Voleybol Kadınlar Denizbank Cev Şampiyonlar Ligi

Voleybol Kadınlar Denizbank Cev Şampiyonlar Ligi

Son dakika Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Voleybol Kadınlar Denizbank Cev Şampiyonlar Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan voleybol kadınlar denizbank cev şampiyonlar ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 voleybol kadınlar denizbank cev şampiyonlar ligi haberi bulunmuştur. Tüm voleybol kadınlar denizbank cev şampiyonlar ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
F.Bahçe 'Dinamo' gibi
F.Bahçe 'Dinamo' gibi Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu ilk maçında Fenerbahçe Grundig, Rus ekibi Dinamo Moskova'yı 3-1 yendi.
9.03.2016 Fenerbahçe
Vakıfbank bu sefer uzatmadı
Vakıfbank bu sefer uzatmadı Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçta Eczacıbaşı VitrA’yı 3-2’yle geçen Vakıfbank dün de 3-0 (25-21, 25-18, 25-21) kazanarak tur atladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
F.Bahçe ezip geçiyor
F.Bahçe ezip geçiyor Fenerbahçe Grundig, Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu rövanş maçında Polonya'nın Chemik Police takımını 3-0 yendi.
23.02.2016 Fenerbahçe
Vakıfbank güle oynaya!
Vakıfbank güle oynaya! Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden VakıfBank, B Grubu'ndaki 3. maçında deplasmanda Slovenya'nın Calcit takımını 3-0 yendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sarı Melekler namağlup devam
Sarı Melekler namağlup devam Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Grundig, E Grubu'ndaki üçüncü maçında evinde Polonya temsilcisi Impel'i 3-0 yendi.
25.11.2015 Fenerbahçe
Vakıfbank galibiyle başladı!
Vakıfbank galibiyle başladı! Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk hafta maçında VakıfBank, İtalya'nın Igor Gorgonzola takımını 3-1 yendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Aziz Yıldırım: Bu işin takibini bırakmayacağız
Aziz Yıldırım: Bu işin takibini bırakmayacağız Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin 159 no'lu Mayıs sayısındaki baş yazısında tüm branşlara teşekkür edip başarılarının devamını diledi ve taraftarların desteğinin devam etmesini istedi
2.05.2016 Fenerbahçe
Faizler inecek, asıl soru hızlı inecek mi?
Faizler inecek, asıl soru hızlı inecek mi? DenizBank Genel Müdürü Ateş, enflasyon indirildiği ölçüde faizin düşürülebileceğini belirterek “Faizlerin ineceği kanaatindeyim. Asıl soru şu: Yeterince hızlı inecek mi inmeyecek mi?” dedi.
12.04.2016 Ekonomi
Fenerbahçe'de hedef: Avrupa'da Hat - Trick
Fenerbahçe'de hedef: Avrupa'da Hat - Trick Fenerbahçe’nin amatör şubeleri, Avrupa’da fırtına gibi esiyor. Kadın basketbol ve voleybol takımları Final Four oynayacak. Erkek basketçiler ise Euroleague’in en büyük favorisi.
25.03.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe 2-0'dan geri döndü
F.Bahçe 2-0'dan geri döndü Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe, yenik durumdan maçı kazanmasını bildi.
11.11.2015 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eczacıbaşı Vitra voleybol takımını tebrik etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eczacıbaşı Vitra voleybol takımını tebrik etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Voleybol Denizbank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi’nde Şampiyon olması nedeniyle Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Rahmi Faruk Eczacıbaşı’na tebrik telgrafı gönderdi...
29.09.2021 Gündem
VakıfBank üçüncü oldu
VakıfBank üçüncü oldu Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'in üçüncülük maçında VakıfBank, ev sahibi Chemik'i 3-0 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Polonya'da dörtlü final heyecanı
Polonya'da dörtlü final heyecanı Voleybolda Dörtlü Final organizasyonu yarın Polonya'da başlayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Finale çıkan şampiyon olur!
Finale çıkan şampiyon olur! CEV Şampiyonlar Ligi Final Four öncesi iki Türk takımının da hedefi şampiyonluk.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fenerbahçe yenildi ama turladı!
Fenerbahçe yenildi ama turladı! Voleybol DenizBank CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi 12'li play-off rövanşında Almanya'nın Dresdner takımına 3-2 yenilen Fenerbahçe Grundig tur atlamayı başardı.
18.02.2015 Fenerbahçe
Fenerbahçe Grundig'den rahat galibiyet
Fenerbahçe Grundig'den rahat galibiyet CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. hafta maçında Stiinta Bacau’yu konuk eden Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı, rakibini 3-0’la geçti.
28.01.2015 Fenerbahçe
Bu sefer olmadı
Bu sefer olmadı Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final ilk maçında Eczacıbaşı VitrA'yı 3-1 yenerek finale yükselen VakıfBank, finalde Dinamo Kazan'a 3-0 mağlup oldu. Bu karşılaşmayı Burcu Hakyemez Dal VATAN'a özel olarak yorumladı...
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Şampiyonluğu çok istiyoruz'
'Şampiyonluğu çok istiyoruz' Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Micelli: "Takım olarak Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu çok fazla istiyoruz."
10.11.2021 Diğer Sporlar
Vakıfbank son 4'te!
Vakıfbank son 4'te! Vakıfbank, Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off'ta, Fransız ekibi Cannes'i altın sette yenerek dörtlü finallere kaldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sakatlık şoku!
Sakatlık şoku! Vakıfbank'ın başarılı oyuncusu Gizem Karadayı 1 ay forma giyemeyecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
Vakıfbank tarih yazmaya devam ediyor!
Vakıfbank tarih yazmaya devam ediyor! VakıfBank, Devler Ligi dördüncü hafta maçında Polonya’nın Atom Trefl ekibini Burhan Felek’te 3-0’lık sonuçla geçmeyi başardı ve galibiyet serisini 65 maça çıkarttı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Voleybolda dev işbirliği
Voleybolda dev işbirliği Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) ile DenizBank arasında arasında önemli bir iş birliğine gidilirken, bayanlarda ve erkeklerde CEV Şampiyonlar Ligi organizasyonunun 3 yıl süreyle isim sponsoru DenizBank oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Voleybol Kadınlar Denizbank Cev Şampiyonlar Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki voleybol kadınlar denizbank cev şampiyonlar ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.