Vardiya

Vardiya

Son dakika vardiya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vardiya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vardiya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vardiya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vardiya gelişmeleri de dahil olmak üzere 785 vardiya haberi bulunmuştur. Tüm vardiya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir"
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir" Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı’nın Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili iddialarına cevap verdi. Kocaispir, “Sayın Demirçalı asılsız ve talihsiz bir açıklama yapmıştır. Adana’da sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir’dir. Temizlik ekiplerimiz görevinin başındadır” dedi.
27.03.2024 Adana
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor"
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor" Adana’da depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarının büyük bir bölümü tamamlanırken kurası çekilen konutları da depremzedeler görmeye başladı. Evini gören depremzede kadının mutluluğu görenlerin içini ısıttı.
27.03.2024 Adana
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-15' operasyonuna ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Geçen yıl Kadıköy’de bisikletli Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olan Temel Ünlü'nün de operasyonda çökertilen 'Çetinler' grubunun üyesi olduğu öğrenildi. Şüphelilerin Relax, Zümrüt, Arap, Esenkent, Happy, Hayalet gibi isimler kullandıkları belirlendi.
21.03.2024 Gündem
Hava trafiğine yeni önlem! Artık 12 saati geçmeyecek
Hava trafiğine yeni önlem! Artık 12 saati geçmeyecek Hava trafik kontrolörlerinin aşırı yorulması kaynaklı riskleri engellemek için mesai düzenlemesine gidildi. Gündüz veya gece vardiyasında çalışma 12 saati geçmeyecek.
16.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatları rekor kırdı! Darphane'de çift vardiya başladı
Altın fiyatları rekor kırdı! Darphane'de çift vardiya başladı Yükselen altın fiyatları nedeniyle vatandaşların altına talebi arttı. Artan talep sonucunda bazı kuyumcular altın bulmakta zorlanmaya başlayınca Darphane çift vardiyaya geçti. Darphane Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hekim, "Talepleri karşılayacak şekilde tek vardiya çalışıp günlük 400 kilogram üretirken şu anda 2 vardiya çalışıyoruz. İki vardiya sabahtan gece 11'e kadar kesintisiz, sürekli bir çalışma var ve gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Erzincan'daki maden faciası! Şirketin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Erzincan'daki maden faciası! Şirketin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kaymasına ilişkin soruşturmada, şirketin Türkiye'deki müdürü C.D. gözaltına alındı. Türkiye'deki müdürü C.D. bilirkişi raporunun tamamlanmaması nedeniyle savcılık tarafından yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.02.2024 Gündem
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler İliç’te kayıp işçileri arama çalışmalarında dün bazı noktalarda metal yoğunluğu tespit edildi. Bakan Bayraktar “Kardeşlerimizin 3’ünün bir lokasyonda 6’sının diğer lokasyonda olduğunu tespit ettik” dedi. Soruşturma kapsamında Kanadalı yönetici dahil 6 kişi tutuklandı. Öte yandan altın madenindeki faciadan 5.5 saat önce alanda çatlaklar tespit edildiği, bunun üzerine bölgede çalışan 100 işçinin tahliye edildiği ortaya çıkmıştı. Toprak altında kalan madencilerden 3’ünün, çatlağı kontrol için sonradan görevlendirildiği ve daha araçlarından inemeden faciaya yakalandıkları öğrenildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazası hakkında düzenlediği basın toplantısında "Heyelan iki yönlü gerçekleşti, işçilerin olabileceği yerlere yoğunlaşıyoruz. Yoğun bir çalışma devam ediyor. 9 lokasyonun hiçbirinde suda halk sağlığına zarar verecek olumsuzluk yok." dedi. Bakan Bayraktar "Bu olay esnasında 9 kardeşimiz şu anda kayıp. 6'sının dere yatağına gelen toprak yığınının içinde olduğunu düşünüyoruz. 3 kardeşimizin de manganez ocağının içinde olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Adana Büyükşehir Belediyesi Aşevi açıldı! Herkesin karnı doyacak
Adana Büyükşehir Belediyesi Aşevi açıldı! Herkesin karnı doyacak Adana Büyükşehir Belediyesi ve Birlemiş Milletler Göç Örgütü (IOM) birlikteliğiyle hayata geçirilen aşevinin açılışı Meydan Mahallesi Bakımyurdu Caddesi’nde gerçekleştirildi.
7.02.2024 Adana
Bakan Özhaseki açıkladı! Depremzedeler yeni evlerinde
Bakan Özhaseki açıkladı! Depremzedeler yeni evlerinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay için hazırlanan 7 bin 275 konutun bugün kuralarının çekileceğini belirterek, “Zemine üst tarafta yapacağımız inşaatlardan daha fazla önem veriyoruz. Neredeyse 20 metreye yakın zeminde kazık çakarak, zemini sağlamlaştırarak binaları yapıyoruz. Şu anda deprem bölgelerinde çalışan mühendisinden işçi arkadaşlarımıza kadar toplam 110 bin kişi gece gündüz demeden üç vardiya çalışmaya devam ediyorlar. Bizim amacımız evi yıkılan, konteynırda kalan vatandaşlarımız evlerine girinceye, ‘Allah sizden razı olsun’ deyinceye kadar çalışmak.” dedi.
