Virüs Alarmı

Virüs Alarmı

Son dakika virüs alarmı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan virüs alarmı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını virüs alarmı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Virüs Alarmı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan virüs alarmı gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 virüs alarmı haberi bulunmuştur. Tüm virüs alarmı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Restoranlar fiyatları sabitlesin çağrısı
Restoranlar fiyatları sabitlesin çağrısı Marketlerden gelen “fiyat sabitleme” hamlesinin ardından restoran ve lokantaların çatı örgütü TÜRES’ten de çağrı geldi. TÜRES Başkanı Ramazan Bingöl, son dönemde birçok girdi fiyatında gerileme yaşandığını belirterek, “Buradan tüm restoran ve lokantalara ramazanda fiyatları sabitleme çağrısında bulunuyoruz” dedi. TÜRYİD’den ise “Fiyat sabitleme Don Kişot’luk olur” yanıtı geldi.
13.01.2023 Ekonomi
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı Son günlerde Ege Denizi'nde yaşanan deprem hareketliliği, özellikle İzmir ve çevresinde yaşayanları tedirgin etti. Prof. Dr. Ziyadin Çakır, "Yakın bir fayda oluşacak orta büyüklükte bir deprem dahi İzmir için yıkıcı sonuçlara neden olabilir" derken, Prof. Dr. Naci Görür ise İzmir Fayı'nın 7 ve üzeri deprem üretme potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti. İşte o 4 il için önemli uyarı.
13.01.2023 Gündem
Virüs alarmı verildi! O tarihe kadar maske uyarısı geldi
Virüs alarmı verildi! O tarihe kadar maske uyarısı geldi Türkiye genelinde geçtiğimiz kasım ayından bu yana birçok kişiyi hasta eden, ancak son on gündür azalma gözlenen viral hastalıklar yeniden tırmanışa geçti. Acil servisler ve polikliniklerde hasta yoğunluğu yine yükselişe geçerken, uzmanlar çocuklar başta olmak üzere, 65 yaş üzeri vatandaşlar ile kronik hastalığı olan kişileri etkileyen viral salgının mart ayının sonuna kadar devam edeceğini belirtiyor ve “Mart sonuna kadar maske, mesafe ve hijyene uyulmalı” diyor.
13.01.2023 Gündem
Çin’de yeni virüs alarmı! BtSY2 virüsü nedir, belirtileri ne? Yeni çıkan virüs BtSY2 bulaşıcı mı?
Çin’de yeni virüs alarmı! BtSY2 virüsü nedir, belirtileri ne? Yeni çıkan virüs BtSY2 bulaşıcı mı? Çin'in Yunnan eyalatinde virüs alarmı! Bilim insanları, yarasalarda ve insanlarda hastalığa neden olabilecek yeni bir virüs türü buldu. BtSY2 adlı virüsün Covid-19'a neden olan SARS-CoV-2 ile aynı aileden olduğu belirtiliyor. Araştırmacılar, yeni çıkan vürüs için yeni bir pandemi olasılığına dikkat çekiyor. Peki, Yeni virüs mü çıktı? Yeni çıkan virüs nedir? BtSY2 virüsü nedir, belirtileri ne? Yeni çıkan virüs BtSY2 bulaşıcı mı? Yeni çıkan virüs belirtileri ne? Pandemi yeniden başlar mı? İşte detaylar…
28.11.2022 Sağlık
Komşuda yeni virüs alarmı: 18 kişi öldü
Komşuda yeni virüs alarmı: 18 kişi öldü Irak'ta hemorajik ateş virüsü can almaya devam ediyor. Irak Sağlık Bakanlığından yapılan son dakika açıklamasına göre, ülkede hemorajik ateş virüsü vakalarının korkunç şekilde arttığı ifade edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
21.05.2022 Dünya
'Gizemli' virüs giderek yayılıyor! Enfeksiyon sebebi belirlenemiyor...
'Gizemli' virüs giderek yayılıyor! Enfeksiyon sebebi belirlenemiyor... İngiltere'de de bu yılın başlarından itibaren 74 çocukta görülen ve enfeksiyon sebebi belirlenemeyen hepatit virüsünün, Avrupa ülkeleri ve ABD'ye de yayıldığı açıklandı. Bu gelişmelerin ardından İsrail’de de 12 çocukta enfeksiyon sebebi belirlenemeyen hepatit virüsü tespit edildi.
20.04.2022 Dünya
Avusturya Başbakanı Putin'in yüzüne açık açık söyledi: İki taraf da kaybetti!
