Eczacıbaşı Vitra

Eczacıbaşı Vitra

Son dakika Eczacıbaşı VitrA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eczacıbaşı VitrA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eczacıbaşı VitrA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eczacıbaşı Vitra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eczacıbaşı vitra gelişmeleri de dahil olmak üzere 497 eczacıbaşı vitra haberi bulunmuştur. Tüm eczacıbaşı vitra haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar Atatürk’ün ‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham alan şirketler, zorlu geçen 2023 yılına rağmen 100. yılda yeni tesisler açtı. Birçok şehirde faaliyete geçen fabrikalar üretiyor, yüzlerce kişiye istihdam sağlıyor.
29.10.2023 Ekonomi
Hande Baladın, Galatasaraylı futbolcuyla yeni aşka yelken açtı
Hande Baladın, Galatasaraylı futbolcuyla yeni aşka yelken açtı Son zamanların ön plana çıkan sporcularından biri olan Hande Baladın, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sıklıkla anılmaya başladı. A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı VitrA'da oynayan Baladın'ın, Galatasaray'ın yıldız oyuncusuyla yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.
26.07.2022 Magazin
Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli? Simge Aköz Berkay Ateş ile sevgili mi?
Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli? Simge Aköz Berkay Ateş ile sevgili mi? 'Sadakatsiz' dizisinde 'Aras' karakterine hayat veren Berkay Ateş'in Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncularından Simge Aköz ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Söz konusu iddiaların ardından Simge Aköz kimdir, kaç yaşında, nereli?
6.12.2021 Magazin
Hande Baladın kimdir? Hande Baladın kaç yaşında, nereli, boyu cm?
Hande Baladın kimdir? Hande Baladın kaç yaşında, nereli, boyu cm? Filenin Sultanları adından söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2020 Tokyo Olimpiyat oyunlarındaki mücadelesi sürerken, ABD ile oynanan maçta performansıyla dikkat çeken Hande Baladın hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Hande Baladın kimdir, kaç yaşında ve nereli?
30.07.2021 Gündem
Kupa Voley'de şampiyon VakıfBank!
Kupa Voley'de şampiyon VakıfBank! 20. kez düzenlenen organizasyonda VakıfBank, Eczacıbaşı VitrA'yı 3-0 yenerek 7. kez mutlu sona ulaştı.
10.11.2021 Voleybol
Mercan bebeğe bir destek de Boskoviç’ten
Mercan bebeğe bir destek de Boskoviç’ten Dünyanın en önemli voleybolcularından biri olan Eczacıbaşı VitrA’nın yıldızı Tijana Boskoviç, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) teşhisi konulan 8 aylık Mercan bebek ve ailesiyle bir araya geldi. Sırp oyuncunun kızlarına desteğinden ötürü çok mutlu olduklarını söyleyen Can-Ege Çorakçı çifti, “Bir gün kızımız olursa sporcu olmasını hayal ediyorduk. Boskoviç ve diğer Eczacıbaşı VitrA oyuncularının bu desteği bizi çok mutlu etti” dedi.
10.11.2021 Voleybol
VakıfBank'ta Neslihan Demir Güler dönemi
VakıfBank'ta Neslihan Demir Güler dönemi VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nda genel menajerlik görevine Neslihan Demir Güler getirildi.
10.11.2021 Voleybol
Filenin Sultanları tarih yazdı
Filenin Sultanları tarih yazdı A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Elemeleri finalinde Almanya'yı 3-0 yenerek, olimpiyatlara katılma hakkı elde etti.
10.11.2021 Voleybol
Türkiye - Almanya final maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?
Türkiye - Almanya final maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta? 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Elemeleri yarı final mücadelesinde Polonya'yı 3-2 mağlup eden Filenin Sultanları, finale yükseldi. Filenin Sultanları'nın rakibi ise Hollanda’yı 3-0 deviren Almanya. Polonya karşısında muhteşem bir zafer elde eden Sultanlar'ın sıradaki hedefi ise Almanya... Peki, Türkiye - Almanya finali ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
10.11.2021 Voleybol
A Milli Voleybol takımımız 2. Kez olimpiyatta yer alabilecek mi? Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
A Milli Voleybol takımımız 2. Kez olimpiyatta yer alabilecek mi? Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Soruları maça saatler kala yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. A Milli Voleybol Takımımız, tarihinde ikinci kez Olimpiyat Oyunları'nda yer alabilmek için Avrupa Kıta Elemelerinde olacak. Peki, Almanya- Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.
