Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe 'Dinamo' gibi

F.Bahçe 'Dinamo' gibi

Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu ilk maçında Fenerbahçe Grundig, Rus ekibi Dinamo Moskova'yı 3-1 yendi.

F.Bahçe 'Dinamo' gibi

Turun ilk maçını 25-21, 25-14, 21-25, 25-19’luk setlerle kazanan Kanarya, Rusya’daki rövanş
için büyük bir avantajın sahibi oldu.
CEV Denizbank Voleybol Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk macinda F.Bahçe Grundig maça etkili servisler, akıllı hücumlar ve rakibi hata yapmaya zorlayan baskılı bir oyunla başladı. Skorupa’nın harika pas tercihleri, Mihajlovic ve Yeon Koung Kim’in skorer oyunu, Gizem’in defansta çıkattığı müthiş toplara Eda ve Harmotto’nun blokları eklenince kusursuz 2 set izledik.
3. set, skor F.Bahce Grundig lehine 6-1’e gelene kadar her şey mükemmeldi. Maçta yapmak istediklerini kağıda yazsa Abbondanza bu kadar iyi bir oyun yazardı. Ancak 6-1’den sonra duran ve rakibin oynamasına izin veren F.Bahçe Grundig 3. seti kaybederek maçı 1 set uzattı.
KUPA BİZİM OLCAK
FAKAT her ne kadar Dinamo Moskova eski F.Bahçeli oyuncusu Fe Garay ve Goncherova ile direnmeye calışsa da yeterli olmadı ve 4. seti de alarak maçı 3-1 F.Bahçe Grundig kazandı.
RÖVANŞTA da Sarı Melekler’in bizlere kötü bir sürpriz yapmayacağını umarak İtalya’daki Final Four’daki ilk takmımımız olacağına inanıyorum.
NOT: Bu sene Şampiyonlar Ligi şampiyonu yine bir Türk takımı olacak, demedi demeyin.

Haberin Devamı