Whatsapp Grup

Whatsapp Grup

Son dakika WhatsApp grup haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WhatsApp grup ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WhatsApp grup haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Grup

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp grup gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 whatsapp grup haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp grup haberleri aşağıda listelenmiştir.
Whatsapp gruplarındaki yazışmalar işten çıkarılma sebebi olabilir mi?
Whatsapp gruplarındaki yazışmalar işten çıkarılma sebebi olabilir mi? İletişim ağlarının her geçen gün artması özellikle çalışma yaşamında etkisini gösteriyor. Geçtiğimiz yıllarda mail üzerinden yapılan yazışmaların pek çoğu artık Whatsapp kanalından yapılarak zaman kaybının önüne geçiliyor. Çalışanlar arasında kurulan Whatsapp grupları üzerinden hem iş ile ilgili iletişim kuruluyor hem de özel yazışmalar yapılabiliyor. Ancak bu yazışmaların işverenin eline geçebiliyor. Bu durumda çalışanları 'İşten çıkarılır mıyım?' korkusu sarıyor. Konun detaylarını Avukat Cansen Erdoğan anlattı.
19.10.2023 Çalışma Hayatı
Rekor tazminat! İş yerinin WhatsApp grubundan çıkarılan çalışan davayı kazandı
Rekor tazminat! İş yerinin WhatsApp grubundan çıkarılan çalışan davayı kazandı İngiltere'de bir mahkeme hasta olduğu sırada Whatsapp grubundan çıkarılan çalışana ayrımcılık yapıldığını söyleyerek 130 bin sterlin tazminat verilmesine hükmetti.
5.10.2023 Çalışma Hayatı
WhatsApp yeni özelliğini kullanıma sundu: Artık karar vermek çok daha kolay!
WhatsApp yeni özelliğini kullanıma sundu: Artık karar vermek çok daha kolay! Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması WhatsApp yeni özelliğini sosyal medyadan duyurdu.
17.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp herkesten sil özelliği kaç dakika oldu? Herkesten sil özelliği süresi uzuyor mu?
Whatsapp herkesten sil özelliği kaç dakika oldu? Herkesten sil özelliği süresi uzuyor mu? WhatsApp, gönderilen bir mesajın herkesten silinmesini sağlayan "Herkesten Sil" özelliğini güncelliyor. Peki, herkesten sil özelliği kaç dakika? Herkesten sil özelliği süresi uzuyor mu?
6.07.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni dönem! Tüm kullanıcılar için geçerli! Seçenekli olacak, son değişiklik ile artık...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tüm kullanıcılar için geçerli! Seçenekli olacak, son değişiklik ile artık... WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişiyor. Resmen duyuruldu. Tüm kullanıcıları ilgilendiriyor. Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir test ettiği “Topluluklar” altyapısını resmi olarak tanıttı. Bu kapsamda sesli aramalardaki katılımcı sayısı artırıldı. Şirket ayrıca son görülme özelliğini seçenekli hale getiriyor. Son ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp gruplarından kimseye çaktırmadan çıkmak mümkün olacak. İşte tüm yeni özellikler...
18.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Tazminat kararı! Milyonlarca çalışana güzel haber
Tazminat kararı! Milyonlarca çalışana güzel haber Tüm çalışanları sevindirecek karar! İşçi-işveren milyonları ilgilendiriyor. İşverenin bunu yapması mümkün değil. Cezası var. Günümüzde kullandığımız WhatsApp, Bip, Telegram, Signal ve benzeri uygulamaları hem iş hayatında hem de özel hayatta sıklıkla kullanılıyor. İşverenin dâhil olduğu ya da olmadığı, işverene ait telefonlarla ya da kendilerine ait şahsi telefonlarla kurulan bu ilişkilerde çoğu zaman iş ile ilgili özel konuşmalar yapılıyor. Peki, WhatsApp ve benzeri sistemlerde yapılan yazışmalar çalışanlar aleyhine delil olarak kullanılabilir mi? Bu yazışmalar gerekçe gösterilip çalışanlar tazminatsız işten çıkarılabilir mi? İşte detaylar...
5.09.2021 Çalışma Hayatı
WhatsApp'taki kavgalara son!
WhatsApp'taki kavgalara son! WhatsApp, getireceği yeni güncellemeyle kullanıcıların grup sohbetlerinde yaşadığı kargaşayı bitiriyor.
1.11.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone kullananlara yeni Whatsapp
iPhone kullananlara yeni Whatsapp Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, grup sohbetlerini yeniledi. Platform grup yöneticilerinin yetkilerini artırdı.
2.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp bu sabah değişti! İşte son hali
Whatsapp bu sabah değişti! İşte son hali Whatsapp ile ilgili son güncelleme kullanıcıların yüzünü güldürdü. Facebook çatısı altındaki WhatsApp için özellikle grupları ve grup yöneticilerini ilgilendiren önemli bir güncelleme sunuldu. İşte, iOS ve Android uygulamaları için WhatsApp grup özellikleri güncellemelerinin detayları...
16.05.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta "açıklama" dönemi
WhatsApp'ta "açıklama" dönemi WhatsApp, grup sohbetlerini geliştirmek amacıyla grup amaç ve niteliklerini netleştirme adına "açıklama" özelliği ekliyor.
