Vergi Dairesi

Vergi Dairesi

Son dakika vergi dairesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vergi dairesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vergi dairesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vergi Dairesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vergi dairesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.557 vergi dairesi haberi bulunmuştur. Tüm vergi dairesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lokanta, restoran ve kafelere KDV denetimi
Lokanta, restoran ve kafelere KDV denetimi İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, işletmelerde KDV denetimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç'in de katıldığı denetimlerde işletmelerin pos cihazları, yazar kasaları ve ödeme aldıkları cihazlar kontrol edildi.
27.04.2024 Ekonomi
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Vatan TV
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, beyana tabi gelirleri sadece kira, ücret, menkul sermaye iradı, diğer kazanç ve iratlardan oluşan mükelleflerin, 2023 yılı yıllık gelir vergisi beyannamelerini 1 Nisan 2024 tarihine kadar ikametgahlarının bağlı olduğu yer vergi dairesine vermelerinin gerektiği bildirildi.
27.03.2024 Ekonomi
Düzensiz göçmenlerin kaldığı otellere operasyon!
Düzensiz göçmenlerin kaldığı otellere operasyon! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir’de düzenlenen “KALKAN-15” operasyonlarında düzensiz göçmenlere konaklama imkanı sağlayan 35 otel hakkında işlem yapılarak para cezası uygulandığını ve 40 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) vergi kaybının önüne geçmek için kirada oturan vatandaşlara çağrıda bulundu. GİB, "Kira Bildirim Formu"nu doldurun dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Adana’da patates ve soğana sıkı denetim! Çalışmalar devam edecek
Adana’da patates ve soğana sıkı denetim! Çalışmalar devam edecek Adana’da patates ve soğanda fahiş fiyat oluşmaması ve tüketicinin mağdur olmaması için Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlileri halde üçlü denetim yaptı.
16.02.2024 Adana
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi.
13.01.2024 Gündem
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak?
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak? Ciro ile silah taşıma ruhsatı ile ilgili aramalar 2024 yılına girişmesiyle sorgulanmaya başlandı. 45.000.000  lira olan silah taşıma ciro miktarının 2024 yılında ne kadar olduğu sorgulanıyor. Yeniden değerlendirme oranına göre bedeller yüzde 58.46 olmuştu. Peki, 2024 silah ruhsat ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu?
4.01.2024 Ekonomi
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar Katıldıkları bir moda programı sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamları, sansasyonel açıklamalarıyla popülerliklerini her geçen gün arttırdı. Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yankıları sürerken fenomen kardeşlerle ilgili detay ortaya çıktı. Candan kardeşlerin mağduru tek tek 200 bin doları böyle çaldıklarını anlattı. İşte detaylar...
28.11.2023 Gündem
Emekliye 5 bin liralık ikramiyede yeni gelişme! Müjdeli haber, işte ödeme tarihi
Emekliye 5 bin liralık ikramiyede yeni gelişme! Müjdeli haber, işte ödeme tarihi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyeyle ilgili açıklama yaptı. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Bakan Işıkhan, ödemelerin 15 Kasım'ı geçmeyeceğini söyledi.
1.11.2023 Ekonomi
Yabancı plakalı araçlarla korsan taksicilik yapıyorlar!
Yabancı plakalı araçlarla korsan taksicilik yapıyorlar! Antalya'da savaş sonrası yerleşik yaşama geçen Rus ve Ukraynalılardan bazıları yabancı plakalı araçlarıyla kaçak taksicilik yaparken tespit edildi. Alanya'da ise Ukrayna plakalı bir çekici, arıza yapan Ukrayna plakalı otomobili taşırken görüldü ve araç bağlandı. 
13.08.2023 Yaşam
Turistin tercihi kiralık evler oldu, oteller boş kaldı! 'Nokta atışı denetim yapacağız'
Turistin tercihi kiralık evler oldu, oteller boş kaldı! 'Nokta atışı denetim yapacağız' Antalya’da turizmciler, “Yabancı turiste kayıtdışı olarak kiraya verilen evler denetlensin” çağrısında bulundu. Vali Ersin Yazıcı, “Hem emniyet teşkilatına hem de vergi dairesine talimat verdim. İhbar olursa denetimi nokta atışı yaparız” dedi.
8.08.2023 Gündem
61/1G Trafik Cezası Kodu Nedir? 61/1G Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
61/1G Trafik Cezası Kodu Nedir? 61/1G Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafik kuralları sürücülerin hem can hem de mal güvenliğini korumak için belirlenmiştir. Her cezanın farklı kodları bulunmaktadır. Bu kodlardan birisi de 61/1G numaralı trafik cezası kodudur. Bu ceza kodu sürücülerin yanlış park etmesi sonucunda sürücülere kesilmektedir. 
5.08.2023 Gündem
Pandemi cezası iade formu! Maske cezası iadesi nereden alınır, maske cezası iade başvurusu nasıl yapılır?
Pandemi cezası iade formu! Maske cezası iadesi nereden alınır, maske cezası iade başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, koronavirüs salgınının ilk kez görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden 9 Kasım 2022 tarihine kadar geçen dönemde, tahsil edilen cezalardan iade ediyor. Cezayı ödeyen vatandaşlar ceza paralarını geri alabilecek. Pandemi cezası iade formu da Resmi Gazete'de yer aldı. Peki, Maske cezası iadesi nereden alınır, maske cezası iade başvurusu nasıl yapılır?
