Valve

Valve

Son dakika valve haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan valve ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını valve haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Valve

haberleri sayfasında son dakika yaşanan valve gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 valve haberi bulunmuştur. Tüm valve haberleri aşağıda listelenmiştir.
Blow Off Valf Nedir, Ne İşe Yarar? Blow Off'un Cezası Var Mı?
Blow Off Valf Nedir, Ne İşe Yarar? Blow Off'un Cezası Var Mı? Blow Off günümüzde genellikle modifiye tutkunlarının popüler ettiği bir kelimedir. Aynı zamanda Dump Valf olarak da bilinir. Blow Off valf, özellikle need for speed oyunlarında araçların vites değişimlerinde ortaya çıkan bir sestir. Günümüzde de pek çok modifiye sever araç sahibinin aracına uygulattığı bir aksesuar ürünüdür.
4.06.2023 Gündem
Steam yaz indirimleri 2020 – Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor, saat kaçta? Steam yaz indirimlerin 2020 kampanyasında hangi oyunlar var?
Steam yaz indirimleri 2020 – Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor, saat kaçta? Steam yaz indirimlerin 2020 kampanyasında hangi oyunlar var? Steam yaz indirimleri oyun meraklıları tarafından heyecanla bekleniyordu. Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası, Steam bu sene de çeşitli oyunları avantajlı fiyatlar sunan Steam yaz indirimleri kampanyasına başladı. Yüzde 90’a varan indirimler yapılması beklenen Steam’in yaz indirimlerinin saat kaçta başlayacağı merak konusu. Peki Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor? Steam’in yaz indirimleri saat kaçta açıklanacak? Steam yaz indirimlerinde 2020 hangi oyunlar var?
25.06.2020 Gündem
Steam yaz indirimi ne zaman? 2020 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?
Steam yaz indirimi ne zaman? 2020 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Steam yaz indirimi oyun meraklıları tarafından bekleniyor. Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Steam, yılın belli dönemlerinde yaptığı indirimlerle oyun tutkunlarının gündeminde. Oyunseverler internette sıklıkla Steam yaz indirimi ne zaman? 2020 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Hangi oyunlar indirime girecek? Yaz indirimlerinde hangi oyunlar ücretsiz olacak? sorularını sıklıkla araştırıyor. İşte Steam yaz indirimi ile ilgili merak edilenler...
19.06.2020 Gündem
Half Life Alyx oynanış videosu yayınlandı!
Half Life Alyx oynanış videosu yayınlandı! Yılların tartışmasız en iyi oyunlarından biri olan Half Life, uzun bir aranın ardından Half Life Alyx ile geri dönüyor. Oyunu milyonlarca oyunu merakla beklerken, yeni bir oynanış videoyu internette yayınlandı.
3.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Steam'in arayüzü değişiyor! İşte tarihi
Steam'in arayüzü değişiyor! İşte tarihi Dünya genelinde en çok kullanılan çevrimiçi oyun servislerinden biri olan Steam'in arayüzü önümüzdeki haftalarda değişecek. Setam'in yeni arayüzünün tarihini ve tasarımını merak ediyorsanız, detaylar haberimizde. Steam'in arayüzü ne zaman değişecek? Yeni Steam arayüzü nasıl olacak?
9.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Steam resmen değişiyor
Steam resmen değişiyor Dünyanın en büyük oyun platformlarından biri olan Valve'ın Steam servisi, yeni arayüzüyle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
14.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Teknoloji tutkunlarına müjde!
Teknoloji tutkunlarına müjde! Dünyanın en çok tercih edilen oyun platformlarından biri olan Steam'de yaz tatili öncesi organize edilen 'Altın Hafta' indirimleri başladı.
30.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Dev Steam anketinin sonuçları açıklandı
Dev Steam anketinin sonuçları açıklandı Valve'ın sahip olduğu oyun platformu Steam'de olan verilere göre oyuncular, büyük çoğunlukta Windows 10 kullanıyorlar.
3.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Epic Games'ten Steam'i çıldırtacak hamle!
Epic Games'ten Steam'i çıldırtacak hamle! Oyun dünyası yakın zamanda çıkması beklenen 'platform' savaşına odaklanmış durumda.
29.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Lexus, ES modelinde çıtayı yükseltti
Lexus, ES modelinde çıtayı yükseltti Lexus, konforlu otomobiller üretmek için çalışmalarını sürdürüyor.
4.01.2019 Otomobil
Steam indirimleri başladı! CS GO bedava oldu!
