Vurulma

Vurulma

Son dakika vurulma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vurulma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vurulma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vurulma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vurulma gelişmeleri de dahil olmak üzere 465 vurulma haberi bulunmuştur. Tüm vurulma haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail tankları yardım almaya çalışan Filistinli sivillere ateş açtı
İsrail tankları yardım almaya çalışan Filistinli sivillere ateş açtı Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları İzleme Örgütü (Euro-Med) tarafından yapılan açıklamada, "İlk incelemeler, İsrail tanklarının Gazze’de insani yardım almaya çalışan Filistinlilere yoğun ateş açtığını doğrulamaktadır” denildi.
1.03.2024 Dünya
Arkadaş ricası üzerine gece kulübüne kurşun yağdırdı! 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralamakla suçlanan sanık beraatini istedi
Arkadaş ricası üzerine gece kulübüne kurşun yağdırdı! 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralamakla suçlanan sanık beraatini istedi Bursa'da arkadaş ricası üzerine gece kulübüne tabanca ile ateş edip, eski polis Murat Kayalı'nın (50) ölümüne, 2 kişinin de yaralanmasına neden olan Şükrü Karakaya (26) için müebbet ile 30 yıla kadar hapis cezası istendi. Savcının mütalaasına itiraz eden tutuklu sanık Karakaya, "Havaya rastgele ateş ettim. Yakalanınca 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladığımı öğrendim. Beraatimi istiyorum" dedi.
14.02.2024 Gündem
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 
12.02.2024 Gündem
AK Partili  Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı K Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
12.02.2024 Vatan TV
Çağlayan Adliyesi önündeki saldırı girişimi böyle engellendi
Çağlayan Adliyesi önündeki saldırı girişimi böyle engellendi Çağlayan Adliyesi önünde güvenlik noktasına ateş eden iki saldırganın vurulma anı kameraya yansıdı.
6.02.2024 Vatan TV
Palalı Sabri neden öldü? Sabri Çelebi kimdir, nereli, vurulma aynı var mı? Gezi Parkı olaylarında Palalı lakabı alan Sabri Çelebi'yi kim öldürdü?
Palalı Sabri neden öldü? Sabri Çelebi kimdir, nereli, vurulma aynı var mı? Gezi Parkı olaylarında Palalı lakabı alan Sabri Çelebi'yi kim öldürdü? Palalı Sabri öldü mü? Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de silahlı saldırıda öldürüldü. Öte yandan Çelebi, geçtiğimiz yıllarda Fas-İstanbul hattında “fuhuş hattı” kurduğu iddiasıyla yargılanmıştı. Peki, Palalı Sabri'yi kim öldürdü, Palalı Sabri Çelebi kimdir, nereli?
2.02.2024 Gündem
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia Sovyet döneminden kalan Rusya'nın en önemli uçaklarından A-50 Azak Denizi üzerinde kayboldu. Rus Telegram sayfaları uçağın bizzat Rusya tarafından düşürüldüğünü öne sürerken Ukrayna kanadı ise hava kuvvetlerinin A-50'yi düşürdüğünü iddia ediyor.
15.01.2024 Gündem
Sokak köpeğini tüfekle öldürdü! Serbest bırakıldı
Sokak köpeğini tüfekle öldürdü! Serbest bırakıldı Kırıkkale'de sokak köpeğini tüfek ile öldüren A.B. (71), adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
19.11.2023 Gündem
Hava ateş açan maganda kadının ölümüne sebep oldu! "Yer çekimi kanunundan haberin var mı?"
Hava ateş açan maganda kadının ölümüne sebep oldu! "Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" Bursa'da yorgun mermi ile hayatını kaybeden Zekiye Demiralay'ı (47) öldürdüğü iddiasıyla yargılanan muhtar Ali Özkan (65), ilk duruşmada, yeğeninin düğününde bir anlık heyecanlandığını, birilerine zarar vermemek için etrafına bakındıktan sonra silahı havaya doğru ateşlediğini söyledi. Özkan'ın sözlerine, hakim, "Senin havaya sıktığın mermi uzaya gitmiyor. Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" diyerek tepki gösterdi.
