 1991 finalistleri kimlerdi?
11.01.2024 Gündem
Sosyal medya platformları için kapatılma ihtimali
Sosyal medya platformları için kapatılma ihtimali Avrupa Birliği (AB) Komisyonu İç Pazardan Sorumlu Üyesi Thierry Breton “Tiktok, Twitter ve Snapchat gibi sosyal medya platformları, isyan ve toplumsal huzursuzluk gibi durumlarda problemli içerikleri önlemedikleri taktirde AB içerik yasası bağlamında kapatılabilir.” diye konuştu.
13.07.2023 Dünya
Snapchat Nasıl Kullanılır? Snapchat Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Snapchat Nasıl Kullanılır? Snapchat Kullanırken Yapılması Gerekenler... Mobil cihazlar için geliştirilen Snapchat bir sohbet etme uygulamasıdır. Genel olarak platformlar arası çalışma özelliğine sahip şekilde anlık mesajlaşma imkanı tanımaktadır. Aynı zamanda kullanıcılar birbirlerine video, fotoğraf, ses kaydı ya da yazılı metin gönderebilir. Özellikle de kısa videolar ya da düzenlenmiş fotoğrafları karşılıklı göndermek üzerine temel amaç altında kullanıldığını söylemek gerekir. Son yılların en popüler mobil uygulamaları içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda Snapchat uygulaması ile beraber ekrana dokunulduğu andan itibaren fotoğrafları hemen silme özelliğine sahiptir.
22.06.2023 Eğitim
Neden herkes Instagram hesabını silmek istiyor?
Neden herkes Instagram hesabını silmek istiyor? Instagram'dan nefret etmek, Instagram kullanıcısı olmanın bir parçası
11.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası!
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası! ABD'nin Seattle kentinde devlet okulları, çocukların ruh sağlığına olumsuz etkileri nedeniyle popüler sosyal medya platformlarının bağlı olduğu teknoloji devi şirketleri dava etti. Çocuklar teknolojinin esiri oldu. Sosyal medyanın çocukların ruh sağlığını bozduğunu ve eğitime engel olduğu gerekçe gösterildi. Peki sosyal medya çocukları olumsuz etkiliyor mu? Aileler ve öğretmenler bu konuyla ilgili neler yapmalı? Sosyal medyaya kısıtlama getirmek doğru mu? İşte detaylar...
12.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medyada paylaşım yapanlar dikkat! 4 yıl hapis cezası var
Sosyal medyada paylaşım yapanlar dikkat! 4 yıl hapis cezası var Sosyal medya platformaları internet kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor. Facebok, Instagram ve Twitter milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Kişisel görüşlerin özgürce ifade edildiği bu platformlar, güvenlik riski de taşıyor. Pek çok kişinin fotoğrafı ve kişisel bilgileri kullanılarak sahte hesaplar açılıyor. Ancak adına sahte hesap açılanların büyük kısmı bundan habersiz. Uzmanlar sosyal medya kullanıcılarını sahte hesaplara karşı uyararak yapılması gerekenleri açıkladı.
29.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Snapchat çöktü mü 30 Eylül 2022? Snapchat gönderilemedi hatası nedir, ne zaman düzelecek?
Snapchat çöktü mü 30 Eylül 2022? Snapchat gönderilemedi hatası nedir, ne zaman düzelecek? Snapchat gönderilemedi hatası nedir, Snapchat çöktü mü? Snapchat uygulamasında erişim problemi yaşanıyor. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinden Snapchat erişim sıkıntısı yaşıyor. Peki, 30 Eylül Snapchat gönderilemedi hatası ne zaman düzelecek, Snapchat gönderilmedi hatası nedir?
30.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Truth Social nedir? Truth Social kimin? Truth Social, Twitter’ı geride bıraktı mı?
Truth Social nedir? Truth Social kimin? Truth Social, Twitter’ı geride bıraktı mı? Elon Musk’un yaptığı Truth Social paylaşımı gündem oldu. 44 milyar dolar karşılığında Twitter'ı satın alan Elon Musk, Truth Social paylaşımı yaptı. Musk, Twitter hesabında yaptığı paylaşım ile Truth Social’ın, Twitter’ı geride bıraktığını duyurdu. Peki, Truth Social nedir? Truth Social kimin? Truth Social sahibi kim? Truth Social nasıl indirilir? İşte detaylar…
27.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor Alışveriş festivalleriyle beraber sosyal medya fenomenlerinin alışveriş sitelerinden verdiği linklerin artmaya başlaması bir dolandırıcılığa dönüşebilir. Sosyal medyada çoğu zaman fiyatların arttırıldığı sonra da düşerek indirim havası katılması gündem olmuşken bu durum mağduriyetler yaşanmasına sebebiyet veriyor.
15.11.2021 Gündem
Günde ortalama 2 buçuk saat sosyal medya kullanılıyor
Günde ortalama 2 buçuk saat sosyal medya kullanılıyor Dünya üzerinde sosyal medya kullanan kişi sayısı belli oldu. 8 milyara yakın dünya nüfusunun 4,55 milyarının sosyal medya kullanıcı olduğu görüldü. Küresel nüfusa yüzdesel oranı ise yüzde 57,6 olduğu belirlendi.
