Vatan Gazetesi

Vatan Gazetesi

Son dakika Vatan gazetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vatan gazetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vatan gazetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatan Gazetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatan gazetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.017 vatan gazetesi haberi bulunmuştur. Tüm vatan gazetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti Hürriyet’in çok uzun yıllardır sorumlu yazı işleri müdürlüğünü yürüten Hasan Kılıç İstanbul’daki evinde hayatını kaybetti. Ayrıca Vatan Gazetesi Ankara temsilciliği görevini yürüten Bilal Çetin, 65 yaşında hayatını kaybetti.
18.12.2023 Gündem
Güngör Mengi neden öldü? Gazeteci Güngör Mengi kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi? İşte biyografisi ve hakkında merak edilenler...
Güngör Mengi neden öldü? Gazeteci Güngör Mengi kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi? İşte biyografisi ve hakkında merak edilenler...  İzmir'de, Ege Üniversitesi Hastanesi'nde bir süredir tedavi görmekte olan gazeteci Güngör Mengi 83 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Güngör Mengi kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?
17.02.2023 Gündem
Ergin Konuksever öldü mü, kimdir? Deniz Gezmiş'in parkalı fotoğrafını çeken Ergin Konuksever’ın hayatı!
Ergin Konuksever öldü mü, kimdir? Deniz Gezmiş'in parkalı fotoğrafını çeken Ergin Konuksever’ın hayatı! Türkiye’nin ilk savaş muhabirlerinden, Kıbrıs Barış Harekatı gazisi Deniz Gezmiş’in parkalı fotoğrafını çeken gazeteci-yazar Ergin Konuksever 85 yaşında öldü. Peki, Ergin Konuksever kimdir, nereli, kaç yaşında?
17.12.2022 Gündem
QUA Granite’ten 90 dakikada hızlı ve seri üretim
QUA Granite’ten 90 dakikada hızlı ve seri üretim Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, üretim sürecini hızlı ve seri üretim gücüyle 90 dakikada tamamlıyor. QUA Granite bu üretim gücüyle ihracattaki hızını da artırmayı hedefliyor.
25.07.2022 Advertorial
Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, emniyet müdürü mü, kaç yaşında, nereli? Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun mesleği ne?
Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, emniyet müdürü mü, kaç yaşında, nereli? Müge Anlı'nın evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun mesleği ne? Müge Anlı'nın Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamasının ardından vatandaşlar Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında araştırma yapmaya başladı. Damat adayı Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? İşte Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, nereli? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler….
24.06.2022 Magazin
Müge Anlı evleniyor! Müge Anlı kiminle evleniyor? Anlı’nın sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu!
Müge Anlı evleniyor! Müge Anlı kiminle evleniyor? Anlı’nın sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu! Müge Anlı evleniyor mu? Sunucu Müge Anlı, kendi adını taşıyan programının canlı yayınında evleneceğini açıkladı. Anlı, 'Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu' dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Müge kiminle evleniyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Anlı’nın sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu…
20.06.2022 Magazin
Müge Anlı evleniyor mu? Şaşırtan açıklama...
Müge Anlı evleniyor mu? Şaşırtan açıklama... ATV ekranında uzun zamandır 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programını sunan Müge Anlı evleneceğini açıkladı. Müstakbel eşinin adını da canlı yayında açıklayan Müge Anlı, yeni sezonda evli olarak karşısına çıkacağım dedi.
20.06.2022 Magazin
Müge Anlı evli mi, kaç çocuğu var? Burhan Akdağ kimdir, Müge Anlı’nın eşi mi?
Müge Anlı evli mi, kaç çocuğu var? Burhan Akdağ kimdir, Müge Anlı’nın eşi mi? ATV ekranlarında reyting rekortmeni programı, gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı hayatı en çok merak edilen isimlerden biri. Yaşı, kilosu, evli olup olmadığı, eğitimi, çocuk sahibi mi değil mi, hayatı hakkında her detay sorgulanıyor. Peki, Müge Anlı kimdir, Müge Anlı kaç yaşında, nereli? Müge Anlı evli mi, çocuğu var mı? Burhan Akdağ kimdir, Müge Anlı’nın eşi mi?
20.07.2022 Televizyon
Karaciğer kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir?
Karaciğer kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? Prof. Dr. Murat Gönenç “karaciğer kanseri” hakkındaki sorularımızı yanıtladı.
20.01.2022 Sağlık
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
Asgari ücret son (4’üncü) toplantı ne zaman? | Asgari ücret ne zaman açıklanacak 2020?
Asgari ücret son (4’üncü) toplantı ne zaman? | Asgari ücret ne zaman açıklanacak 2020? Asgari ücret son durum hakkında yapılan araştırmalar aralık ayının bitmesine yakın hızlandı. Milyonlarca çalışan, 2020 asgari ücret zam oranını ne olacağını merak ediyor. Gözler işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu arasında gerçekleşecek 4’üncü toplantıya çevrildi. Peki, asgari ücret son toplantısı ne zaman?