6.10.2023 Yaşam
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu
Karabağ'da peş peşe patlamalar! Azerbaycan Savunma Bakanlığı terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Karabağ'da terörle mücadele operasyonları başlatıldığını duyurdu. Karabağ’da mayın patlaması sonucu 2 kişinin ölmesinin ardından olay yerine giden polis aracının geçişi sırasında mayın patlamış 4 polis ölmüştü. Operasyonlar sürerken Azerbaycan Savunma Bakanı, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile telefon görüştü. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova'dan operasyonla ilgili yorumlar gelirken Ermenistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama ise Erivan'ın 'U' dönüşünü gözler önüne serdi. Fransa Dışişleri Bakanlığından Azerbaycan'ın Karabağ'da başlattığı terörle mücadele operasyonuna dair yapılan açıklamada, "Fransa, bu kabul edilemez saldırıya bölgenin güvenliğine yönelik oluşturduğu risklerle orantılı olarak güçlü bir yanıt verilmesi için Avrupalı ve ABD’li ortaklarıyla yakın iş birliği içinde çalışıyor” ifadeleri kullanıldı. BM Güvenlik Konseyi de acil toplantıya çağırıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ’daki terörle mücadele operasyonun sona ermesini tek yolunun, Karabağ’daki yasadışı Ermeni silahlı güçlerin teslim olması ve Karabağ’daki sözde rejimin feshedilmesi olduğu bildirildi.
19.09.2023 Dünya
Dünyayı şoke den katliam! Honduras’taki hapishane isyanında 41 kişi yaşamını yitirdi
Dünyayı şoke den katliam! Honduras’taki hapishane isyanında 41 kişi yaşamını yitirdi Honduras’taki kadın tutukluların bulunduğu cezaevinde dün meydana gelen isyanlarda 41 kişi yaşamını yitirdi.
21.06.2023 Dünya
Silahını temizlerken komşusunun 4 yaşındaki çocuğunu vurdu
Silahını temizlerken komşusunun 4 yaşındaki çocuğunu vurdu Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bir kişi, balkonda temizlediği av tüfeğinin kaza ile ateş alması sonucu komşusunun 4 yaşındaki çocuğunu vurdu.
13.06.2023 Yaşam
Üzüm bağında kadın cesedi bulunmuştu! Sırtından vurulmuş
Üzüm bağında kadın cesedi bulunmuştu! Sırtından vurulmuş Denizli’nin Acıpayam ilçesinde çapa yapmaya gittiği üzüm bağında annesi ve komşusu tarafından cesedi bulunan yaşlı kadının, sırtından av tüfeğiyle vurulduğu ortaya çıktı.
23.05.2023 Yaşam
Bahçeli Adıyaman'da! Milletimizin gönlündeki aday Erdoğan'dır
Bahçeli Adıyaman'da! Milletimizin gönlündeki aday Erdoğan'dır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adıyaman'da konteyner kent ziyaretinde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "28 Mayıs'ta iki aday var ama milletimizin gönlündeki aday Erdoğan'dır. Bugüne kadar yapılmış olan hizmetleri sürdürebilmek için 28 Mayıs seçimleri çok daha önem arz eder hale gelmiştir" dedi.
20.05.2023 Gündem
Keseceği boğayı balyozla öldüren sanığın ifadesi ortaya çıktı
Keseceği boğayı balyozla öldüren sanığın ifadesi ortaya çıktı MARDİN'in Kızıltepe ilçesinde gözlerini bağladığı boğanın başına defalarca balyozla vurup, öldüren ve daha sonra tutuklandıktan 36 gün sonra tahliye edilen kasap Mustafa Yaprak ve hayvan sahiplerinin ifadeleri ortaya çıktı. Kasap Mustafa Yaprak, “Bana tekme attı. Ben de o can havli ile balyozu kullandım. Çok pişmanım, ben 25-30 yıllık kasabım daha önce böyle bir olay ile karşılaşmamıştım” dedi. Boğanın sahibi Muzaffer Bayram ise “Mustafa önce taş ile hayvanın kafasına vurdu. Taş kırılınca balyozu aldı. Balyoz orada duruyordu. Mustafa yerde duran balyozu alarak vurdu” ifadelerini kullandı.
7.01.2023 Gündem
Çıkan tartışma kanlı bitti! 2 kardeşe kurşun yağdı
Çıkan tartışma kanlı bitti! 2 kardeşe kurşun yağdı Adana'da, tartıştıkları kişiler tarafından tabancayla vurulan Vahit (37) ve Emrah Kara (28) kardeşler, kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.
