Victoria

Victoria

Son dakika victoria haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan victoria ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını victoria haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Victoria

haberleri sayfasında son dakika yaşanan victoria gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.229 victoria haberi bulunmuştur. Tüm victoria haberleri aşağıda listelenmiştir.
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
9.03.2024 Gündem
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği ortak operasyonla, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a satan 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden birinin televizyonlarda sabah programlarına katılan ve eski bir kamu personeli olan Hamza Turhan Ayberk olduğu tespit edildi. Peki, Hamza Turhan Ayberk kimdir?
5.03.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor"
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor" ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, CNN TÜRK’ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili açıklama yapan Nuland, "Zaten büyük bir F-16 filonuz var. Ancak bunu geliştirmek bizim için önemli olacak" dedi. Nuland, "Bu anlaşmanın birkaç parçası var. Bunlar mevcut jetlerin modernizasyonu ve yeni jetlerin satışı. İki parça da önemli. Anladığım kadarıyla modernizasyon derhal başlıyor. Açıkçası yeni jetlerin ne zamana hazır olacağını ezbere bilmiyorum, ancak Türkiye’nin bu jetlere kavuşmasının ABD için bir öncelik olduğu aşikar" diye konuştu.
30.01.2024 Gündem
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Eşinin fotoğrafını paylaştı, yorumlar gecikmedi! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi'
Eşinin fotoğrafını paylaştı, yorumlar gecikmedi! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi' Eski İngiliz futbolcu David Beckham ile uzun süredir evli olan şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, yaptığı paylaşımla tüm dünyanın gündemine oturdu. David Beckham'ın üstsüz bir şekilde evlerindeki televizyonu tamir ettiği anı takipçileriyle paylaşan ünlü isme kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni ve 20 binden fazla yorum geldi.
16.12.2023 Magazin
Victoria Beckham'dan itiraf: Zorbalığa uğradım, hiç arkadaşım olmadı
Victoria Beckham'dan itiraf: Zorbalığa uğradım, hiç arkadaşım olmadı Victoria Beckham, David Beckham’la olan evliliğinin ardından en çok aile yaşamıyla ve özel yaşamında çocuklarıyla geçirdiği vakitle çok daha fazla anılıyor. Eski Spice Girls üyesi, okul yıllarında zorbalığa uğradığını ve arkadaş edinmekte zorlandığını itiraf etti.
14.11.2023 Magazin
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi
Melek Zeynep Bulut'un AKM'de sergilenen eseri 'Açık Yapıt'a yoğun ilgi Mimar ve sanatçı Melek Zeynep Bulut'un performatif, deneysel bir mekan kurgusu olan ödüllü eseri 'Açık Yapıt ' Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında özel davetle Atatürk Kültür Merkezi'nde sergilenmeye başlanmıştı. Eserin yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Bulut, "Taksim'in çok güçlü bir duygusu var. Türkiye'de ilk günden beri çok beklenen bir sergiydi. Biz Londra'da işi duyurduğumuz andan itibaren insanlar 'Açık Yapıt Türkiye'ye ne zaman gelecek' diye soruyorlardı. Dolayısıyla ilk gün bir izdihamla karşılaştık. Açılışı yaptık ve dışarıya çıktığımızda dev bir insan kitlesi vardı. Bizim için çok büyük bir mutluluk şu anda da ziyaretçilerimiz gelmeye devam ediyor. Ben de buradayım, insanları ağırlamaya özen gösteriyorum" dedi. 'Açık Yapıt' Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde 19 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.
1.11.2023 Kültür Sanat
'Açık Yapıt' Cumhuriyetin 100. Yılında AKM'de sergileniyor
'Açık Yapıt' Cumhuriyetin 100. Yılında AKM'de sergileniyor Sanatçı Melek Zeynep Bulut'un performatif, deneysel bir mekan kurgusu olan eseri 'Açık Yapıt' Londra'da sergilenmesinin ardından Cumhuriyet'in 100.Yılı kutlamaları kapsamında özel davetle Atatürk Kültür Merkezi'nde sergileniyor. Bulut, "Açık Yapıt'la 3 sergi yaptık. Biri Londra Dizayn Bienali için, bir diğeri ise Londra Tasarım Festivali içindi. İkisi de ödüllü ve uluslararası sergiler ama bizim için, en sevdiğimiz ve gurur duyduğumuz sergi, Atatürk Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet'in 100. yılını birlikte açtığımız sergi oldu" dedi.