3.02.2024 Ekonomi
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat Eskişehir’de bir otobüs firmasında vardiya amirliği yapan Gökhan Güldaş, son dönemlerde artan otobüs kazalarının çok üzücü olduğunu ve kayıpların azaltılması için mutlaka emniyet kemeri kullanılması gerektiğini söyledi.
19.01.2024 Gündem
Togg'dan dikkat çeken adım! Yeni model geliyor
Togg'dan dikkat çeken adım! Yeni model geliyor Türkiye'nin son yıllarda yaptığı dev hamlelerin başında gelen yerli otomobil Togg'a olan ilgi her geçen gün artıyor. Bu ilgi karşısında Togg'un Bursa Gemlik Fabrikası'ndan dikkat çeken bir adım atıldı. Togg Otomobil Fabrikası vitesi yükselterek 2 vardiya düzeninde üretim yapmaya başladı. Yıl sonuna kadar 26 bin 565 aracın sahiplerine teslimatı hedeflenirken, merakla beklenen sedan modelinin de 2024 yılında tanıtımının yapılması öngörülüyor.
23.09.2023 Ekonomi
Spacex iş başvurusu | Spacex Türkçe bilen temsilci arıyor! Spacex nedir, Spacex iş başvuru şartları nelerdir?
Spacex iş başvurusu | Spacex Türkçe bilen temsilci arıyor! Spacex nedir, Spacex iş başvuru şartları nelerdir? SpaceX, Türkiye'de Starlink internet hizmetini başlatmaya hazırlanıyor. ABD merkezli firma, Türkçe bilen Starlink temsilcisi arıyor. İşte Spacex iş başvurusu ile ilgili merak edilen detaylar…
22.09.2023 Gündem
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg vites büyüttü, teslimatlar hızlanıyor
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg vites büyüttü, teslimatlar hızlanıyor Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (Togg) vites büyüttü. Kuruluşundan bu yana tek vardiya olarak üretim yapan Gemlik'teki fabrikada üretim çift vardiya olarak yapılmaya başlandı. Seri üretime geçilmesiyle birlikte günlük 160 araç olan üretim sayısının da Ekim ayı ile birlikte 280 araç olarak gerçekleşmesi hedefleniyor.
20.09.2023 Ekonomi
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurusu yapılan ‘gençlere vergisiz telefon’ çalışmasının ayrıntıları belli oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, “15 model üzerinde çalışma yapıyoruz. Türkiye’de üretim yapan firmalar kapsama dahil edilecek. Cari açığı düşünmemiz gerek” şeklindeki sözleri aktarıldı.
21.09.2023 Ekonomi
Ev almak isteyenlere konut kredisi müjdesi! Detaylar ortaya çıktı
Ev almak isteyenlere konut kredisi müjdesi! Detaylar ortaya çıktı BDDK, ikinci konutunu alacak olanlara yönelik kredi kısıtlaması getirdi. Tüketicilerin ikinci ev alımında şartlar değiştirildi. İşte ev almak isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar...
26.08.2023 Ekonomi
Günlük üretim adedi ağustos ayında 100’e çıktı: Togg’da üretim ikili vardiya sistemine geçti
Günlük üretim adedi ağustos ayında 100’e çıktı: Togg’da üretim ikili vardiya sistemine geçti Togg’un üretim bantlarından inen araç sayısı planlar dahilinde arttı. Ağustos sonu itibarıyla günlük araç üretimi 100’e ulaştı. 2023 yılı için hedeflenen 28 bin adetlik üretimi yakalayabileceklerini söyleyen Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “Normalde 2024’te ikili vardiyaya geçecektik ama yüksek talebi görünce kararımızı değiştirdik. Eylül ayının ortasından itibaren ikili vardiya sistemine başlıyoruz. Ağustos ayında ise şu ana kadar ürettiğimiz tüm araçlardan fazla araç üretmiş olacağız” dedi.
26.08.2023 Ekonomi
Genç kıza dehşeti yaşattılar! Ormanlık alanda öldürüp gömmek için yer aradılar...
Genç kıza dehşeti yaşattılar! Ormanlık alanda öldürüp gömmek için yer aradılar... Eski sevgilisinin en yakın arkadaşı ile konuştuğunu öğrenen şahıs adeta dehşet saçtı. Eski sevgilisi ve onun arkadaşları tarafından kaçırılıp İstanbul'dan Kocaeli'ye getirilen genç kız, yaşadığı korku dolu anları mahkemede gözyaşlarıyla anlattı. Şüpheliler tarafından darp edildiğini söyleyen genç kız, "Uzun süre ormanlık alanda beni öldürüp gömmek için yer aradılar. Böyle yapacaklarını da bana söylüyorlardı. Beni öldürüp gömmek için yer kazdılar ancak araç geçişi çok olunca yola devam ettiler. Kaçmaya çalışınca hepsi beni darp etti" dedi.
