Vize Muhafiyeti

Vize Muhafiyeti

Son dakika vize muhafiyeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vize muhafiyeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vize muhafiyeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vize Muhafiyeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vize muhafiyeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 vize muhafiyeti haberi bulunmuştur. Tüm vize muhafiyeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son teklif Haziran'da! Türkiye'nin kararı kesin
Son teklif Haziran'da! Türkiye'nin kararı kesin Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, vize muhafiyeti ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Geri Kabul Anlaşması kapsamında son teklifin yapılacağını duyurdu. Peki bu Geri Kabul Anlaşması nedir? Hangi ülkeler arasında imzalandı. Tamamı haberimizde...
29.09.2021 Gündem
AB'den vize açıklaması
AB'den vize açıklaması AB Komisyon Başkanı Yardımcısından vize açıklaması: Mevlüt Çavuşoğlu ve Ömer Çelik ile görüşme olumlu geçti. Vize muhafiyetinde önümüzdeki hafta AB'den heyet gelecek
29.09.2021 Gündem
Ankara AB ile ipleri daha da gerecek
Ankara AB ile ipleri daha da gerecek Ankara, Türkiye vatandaşlarına vize muafiyetini 2017’ye sarkıtmaya çalışan AB’yle ipleri koparma noktasına kadar getirdi. Hükümet, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla en sert açıklamalarını yapıyor.
29.09.2021 Gündem
AB Komisyonu: Türkiye üzerine düşeni yapmalı
AB Komisyonu: Türkiye üzerine düşeni yapmalı AB ile Türkiye arasında tartışmaya dönüşen vize muafiyeti konusunda AB Komisyonu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anlaşmanın meclisten geçmeyeceği resti karşısında tutum değiştirmeyeceği sinyali verdi.
17.06.2021 Dünya
Erdoğan: Adım atmazlarsa geri kabul yasası çıkmaz
Erdoğan: Adım atmazlarsa geri kabul yasası çıkmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'nin vize muafiyeti ve mültecilere para yardımı konularında adım atmamasını ve Türkiye'ye şartlar dayatmasını eleştirdi ve "Netice alınmazsa, kusura bakmasınlar, TBMM’den geri kabul anlaşmasına dair yasa çıkmaz. Bize ikide bir kriter dayatmasınlar. Burası Türkiye." dedi.
29.09.2021 Gündem
Vize muafiyetinde ‘askı‘ya yeşil ışık
Vize muafiyetinde ‘askı‘ya yeşil ışık AB içişleri bakanları, vize muafiyetine askı mekanizmasının kolaylaştırılmasını öngören Alman-Fransız girişimine destek verdi. Almanya İçişleri Bakanı, mekanizmanın Türkiye’yi hedef almadığını savundu.
21.05.2016 Dünya
AB içişleri bakanları Türkiye'yi görüşüyor
AB içişleri bakanları Türkiye'yi görüşüyor AB içişleri bakanları bugün Türkiye ile göç anlaşması ve vize muafiyetini görüşüyor. Bakanlar uzlaşma sağlarsa konu Avrupa Parlamentosu'nun gündemine gelecek.
20.05.2016 Dünya
Vize muhafiyeti çıkmaza mı girdi?
Vize muhafiyeti çıkmaza mı girdi? Ankara, vize serbestisinde Avrupa Konseyi terörle mücadele birimi CODEXTER'in raporunu gündeme taşıdı. Peki bu rapor ne ifade ediyor? AB için referans olabilir mi?
18.05.2016 Ekonomi
Yurt dışında evlenmeye vize dopingi
Yurt dışında evlenmeye vize dopingi Avrupa ülkelerine girişte Türklere vize uygulamasının kaldırılacağı yönündeki söylemler bile yetti; gelin ve damat adayları düğün rotalarını Paris’e çevirdi.
18.05.2016 Ekonomi
Telegraph: Türkiye'ye vize muafiyeti terör riskini artırır
Telegraph: Türkiye'ye vize muafiyeti terör riskini artırır İngiltere'de yayınlanan Daily Telegraph gazetesi, Türkiye vatandaşlarına Schengen bölgesinde vize serbestisi verilmesi halinde, "teröristlerin" Avrupa'ya saldırma olasılığının artacağını öne sürdü.
