Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Magazin
Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir sitem etti: Cüneyt Arkın'a kırgınım, güya beni çok severdi!
Yeşilçam'ın 'Kötü adamı' Hikmet Taşdemir sitem etti: Cüneyt Arkın'a kırgınım, güya beni çok severdi! Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Hikmet Taşdemir sinemaya ilk kez, 1971 yılında çekilen "Baba" isimli film ile adım atmıştı. Ancak bizler onu Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu 1979 yapımı komedi filmi Korkusuz Korkak'ta canlandırdığı 'Gaddar Kerim' karakteriyle hatırlıyoruz. Son haliyle herkesi şaşkına çeviren Yeşilçam'ın kötü adamı Hikmet Taşdemir, sinema sektöründe artık saygı görmediklerini söyledi. Taşdemir "Yeşilçam oyuncularına ve yönetmenlerine vefasızlık yapılıyor" dedi.
10.04.2022 Magazin
Korkusuz Korkak'ın 'Gaddar Kerim'i Hikmet Taşdemir'den Cüneyt Arkın'a sitem: Kırgınım
Korkusuz Korkak'ın 'Gaddar Kerim'i Hikmet Taşdemir'den Cüneyt Arkın'a sitem: Kırgınım Yeşilçam'ın 'kötü adam'ı Hikmet Taşdemir, sinema sektöründe kendilerine saygı gösterilmediğini ifade etti. Taşdemir "Yeşilçam oyuncularına ve yönetmenlerine vefasızlık yapılıyor" dedi.
9.04.2022 Magazin