Var Böyle Tipler

Var Böyle Tipler

Son dakika var böyle tipler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan var böyle tipler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını var böyle tipler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Var Böyle Tipler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan var böyle tipler gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 var böyle tipler haberi bulunmuştur. Tüm var böyle tipler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar 150 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Kıvanç Talu hakimlikteki ifadesinde, "Son dönemlerde bir sarmala girmiştim. Öyle ki kendi kullandığım ancak eşimin babası adına olan Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve tekneyi satmak zorunda kaldım. Hatta pek çok kredi çektim. Borcu borçla kapatmaktaydım" dedi.
9.01.2024 Gündem
Kıvanç Beril Talu çifti yakalandı mı? 150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Beril Talu kimdir, nereli, kaç yaşındalar? Fenomen çift Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir?
Kıvanç Beril Talu çifti yakalandı mı? 150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Beril Talu kimdir, nereli, kaç yaşındalar? Fenomen çift Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir? Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri çifti yakaladı. Peki, 150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Beril Talu kimdir, nereli, kaç yaşındalar? Fenomen çift Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir?
5.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu - Beril Talu kaçmaya çalışırken yakalandı! Fenomen çiftin ifadeleri ortaya çıktı
Kıvanç Talu - Beril Talu kaçmaya çalışırken yakalandı! Fenomen çiftin ifadeleri ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti gözaltına alındı. Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun ifadeleri ortaya çıktı.
5.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu Beril Talu gözaltına mı alındı? Var Böyle Tipler olayı nedir, Kıvanç Beril Talu çifti nerede?
Kıvanç Talu Beril Talu gözaltına mı alındı? Var Böyle Tipler olayı nedir, Kıvanç Beril Talu çifti nerede? 'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun milyonlarca liralık vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'yu yakaladı. Peki, Kıvanç Talu Beril Talu gözaltına mı alındı? Var Böyle Tipler olayı nedir?
5.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı!
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı! Yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti... 'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı.
5.01.2024 Gündem
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında bomba patladı: Eşini ihbar edebilir
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında bomba patladı: Eşini ihbar edebilir Kıvanç ve Beren Talu çifti, çevrelerini yaklaşık 100 milyon lira dolandırarak sırra kadem basmıştı. Savcılık, çift ile ilgili yurt dışına çıkış yasağı getirirken, Kıvanç ve Beren Talu ikilisi hakkında şimdi ise yeni bir iddia ortaya atıldı
28.10.2023 Magazin
Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli hakkında şoke eden iddialar! Gözaltına alındı
Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli hakkında şoke eden iddialar! Gözaltına alındı Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli, eşi Eda İynemli'nin kendisine şiddet uyguladığı ve uyuşturucu madde yetiştirdiği iddiaları üzerine gözaltına alındı. Uyuşturucu madde yetiştirmediğini kullandığını öne süren Orçun İynemli sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.10.2023 Magazin
“Var Böyle Tipler” hesabıyla tanınan Talu çifti hakkında soruşturma başlatıldı
“Var Böyle Tipler” hesabıyla tanınan Talu çifti hakkında soruşturma başlatıldı “Var Böyle Tipler” adlı sosyal medya hesabıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Talu çifti hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi.
26.10.2023 Magazin
Kıvanç-Beril Talu çiftinin 100 Milyon TL’lik vurgunu! Pasaport yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar!
Kıvanç-Beril Talu çiftinin 100 Milyon TL’lik vurgunu! Pasaport yetişmeyince Gürcistan’a kaçtılar! Portekiz’e kaçma planları yapan Kıvanç-Beril Talu çifti, 3 yaşındaki oğulları Noel’in pasaportu gecikince vizesiz gidebilecekleri Gürcistan’a kaçtı.
25.10.2023 Magazin
İstanbul'da toprağa gömülü bulundu! Sır cinayetin ardından 'kripto' çıktı
İstanbul'da toprağa gömülü bulundu! Sır cinayetin ardından 'kripto' çıktı Tuzla'da yarısı toprağa gömülü olarak bulunan cesedin esrarı çözüldü. Cesedin boynu kırılarak öldürülen Muhammed B.'ye ait olduğu belirlendi. Muhammed B.'yi öldürülmesiyle ilgili 3 ilde düzenlenen operasyonda 5 kişi  gözaltına alındı. Şüpheliler birbirini suçlarken polis, hackerlik yaptığını tespit ettiği şüphelilerin kripto para paylaşımı nedeniyle cinayeti işlediğini belirledi.
