Vefasızlık

Vefasızlık

Son dakika vefasızlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vefasızlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vefasızlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vefasızlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vefasızlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 vefasızlık haberi bulunmuştur. Tüm vefasızlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybettiTürk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023Gündem
Süper Lig'in yıldızıydı! Milli futbolcuya büyük vefasızlık, kimse sahip çıkmadı
Süper Lig'in yıldızıydı! Milli futbolcuya büyük vefasızlık, kimse sahip çıkmadıAort Damarı yırtılan eski milli futbolcu yaşam mücadelesi veriyor. Ailesinin sahip çıkmadığı 42 yaşındaki eski futbolcu, Bursa Romatem Hastanesi’nde, CEO Köksal Haloğlu’nun talimatıyla bakım altında... Bir dönemin yıldız ismi Martin’in yanında artık sadece birkaç eski arkadaşı kalmış durumda.
28.08.2023Beşiktaş
Flaş açıklama: Jorge Jesus özür diledi ve gitti
Flaş açıklama: Jorge Jesus özür diledi ve gittiSüper Lig'e bu sezon merhaba diyen Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar açıklamalarda bulundu.
27.03.2023Ümraniyespor
Yeni Malatyaspor'dan 2 futbolcuya tepki: Büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini feshettiler
Yeni Malatyaspor'dan 2 futbolcuya tepki: Büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini feshettilerYeni Malatyaspor Kulübü, iki oyuncunun büyük vefasızlık yaparak sözleşmelerini tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu.
15.02.2023TFF 1.Lig
Nükhet Duru'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!
Nükhet Duru'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!Nükhet Duru, Hülya Koçyiğit'in TRT2'de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Geçtiğimiz kasım ayında kansere yakalandığını duyuran sunucu Armağan Çağlayan, hastalığı süresince kendisini aramayan Duru'ya sitem etmişti. Hakkında 'vefasızlık' yorumu yapılan usta sanatçı, Çağlayan'a gönderme niteliğinde bir açıklamaya imza attı.
5.02.2023Magazin
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten tepki geldi: Keşke mezarının başında anılsaydı
Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'ten tepki geldi: Keşke mezarının başında anılsaydıFatma Girik'in kardeşi Günay Girik, ablasının Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan mezarını usta sanatçının ölüm yıl dönümünde ziyaret etti. Vefasızlık nedeniyle üzgün olduğunu belirten Girik, "Bodrum ve Torba, Zeki Müren'den sonra Fatma Girik ile anılır. Keşke mezarının başında anılsaydı" dedi.
24.01.2023Magazin
Pakize Suda son yolculuğuna uğurlandı! Büyük vefasızlık
Pakize Suda son yolculuğuna uğurlandı! Büyük vefasızlıkBir süredir demans hastalığıyla mücadele eden Pakize Suda, beynine pıhtı atması sonucu 70 yaşında hayatını kaybetmişti. Suda, Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Kurşunlu Camii'nde kılınan cuma namazı sonrası, Menteşe Şehir Yeni Mezarlığı'na defnedildi. Törene sanat camiasından katılım olmaması dikkati çekti.
23.12.2022Magazin
Oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti! Cenazede büyük vefasızlık...
Oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti! Cenazede büyük vefasızlık...Pek çok dizi ve filmde rol alan, 'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Tuncay Kantarcı' karakteriyle hafızalarda yer edinen Osman Wöber, kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Osman Wöber Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye “Kurtlar Vadisi” kadrosundan yalnızca birkaç kişinin katıldığı görüldü.
27.06.2022Magazin
'Samsak Döveci' krizi büyüyor! Serkan Çağrı'dan 'Hepinizi langıdı yaparım' tehdidi...
'Samsak Döveci' krizi büyüyor! Serkan Çağrı'dan 'Hepinizi langıdı yaparım' tehdidi...Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan arasındaki Samsak Döveci krizi devam ediyor. Çağrı'nın "Eşimle Elif'i sahiplendik. Ahde vefasızlığı bizi üzdü" sözlerine cevap veren Doğan, "Çağrı, sana bu akılları kim veriyor? Hepinizi langıdı yaparım' gibi tehditler savurdu" dedi.
21.04.2022Magazin
Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir sitem etti: Cüneyt Arkın'a kırgınım, güya beni çok severdi!
Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir sitem etti: Cüneyt Arkın'a kırgınım, güya beni çok severdi!Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Hikmet Taşdemir sinemaya ilk kez, 1971 yılında çekilen "Baba" isimli film ile adım atmıştı. Ancak bizler onu Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu 1979 yapımı komedi filmi Korkusuz Korkak'ta canlandırdığı 'Gaddar Kerim' karakteriyle hatırlıyoruz. Son haliyle herkesi şaşkına çeviren Yeşilçam'ın kötü adamı Hikmet Taşdemir, sinema sektöründe artık saygı görmediklerini söyledi. Taşdemir "Yeşilçam oyuncularına ve yönetmenlerine vefasızlık yapılıyor" dedi.
10.04.2022Magazin
Korkusuz Korkak'ın 'Gaddar Kerim'i Hikmet Taşdemir'den Cüneyt Arkın'a sitem: Kırgınım
Korkusuz Korkak'ın 'Gaddar Kerim'i Hikmet Taşdemir'den Cüneyt Arkın'a sitem: Kırgınım Yeşilçam'ın 'kötü adam'ı Hikmet Taşdemir, sinema sektöründe kendilerine saygı gösterilmediğini ifade etti. Taşdemir "Yeşilçam oyuncularına ve yönetmenlerine vefasızlık yapılıyor" dedi.
9.04.2022Magazin
Sait Uçar'ın cenazesinde büyük vefasızlık!
Sait Uçar'ın cenazesinde büyük vefasızlık!İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede önceki gece yaşamını yitiren Karadeniz müziği eserleriyle tanınan müzisyen Sait Uçar'ın Trabzon'un Maçka ilçesindeki cenaze töreni sırasında tabutun konulduğu inşaat malzemesinden yapılan sehpa tepki çekti. Derme çatma tahtaların üzerine tabutun konulduğunu belirten sanatçının sevenleri ve dostları sosyal medyada tepkilerini paylaştı.
11.02.2022Magazin
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepkiMilliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Demirtaş teröristtir, yeri de demir parmaklıkların arkasıdır" dedi.
19.10.2021Siyaset
Diyanet'ten flaş açıklama! 'İtibar suikastı...'
Diyanet'ten flaş açıklama! 'İtibar suikastı...'Diyanet İşleri Bakanı Ali Erbaş, "Görsel, yazılı ve sosyal medya organlarında zaman zaman bunu özellikle ifade etmeliyim ki, başkanlığımızla ilgili asılsız, iftira dolu, art niyetli olduğu aşikar haberlere ve paylaşımlara da şahit oluyoruz. Bu milletin değerlerine yabancı çevrelerce üretilen yanlış bilgi ve mesnetsiz yorumlar üzerinden bir algı yönetimi ve itibar suikastı yapılmaya çalışıldığını da maalesef görüyoruz. Bilinmelidir ki bu gibi durumlar, milletimizin geleceğine yönelik yapacağımız hizmetlerden bizleri asla alıkoyamayacaktır" dedi.
1.10.2021Gündem
Atilla Kaya, Nazif Okumuş da aralarında olduğu 7 isim MHP'den ihraç edildi
Atilla Kaya, Nazif Okumuş da aralarında olduğu 7 isim MHP'den ihraç edildiMHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "MDK, Nazif Okumuş, Ahmet Malkan, Ali Şanalmış, Ali Baykan, Atilla Kaya, Suat Başaran ve Tahsin Eren'in parti üyeliğinden çıkarılmalarına karar vermiştir" dedi.
23.09.2021Siyaset
Mescidi Aksa nedir, Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler! Nuri Pakdil, Necip Fazıl Kısakürek, Necmettin Erbakan Mescidi Aksa sözleri…
Mescidi Aksa nedir, Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler! Nuri Pakdil, Necip Fazıl Kısakürek, Necmettin Erbakan Mescidi Aksa sözleri…İşgal altındaki Doğu Kudüs'te gerginlik sürüyor. İsrail polisi sabah saatlerinde Mescid-i Aksa'daki Filistinlilere saldırırken, dün, akşam saatlerinde ise Gazze vuruldu. İsrail saldırılarında aralarında dokuzu çocuk, 24 kişi hayatını kaybetti, 103 kişi yaralandı. İsrail uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki bölgelere hava saldırısı düzenlerken, Hamas da roketlerle karşı saldırı başlattı. İsrail geçtiğimiz dakikalarda Gazze'ye yeni bir saldırı düzenledi. Gelen ilk bilgilere göre bu saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Tepkilerini sosyal medya hesapları üzerinden göstermek isteyen vatandaşlar Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler ile Mescidi Aksa için sözleri sorgulama başladı.