24.12.2019 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çetin biriysem bu iyi bir şey
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çetin biriysem bu iyi bir şey ABD Başkanı Trump’ın “Erdoğan benim bakış açımla çok çetin biri” ifadesini yorumlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Pazarlıkta çetin biriysem -ki severim- bu iyi bir şey. Trump bazı şeyleri ifade ederken zihin arkasında bir şeyler saklamıyor” dedi.
1.07.2019 Gündem
İstanbul Valisi'nden Demirören Medya'ya ziyaret
İstanbul Valisi'nden Demirören Medya'ya ziyaret İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Demirören Medya Grubu CEO'su ve Vatan gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal'ı ziyaret etti.
12.02.2019 Gündem
İngiltere Büyükelçisi'nden Demirören Medya'ya ziyaret
İngiltere Büyükelçisi'nden Demirören Medya'ya ziyaret İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott, Demirören Medya Grubu CEO'su ve Vatan gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal'ı ziyaret etti.
11.02.2019 Gündem
Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı
Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Türkiye'nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının katılımıyla Almanya'nın Düsseldorf kentinde başladı.
8.02.2019 Ekonomi
Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı
Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in dün vefat eden babası Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Medya Grubu CEO'su ve Vatan gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fatih Terim'i bu acı gününde yalnız bırakmadı.
7.02.2019 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adana Mutabakatı masaya gelmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adana Mutabakatı masaya gelmeli Türkiye’nin Suriye’deki konumunun ülkedeki diğer aktörlerin hiçbirine benzemediğini söyleyen Erdoğan, baba (Hafız) Esad döneminde imzalanan Adana Mutabakatı’nın önemine işaret etti. Erdoğan, “Türkiye’yi buraya kim davet etti diyenlere karşı, o mutabakatı masaya getirmemiz lazım” dedi.
24.01.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Demirören Medya'ya ziyaret
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Demirören Medya'ya ziyaret Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Demirören Medya Grubu CEO'su ve Vatan gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal'ı ziyaret etti.
20.01.2019 Gündem
THY Genel Müdürü Ekşi'den Demirören Medya Grubu Başkanı Soysal'a ziyaret
THY Genel Müdürü Ekşi'den Demirören Medya Grubu Başkanı Soysal'a ziyaret Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Demirören Medya Grubu Başkanı ve Vatan gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal’ı ziyaret etti.
6.12.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dünyaya çağrı: Gerekirse BM’yi devreye sokarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dünyaya çağrı: Gerekirse BM’yi devreye sokarız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin gerekirse uluslararası yargıyı ayağa kaldıracaklarını belirterek “Birleşmiş Milletler’i de devreye sokarak bu işin takipçisi olduğumuzu özellikle gündeme getireceğiz” diye konuştu Türkiye’nin başından beri şeffaf bir tavır sergilediğini vurgulayan Erdoğan, “Suudi Arabistan arasındaki ikili ilişkileri bu cinayetle karıştırmamaya özen gösteriyoruz. Cinayet emrini verenin kimliği dahil, olayın aydınlatılmasını istiyoruz” dedi
3.12.2018 Siyaset
Buraya kadar
Buraya kadar 2002 Ağustosu’nun son günleriydi...
31.10.2018 Gündem
Bu Vatan size minnettar
Bu Vatan size minnettar Demirören Medya Grubu, yeniden yapılandırma kapsamında 16 yıldır yayın hayatına devam eden Vatan gazetesinin, 1 Kasım 2018 itibarıyla e-gazete ve Milliyet gazetesinin hafta sonu eki olarak okuyucuyla buluşmasına karar verdi. Gazetevatan.com, dijital hayatına devam edecek.
1.11.2018 Gündem
Bugün var yarın yokuz!
Bugün var yarın yokuz! 4 Eylül 2002 tarihinde büyük bir heyecanla yayın hayatına başlayan Vatan gazetesi, özveri dolu geçen 16 yılın ardından maalesef bugün son sayısını yayınlıyor. Bu sayfalar, 16 yıl boyunca gazetemizi yalnız bırakmayan saygıdeğer okurlarımıza vedamızdır...
1.11.2018 Gündem
Demirören Medya Grubu'ndan açıklama: Vatan gazetesi dijital olarak yola devam edecek!
Demirören Medya Grubu'ndan açıklama: Vatan gazetesi dijital olarak yola devam edecek! Demirören Medya Grubu, yeniden yapılandırma kapsamında 16 yıldır yayın hayatına devam eden Vatan gazetesinin, 1 Kasım 2018 itibarıyla e-gazete ve Milliyet gazetesinin hafta sonu eki olarak okuyucuyla buluşmasına karar verdi. Gazetevatan.com, dijital hayatına devam edecek.
31.10.2018 Gündem
Son dakika: Tarihi gün! Yeni havalimanının ismi belli oldu
Son dakika: Tarihi gün! Yeni havalimanının ismi belli oldu Tamamlandığında 6 bağımsız pisti, 500 uçak kapasitesi ve yıllık 200 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük ve en modern havalimanı olacak yeni havalimanı açılış töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni havalimanına "İstanbul" adının verildiğini belirterek, "Paha biçilmez bu şehre yaptığımız böylesine bu büyük eser, işte bunun için adını İstanbul verdik. Hayırlı olsun." dedi.
29.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vatan Gazetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatan gazetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.