Gazete Vatan Logo
Galatasaray Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı

Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in dün vefat eden babası Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Medya Grubu CEO'su ve Vatan gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fatih Terim'i bu acı gününde yalnız bırakmadı.

Talat Terim son yolculuğuna uğurlandı

Bir süredir genel durum bozukluğu nedeniyle tedavi gördüğü Acıbadem Adana Hastanesinde dün hayatını kaybeden Talat Terim'in cenazesi, oğlu Fatih Terim ve yakınları tarafından morgdan alındı. Terim'in cenazesi merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi.



TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Terim'e başsağlığı diledi.

Burada helallik alınıp, dua edildikten sonra, cenaze Adana Asri Mezarlığı Camii'nde tören düzenlendi. Fatih Terim ve ailesi Adana Asri Mezarlığı’nda cenazeye katılanların taziye dileklerini kabul etti.

TFF Başkanı Demirören de cenazeye katıldı
Adana Asri Mezarlık Camii'ndeki cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Medya Grubu CEO'su ve Vatan gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, eski başkan Dursun Özbek, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, eski milli futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen ve teknik direktör Tolunay Kafkas da yer aldı.




Demirören Medya Grubu CEO'su Mehmet Soysal, Terim'e başsağlığı diledi.

Haberin Devamı

Çok sayıda kişi çelenk gönderdi
Terim'in cenazesine çok sayıda kişi çelenk gönderdi. Çelenk gönderenler arasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, F.Bahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sanatçı İbrahim Tatlıses, teknik direktörler Mustafa Denizli ve Bülent Uygun da bulundu.


TERİM'İN BABASI ASRİ MEZARLIKTA TOPRAĞA VERİLDİ

Asri mezarlıktaki cenaze törenine Demirören Medya yöneticileri de katılarak, Fatih Terim’i yalnız bırakmadı. Demirören Medya Grubu CEO’su ve Vatan gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı ve Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emre İskeçeli, Terim’e başsağlığı diledi.
MEZARA KENDİSİ KOYDU
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına götürüldü. Fatih Terim, burada hazırlanan mezara inerek, görevliler tarafından indirilen babasının cenazesini aldı. Terim, cenazeyi mezarın içine kendisi bıraktı. Talat Terim’in cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı


Tecrübeli teknik adam, annesi Nuriye Terim'i teselli etti.