Steam

Steam

Son dakika steam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan steam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını steam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Steam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan steam gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 steam haberi bulunmuştur. Tüm steam haberleri aşağıda listelenmiştir.
The Day Before kapanıyor mu, The Day Before iade nasıl yapılır? Steam oyun iade etme şartları neler, nasıl yapılır? Steam oyun iade etme süresi
The Day Before kapanıyor mu, The Day Before iade nasıl yapılır? Steam oyun iade etme şartları neler, nasıl yapılır? Steam oyun iade etme süresi The Day Before oyununun tartışmalı Steam Erken Erişim lansmanından sadece günler sonra, oyunun geliştiricisi Fantastic'in faaliyetlerini durdurduğu duyuruldu. Söz konusu gelişmenin ardından Steam oyun iade etme şartları neler, The Day Before iade nasıl yapılır, Steam oyun iade etme kaç saat sürer?
12.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar?
Steam saat kaçta dolara geçiyor, Steam ne zaman dolara geçecek? Steam hesabına dolar kuru ne kadar? Steam kaçta, ne zaman dolara geçiyor? Oyun severler arama motorlarına yönelerek dijital oyun platformu Steamın ne zaman dolara geçeceğini araştırıyor. Steam aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 25 ülkede dolar üzerinden ödeme alınacağının açıklanmasının ardından oyun severler merakla Steam hesabına dolar kuru ne kadar? sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Steam Halloween sale 2022! Steam indirimleri ne zaman, steam cadılar bayramı indirimi saat kaçta başlıyor, hangi oyunlar?
Steam Halloween sale 2022! Steam indirimleri ne zaman, steam cadılar bayramı indirimi saat kaçta başlıyor, hangi oyunlar? Steam cadılar bayramı indirimleri ne zaman, Steam indirimleri saat kaçta? Steam cadılar bayramı indirimleri tarihleri belli oldu. Oyun tutkunları Steam halloween indirimleri merak ediliyor.
25.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Huggy Wuggy nedir, oyuncağı ne? Huggy Wuggy nasıl bir oyun, tehlikeli mi, neden yasaklanması isteniyor? Huggy Wuggy oyunu ve oyuncağı!
Huggy Wuggy nedir, oyuncağı ne? Huggy Wuggy nasıl bir oyun, tehlikeli mi, neden yasaklanması isteniyor? Huggy Wuggy oyunu ve oyuncağı! Momo ve Mavi Balina oyunlarından sonra şimdi de Huggy Wuggy oyunu gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları Huggy Wuggy için araştırma yapmaya başladı. Peki, Huggy Wuggy nedir? Huggy Wuggy oyunu nedir, nasıl bir oyun, tehlikeli mi, neden yasaklanmalı? Huggy Wuggy oyunu ve oyuncağı…
8.10.2022 Gündem
FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?
FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu? FIFA 23 oyunu için heyecanlı bekleyiş sürüyor! Oyunseverlerin merakla beklediği futbol oyunu FIFA 23’ün Türkiye satış fiyatı da netlik kazandı. Peki, FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar…
22.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Antalya Bilim Merkezi’ne 443 bin ziyaretçi
Antalya Bilim Merkezi’ne 443 bin ziyaretçi Kepez Belediyesi’nin, DokumaPark’ta 12 bin 500 metre kare alan üzerine kurduğu Akdeniz Bölgesi’nin tek bilim merkezi 2022 yılı Mayıs Ayına kadar 443 bin 84 ziyaretçiyi ağırladı.
12.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman bitiyor? Hangi oyunlar indirimde?
Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman bitiyor? Hangi oyunlar indirimde? Steam yaz indirimleri başladı! Oyun meraklılarının beklediği Steam yaz indirimlerinde oyunlarda yüzde 90’a varan indirimler sunuluyor. Oyuncular, indirimlerden yararlanmak için Steam yaz indirimleride son tarihi araştırıyor. Peki, Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman bitiyor? Hangi oyunlar indirimde? İşte Steam indirimleri…
26.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor'
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye, sanayi anlamında son 2 yılda, geçmiş dönemde yaşamadığı kadar büyüdü. 225 milyar dolara ulaşan ihracat ürünlerimizin yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor" dedi.
