Volkan Severcan

Volkan Severcan

Son dakika Volkan Severcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Volkan Severcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Volkan Severcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Volkan Severcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan volkan severcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 volkan severcan haberi bulunmuştur. Tüm volkan severcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında hazırlanan 'Cumhuriyet'e Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da yapıldı.
26.11.2023 Gündem
MEB'den Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel film
MEB'den Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel film Milli Eğitim Bakanlığı'nca Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel hazırlanan kısa filmde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluşunda stratejik rol oynamış olan vatan evlatlarına işaret edildi. Cumhuriyetin 100'üncü yılı vesilesiyle bugünkü öğrencilerin de tıpkı önceki akranları gibi ülkenin kalkınmasına katkı sağlayacağına vurgu yapıldı.
27.10.2023 Gündem
Volkan Severcan paylaştı: Bugün 25. evlilik yıl dönümümüz!
Volkan Severcan paylaştı: Bugün 25. evlilik yıl dönümümüz! Usta oyuncu Volkan Severcan ve eşi birlikteliklerinde 25 yılı geride bıraktı. Ünlü oyuncu, yıl dönümlerini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
22.12.2022 Magazin
Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan sevindiren haber!
Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan sevindiren haber! Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'da 2002-2019 yılları arasında 'Haluk Çetinoğlu' karakterini canlandıran Tamer Karadağlı, geçtiğimiz gün Trump AVM'de objektiflere yansıdı.
8.09.2022 Magazin
Mükemmel Eşleşme konusu ne, oyuncuları kim, isimleri nedir? İşte yeni dizi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu
Mükemmel Eşleşme konusu ne, oyuncuları kim, isimleri nedir? İşte yeni dizi Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosu ve konusu Mükemmel Eşleşme dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Yönetmenliğini Emre Kavuk'un üstlendiği, senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı Mükemmel Eşleşme dizisi, 16 Temmuz Cumartesi akşamı yayın hayatına başlıyor. Romantik komedi türündeki dizinin konusu ve oyuncu kadrosu için araştırmalar hızlandı. İşte TRT’nin yeni dizisi Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosu ve konusu…
16.07.2022 Televizyon
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü?
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? Alişan ile Hayata Gülümse programına katılan Buket Dereoğlu üvey babası Ercan Yazgan ile ilgili anılarını anlattı. Bizimkiler dizisinin Cafer’i Ercan Yazgan’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu’nun üvey babası Ercan Yazgan kimdir, ne zaman öldü? İşte detaylar…
14.03.2022 Gündem
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey evlilik yıl dönümlerini kutladı
Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey evlilik yıl dönümlerini kutladı Usta tiyatrocular Yasemin Yalçın ile İlyas İlbey, evlilik yıldönümlerini kutladılar. İlyas İlbey, Yasemin Yalçın ile olan düğün fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.
29.01.2022 Magazin
Volkan Severcan koronavirüs aşısı oldu ve vatandaşlara seslendi!
Volkan Severcan koronavirüs aşısı oldu ve vatandaşlara seslendi! Oyuncu Volkan Severcan, koronavirüs aşısı yaptırdığı anları Instagram sayfasından takipçileriyle paylaştı.
25.04.2021 Magazin
CNN TÜRK'e "En İyi Haber Kanalı" ödülü
CNN TÜRK'e "En İyi Haber Kanalı" ödülü Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yılın En İyileri Ödülleri, 11'inci kez sahiplerini buldu. Törende CNN TÜRK "En İyi Haber Kanalı" seçildi.
24.03.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
Volkan Severcan kimdir? Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Volkan Severcan kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Volkan Severcan kimdir? Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Volkan Severcan kaç yaşında, nereli, eşi kim? İbo Show bu hafta da birbirinden değerli sanatçıları konuk ediyor. İbo Show’un bu haftaki konuklarından biri Volkan Severcan oldu. Volkan Severcan kimdir? Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Volkan Severcan kaç yaşında, nereli?
13.03.2021 Gündem
İkinin Biri kaldığı yerden devam ediyor
İkinin Biri kaldığı yerden devam ediyor Ünlü oyuncular Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç’in başrollerini paylaştığı İkinin Biri oyunu, yeni sezona merhaba dedi. Geçtiğimiz sezonun en çok ilgi gören dev kadrolu oyunu, tiyatroseverleri güldürmeye kaldığı yerden devam edecek.
3.10.2019 Kültür Sanat
"Kadınlar ilgi duyulmak için yaratılmış"
"Kadınlar ilgi duyulmak için yaratılmış" Yıllar sonra tiyatro sahnelerine geri dönen 51 yaşındaki usta oyuncu Tamer Karadağlı; yeni oyununu, 17 yıldır süren efsane dizi ‘Çocuklar Duymasın’ı ve hayatını anlattı.
6.04.2019 Magazin
Tamer Karadağlı 10 yıl sonra sahnede
Tamer Karadağlı 10 yıl sonra sahnede 2009'dan bu yana tiyatrodan uzak olan Tamer Karadağlı 'İkinin Biri' oyunu ile sahnelere dönüyor
26.02.2019 Magazin
10 yıl sonra tiyatroya dönüyor
10 yıl sonra tiyatroya dönüyor Tamer Karadağlı, yıllar sonra tiyatro sahnesine dönmemin heyecanını yaşıyor.
25.02.2019 Kültür Sanat
Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı
Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Türkiye'nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının katılımıyla Almanya'nın Düsseldorf kentinde başladı.
8.02.2019 Ekonomi
Birol Güven açıkladı! Çocuklar Duymasın'la ilgili bomba gelişme
Birol Güven açıkladı! Çocuklar Duymasın'la ilgili bomba gelişme Kanal D'nin fenomen dizisi 'Çocuklar Duymasın'la ilgili dizinin yapımcısı Birol Güven'den bomba açıklama. İşte dizinin hayranlarını heyecanlandıran o duyuru...
6.01.2019 Magazin
Çocuklar Duymasın'da yeni sezon sürprizi
Çocuklar Duymasın'da yeni sezon sürprizi Çocuklar Duymasın dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Oyuncu kadrosuna Havuç'un eşi rolüyle Buse Sinem İren'in de katıldığı Çocuklar Duymasın yeni sezonuyla 12 Ağustos Pazar akşamı Kanal D'de olacak.
3.08.2018 Televizyon
Türk sinemasına Azeri yüzler
Türk sinemasına Azeri yüzler Sinema sektörüne yeni isimler kazandırmayı amaçlayan 2. Sinema Güzeli Yarışması’nın hazırlıkları başladı ve ilk elemeler Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapıldı
23.01.2018 Magazin
Kendimizi burada bulduk
Kendimizi burada bulduk Erhan Yazıcıoğlu, önceki akşam Volkan Severcan ve smokin ustası Levon Kordonciyan’la birlikte Cihangir’deydi
13.01.2018 Magazin
Büyük sürpriz: Biz evlendik haberiniz olmadı
Büyük sürpriz: Biz evlendik haberiniz olmadı Sevilen dizi Çocuklar Duymasın'da Gönül karakterini canlandıran Zeyno Gönenç, sonunda muradına erdi.
6.01.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Ortalık karışacak...
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Ortalık karışacak... Geçtiğimiz haftalarda final yapacağı iddiaları ortaya atılan ama reytinglerde son hafta çıkışa geçen Çocuklar Duymasın dizisine sürpriz bir oyuncu katıldı.
13.12.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Volkan Severcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki volkan severcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.