7.01.2020 Gündem
Bakan Kasapoğlu VakıfBank'ı kutladı
Bakan Kasapoğlu VakıfBank'ı kutladı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti.
10.11.2021 Voleybol
VakıfBank 11. kez şampiyon!
VakıfBank 11. kez şampiyon! Vestel Venüs Sultanlar Ligi play-off final serisi 5. maçında Eczacıbaşı VitrA'yı 3-0 mağlup eden VakıfBank, üst üste 2. kez şampiyon oldu.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı, Fenerbahçe'ye set vermedi
Eczacıbaşı, Fenerbahçe'ye set vermedi Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 15. haftasında Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe Opet'i 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA deplasmanda kazandı
Eczacıbaşı VitrA deplasmanda kazandı Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. hafta maçında Eczacıbaşı VitrA, Rusya temsilcisi Dinamo Kazan'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA, galibiyet serisine devam etti
Eczacıbaşı VitrA, galibiyet serisine devam etti Vestel Venus Sultanlar Ligi 14. hafta mücadelesinde Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı konuk eden Eczacıbaşı VitrA, sahadan 3-1 galip ayrıldı ve ligdeki namağlup liderliğini sürdürdü.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda kazandı
Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda kazandı Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda Halkbank'ı 3-0 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA evinde kazandı
Eczacıbaşı VitrA evinde kazandı Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi 12. hafta maçında Eczacıbaşı VitrA, sahasında Nilüfer Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Nilüfer Belediyespor, finalde Eczacıbaşı'nın rakibi oldu
Nilüfer Belediyespor, finalde Eczacıbaşı'nın rakibi oldu Voleybolda AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley 1. etap rövanş maçında Nilüfer Belediyespor, Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas'ı altın sette 15-8'lik skorla yenerek adını finale yazdırdı.
10.11.2021 Voleybol
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Eczacıbaşı VitrA, Beşiktaş'a set vermedi
Eczacıbaşı VitrA, Beşiktaş'a set vermedi Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi 8. hafta erteleme maçında Eczacıbaşı VitrA, Beşiktaş'ı 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı deplasmanda set vermedi
Eczacıbaşı deplasmanda set vermedi Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun 2. haftasında Finlandiya temsilcisi Hameenlinna'yı deplasmanda 3-0 yendi.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı, Finlandiya deplasmanında
Eczacıbaşı, Finlandiya deplasmanında Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında B Grubu'nda Finlandiya temsilcisi Hameenlinna ile deplasmanda karşılaşacak.
10.11.2021 Voleybol
Eczacıbaşı, Vakıfbank'ı yenip liderliğe yükseldi
Eczacıbaşı, Vakıfbank'ı yenip liderliğe yükseldi Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 9'uncu hafta mücadelesinde Eczacıbaşı VitrA, sahasında Vakıfbank'ı 3-1 mağlup ederek maç eksiğiyle liderlik koltuğuna oturdu.
10.11.2021 Voleybol
Filede dev randevu!
Filede dev randevu! Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 9. hafta maçında dünya şampiyonu VakıfBank ile dünya üçüncüsü Eczacıbaşı VitrA yarın İstanbul'da karşılaşacak.
10.11.2021 Voleybol
Bakan Kasapoğlu'ndan VakıfBank ve Eczacıbaşı VitrA'ya tebrik
Bakan Kasapoğlu'ndan VakıfBank ve Eczacıbaşı VitrA'ya tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kadınlar FIVB Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'nda zafere ulaşan VakıfBank ile üçüncü olan Eczacıbaşı VitrA'yı tebrik etti.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Eczacıbaşı Vitra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eczacıbaşı vitra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.