Avusturya Başbakanı Putin'in yüzüne açık açık söyledi: İki taraf da kaybetti! Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile gerçekleştirdiği görüşmenin "çok net, açık ve zor" olduğunu ifade etti. Karl Nehammer görüşmeyle ilgili olarak 'Savaşın bitirilmesi için Putin'le konuştum ve savaşlarda iki tarafın da kaybettiğini söyledim.' dedi.
11.04.2022 Dünya
Çin’de yeni virüs alarmı! Şanghay nerede, Şanghay’da neler oluyor? Çin’de süresiz karantina mı uygulanıyor?
Çin’de yeni virüs alarmı! Şanghay nerede, Şanghay’da neler oluyor? Çin’de süresiz karantina mı uygulanıyor? Çin'in Şanghay şehrinde artan koronavirüs vakaları sebebiyle milyonlarca kişiye uygulanan karantina uygulaması belirsiz süreyle uzatıldı. Kentte gıda, ilaç ve bakım hizmetlerinde sıkıntıların yaşandığı belirtildi. Peki, Şanghay nerede, Şanghay’da neler oluyor? İşte Çin Şanghay’daki son durum…
11.04.2022 Dünya
Koronavirüs vaka artışı alarma geçirdi! İki ülkede yeni tedbirler...
Koronavirüs vaka artışı alarma geçirdi! İki ülkede yeni tedbirler... Avusturya ve Çekya’da günlük yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış yeni tedbirleri gündeme getirdi.
2.11.2021 Dünya
Bir şehirde daha mutant virüs alarmı: Önümüzdeki günlerde sayı artacak
Bir şehirde daha mutant virüs alarmı: Önümüzdeki günlerde sayı artacak Nevşehir Tabip Odası Başkanı Operatör Dr. Ferhat Korkmaz, "Nevşehir'de son 10 gündür hızlı yükselen koronavirüs vakaları görmekteyiz. Bunu da mutasyonlu virüse bağlıyoruz" dedi.
25.03.2021 Gündem
Whatsapp'ta virüs alarmı! Herkes birbirine gönderiyor, eğer bu mesajı açtıysanız...
Whatsapp'ta virüs alarmı! Herkes birbirine gönderiyor, eğer bu mesajı açtıysanız... Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp gündemden düşmüyor. Gizlilik sözleşmesi tartışmalarıyla uzun süre adından söz ettiren WhatsApp şimdi de dolandırıcılık haberiyle gündeme oturdu. Spor giyim markası Adidas tarafından gönderilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyesi mesajının bir dolandırıcılık yöntemi olduğu ortaya çıktı. Siber güvenlik uzmanları uyardı...
8.03.2021 Bilim ve Teknoloji
2 koronavirüs vakası ile ülke alarma geçti! Dünyada örnekti...
2 koronavirüs vakası ile ülke alarma geçti! Dünyada örnekti... Yeni Zelanda'daki ilk Covid-19 vakasının teyit edilmesinin üzerinden tam 1 yıl geçti ve ülke koronavirüsle mücadelede tüm dünyanın takdirini topladı. Ancak Yeni Zelanda'dan gelen haber ülkede panik yarattı...
7.03.2021 Dünya
Mutasyonlu virüs alarmı! 20 kişide tespit edildi, karantina başladı
Mutasyonlu virüs alarmı! 20 kişide tespit edildi, karantina başladı Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Çınaraltı Mahallesi mutasyona uğramış koronavirüs vakaları tespit edilmesi üzerine kısmen karantinaya alındı. Mahalleye giriş-çıkışlar, jandarma denetiminde yapılıyor.
2.03.2021 Gündem
23 ilde mutasyonlu virüs alarmı!
23 ilde mutasyonlu virüs alarmı! Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sema Turan, mutasyonlu virüsün görüldüğü il sayısının 23'e yükseldiğini söyledi. Prof. Dr. Turan, "Son günlerde özellikle İngiltere’deki görüntüler bu virüsün yarattığı hastalığın da şiddetinin oldukça yüksek olduğu şeklinde. Bu da şu anlama geliyor ki bireylerin hastaneye, yoğun bakıma ihtiyaç duyma oranları artabilir. Bu nedenle dikkatli olmak zorundayız. Mutasyonel virüsün yayılmaması için elimizden geleni yapmamız gerekiyor" dedi.