5.08.2023 Gündem
Pandemi cezaları iade edilecek! Başvuru formu paylaşıldı
Pandemi cezaları iade edilecek! Başvuru formu paylaşıldı Koronavirüs salgının yayılmasını önlemek amacıyla uygulanan idari yaptırımlar kapsamında tahsil edilen para cezaları iade edilecek. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne verilecek başvuru formu, Resmi Gazete'de yayımlandı.
5.08.2023 Ekonomi
MTV ödemeleri için kritik tarih! Süre uzatılmıştı
MTV ödemeleri için kritik tarih! Süre uzatılmıştı Yapılandırma kapsamındaki vergi borçları ile motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin 2'nci taksit ödemelerinin son günü bugün.
4.08.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı sonrası hesap değişti! 710 liraya yükseldi
Asgari ücret zammı sonrası hesap değişti! 710 liraya yükseldi Yeni asgari ücret aylık net 11 bin 402 lira olarak belirlendi ve Resmî Gazete’ de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Yeni zam sonrası hesapta değişti. İşte haberin detayları...
27.06.2023 Ekonomi
Bugün (26 Haziran) vergi dairesi açık mı? Vergi dairesi bayram tatili kaç gün 2023, Arefe günü ve bayramda vergi daireleri açık mı?
Bugün (26 Haziran) vergi dairesi açık mı? Vergi dairesi bayram tatili kaç gün 2023, Arefe günü ve bayramda vergi daireleri açık mı? Vergi dairesi pazartesi günü açık mı, Vergi dairesi bayram tatili kaç gün 2023? Vergi dairesi çalışma saatleri ve günleri bayrama az bir süre kala sorgulanmaya başlandı. Vergi işlemleri olan vatandaşlar vergi dairelerinin Arefe Günü ve Kurban Bayramı’nda açık olup olmadığını merak ediliyor. Peki, Pazartesi vergi dairesi açık mı, 26 Haziran vergi daireleri çalışacak mı? Vergi dairesi kurban bayramında açık mı, vergi dairesi bayram tatili kaç gün?
26.06.2023 Gündem
Araba ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı
Araba ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı Dolandırıcılar çalıntı araçları, ağır hasarlı ve trafiğe çıkamayacak durumdaki araçlardan aldıkları motor ve şasi numaralarıyla satmaları büyük mağduriyetlere neden oluyor. Araba alacak vatandaşlara kritik uyarılarda bulunan İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel, mağduriyet yaşamamak için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
16.06.2023 Gündem
3 bakan son durumu açıkladı: Sel felaketinde can kaybı 20'ye yükseldi
3 bakan son durumu açıkladı: Sel felaketinde can kaybı 20'ye yükseldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa'da açıklama yaptı. Bakanlar, afet bölgesindeki son durumu ve alınan önlemleri açıkladı.
20.03.2023 Gündem
Cep telefonu alacaklar dikkat! Geri sayım başladı, yeni fiyatları açıklandı
Cep telefonu alacaklar dikkat! Geri sayım başladı, yeni fiyatları açıklandı Cep telefonu almayı düşünen herkes ilgilendiren gelişme! Yılın son aylarında üst segment akıllı telefon turizmi patlama yaptı. Kayıt dışı cep telefonlarını kayıt altına almak isteyenler, IMEI alabilmek için sınırlara akın etti. Konuyla ilgili ise uzmanlardan önemli uyarılar geldi.
27.12.2022 Ekonomi
1 Ocak'ta 3.359 TL zam geleceğini duyan harekete geçti
1 Ocak'ta 3.359 TL zam geleceğini duyan harekete geçti Kayıt dışı cep telefonlarını kayıt altına almak isteyenler, Iğdır'dan Azerbaycan'a açılan Dilucu Sınır Kapısı'nda IMEI alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.
25.12.2022 Gündem
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek?
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek? Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! Konaklama Vergisi detayları belli oldu! Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Konaklama Vergisi’ne göre, otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden konaklama vergisi alınacak. Peki, Konaklama vergisi ne zaman yürürlüğe giriyor? Konaklama vergisini kim ödeyecek? Konaklama vergisi ne kadar? Çadır ve karavanda konaklayanlar vergi ödeyecek mi? İşte detaylar…
14.12.2022 Ekonomi
26/1 Trafik cezası kodu nedir? 26/1 cezası ne kadar, nasıl itiraz edilir? Trafik cezası ödeme nasıl yapılır?
26/1 Trafik cezası kodu nedir? 26/1 cezası ne kadar, nasıl itiraz edilir? Trafik cezası ödeme nasıl yapılır? Araçlarda mecburi olarak bulundurulması gerekenler plaka, renk, ışık, yazı ve sembol gibi işaretlerdir. 26/1 trafik cezası kodu mecburi olan ayrım işaretlerinin bulundurulmaması cezasıdır. Peki, 26/1 Trafik cezası kodu nedir? 26/1 cezası ne kadar, nasıl itiraz edilir? Trafik cezası ödeme yöntemleri nelerdir? Trafik cezası kredi kartı ile nasıl ödenir? İşte detaylar…
1.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vergi Dairesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vergi dairesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.