Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe ezip geçiyor

F.Bahçe ezip geçiyor

Fenerbahçe Grundig, Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu rövanş maçında Polonya'nın Chemik Police takımını 3-0 yendi.

F.Bahçe ezip geçiyor

Polonya deplasmanında kazanan Sarı Melekler dün de İstanbul’da seyircisinin önünde 25-21, 25-16 ve 25-14’lük setlerle galip gelerek turladı.

KADINLAR Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde fırtına gibi esen Sarı Melekler, net bir skorla Polonya temsilcisi Chemik Police’i 3-0 yendiler. Polonya voleybol ülkesi. Hem erkeklerde hem de kızlarda, Avrupa voleybolunun tepesinde yer almayı başarmış bir ekol. Kadrosu da teknik heyeti de bildik isimler.
BUNLARI niye anlatıyorum. Skoru görüp de zayıf bir takım duygusuna kapılmayın. İyi değil çok iyi olan bir F.Bahçe vardı sahada. Sahada o kadar güzel görüntüler verdiler ki; birbirine yardım eden, sevinmeyi bilen ve hırslı.
ÇOK güzel bir takım vardı sahada. Kurallar gereği 2 set alan F.Bahçe turu garantilediği halde her top için yerlere atlayan oyuncular görmeyi özlemişim. Bu enstantaneler ne demek istediğimi çok iyi anlatıyor. Bütün takım çok iyi mücadele etti.
EDA VE BOSETTI...
AMA Eda ve Bosetti’yi bir tık ayrıştırıyorum. Eda hücum ve bloklarıyla, Bosetti yaptığı defans ve ihtiyaç anında ki hücum yüzdesiyle fark yarattılar. Tabii ki Kim her zamanki gibi iyiydi. Libero Gizem günündeydi. Mihajlovic smaçör olarak sahaya çok yakışıyor. Pasör Skorupa başladığı güne göre çok yol kat etmiş durumda.
ANLAYACAĞINIZ F.Bahçe’de işler yolunda. Abbondanza bile kızlara söylenecek bir şey bulamadı. Anlayın oynanan oyunu. Benim bu kupadaki en büyük favorim F.Bahçe. Çünkü onları saha da izlemek çok keyifli.

Haberin Devamı