Steam indirimleri başladı! CS GO bedava oldu! PC oyuncularının büyük bir merakla bekledikleri 'Steam Sonbahar İndirimleri' geçtiğimiz gün itibariyle başladı. İşte indirime giren oyunlar ve diğer tüm detaylar...
24.11.2018 Bilim ve Teknoloji
2019 Model Ford Raptor görücüye çıktı!
2019 Model Ford Raptor görücüye çıktı! İlk jenerasyonuyla sürücülerini çok mutlu edemeyen Ford Raptor 2019 modeliyle biraz da olsa göze girmeyi başarabiliyor.
21.11.2018 Otomobil
Çin'den dünya devine yasak!
Çin'den dünya devine yasak! Günümüzün en popüler yayın platformu olan Twitch ilginç bir şekilde Çin'de engellendi. Şirket tarafından da bu engellenme doğrulandı.
23.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Ters şeritte aşırı hız yapan YouTuber cipe çarptı: 3 ölü
Ters şeritte aşırı hız yapan YouTuber cipe çarptı: 3 ölü ABD California'da 160 kilometre hızla yol alan 18 yaşındaki McSkillet, kendisiyle birlikte cipteki anne ve kızının ölümüne yol açtı.
25.08.2018 Dünya
Yemesi sevap... Kestane
Yemesi sevap... Kestane Ekim ve Kasım aylarında hasadını yaptık. Şubat ayının soğuğunda da evlerimizin vazgeçilmezi oldu kestane.İşte tatlısından tuzlusuna leziz kestaneli tarifler...
16.02.2018 Arşiv
Counter Strike Dust2 yenileniyor!
Counter Strike Dust2 yenileniyor! Counter Strike Global Offensive’in en çok oynanan haritası Dust2 yenileniyor. Valve, Dust2'yi güncelleyeceğini açıkladı.
11.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Steam indirimleri ne zaman başlıyor?
Steam indirimleri ne zaman başlıyor? Steam yaz indirimleri başladı! 22 Haziran yani bugünden itibaren oyun fiyatlarında ciddi anlamda indirime gidildi. Peki oyunların fiyatları hangi oranda düştü? İşte Steam yaz indirimleri sonrası oyunlarda son durum...
22.06.2017 Bilim ve Teknoloji
İster sanal sürüş yap ister mutfak tasarla
İster sanal sürüş yap ister mutfak tasarla 360 derece oda ölçeğinde sanal gerçeklik deneyimi sunan HTC Vive, bu yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye’ye gelecek. HTC Türkiye, cihaz için yoğun talep alırken IKEA ve otomobil şirketleriyle tüketiciye hayallerindeki mutfak veya otomobili deneyimleme fırsatı sunuyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
IKEA çağ atlayacak!
IKEA çağ atlayacak! Mağazalarındaki ürün çeşitliliği ile göz kamaştıran IKEA teknolojik bir atılım yapacak. Dünyanın dört bir köşesinde mağazaları bulunan IKEA'nın yapacağı yenilik merak konusu oldu. Şimdi dilerseniz IKEA ne yapacak? Göz atalım...
6.04.2016 Bilim ve Teknoloji
En taze teknolojiler
En taze teknolojiler Samsung’dan LG’ye, HP’den Huawei’ye dünya teknoloji devleri en yeni teknolojilerini geçen hafta Barcelona’da gün yüzüne çıkardılar...
28.02.2016 Bilim ve Teknoloji
HTC Vive VR'ın fiyatı belli oldu
HTC Vive VR'ın fiyatı belli oldu HTC'nin yeni bir görünüme kavuşan sanal gerçeklik gözlüğü Vive 29 Şubat'tan itibaren ön sipariş almaya başlayacak. HTC Vive VR için ilk fiyat bilgisi de geldi.
13.01.2016 Bilim ve Teknoloji
HTC şova hazırlanıyor
HTC şova hazırlanıyor HTC'nin, Valve ile işbirliği sonucunda geliştirdiği sanal gerçeklik gözlüğü Vive, uzun zamandır konuşuluyor ve merakla bekleniyor...
23.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Steam'de her ay kaç kişi dolandırılıyor?
Steam'de her ay kaç kişi dolandırılıyor? Dünyanın en güncel ve en önemli oyun portallarından biri olan Steamde her ay binlerce kişi dolandırılıyor bunu biliyor musunuz ? Steami sadece bir oyun indirme ve oynama uygulaması olarak görenlerimiz vardır elbet...
13.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Bu şirkette patron yok, müdür yok! Çalışanlara bedava Hawaii tatili var
Bu şirkette patron yok, müdür yok! Çalışanlara bedava Hawaii tatili var Counter-Strike, DOTA, Left 4 Dead, Half-Life ve Team Fortress gibi günümüzde bilgisayar ve konsollarda fenomen haline gelmiş oyunların yapımcısı olan Valve, çalışanlarının şirket içi verimliliğini nasıl arttırdığına dair önemli bilgiler paylaştı...
27.05.2015 Ekonomi
Android görsel gerçekliğe uyarlanacak
Android görsel gerçekliğe uyarlanacak Google'ın Android biriminde gizli bir ekip kurduğu ve mobil işletim sistemini görsel gerçekliğe uyarlamak için çalıştığı belirtildi. Google'ın amacı, görsel gerçeklikte Facebook'un önüne geçmek.
7.03.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Valve ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki valve haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.