30.10.2023 Kültür Sanat
Melek Zeynep Bulut'un Ödüllü Eseri 'Açık Yapıt' Cumhuriyet’in 100. Yılında Türkiye’de
Melek Zeynep Bulut'un Ödüllü Eseri 'Açık Yapıt' Cumhuriyet’in 100. Yılında Türkiye’de Melek Zeynep Bulut’un performatif, deneysel bir mekân kurgusu olan eseri 'Açık Yapıt', Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamaları kapsamında 29 Ekim’de, AKM’de sanatseverlerle buluşuyor. 19 Kasım’a dek ziyaret edilebilecek 'Açık Yapıt', Türkiye’de bu özel davetle ilk kez gösterime giriyor.
29.10.2023 Kültür Sanat
Adriana Lima, Fransa’da tahtakurusu istilasına uğradı! Lüks otelde şoku yaşadı!
Adriana Lima, Fransa’da tahtakurusu istilasına uğradı! Lüks otelde şoku yaşadı! Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermişti. Ardından Paris Moda Haftası'na katılan güzel model kaldığı otelde tahtakurularına maruz kaldı.
5.10.2023 Magazin
Victoria Beckham yıllar sonra gözleri dolarak itiraf etti!
Victoria Beckham yıllar sonra gözleri dolarak itiraf etti! David ve Victoria Beckham 1999 yılından bu yana evliler. Evlilikleri boyunca dört tane çocuk sahibi olan çiftin şöhretleri kadar servetleri çok konuşuyor. İngiltere ve ABD'nin farklı yerlerinde lüks evleri, pahalı otomobilleri hatta yatları bile var. David Beckham’ın yeni belgesel dizisi tüm dünyada büyük yankı uyandırdı.
4.10.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den Victoria's Secret açıklaması! Teklif geldi mi?
Çağla Şıkel'den Victoria's Secret açıklaması! Teklif geldi mi? Çağla Şikel geçtiğimiz günlerde katıldığı bir organizasyonda yeniden evleneceği yönündeki iddiaları yanıtlarken, Çağla Şıkel son olarak YouTube programına konuk oldu. Çağla Şıkel 'Victoria Secret'tan teklif aldı, Cennet Mahallesi dizisi için gitmedi' haberlerine ilk kez yanıtladı.
3.10.2023 Magazin
Ünlü çiftin bebeği oldu! Aşkımızın meyvesi geldi!
Ünlü çiftin bebeği oldu! Aşkımızın meyvesi geldi! Amerikalı model Josephine Skriver ile eşi Alexander DeLeon'un kız bebekleri dünyaya geldi. Ünlü model mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Eşiyle birlikte tuttuğu bebeğinin elinin siyah beyaz bir fotoğrafını Instagram'da paylaşan model, mesajında da bebeğin adını açıkladı: Aurora James.
26.08.2023 Magazin
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi Arap dünyasının en popüler hiciv sitelerinden biri, neredeyse dünyanın tüm kral, kraliçe, prens ve prenseslerinin akın ettiği Ürdün'deki şaşaalı düğünü birçok yorumla sayfasına taşıdı. Alaycı yorumlar Amman'ı karıştırmaya yetti.
5.08.2023 Dünya
Uganda’da tekne faciası!  Ölü sayısı 20’ye ulaştı
Uganda’da tekne faciası! Ölü sayısı 20’ye ulaştı Uganda polisi dün Victoria Gölü üzerinde içindeki 34 kişiyle birlikte alabora olan tekne kazasında ölü sayısını 20 olarak açıkladı.
3.08.2023 Dünya
Kedisinin ölümünden sorumlu tuttuğu veterineri darbetti! Şok anlar
Kedisinin ölümünden sorumlu tuttuğu veterineri darbetti! Şok anlar Ankara'da A.K. adlı kadın, enfeksiyon tedavisi gören kedisi ölünce 4 arkadaşı ile kliniği basıp, veteriner hekim Ceren Eroğlu'nu tokatlayarak, darbetti, eşyaları dağıttı. Olay, güvenlik kamerasına yansırken, A.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ceren Eroğlu, "İnsanlar sokakta ellerini kollarını sallayıp birilerini dövmemeliler. Biz hayvanlara bu kadar iyi davranırken üzerine şiddet görmek hiç kabul edilir bir şey değil" dedi.