22.02.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yeni özelliği sunmaya hazırlanıyor!
WhatsApp yeni özelliği sunmaya hazırlanıyor! Whatsapp grup konuşmalarıyla ilgili bir yeniliği daha sunmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.
15.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Rütbelilere müebbet istendi öğrencilerin dosyası ayrıldı
Rütbelilere müebbet istendi öğrencilerin dosyası ayrıldı Hava Harp Okulu soruşturmasına yönelik davada mütaalasını açıklayan savcı öğrencilerle rütbelilerin dosyasını ayırdı. Rütbeliler için 3’er kez ağırlaştırılmış müebbet istedi
29.09.2021 Gündem
Durdurun bu rezaleti!
Durdurun bu rezaleti! Kadınların ve çocukların gizlice çekilen görüntülerini paylaşan sitelerin olduğu ortaya çıktı. ‘Türk İfşa Sitesi’ adı verilen bu platformlara girmek isteyenlerden aylık 100 ila 250 lira aidat alınıyor
3.08.2017 Yaşam
Erdoğan, Davutoğlu ve Görmez o davaya müdahil oldu
Erdoğan, Davutoğlu ve Görmez o davaya müdahil oldu Edirne'de FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine katıldıkları iddiasıyla eski 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı'nın da aralarında bulunduğu 22 sanığın yargılanmasına devam edildi
29.09.2021 Gündem
WhatsApp grup yöneticileri bazı mesajlardan dolayı hapse girebilir
WhatsApp grup yöneticileri bazı mesajlardan dolayı hapse girebilir Hindistan'ın Varanasi kentinde yürürlüğe giren bir yasaya göre, Whatsapp gruplarında atılan mesajların hukuki sorumluluğu, grup yöneticisine ait olacak. Yeni yasa, Hindistan'da 200 milyonu bulan Whatsapp kullanıcıları arasında yalan haberlerin yayılmasını engellemeyi hedefliyor.
22.04.2017 Dünya
WhatsApp’a grup sohbeti güncellemesi
WhatsApp’a grup sohbeti güncellemesi WhatsApp kullanıcıları için 2.16.281 sürüm güncellemesi yayınlandı. Güncelleme ile birlikte grup sohbetlerine yenilik geldi.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp grup sohbetlerine katılımcı sayısı 256'ya çıkarıldı
WhatsApp grup sohbetlerine katılımcı sayısı 256'ya çıkarıldı WhatsApp cephesinde gelişmeler devam ediyor. Son olarak grup sohbetlerine katılımcı sayısı 256 kişiye çıkarıldı.
6.02.2016 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'dan iPhone sürprizi!
WhatsApp'dan iPhone sürprizi! WhatsApp,iPhone için halka açık yeni Beta sürümünü yayınladı.Son sürüm de birçok yeni özellik mevcut
7.07.2015 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp yazışmaları için AYM'den emsal karar! Mesajları nedeniyle işten çıkarılmıştı
WhatsApp yazışmaları için AYM'den emsal karar! Mesajları nedeniyle işten çıkarılmıştı Ordu’da, bir kamu kurumunda çalışan 3 işçi, kendi aralarında kurduğu WhatsApp grubundaki yazışmaları nedeni ile işten çıkarıldı. Ordu İş Mahkemesi'ne başvuran işçiler, aleyhte karar alınması üzerine konuyu Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı.
5.03.2024 Gündem
Marketlerde yeni dönem! Resmen değişti, artık etiketlerde yazılmayacak
Marketlerde yeni dönem! Resmen değişti, artık etiketlerde yazılmayacak Marketlerde yeni dönem resmen başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı yeni kararı açıkladı. Gıdanın adı artık rafta aynı punto, aynı stil ve karakterde yazılacak. Etiketlerde ve ambalajlarda tüketicinin yanıltılmasına izin verilmeyecek. İşte detaylar...
24.02.2024 Ekonomi
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak'
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak' Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür bu kez 18 ili uyardı.
5.12.2023 Gündem
Bunu yapan işveren 4 maaş tazminat ödeyecek! Çalışanları ilgilendiren flaş detay
Bunu yapan işveren 4 maaş tazminat ödeyecek! Çalışanları ilgilendiren flaş detay Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay ortaya çıktı. İşverenin çalışanlar arasında ayrımcılık yapması haklı fesih hakkı veriyor. Bunu yapan işveren çalışanına 4 maaş kadar tazminat ödüyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan bilinmeyen detayları aktardı.
9.10.2023 Gündem
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti İngiliz polisinin operasyonuyla yakalanan beş Bulgar arasında, uluslararası çapta tanınan bir güzellik uzmanı da var. Kirpik uzatma uzmanı olan Vanya Gaberova, yanı sıra ikram ettiği kekler ve turtalarla komşuları tarafından sevilen bir kişiydi.
23.09.2023 Yaşam
WhatsApp'ta herkesin beklediği güncelleme! Test ediliyor, kullanıcılara seçenek sunulacak
WhatsApp'ta herkesin beklediği güncelleme! Test ediliyor, kullanıcılara seçenek sunulacak WhatsApp'ta arkadaşlarınıza foto gönderme şekliniz değişecek. Uygulama, yüksek çözünürlüklü fotoğraf gönderme özelliğini test ediyor.
12.06.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Grup ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp grup haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.