21.10.2023 Yaşam
‘Var Böyle Tipler’ hesabıyla tanınan fenomenden 100 milyonluk vurgun! Mağdurların ifadeleri ortaya çıktı
‘Var Böyle Tipler’ hesabıyla tanınan fenomenden 100 milyonluk vurgun! Mağdurların ifadeleri ortaya çıktı ‘Var Böyle Tipler’ hesabıyla tanınan Kıvanç ve Beril Talu’nun, çevrelerini milyonlarca TL dolandırarak Portekiz’e kaçtığı önceki gün iddia edilmişti. Şimdi ise Kıvanç ve Beril Talu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ünlü sosyal medya fenomenlerinin dolandırdığı kişiler başlarına gelen korkunç olayı anlattı. Öte yandan Kıvanç Talu, yeni bir sosyal medya hesabı açarak önümüzdeki günlerde yaşanan süreci anlatacağını vurgulamıştı.
21.10.2023 Gündem
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir, Var Böyle Tipler dolandırıcılığı olayı nedir? Kıvanç Talu Beril Talu’nun Portekiz’e kaçtığı iddia edildi!
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir, Var Böyle Tipler dolandırıcılığı olayı nedir? Kıvanç Talu Beril Talu’nun Portekiz’e kaçtığı iddia edildi! Ünlü bir influencer çiftin, reklam çekimi bahanesiyle insanları dolandırdığı iddiası magazin dünyasını hareketlendirdi. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında 100 milyon TL'yi aşan bir bütçe topladıktan sonra yurt dışına kaçtıkları yönünde ciddi suçlamalar gündemde yer etti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Kıvanç Talu kimdir? Var Böyle Tipler Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir, Kıvanç Talu eşi Beril Talu yurt dışına mı kaçtı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
19.10.2023 Televizyon
Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Kıvanç Talu Var Böyle Tipler ile ilgili dolandırıcılık iddiası gündem oldu!
Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Kıvanç Talu Var Böyle Tipler ile ilgili dolandırıcılık iddiası gündem oldu! Ünlü bir influencer çiftin, reklam çekimi gerekçesiyle insanları dolandırdığı iddiası magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'ya yöneltilen ciddi suçlamalar, 100 milyon TL'yi aşan bir bütçeyi topladıktan sonra yurt dışına kaçtıkları yönünde. Bu gelişmelerin ardından Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.10.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin rejim sorunu, müesses nizamıyla ilgili farklı bir arayışı yoktur. Olması da düşünülemez" dedi. Bahçeli, "Süper Kupa finalinin oynanması için Riyad'ın neden seçildiği ve protokole neden uyulmadığı bir muammadır. Riyad krizine dahil olan kim varsa kuru özür ile muafiyet kazanamaz" ifadelerini kullandı.
6.01.2024 Gündem
Kiralık ev tuzağı! Depozitoyu ödedi hayatının şokunu yaşadı
Kiralık ev tuzağı! Depozitoyu ödedi hayatının şokunu yaşadı Son dönemde, artan kiralarla birlikte uygun fiyata ev arayanlara bir de üniversite öğrencileri eklenince emlak dolandırıcılarının sayısı arttı. Yirmi yaşındaki üniversite öğrencisi Faati İlir Llapashtica o dolandırıcıların yeni kurbanı oldu. Llapashtica, sözleşme yaptıktan sonra 20 bin lira depozito ücreti verdi ama anahtarını teslim alamadı. Ev arayışında olan Özlem Yel ise, 'Site üzerinden şu anda da ev arıyorum. Bugün bir dolandırıcılık yaşayacaktım ki, ramak kala döndüm.' dedi.
22.09.2023 Yaşam
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimi öncesi gençlerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Meydanlar zaten konuşuyor. Anketlere falan pek inanmam. Meydanların dili neyse bizim için çok önemli." dedi. Erdoğan, Kızılay'ın çadır satışıyla da ilgili olarak, "Kızılay böyle bir çadır satma fiiline işine giremez ve süratle de tabii bu yanlışı düzeltmesi gerekir" açıklamasında bulundu.
11.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal bulduğu herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti, böyle devlet yönetilir mi? Bu millet, bu muhteşem katılım sana yürü Kemal demeyecek. Bu masa öyle bir masa ki, görünürdeki 7 ayağının hepsi de birbirine dolaşmış durumda. Birinin söylediğini öteki yalanlıyor. Böyle masa olur mu?" dedi.
29.04.2023 Gündem
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık...