11.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni sosyal medya hastalığı: Tikler!
Yeni sosyal medya hastalığı: Tikler! Kullanıcıların, tiklerden mustarip fenomenlerin videolarını izlediği ve sonra bu tiklerin kendilerinde de ortaya çıktığı düşünülüyor. Kanada ve Almanya’da yapılan iki farklı araştırmada psikiyatristler, başta gençler olmak üzere bazı sosyal medya kullanıcılarında pandemi sırasında tiklerin ortaya çıktığını tespit etti.
6.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp yeni özellik nedir? Whatsapp 'view once' nasıl kullanılır, yeni özellik telefonlara geldi mi?
Whatsapp yeni özellik nedir? Whatsapp 'view once' nasıl kullanılır, yeni özellik telefonlara geldi mi? Mesajlaşma ve arama uygulaması Whatsapp yeni özelliğini sosyal medya üzerinden duyurdu. Whatsapp’ın yeni özelliği sayesinde kullanıcılar birbirlerine yalnızca bir kez açılabilen fotoğraf ve videolar gönderebilecek. Whatsapp yeni özellik nedir? Whatsapp yeni özellik 'view once' nedir, nasıl kullanılır, telefonlara geldi mi?
6.08.2021 Gündem
TikTok'a Hikayeler özelliği geliyor!
TikTok'a Hikayeler özelliği geliyor! TikTok aylık 700 milyonu aşan kullanıcısı sayısında dünyanın en popüler uygulamaları arasında yer alıyor. Snapchat ardından Instagram ve YouTube gibi popüler ağlara gelen özellik, TikTok için de test edilmeye başlandı.
5.08.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp ‘View Once’ özelliğini duyurdu
WhatsApp ‘View Once’ özelliğini duyurdu WhatsApp, ‘bir kez görüntüle’ olarak adlandırılan yeni özelliği ‘View Once’ı duyurdu. Bu özellik sohbet sırasında tek seferlik görüntülenen paylaşımlar yapılmasını sağlayacak.
4.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya fenomenlerine 'filtre' yasağı geliyor!
Sosyal medya fenomenlerine 'filtre' yasağı geliyor! İskandinav ülkesinde sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda görüntülerde değişiklik yapmak için hemen hemen herkes tarafından kullanılan fotoğraf filtreleriyle ilgili flaş bir karar verildi. Norveç filtreli fotoğraflara yasak getirmeye hazırlanıyor.
6.07.2021 Gündem
Facebook'tan flaş Trump kararı! 2023'e kadar kapalı olacak
Facebook'tan flaş Trump kararı! 2023'e kadar kapalı olacak ABD merkezli sosyal paylaşım platformu Facebook, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kapatılan Facebook ve Instagram hesaplarının 7 Ocak 2023’e kadar açılmayacağını duyurdu.
4.06.2021 Dünya
Ünlü isimlere kötü haber! Yasaklandı
Ünlü isimlere kötü haber! Yasaklandı Ticaret Bakanlığı, sayıları 60 bini geçen influencer’ların yaptığı reklam içerikli paylaşımlara düzenleme getirdi. Ürün tanıtımı yapan sosyal medya fenomenleri artık reklam ve sponsorlukları belirtecek.
8.05.2021 Gündem
Trump'a bir şok daha! Bir hesap daha askıya alındı
Trump'a bir şok daha! Bir hesap daha askıya alındı Sosyal medya platformu Twitter, daha önce hesabını kapattığı ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın yaptığı açıklamaları yayımlayan bir hesabı askıya aldı.
6.05.2021 Dünya
Trump'tan sosyal medya tepkisi: Ülke için rezalet
Trump'tan sosyal medya tepkisi: Ülke için rezalet Eski ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesaplarının bir süre daha kapalı kalması kararını "rezalet ve utanç" olarak nitelendirdi.
5.05.2021 Dünya
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke
Türkiye sesli arama ve komut verme sistemini en çok kullanan 5'inci ülke RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Dijital 2021 Raporu'na ilişkin, "Raporda Türkiye'nin öne çıktığı başlıklar. Sesli arama ve komut verme sistemini dünyada en çok kullanan 5'inci ülkeyiz. Video oyunu kullanımında dünya ortalamasının üzerinde ve 5'inci sırada yer almaktayız. Tüm dünyada internette en çok üretilen içerik dili açısından Türkçe 4'üncü sırada" açıklamasında bulundu. Öte yandan Uslu Türkiye'de sosyal medya kullanıcı sayısının 60 milyona ulaştığını belirtti.
21.02.2021 Gündem
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Pfizer isimli ilaç devine Türk logosu!
Pfizer isimli ilaç devine Türk logosu! Pfizer-BioNTech ortaklığındaki koronavirüs aşsını Türk çiftin geliştirmesinin ardından bir Türk tasarımcı da Amerikan ilaç devinin yeni logosuna imza attı. Sabri Akın isimli tasarımcı Pfizer’ın 70 yıllık kurumsal kimliğini yeniledi.
17.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Snapchat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki snapchat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.