31.03.2022 Ekonomi
Crysis 4 ne zaman çıkacak? Cysis 4 duyuruldu, Crysis 4 gelecek mi? Crysis 4 çıkış tarihi merak edilyor!
Crysis 4 ne zaman çıkacak? Cysis 4 duyuruldu, Crysis 4 gelecek mi? Crysis 4 çıkış tarihi merak edilyor! Crysis serisinin geliştiricisi Crytek, Twitter'dan gizemli bir fragman yayınladı. Yayınlanan fragman Crysis 4 geliyor, diye algılandı. "Yolculuğa katıl. Kahraman ol." ifadesinin geçtiği bu fragman üstü kapalı bir duyuru niteliği taşırken, beklenen açıklama Crytek'ten geldi. Peki, Crysis 4 ne zaman çıkacak? Cysis 4 neden çıkmıyor?
27.01.2022 Bilim ve Teknoloji
2021'in en iyi oyunları belli oldu: İşte ödül kazananlar...
2021'in en iyi oyunları belli oldu: İşte ödül kazananlar... 2021 yılının en iyi oyunları belli oldu. Online oyun platformu Steam'de geçen hafta başlayan oylama bitti. 2021 Steam Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Şirket 10 farklı kategoride en iyi oyunları seçti.
4.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı?
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı? Twitch hacklendi mi, sorusuna yanıt aranıyor. Amazon’un sahibi olduğu sosyal paylaşım ve video platformu, özellikle online oyun oynayanların yoğun olarak kullandığı Twitch'in dün gece hacklendiği ortaya çıktı. Twitch gelirleri sızdırıldı mı?
7.10.2021 Gündem
Battlefield 2042 ne zaman çıkacak, çıkış tarihi ertelendi mi? Battlefield 2042 ne kadar, Türkiye fiyatı kaç lira?
Battlefield 2042 ne zaman çıkacak, çıkış tarihi ertelendi mi? Battlefield 2042 ne kadar, Türkiye fiyatı kaç lira? Battlefield 2042 ne zaman çıkacak, ertelendi mi? Ekim ayında çıkış yapması planlanan Battlefield 2042, ertelendi. İşte Battlefield 2042 hakkında merak edilenler…
16.09.2021 Gündem
FM 2022 için tarih verildi!
FM 2022 için tarih verildi! Football Manager 2022 duyuruldu! Menajerlik tutkunlarının vazgeçemediği serilerden biri olan FM yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konuk oluyor.
11.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Kolay Kampüs, Da Vinci Kids ile çocukları eğitime yeniden adapte edecek
Kolay Kampüs, Da Vinci Kids ile çocukları eğitime yeniden adapte edecek Yeni eğitim yılı kısa bir süre sonra başlıyor… Çocukların uzun bir aradan sonra “adaptasyon” sorunu yaşamamaları için yeni nesil eğitim platformu olan Kolay Kampüs ve Da Vinci Kids iş birliği çok yönlü çalışıyor…
27.08.2021 Eğitim
Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ücretsiz mi?
Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ücretsiz mi? Epic Games Store’dan oyunseverleri heyecanlandıran haber geldi. Saints Row: The Third Remastered oyununu ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Epic Games üyesi olan oyunseverler, Saints Row: The Third Remastered'i ücretsiz olarak hesaplarına ekleyebiliyor ve bilgisayarlarına kurulumunu gerçekleştirerek oyunu oynayabiliyor. Peki, Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ne zamana kadar ücretsiz? İşte detaylar…
26.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Pubg sistem gereksinimleri nelerdir?
Pubg sistem gereksinimleri nelerdir? Dünyada ilk kez 2017 yılının başlarında Steam platformunda çıkmış olan PUBG yani PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunu, hayatta kalma oyunlarının atası olarak adlandırılmaktadır. Daha sonraki yıllarda mobil cihazlar için PUBG mobil adı ile sürümü çıkmıştır. PUBG Steam yani bilgisayar versiyon oyunu, yüksek kapasiteli cihazlar için uyumlu olmaktadır. Bu nedenle PUBG sistem gereksinimleri nelerdir ve bilgisayarım açar mı tarzı sorular merak edilmektedir.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Apex Legends sistem gereksinimleri nelerdir?