Donald Trump'a Stormy Daniels'tan sonra bir şok daha! Playboy modeli Karen McDougal: 10 ay ilişki yaşadık... ABD eski başkanı Donald Trump hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Yetişkin film yıldızı Daniels'a yapılan 130 bin dolarlık ödeme nedeniyle ABD tarihinde hakkında ceza davası açılan ilk başkan olan Trump'ın dosyasında, ikinci bir sürpriz var. Hakkındaki dava sürecini eleştiren ABD eski başkanı Donald Trump, yaşananları "Aşırı solcuların görülmemiş ölçekteki kitlesel seçim müdahalesi" olarak yorumladı. Hakkındaki davanın yaklaşan 2024 seçimlerine müdahale etmek için açıldığını iddia eden Trump, "Böyle bir şeyin Amerika’da olabileceğini asla düşünmezdim" ifadelerini kullandı.
5.04.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret... Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olduğu canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. 7 ayrı üretim olacak burada. Sadece otomobil değil renk seçeneği de var. Arkadaşlarımız işlerine iyi çalıştılar. Yeşilin olmadığı çeşit olamaz. Eşim kırmızı dedi, kırmızı da karar kıldık. 2.teklif Aliyev'den geldi, '2 araba istiyorum' dedi. Birini ben kullanacağım dedi, birini de daireye dedi. Bugün telefon görüşmemizde onu hatırlattı." dedi. Erdoğan, asgari ücret ve EYT ile ilgili, "Vedat Bey ekibiyle beraber çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl açıklandığı aylar olacak. Ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Asgari ücretin tespiti de olacak.2023'e bunları da açıklayarak girmiş olacağız." ifadelerini kullandı.
2.11.2022 Siyaset
AK Parti MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik'ten CHP'li vekillere sert tepki: Mahkeme basmanın Meclis'i basmaktan farkı yok
AK Parti MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik'ten CHP'li vekillere sert tepki: Mahkeme basmanın Meclis'i basmaktan farkı yok AK Parti MYK toplantısı sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. CHP'li vekillerin mahkemedeki görüntüleriyle ilgili konuşan Çelik, "Mahkeme basmanın Meclis'i basmaktan farkı yok. Bu milletvekilleri empati yapsınlar, kendileri Meclis kürsüsünde konuşurken birileri tarafından kürsünün basıldığını düşünsünler. Ama böyle hakimlere dönük hakaret ederek bir tavır ortaya koyulması son derece adapsız, barbar bir davranış olmuştur. Bu konuyu Meclis'in de değerlendirmesi gerekir." dedi.
31.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya aday tepkisi: Her kafadan bir sesin çıktığı curcuna masası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya aday tepkisi: Her kafadan bir sesin çıktığı curcuna masası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklama yaptı. Erdoğan, "Türkiye'nin, bu kardeşinizin tüm düşmanları bunlara gaz verdikçe coşuyorlar. Kendi aralarında bir cumhurbaşkanı adayı çıkaramadılar. Masada 6 kişi var masanın altında da bir tane. Toplam 7. Her kafadan bir sesin çıktığı curcuna masasını birkaç aday çıkaracak kapasitede görüyorum. Bu tezgahla ilk defa karşılaşmıyoruz. Muhtar bile olamaz dediler. Ülkenin önce başbakanlık, ilk cumhurbaşkanı olduk. Yetmedi sistemi değiştirip tekrar cumhurbaşkanı seçildik." dedi.
6.08.2022 Siyaset
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırının artırılacağını açıkladı. Buna göre, otobanlardaki azami hız sınırı 120 km'den 140 km'ye çıkacak. Ceza limiti ise 154 km olacak. Bununla birlikte Soylu Türkiye'de mültecilerin durumuna ilişkin "Dünya tarihinin güçlü göçmen krizlerinden birisini yaşıyoruz. Yaşanan demokratik kıyımı kimse görmüyor" dedi.
5.05.2022 Gündem
Hayır deme becerisi, çocuğu tehlikelerden koruyabilir!
Hayır deme becerisi, çocuğu tehlikelerden koruyabilir! Hayır demenin sonradan öğrenilen bir beceri olduğunu vurgulayan Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, bu becerinin erken yaşlardan itibaren kazanılması gerektiğine dikkat çekiyor. Kurallı bir ortamda büyüyen çocuğun bu beceriyi kolaylıkla edindiğini kaydeden Tarhan, çocuğun bağımlılık ve istismardan korunmasında bu becerinin çok önemli bir rolü olduğunu söylüyor. Prof. Dr. Nevzat Tarhan, eleştirilme ya da dışlanma korkusunun bu becerinin gelişmesine engel olabileceği uyarısında da bulunuyor.
21.11.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Var Böyle Tipler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki var böyle tipler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.