11.05.2021Gündem
Ercan Havalimanının ismi değişiyor mu? Tatar'dan flaş açıklama
Ercan Havalimanının ismi değişiyor mu? Tatar'dan flaş açıklamaKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ercan Havalimanı'nın isim değişikliğine ilişkin konunun Bakanlar Kurulunu ilgilendirdiğini ve bu konuda isim değişikliği kararı almasının söz konusu olmadığını bildirerek, "Benim değişiklik kararı aldığım iddiaları doğru değil. Konu birinci dereceden Bakanlar Kurulunu ilgilendirir" ifadelerini kullandı. Havalimanının isim değişikliği ile ilgili şehit Pilot Binbaşı Fehmi Ercan’ın ailesi, babalarına vefasızlık yapıldığını söylemişlerdi.
9.05.2021Dünya
Merve Özbey aşka geldi! 'Sakla beni koynunda'
Merve Özbey aşka geldi! 'Sakla beni koynunda'Anne olmak için gün sayan ünlü şarkıcı Merve Özbey, eşi Kenan Koçak ile birinci evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla kutladı.
9.02.2021Magazin
Milletvekili tarihi çeşmeye babasının adını yazdırdı! 'Ne var yani bunda?'
Milletvekili tarihi çeşmeye babasının adını yazdırdı! 'Ne var yani bunda?'İstanbul Fatih’te bulunan 270 yıllık 1. Mahmut Çeşmesi’ni yeniden yaptıran AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, çeşmenin üzerindeki kitabeye babasının adını yazdırdı. Eleştiriler üzerine Çamlı, “Babam da sağlığında yaptırmak için çok uğraştı. Bize nasip oldu. Hem onun ruhuna gitmiş oldu, hem bir çeşmeyi ihya etmiş olduk. Ne var yani bunda?” dedi.
27.11.2020Gündem
Karayip Korsanları 3 konusu nedir? Karayip Korsanları Dünyanın Sonu oyuncuları ve çekildiği tarih!
Karayip Korsanları 3 konusu nedir? Karayip Korsanları Dünyanın Sonu oyuncuları ve çekildiği tarih!Karayip Korsanları serinin üçüncü bölümü olan ‘’Dünyanın Sonu Karayip Korsanları’’ bölümü bu akşam ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak. Johnny Depp ve Orlando Bloom’un başrolünü paylaştığı film ile ilgili araştırmalar arttı. Peki, Karayip Korsanları Dünyanın Sonu konusu nedir? Karayip Korsanları 3 oyuncuları kim, çekildiği tarih ne?
12.06.2020Gündem
'Bir daha sevmem, bir daha evlenmem. Bir daha hayatımda kimse olamaz'
'Bir daha sevmem, bir daha evlenmem. Bir daha hayatımda kimse olamaz'11 Mayıs 2017...İbrahim Erkal'ın aramızdan ayrılışının üçüncü yıldönümü... Geçirdiği beyin kanaması sonucu aramızdan ayrılan ünlü şarkıcının eşi Filiz Erkal bu acıyla nasıl baş ettiğini anlattı.
11.05.2020Magazin
MHP lideri Bahçeli: Şam'a girmeyi şimdiden planlamalı!
MHP lideri Bahçeli: Şam'a girmeyi şimdiden planlamalı!MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. "Esad’ın cani ateş güçleri topçu atışıyla saldırmıştır. Kanlı Suriye rejimi bir yandan masum sivilleri bir yandan da Türk askerini hedef almıştır." diyen Bahçeli, "Artık sabrımız kalmamıştır. Misliyle karşılık verilse de Katil Esad defolup gidene kadar yüreğimiz soğumayacaktır." ifadelerini kullandı. Bahçeli, "Türk milleti başka seçenek görülmezse Şam’a girmeyi şimdiden planlamalı ve zalimleri yerle yeksan etmelidir." dedi.
11.02.2020Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Vefasızlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vefasızlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.