Apex Legends sistem gereksinimleri nelerdir? Apex Legends oyun meraklılarının yakından takip ettiği oyunlardan başında geliyor. Hayatta kalma ve stratejik çatışmaların yaşandığı ve en yeni oyunlardan olan Apex Legends’in sistem gereksinimleri pek çok kullanıcı tarafından merak ediliyor. Peki, Apex Legends sistem gereksinimleri nelerdir? Apex Legends kaç Gb, bilgisayarım açar mı? İşte Apex Legends hakkında merak edilenler...
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Dijital eğitim için dev iş birliği!
Dijital eğitim için dev iş birliği! Kolay Kampüs ve Da Vinci Kids eğitimde güçlerini birleştirdi! Çocuklar için kolay ve eğlenceli öğrenme sunan dünya devi Da Vinci Kids, artık yeni nesil dijital eğitim platformu Kolay Kampüs’te.
16.07.2021 Eğitim
Ultimate Epic Battle Simulator ücretsiz oldu
Ultimate Epic Battle Simulator ücretsiz oldu Dünyanın önde gelen dijital oyun kütüphanelerinden Steam, Ultimate Epic Battle Simulator isimli oyunu ücretsiz hale getirdi. Kullanıcılar, 1 Şubat tarihine kadar Steam hesaplarına erişerek oyunu ücretsiz indirebilecek.
30.01.2021 Bilim ve Teknoloji
270 TL'ye satılıyordu! Artık bedava...
270 TL'ye satılıyordu! Artık bedava... Epic Games'in geçtiğimiz günlerde bedava dağıttığı popüler oyun Star Wars Battlefront II: Celebration Edition'a ilgi büyük oldu. 270 TL'ye Steam üzerinden satılan, ancak kısa süreliğine ücretsiz olan oyunu 19 milyon kullanıcı ücretsiz indirdi.
26.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Battlefield 3 ücretsiz nasıl oynanır? Amazon prime Battlefield 3 sistem gereksinimleri!
Battlefield 3 ücretsiz nasıl oynanır? Amazon prime Battlefield 3 sistem gereksinimleri! Epic Games’in ücretsiz verdiği oyunlara Amozon tarafından bir yenisi daha eklendi. Battlefield 3 Amazon Prime Gaming üyelerine ücretsiz olarak dağıtılıyor. Oyun Amazon Prime tarafından verilen kod ile Origin kütüphanesine eklenebiliyor.
2.12.2020 Gündem
FİFA 21 ne zaman çıkacak? FİFA 21 çıkış tarihi…
FİFA 21 ne zaman çıkacak? FİFA 21 çıkış tarihi… FIFA 21 çıkış tarihi ne zaman? Fenomen oyun FIFA 21’in EA Sports tarafından ne zaman sunulacağı merak ediliyor. Futbol ve oyun dünyası sabırsızlık FİFA 21’in çıkış tarihini beklerken, PlayStation ve Xbox FIFA 21 satış fiyatı ne kadar, sorusuna da yanıt arıyor.
29.09.2020 Gündem
Toplam değeri 220 TL'yi bulan iki oyun bedava oldu
Toplam değeri 220 TL'yi bulan iki oyun bedava oldu Epic Games, her hafta olduğu gibi yeni hafta için de iki sürpriz oyunu ücretsiz dağıtmaya karar verdi. İşte o oyunlar...
28.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Formula 1 2018 kısa süreliğine ücretsiz!
Formula 1 2018 kısa süreliğine ücretsiz! 67 TL değerindeki popüler Formula 1 oyunu F1 2018 kısa süreliğine ücretsiz oldu. Kampanya 10 Ağustos'ta sona erecek.
8.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Epic Games'te haftanın bedava oyunu belli oldu
Epic Games'te haftanın bedava oyunu belli oldu Steam ile birlikte dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından Epic Games, haftanın bedava oyununu ortaya çıkardı. İşte hesabı olanların ücretsiz indirebileceği o oyun...
6.08.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Steam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki steam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.