Vefat Etti

Vefat Etti

Son dakika vefat etti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vefat etti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vefat etti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vefat Etti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vefat etti gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.829 vefat etti haberi bulunmuştur. Tüm vefat etti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma düşüp yandı! 4 kişi vefat etti 17 kişi yaralandı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma düşüp yandı! 4 kişi vefat etti 17 kişi yaralandı Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün uçurumdan düşüp yanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.
22.04.2024 Adana
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Sihirli Annem’in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti
Sihirli Annem’in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Babasının fotoğrafını paylaşan Damla Ersubaşı "Gitti pamuğum bitti her şeyim" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Magazin
Adanaspor'un acı günü! Başsağlığı mesajı yayınladılar
Adanaspor'un acı günü! Başsağlığı mesajı yayınladılar Adanaspor'un efsane kaptanı Vedat Bayraktar (74) hayatını kaybetti.
1.04.2024 Adana
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, 'Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti' diyerek tepik gösterdi. Emir Güney ise “Çevredeki adamlar ve babam olmasaydı köpekler beni parçalayabilirlerdi. Çok korktum. Artık tek başıma okula gitmem” dedi.
19.03.2024 Gündem
Nevra Serezli’den uzun ilişki tavsiyesi: Akıllı kadın erkeğe istediğini yaptırır
Nevra Serezli’den uzun ilişki tavsiyesi: Akıllı kadın erkeğe istediğini yaptırır Metin Serezli 2013 yılında vefat etti. Eşinin ölümüne kadar 45 yıllık uzun bir evliliğe imza atan Nevra Serezli mutlu evliliğin sırrını paylaştı. Serezli, “Uzun ve güzel bir ilişki için birinci ve en önemli kural ne olursa olsun yatağa küs girmemek. Ben akıllı bir kadının isterse erkeğine her şeyi yaptırabileceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
19.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Murat Kurum'dan İBB yönetimine afiş tepkisi: Hangi hukuka göre söküyorsunuz
Murat Kurum'dan İBB yönetimine afiş tepkisi: Hangi hukuka göre söküyorsunuz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, zabıtalar tarafından sökülen bilbordlarla ilgili açıklamarda bulundu. Kurum, "Bizim parasını verdiğimiz bedelini ödediğimiz billboardlarımızı siz hangi adalete, hangi hukuka göre söküyorsunuz?" dedi.
21.02.2024 Gündem
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi Bursa'da, kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun (23), zorla girdiği evde, N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp, cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun, tutuklanırken, kadın ise 15 gün sonra beyin kanaması geçirip öldü. N.T.'ye tokat atıp öptüğünü söyleyen ve 10 yıla kadar hapis cezası istenen Tutkun, mahkemede, "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.
21.02.2024 Gündem
Peyami Safa Eserleri Nelerdir? Peyami Safa Eserlerinin Özellikleri...
Peyami Safa Eserleri Nelerdir? Peyami Safa Eserlerinin Özellikleri... Peyami Safa 1899 yılında doğmuş, 1961 senesinde ise vefat etmiştir. Eserleri arasında Atilla, Bir Akşamdı, Mahşer, Biz İnsanlar, Bir Tereddüdün Romanı ve Yalnızız eserleri bulunur. 
10.02.2024 Yaşam
Namibya Cumhurbaşkanı Geingob, hayatını kaybetti
Namibya Cumhurbaşkanı Geingob, hayatını kaybetti Namibya Cumhurbaşkanı Hage Geingob, 4 Şubat yerel saatle 00.04’te kaldırıldığı hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
4.02.2024 Dünya
Peygamber efendimizin defini: Hangi gün vefat etti? Naaşını kim yıkadı? Hz. Muhammed'in naaşı 3 gün neden bekletildi?
Peygamber efendimizin defini: Hangi gün vefat etti? Naaşını kim yıkadı? Hz. Muhammed'in naaşı 3 gün neden bekletildi? İki Cihan Serveri peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in vefatı hakkında bilgiler... İslam peygamberinin vefatıyla birlikte defin işlemleri de müslümanların merak konusu olmaya devam ediyor. Özellikle naaşının 3 gün bekletilmesi, naaşını kimin yıkadığı konuları araştırılıyor. Peki peygamber efendimiz hangi gün vefat etti?
29.01.2024 Dini Bilgiler
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıyla ilgili kilise yetkilileriyle telefonla görüştü. Erdoğan, "Faillerin en kısa sürede yakalanması için gereken adımlar atılmakta" dedi.
28.01.2024 Gündem
Kadir Ezildi dedesi yaşıyor mu, Kadir’in dedesi neden öldü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'in dedesine ne oldu?
Kadir Ezildi dedesi yaşıyor mu, Kadir’in dedesi neden öldü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'in dedesine ne oldu? Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan öldü mü, neden öldü? Fox Tv ekranlarının sevilen yarışmacısı En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi sosyal medya hesabından dedesinin vefat etttiğini duyurdu. Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Ezildi çıktığı programla talihini döndürdü. Peki, Kadir Ezildi'nin dedesi öldü mü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'i dedesi neden öldü?
24.01.2024 Televizyon
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet dönemi edebiyatçıları arasında en öne çıkan isimlerden biri, kuşkusuz Ahmet Hamdi Tanpınar’dır. Gerek edebi yönü gerek eserleri gerekse kişiliğiyle bir döneme ışık tutmuştur. Cumhuriyet dönemi Türkiye’sinde dünyaya gelen Ahmet Hamdi Tanpınar, yazar, şair ve akademisyen kimliklerinin yanı sıra siyasi kimliği ile de bilinmektedir. Günümüze değin ulaşan birçok eser bırakmış, ürünleri Türk edebiyatında hala ders konusu olarak işlevini devam ettirmektedir. 
21.01.2024 Eğitim
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü?
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü? Usta sanatçı Çetin Körükçü 75 yaşında hayatını kaybetti. Körükçü'nün vefat haberini şarkıcı Umut Akyürek duyurdu. Peki, Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında
16.01.2024 Gündem
Evladı gibi baktığı köpeği 52 gündür mezarından ayrılmıyor
Evladı gibi baktığı köpeği 52 gündür mezarından ayrılmıyor Bursa’nın İznik ilçesinde 52 gün önce vefat eden Zeliha Yılmaz’ın Poli ismindeki köpeği mezarından ayrılmıyor.
16.01.2024 Gündem
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu!
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu! Türk filmlerini aratmayan olay Manisa'da yaşandı. Yıllarca hizmetçilik yaptığı iş adamı Niyazi Üzmez'in babası olduğunu 71 yıl sonra öğrenen Kalbiye Sağlam, bunu DNA testiyle kanıtlayıp 1 milyarlık servete ortak oldu. Kalbiye Sağlam, babalığın benimsenmemesi nedeniyle de dava açtı.
15.01.2024 Gündem
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
İshak Birol hayatını kaybetti
İshak Birol hayatını kaybetti Erzincan’ın Tercan ilçesine bağlı Çadırkaya Beldesinin AK Partili Belediye Başkanı İshak Birol, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
24.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vefat Etti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vefat etti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.