Gazete Vatan Logo

Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Kıvanç Talu Var Böyle Tipler ile ilgili dolandırıcılık iddiası gündem oldu!

Ünlü bir influencer çiftin, reklam çekimi gerekçesiyle insanları dolandırdığı iddiası magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'ya yöneltilen ciddi suçlamalar, 100 milyon TL'yi aşan bir bütçeyi topladıktan sonra yurt dışına kaçtıkları yönünde. Bu gelişmelerin ardından Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.

Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Kıvanç Talu Var Böyle Tipler ile ilgili dolandırıcılık iddiası gündem oldu!

"Var Böyle Tipler" adlı kanalın sahipleri olarak tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, ponzi sistemiyle birçok kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla gündemde. Bu iddiaların ortaya atılmasının ardından, Kıvanç Talu ve Beril Talu ile ilgili aramalar arttı. Peki, Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir? Var Böyle Tipler Portekiz’e mi kaçtı? Kıvanç Talu kimdir?

Kıvanç Talu eşi Beril Talu olayı nedir?

Talu çifti, iddialara göre hem yakın çevrelerini hem de sektörden insanları iş vaadiyle dolandırmıştır.

"Var Böyle Tipler" adlı Instagram hesapları kapanan çifte, pazartesiden bu yana ulaşılamadığı iddia ediliyor.

İddialar arasında, çiftin kurdukları sistemle ortaokul arkadaşlarını, yakınlarını ve reklam işi vaadiyle birçok kişiyi kandırdığı ve her kişiden yaklaşık 1-2 milyon TL aldığı da bulunuyor.

Ayrıca çiftin evlerindeki yardımcılarının arabalarını ve dolarlarını sattırdıkları ve ardında iz bırakmadan kayboldukları da söylentiler arasında. Şoförlerini de 1 milyon TL dolandırdıkları ve bir veda partisi düzenledikten sonra Portekiz'e kaçtıkları yönündeki iddialar da oldukça dikkat çekici.

Haberin Devamı