17.05.2016 Dünya
Bozkır: Değişiklik yapmayacağız
Bozkır: Değişiklik yapmayacağız AB Bakanı Volkan Bozkır, Strasbourg'da açıklama yaptı.Bozkır konuşmasında "vize muafiyeti pahasına terörle mücadele kanununda değişikliğe gitmeyeceğiz" dedi.
29.09.2021 Gündem
TÜSİAD'tan vize açıklaması
TÜSİAD'tan vize açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vize muafiyetiyle bağlantılı olarak "terör tanımı" konusunda AB'ye gösterdiği tepkinin ardından Erdoğan'ın açıklamalarını destekleyen bir açıklama da TÜSİAD Başkanı'ndan geldi.
29.09.2021 Gündem
‘Yolumuza bugüne kadar vizeyle devam etmedik’
‘Yolumuza bugüne kadar vizeyle devam etmedik’ AB’nin Türk vatandaşlarına vizesiz seyahat için koyduğu terörle mücadele yasasında değişiklik şartına tepkisini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu işler oldu, oldu. Olmadı biz yolumuza bugüne kadar vizeyle devam etmedik ki” dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın restinden sonra AB'nin tavrı değişti
Erdoğan'ın restinden sonra AB'nin tavrı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vize muafiyetiyle bağlantılı olarak "terör tanımı" konusunda AB'ye gösterdiği tepkinin ardından AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Hansjörg Haber'in sıkıntının aşılacağı yönünde mesajlar vermesi dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
'AB Türkiye ile anlaşamama ihtimalini görüşüyor'
'AB Türkiye ile anlaşamama ihtimalini görüşüyor' Bild gazetesinin haberine göre, Türkiye ile AB arasındaki geri kabul anlaşmasının iptal edilme ihtimali bulunuyor.
9.05.2016 Dünya
AB'den yeni kurulacak hükümete işbirliği çağrısı
AB'den yeni kurulacak hükümete işbirliği çağrısı Avrupa Birliği kurulacak yeni Türk hükümetine göç ve vize anlaşmaları konusunda işbirliği çağrısı yaptı.
29.09.2021 Gündem
Ankara'ya göre vize muafiyeti tamam
Ankara'ya göre vize muafiyeti tamam Brüksel'e "Tüm kriterler tamam. Vize muafiyetinin önünü açın" baskısı yapan Ankara, bu baskının sonuç vereceğine inanıyor. Ankara'ya göre; Türkiye'ye vize muafiyeti sağlayacak AB aynı zamanda "mülteci fobisi"ni de yenmiş olacak.
29.09.2021 Gündem
Vize muhafiyetinde kritik 48 saat
Vize muhafiyetinde kritik 48 saat TÜRKİYE’nin Avrupa Birliği’nden (AB) en önemli beklentileri arasında yer alan vize muafiyeti konusunda kritik aşamaya gelindi.
29.09.2021 Gündem
"AB Türkiye'ye 'hayır' diyemez"
"AB Türkiye'ye 'hayır' diyemez" Reuters'a konuşan Avrupa Birliği yetkilileri, Avrupa Komisyonu'nun Türkiye'nin vize muafiyeti için kriterleri ayrıntılı bir şekilde yerine getirdiğini açıklayacağını söyledi. Yetkiliye göre AB artık Türkiye'ye vize konusunda 'hayır ya da daha sonra' diyemez.
1.05.2016 Dünya
AB'den Türkiye'ye vize koşulu
AB'den Türkiye'ye vize koşulu AB ülkelerinin Türkiye'ye Haziran sonundan itibaren Schengen Bölgesi'nde vize muafiyeti sağlanması konusunda uygulamaya “askıya alma koşulu” eklenmesini talep ettiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Davutoğlu Brüksel ziyareti öncesi konuştu
Başbakan Davutoğlu Brüksel ziyareti öncesi konuştu Başbakan Ahmet Davutoğlu, Brüksel ziyareti öncesinde Ankara'da konutu.
29.09.2021 Gündem
Suriyeli zenginler Antep’e Kilis’teki fakirler Suriye’ye
Suriyeli zenginler Antep’e Kilis’teki fakirler Suriye’ye Suriyeli zengin turistler için Antep, Paris oldu
7.01.2011 Arşiv
Vizesiz AB’nin yolu biometrik Pasaportta
Vizesiz AB’nin yolu biometrik Pasaportta 'Eğer AB, Türkiye'ye de vize muhafiyeti uygulamazsa..'
22.12.2009 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Vize Muhafiyeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vize muhafiyeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.