3.08.2023 Yaşam
Alessandra Ambrosio pozlarıyla büyüledi!
Alessandra Ambrosio pozlarıyla büyüledi! Eski Victoria's Secret modeli Alessandra Ambrosio, İspanya'nın Ibiza adasında tatile çıktı ve yaz tatilinden karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bikinisiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.
23.07.2023 Magazin
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenen Balkan Oyunları’na İstanbullu cimnastikçiler damga vurdu. 8 farklı ülkeden 62 takımın katıldığı yarışmada, İstanbul Şavkar Cimnastik Kulübü sporcuları, rakiplerini geride bırakarak 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
12.07.2023 Şampiy10
Alessandra Ambrosio bikinili pozlarını paylaştı yorum yağdı!
Alessandra Ambrosio bikinili pozlarını paylaştı yorum yağdı! Eski Victoria's Secret modeli Alessandra Ambrosio, yaz tatilinden karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bikinisiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.
29.06.2023 Magazin
F-16 dosyası masada! Washington’da kritik buluşma
F-16 dosyası masada! Washington’da kritik buluşma Türkiye ile ABD arasındaki sorunlara rağmen diyalog sürüyor. Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması kapsamında yapılan toplantının güncel ve sıcak gündem maddesini, Vilnius Zirvesi öncesinde İsveç’in NATO’ya üyeliği konusu oluşturdu.
24.06.2023 Gündem
Irina Shayk, Cannes'a iç çamaşırıyla geldi!
Irina Shayk, Cannes'a iç çamaşırıyla geldi! Ünlü Victoria's Secret meleği Irina Shayk, Cannes Film Festivali'nde kıyafet tercihleriyle olay yarattı. Özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Shayk, Cannes Film Festivali'ne tamamen saydam bir elbise ve iç çamaşırlarıyla geldi.
24.05.2023 Magazin
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu İki çocuk sahibi kadının yaşadıkları ülkede gündem oldu. Avustralya’nın Victoria bölgesinde bulunan küçük bir şehir olan Walpeup’ta yaşayan Rebecca ve Noel Payne çifti korkunç bir olayın başrollerinin isimleri oldu. Kurabiye canavarı katil diye adlandırılan kadın yaşanan olayların ardından kahraman ilan edildi.
22.05.2023 Dünya
Adriana Lima ile Andre Lemmers, Cannes'da aşka geldi!
Adriana Lima ile Andre Lemmers, Cannes'da aşka geldi! Uzun yıllar Victoria's Secret modeli olarak görev yaptıktan sonra gözyaşları içinde podyuma veda eden Adriana Lima, geçtiğimiz ağustos ayında oğlu Cyan'ın doğumuyla üçüncü kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Yavaş yavaş eski formuna kavuşan Brezilyalı eski model, sevgilisi Andre Lemmers'la Cannes Film Festivali'ne konuk oldu.
19.05.2023 Magazin
Victoria Beckham'ın son paylaşımı heyecan yarattı!
Victoria Beckham'ın son paylaşımı heyecan yarattı! Victoria Beckham, 50 yaşına girdi. Dört çocuk annesi olan Victoria'nın yakında büyükanne "unvanı" alması bile büyük ihtimal. Çünkü en büyük oğlu Brooklyn, Nicola Peltz ile hayatını birleştireli bir yılı geçti. Üstelik söylediklerine göre çocuk sahibi olmayı da dört gözle bekliyorlar. Victoria Beckham yıllara meydan okuyor. Son paylaşımı ile herkesi şoke etti.
10.05.2023 Magazin
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu ABD'nin Teksas eyaletinde 22 aylıkken kaçırılan bir kadın gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu. Melissa'nın annesi bebeğine bir bakıcı bulmak için gazeteye ilan verirken, yarım asır sürecek bir acının temellerini attığından habersizdi. Bakıcı ilanına cevap veren bir kadın, Melissa'yı alıp götürdü ve bir daha da geri getirmedi...
8.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Victoria ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki victoria haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.