Gazete Vatan Logo

Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir, Var Böyle Tipler dolandırıcılığı olayı nedir? Kıvanç Talu Beril Talu’nun Portekiz’e kaçtığı iddia edildi!

Ünlü bir influencer çiftin, reklam çekimi bahanesiyle insanları dolandırdığı iddiası magazin dünyasını hareketlendirdi. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında 100 milyon TL'yi aşan bir bütçe topladıktan sonra yurt dışına kaçtıkları yönünde ciddi suçlamalar gündemde yer etti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Kıvanç Talu kimdir? Var Böyle Tipler Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir, Kıvanç Talu eşi Beril Talu yurt dışına mı kaçtı? Sorularına yanıt aramaya başladı.

Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir, Var Böyle Tipler dolandırıcılığı olayı nedir? Kıvanç Talu Beril Talu’nun Portekiz’e kaçtığı iddia edildi!

Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir, Var Böyle Tipler Kıvanç Talu kimdir? Var Böyle Tipler adlı kanalın sahibi Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ponzi sistemiyle birçok kişiyi dolandırdığı iddia ediliyor. İddiaların ardından Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkındaki aramalar arttı.

Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir?

Talu çifti iddialara göre, hem yakınlarını hem de sektörden insanları iş vaadiyle dolandı. Geçtiğimiz saatlerde Var Böyle Tipler adlı Instagram hesapları kapanan çifte pazartesiden bu yana ulaşılamadığı da iddialar arasında.

Çiftin kurdukları sistemle ortaokul arkadaşlarını, yakınlarını ve insanları reklam işi vaadiyle kandırdığı, her insandan yaklaşık 1-2 milyon TL aldığı iddialar arttı. Yine çiftin evlerindeki yardımcılarının arabasını ve dolarlarını sattırdığı ve ortada bıraktığı iddia ediliyor. Şoförlerini 1 milyon TL dolandırdıkları, bir veda partisi düzenleyerek ardından Portekiz'e kaçtıkları da söylentiler arasında yer alıyor.