Gazete Vatan Logo

Yurt dışında evlenmeye vize dopingi

Avrupa ülkelerine girişte Türklere vize uygulamasının kaldırılacağı yönündeki söylemler bile yetti; gelin ve damat adayları düğün rotalarını Paris’e çevirdi.

Yurt dışında evlenmeye vize dopingi

Mayıs ve Haziran aylarında Paris ve Roma gibi romantik Avrupa başkentlerinde evlenmek için çiftlerden gelen taleplerin arttığına dikkat çeken Primaluna Organizasyon’un Kurucusu Abdullah Alemdar, “Vizesiz Avrupa henüz hayata geçmese de bu yöndeki ifadelerin bile kamuoyuna yansıması damat ve gelin adaylarının yurtdışında evlenme planlarını hayata geçirmek için adım atmalarını sağladı. Paris’e yönelik talep neredeyse ikiye katlandı” dedi.

Paris’te evlilik hem romantik hem ekonomik! romadaevlen sitesinin kurucusu olan ve çiftlere Roma’da verdikleri evlilik organizasyonu hizmetinin başarısı nedeniyle artık Paris’te de aynı hizmeti verdiklerine dikkat çeken Alemdar,” paristeevlen'in yakın zamanda hayata geçirmemize rağmen çiftlerden büyük ilgi gördük. Nikah töreninden fotoğrafa, düğün yemeğinden balayına kadar çiftlerin ihtiyaç duyacağı tüm organizasyonu onlar adına Paris’te yapıyoruz. Paris’te evlenmek çiftlere hem daha romantik geliyor hem de daha ekonomik oluyor” açıklamasını yaptı.

150’ye yakın çifti evlendirdi

Haberin Devamı

Paris ve Roma’da profesyonel bir ekip kurduklarını ve yurtdışında nikah formaliteleri, törenin yapılacağı ülkedeki kültürel farklılıkları ile süreçleri çok iyi bildiklerini de hatırlatan Abdullah Alemdar, “150’ye yakın çifti yurtdışında evlendirdik. Yılda ortalama 600 bine yakın çift evleniyor. Vizesiz Avrupa projesi hayata geçerse Paris, Roma gibi Avrupa başkentlerinde evlilik talepleri çok yükselecektir” değerlendirmesinde bulundu.