Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de hedef: Avrupa'da Hat - Trick

Fenerbahçe'de hedef: Avrupa'da Hat - Trick

Fenerbahçe’nin amatör şubeleri, Avrupa’da fırtına gibi esiyor. Kadın basketbol ve voleybol takımları Final Four oynayacak. Erkek basketçiler ise Euroleague’in en büyük favorisi.

Fenerbahçe'de hedef: Avrupa'da Hat - Trick

Sarı-Lacivertliler, futbolda Braga’ya kaybederek Avrupa Ligi’ne havlu attı. Ancak diğer branşlardaki takımlar, Avrupa’nın en üst düzey turnuvalarında adım adım şampiyonluğa ilerliyor. Kadın basketbol takımı, Euroleague’de adını Final Four’a yazdırdı. Üstelik 15-17 Nisan tarihleri arasındaki finallere Sarı- Lacivertliler, Ülker Sports Arena’da ev sahipliği yapacak. Otoritelere göre Fenerbahçe’nin kadınları, kupaya en yakın takım konumunda.

KUPA İÇİN İTALYA'YA

Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı, CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi’nde 6’lı Play-Off’ta Rus rakibi Dinamo Moskova’yı devirdi. Sarı-Lacivertliler, 9-10 Nisan tarihlerinde, İtalya’nın Montichiari şehrinde düzenlenecek Final Four’da şampiyonluk mücadelesi verecek, tarihinde ikinci kez bu kupayı müzesine götürmeye çalışacak.

POTADA TUTULAMIYOR

Ve erkek basketbolcular... Obradovic önderliğinde Euroleague’in tozunu atan Sarı- Lacivertliler, daha grup maçları bitmemesine rağmen turnuvanın en büyük favorisi olarak gösteriliyor. Yaşanan sakatlıklara rağmen, liderliği üç maç kala garantileyen Fenerbahçe’nin Berlin’de 12-15 Haziran’da oynanacak Final Four’a kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)