Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar 'Şampiyonluğu çok istiyoruz'

'Şampiyonluğu çok istiyoruz'

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Micelli: "Takım olarak Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu çok fazla istiyoruz."

'Şampiyonluğu çok istiyoruz'

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Lorenzo Micelli, DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde şampiyonluğu kazanmayı çok istediklerini söyledi.

Micelli, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de hafta sonunda gerçekleştirilecek Dörtlü Final müsabakaları öncesi AA muhabirine açıklamalarda bulunarak, hedeflerini anlattı.

Eczacıbaşı VitrA ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hedefini 4 yıl önce koyduklarını ve bu süreçte kendilerine hep VakıfBank'ın çelme taktığını aktaran İtalyan teknik adam, "Geride kalan süreçte bizi sadece bir takım hedefimizden alıkoydu. Bu takım her zaman VakıfBank oldu. Şimdi ise Dörtlü Final'de karşılaşacağız. Aramızda çok çekişmeli maçlar geçiyor ve yine öyle olacaktır" dedi.

Kulübünün kendisini Dörtlü Final hedefi için transfer ettiğini aktaran Micelli, "Eczacıbaşı Vitra olarak Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu çok fazla istiyoruz. Kulübümüzün geçmişi de bunu fazlasıyla hak ediyor. Bu kupayı kazanmak, şampiyon kulübü sadece Avrupa'da değil, dünyada en üst noktaya getiriyor. Çünkü bu çok üst düzey bir organizasyon" değerlendirmesinde bulundu.

"Takımımın çok iyi mücadele etmesi gerekiyor"

Lorenzo Micelli, Dörtlü Final maçlarında başarılı olabilmeleri için takımının çok iyi mücadele etmesi gerektiğini vurguladı.

İtalyan çalıştırıcı, görevde olduğu 4 yıl içinde takımının hep bir aile gibi olması için çaba sarf ettiğini söylerken, şu ifadeleri kullandı:

"Dörtlü Final'de çok güçlü rakipler var ve biz ilk maçımızı son şampiyon VakıfBank'a karşı oynayacağız. Öncelikle takımımın çok iyi mücadele etmesi gerekiyor. Maç içinde motivasyonumuzu ve konsantrasyonumuzu hiçbir şekilde kaybetmemeliyiz. Takım, hem çalışmasında hem de yaşamında takım gibi olmalı. Dört yıldır bunun için çalıştım ve böyle olması gerektiğine inandım. Geride kalan 4 yılımda hep bir aile olabilmeyi hedefledik."

Haberin Devamı