4.02.2021 Gündem
Okulların açılması ile ilgili flaş gelişme! Bilim kurulu yeni tarih belirledi
Okulların açılması ile ilgili flaş gelişme! Bilim kurulu yeni tarih belirledi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim için 15 Şubat tarihini vermişti. Vaka sayılarında düşüş yaşanırken herkes 'Okullar ne zaman açılacak?' diye sormaya başladı. Ancak Koronavirüs Bilim Kurulu'ndan 15 Şubat'a itiraz geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında yapılan toplantıda kurul üyeleri yüz yüze eğitim için 15 Şubat'ın erken olduğunu dile getirdi. Okulların açılması için öğretmenlerin aşılanması gerektiğine vurgu yapıldı ve 15 Mart tarihi gündeme geldi...
28.01.2021 Eğitim
Türkiye'de mutasyonlu virüs alarmı!
Türkiye'de mutasyonlu virüs alarmı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam mutasyonlu koronavirüsün Türkiye'de 15 kişide görüldüğünü açıklamıştı. Bakan Koca'nın açıklamasının ardından mutasyonlu virüsün Türkiye'de hangi şehirlerde görüldüğü merak ediliyor. Türkiye'deki mutasyonlu koronavirüs hastası 15 kişiden birinin Balıkesir’in Edremit ilçesinde karantina altına alındığı öğrenildi. Öte yandan mutasyona uğramış virüsün yurtdışından Gaziantep’e gelen 2 kişide görüldüğü iddia edildi.
2.01.2021 Gündem
İngiltere'deki Newcastle Üniversitesi'nde corona virüs alarmı
İngiltere'deki Newcastle Üniversitesi'nde corona virüs alarmı İngiltere'deki Newcastle Üniversitesi'nde binden fazla kişide corona virüs (Covid-19) tespit edildiği duyuruldu
8.10.2020 Dünya
Paris'te corona virüs alarmı! 'Maksimum' seviyeye geçildi!
Paris'te corona virüs alarmı! 'Maksimum' seviyeye geçildi! Fransa'nın başkenti Paris'te yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle "maksimum alarm" seviyesine geçildi.
4.10.2020 Dünya
Yunan Hava Harp Okulu’nda corona virüs alarmı
Yunan Hava Harp Okulu’nda corona virüs alarmı Yunanistan’da Hava Harp Okulu’nda corona virüs tespit edilince alarm verildi. Yapılan testlerde 4 öğrencinin (Covid-19) testi pozitif çıktığı ifade edildi.
24.09.2020 Dünya
O ilimizde corona virüs alarmı! 8 bina karantinaya alındı!
O ilimizde corona virüs alarmı! 8 bina karantinaya alındı! Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 8 binanın karantinaya alındığı bildirildi.
9.09.2020 Gündem
Corona virüste 2’nci evre planı! Sokağa çıkma yasağı...
Corona virüste 2’nci evre planı! Sokağa çıkma yasağı... Büyük kentlerde corona virüs alarmı başladı. 65 yaş üstü vatandaşlar için kısıtlamalar devam ederken gençler içinde sokağa çıkma yasakları masada. İşte hükümet tarafından masaya yatırılan ikinci dalga hazırlıkları...
1.09.2020 Gündem
ABD Senatosu'nda corona virüs alarmı
ABD Senatosu'nda corona virüs alarmı ABD'de Louisiana Senatörü Cumhuriyetçi Bill Cassidy, yeni tip corona virüse (covid-19) yakalandığını duyurdu.
20.08.2020 Dünya
Bubonik veba nedir? Çin'de yeni virüs alarmı! Kara ölüm Bubonik veba vaka sayısı artıyor!
Bubonik veba nedir? Çin'de yeni virüs alarmı! Kara ölüm Bubonik veba vaka sayısı artıyor! Çin'de yeni virüs alarmı! Hıyarcıklı veba adı verilen Bubonik veba salgını, haftalar sonra yeniden gündemde. Dünya corona virüs ile ilgili mücadelesine devam ederken Bubonik veba virüsündeki vaka sayısının artışından endişe ediliyor. Çin'de geçtiğimiz ay tespit edilen ve yaratabileceği olumsuz durum nedeniyle dikkat edilmesi uyarısında bulunulan bubonik (hıyarcıklı) veba, iki kişinin ölümüne neden oldu. Kemirgenlerden geçtiği tespit edilen Hıyarcıklı (bubonik) veba, yüksek ateş, üşüme, baş ağrısı, ishal ve lenf bezlerinin şişmesi gibi belirtiler gösteriyor. Peki, Hıyarcıklı veba (bubonik veba) nedir? Hıyarcıklı (bubonik) veba nasıl bulaşır? İşte bubonik veba ile ilgili son gelişmeler...
9.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Virüs Alarmı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki virüs alarmı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.