6.07.2023 Yaşam
Bayrama günler kala "sahte baklava" uyarısı!
Bayrama günler kala "sahte baklava" uyarısı! Baklavanın kilosu 300 ila 450 TL'den satılıyor. Ancak piyasada 200 liranın altında da baklava bulunuyor. Uzmanlar ise "sahte baklavaya dikkat" diyor.
17.04.2023 Ekonomi
Son kez ağ atan balıkçılar hale döndü, hareketlilik yaşandı
Son kez ağ atan balıkçılar hale döndü, hareketlilik yaşandı Endüstriyel avcılık yapan balıkçılar için av yasağı başladı. Son kez ağ atan balıkçıların döndüğü Gürpınar halinde yoğunluk yaşandı.
15.04.2023 Gündem
Depremzedeler için lojistik üs! Binlerce ürün kategorize ediliyor
Depremzedeler için lojistik üs! Binlerce ürün kategorize ediliyor Depremzedelere yardımların hızlı ulaştırılması kadar ihtiyaç malzemelerinin tasnif edilmiş bir şekilde öncelikli lokasyonlara sevk edilmesi de büyük önem taşıyor. Bu amaç doğrultusunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda OSB’ler ve özel sektör eliyle Kayseri’de lojistik aktarma merkezi kuruldu.
24.02.2023 Gündem
Tekstil fabrikalarında üç vardiya 'battaniye' mesaisi
Tekstil fabrikalarında üç vardiya 'battaniye' mesaisi Sanayiciler, deprem bölgesine yardım etmek amacıyla ilk andan itibaren kolları sıvadı. Depremzedelerin acil ısınma ihtiyacını karşılayabilmek için günlerdir hummalı çalışma yürüten yerlerden biri de Uşak. Battaniye üretimiyle de tanınan Uşak’taki tekstil fabrikaları, üç vardiyalı sisteme geçerek üretim kapasitelerini artırdı. Battaniye üreticileri, iki haftada yaklaşık 1,5 milyon battaniye üreterek deprem bölgesine ‘sıcacık’ bir yardım eli uzattı.
20.02.2023 Gündem
Prof. Dr. Kadıoğlu: Umut kesmeden arama çalışmalarına devam etmeliyiz
Prof. Dr. Kadıoğlu: Umut kesmeden arama çalışmalarına devam etmeliyiz İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Anabilim Dalı Profesörü Mikdat Kadıoğlu, "Şu an yaşadığımız doğa şartları, soğuk ve hipotermi, bu süreyi daha da zorlaştırıyor. Bazı durumlarda enkaz soğuğa karşı korunaklı olabilir. Umut kesmeden, ses duyulan, canlı olduğu düşünülen binalarda arama ve kurtarma çalışmalarına devam etmek zorundayız" dedi.
9.02.2023 Gündem
Bir petrol haberi daha! CNN Türk bölgeye girdi: Büyük bir müjde daha vermeye hazırlanıyoruz
Bir petrol haberi daha! CNN Türk bölgeye girdi: Büyük bir müjde daha vermeye hazırlanıyoruz Türkiye Petrolleri Anonim Ortalıklığı (TPAO), Şırnak Güneydoğu Anadolu Bölgesi Gabar Dağı Şehit Esma Çevik-1 Kuyusunda önemli bir petrol keşfi yaptı. Tesiste kuyulardan günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılırken ileride günlük üretimin 10 bin varil olması hedefleniyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, petrol rezervinin bulunduğu Gabar'da petrol sahasındaki son durumu aktardı. TPAO Arama Bölge Sorumlusu Tuğba Özdağan ise "Büyük bir müjde daha vermeye hazırlanıyoruz" dedi.
5.01.2023 Ekonomi
Nitelik kodları! KPSS tercih nitelik kodları listesi var mı, ortaöğretim, önlisans, lisans Tarım Bakanlığı 7300, 7303, 6551, 4524, 65,14, 4525, 4502 nitelik kodları ne?
Nitelik kodları! KPSS tercih nitelik kodları listesi var mı, ortaöğretim, önlisans, lisans Tarım Bakanlığı 7300, 7303, 6551, 4524, 65,14, 4525, 4502 nitelik kodları ne? Tarım Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzunun açıklanmasıyla nitelik kodu için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, KPSS tercih nitelik kodları listesi var mı? İşte ortaöğretim, önlisans, lisans KPSS tercihleri kodları…
16.12.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Davet edildiği halde TOGG'un fabrika açılışına gelmeyip 10 bin kilometre öteye hamburger yemeye giden kendi ülkesindeki teknolojilerden habersiz vizontele muhalefetini de kendi cahilliğiyle baş başa bırakıyorum. Gel be gel, bir şeyler görürsün. Bir şeyler kaparsın. Her zaman bu fırsatı bulamazsın. Hamburger burada çok ama TOGG yok" dedi.
12.12.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Vardiya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vardiya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.