14.12.2022 Yaşam
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı, 10 Kasım sahnesi ile tüm alkışları topladı
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı, 10 Kasım sahnesi ile tüm alkışları topladı Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle yine çok ses getirdi.  Yayınlanan yeni bölüm hem reytinglerde hem de sosyal medya gündeminde zirveye yerleşti. Dizinin ekrana gelen 42’nci bölümündeki 10 Kasım saygı duruşu sahnesi ise tüm alkışları topladı.  
7.11.2022 Televizyon
Fatih’te doldur boşalt yapan polis, meslektaşını vurdu
Fatih’te doldur boşalt yapan polis, meslektaşını vurdu Fatih’te bir polis memuru, tabancasını kontrol amaçlı doldur boşalt yaptığı sırada yanında bulunan meslektaşını kafasından vurdu. Hastaneye kaldırılan polisin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, meslektaşını vuran polisin ise gözaltına alındığı öğrenildi.
6.09.2022 Yaşam
Polis memuru silahını temizlerken kendini vurdu
Polis memuru silahını temizlerken kendini vurdu Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru silahını temizlerken kendini vurdu.
2.09.2022 Yaşam
Silivri'de polisleri yaralayan saldırganın vurulma anı
Silivri'de polisleri yaralayan saldırganın vurulma anı Silivri'de kaymakamlıkta görevli 2 polisi bıçakla yaraladıktan sonra ateş edilerek yakalanan saldırganın, çevredeki bir dükkandan satır aldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
23.08.2022 Haber
SpaceX’e ait uzay enkazları Avustralya’ya düştü
SpaceX’e ait uzay enkazları Avustralya’ya düştü Uzay teknolojileri şirketi SpaceX’e ait 3 parça uzay enkazının Avustralya’nın Yeni Güney Galler eyaletinde bulunan boş bir araziye düştüğü tespit edildi.
3.08.2022 Dünya
Hatırlatma dozu randevusu nasıl alınır? Hatırlatma dozu kaç ay sonra yapılmalı, ne zaman vurulur, antikor üretip ne kadar sürede korumaya başlar?
Hatırlatma dozu randevusu nasıl alınır? Hatırlatma dozu kaç ay sonra yapılmalı, ne zaman vurulur, antikor üretip ne kadar sürede korumaya başlar? Hatırlatma dozu ne zaman yapılır, hatırlatma dozu aşı randevusu nasıl alınır? Yeni hatırlatma dozu randevuları e-Nabız sistemi üzerinden tanımlandı. Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden 10 Temmuz’dan itibaren randevuların alınarak Kovid-19'a karşı hatırlatma dozlarının yaptırabileceğini duyurdu. Peki, hatırlatma dozu ne zaman vurulur, doz ne zaman antikor üretir, dozun koruyuculuğu ne zaman başlar, hatırlatma dozu ne zaman korur?
11.07.2022 Sağlık
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı Nara kentindeki tren istasyonu dışında seçim kampanyası yürüten Şinzo Abe, silahlı bir saldırgan tarafından hedef alındı. Japon medyası, hastaneye kaldırılan eski başbakan Abe'nin kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini duyurdu. Dünyayı sarsan suikast ile ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
8.07.2022 Dünya
Bursa'da rehine dehşeti: Yakalanacağını anlayınca kız arkadaşının kafasına silah dayadı
Bursa'da rehine dehşeti: Yakalanacağını anlayınca kız arkadaşının kafasına silah dayadı Bursa'da hakkında arama kaydı bulunan Raşit Atilla, kaldığı pansiyonda polisleri karşısında görünce tabancayı kendi başına dayayıp, yine kendisi gibi arama kaydı bulunan kız arkadaşı Beyza A.'yı da rehin aldı. İkna çabalarına rağmen bu şekilde pansiyondan kentin en işlek caddesine çıkan Atilla, polis tarafından vurularak yaralı ele geçirildi. Olay anı ise kameralara yansıdı.
28.05.2022 Gündem
İsrail polisinden akılalmaz müdahale! Cenaze karıştı, tabut yere düştü
İsrail polisinden akılalmaz müdahale! Cenaze karıştı, tabut yere düştü İsrail ordusunun operasyonu sırasında vurularak öldürülen Filistinli asıllı Amerikalı gazeteci Shireen Abu Aqleh, Batı Şeria'nın Ramallah kentinde yapılan törenle toprağa verildi. Binlerce kişinin katıldığı cenazede İsrail polisinin yaptıkları ise tüm dünya tarafından büyük tepki ile karşılandı. Cenazeye saldıran İsrail polisi, gazetecinin naaşının olduğu tabutun yere düşmesine neden oldu.
13.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vurulma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vurulma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.