Epic Games

Epic Games

Son dakika epic games haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan epic games ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını epic games haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Epic Games

haberleri sayfasında son dakika yaşanan epic games gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 epic games haberi bulunmuştur. Tüm epic games haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den Apple'a rekabet davası
ABD'den Apple'a rekabet davası ABD Adalet Bakanlığı, Apple'a rekabeti ortadan kaldırdığı gerekçesiyle dava açtı. Davada Apple'in rekabet kurallarını ihlal ettiği ve kullanıcılarını Apple ekosisteminde kalmaya zorladığı iddialar arasında yer alıyor.
22.03.2024 Ekonomi
Epic Games gizemli oyun ne? Epic Games gizemli oyun açıklandı mı, ücretsiz gizemli oyun ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Epic Games 18 Mayıs!
Epic Games gizemli oyun ne? Epic Games gizemli oyun açıklandı mı, ücretsiz gizemli oyun ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Epic Games 18 Mayıs! Epic Games gizemli oyun ne? Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyunlar veren popüler dijital video oyun dağıtımcısı ve oyun geliştiricisi Epic Games, 18 Mayıs Perşembe günü kullanıcılarına gizemli oyun vereceği bildirildi. Yapılan açıklamanın ardından kullanıcılar gizemli oyunun ne olduğunu sorgulamaya başlandı. Peki, Epic Games 18 Mayıs 2023 ücretsiz gizemli oyunu ne, Epic Games gizemli oyun ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
17.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Epic Games 23 Aralık ücretsiz oyunu ne, 23 Aralık Epic Games ücretsiz oyunu açıklandı mı?
Epic Games 23 Aralık ücretsiz oyunu ne, 23 Aralık Epic Games ücretsiz oyunu açıklandı mı? Epic Games 23 Aralık ücretsiz oyunu ne? Dijital video oyun dağıtımcısı Epic Games'in Aralıkta 15 adet ücretsiz oyun dağıtacağını duyurmasının ardından hangi oyunları ücretsiz olarak vereceği merak ediliyor.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı
Genshin Impact Türkçe dilinin eklenişini drone ışık gösterisiyle kutladı Dünyaca ünlü bu oyuna hemen katıl ve tamamen Türkçe'ye çevrilmiş içerikleri deneyimle!
14.12.2022 Advertorial
FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?
FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu? FIFA 23 oyunu için heyecanlı bekleyiş sürüyor! Oyunseverlerin merakla beklediği futbol oyunu FIFA 23’ün Türkiye satış fiyatı da netlik kazandı. Peki, FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar…
22.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Metaverse nedir? Metaverse ne zaman ortaya çıktı?
Metaverse nedir? Metaverse ne zaman ortaya çıktı? Son günlerin en çok konuşulan kavramlarından Metaverse’e ilişkin günlük yaşantımızdan daha fazla örnek uygulama ile karşılaşıyoruz. Metaverse ile birbirlerinden bağımsız mecralarda çalışan sosyal medya uygulamaları, çevrimiçi oyunlar, artırılmış gerçeklik ve dijital paralar ile günlük yaşam, finansal sistem, eğitim hayatımız gibi gerçek dünya davranışları artırılmış gerçeklik teknolojisi sanal evrene taşınıyor. Metaverse uygulamalarına milyon dolarlık yatırımların yapıldığını belirten uzmanlar, bu alanda önemli istihdamların da yapıldığına dikkat çekiyor.
8.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor
Teknoloji şirketleri 'metaverse' ile 'fiziksel dünyayı' ele geçirmek istiyor Kovid-19 salgını başta blokzincir ve NFT'ler olmak üzere neredeyse tüm çevrim içi hizmetlere yönelik talebi artırırken, teknolojiden para kazanmanın yeni yollarını arayan büyük şirketler "metaverse" ile "fiziksel dünyayı" ele geçirmeye hazırlanıyor.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ücretsiz mi?
Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ücretsiz mi? Epic Games Store’dan oyunseverleri heyecanlandıran haber geldi. Saints Row: The Third Remastered oyununu ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Epic Games üyesi olan oyunseverler, Saints Row: The Third Remastered'i ücretsiz olarak hesaplarına ekleyebiliyor ve bilgisayarlarına kurulumunu gerçekleştirerek oyunu oynayabiliyor. Peki, Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ne zamana kadar ücretsiz? İşte detaylar…
26.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Rocket League sistem gereksinimleri nelerdir?
Rocket League sistem gereksinimleri nelerdir? Bilgisayar işletim sistemleri donanım kaynaklarını yönetmekte ve çeşitli uygulama yazılımları için yaygın servisleri sağlamaktadır. Kısacası yazılım bütününe işletim sistemleri denmektedir. Bu sistemler bilgisayarda çalışarak uygulama programlarıyla bilgisayar donanımları arasında iletişimi sağlamaktadır. Rocket League Sistem de bir işletim sistemi programıdır. Gereksinimleri ve belirli özellikleri bulunmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Fiyatı 149 lira olan 2 oyunu ücretsiz oldu!
Fiyatı 149 lira olan 2 oyunu ücretsiz oldu! Epic Games her hafta bazı oyunları ücretsiz yapıyor. Bu oyunları kütüphanelerine ekleyen oyuncular istedikleri zaman oynayabiliyorlar. Epic Games bu hafta hangi oyunların ücretsiz olduğunu duyurdu.
25.06.2021 Bilim ve Teknoloji
270 TL'ye satılıyordu! Artık bedava...
270 TL'ye satılıyordu! Artık bedava... Epic Games'in geçtiğimiz günlerde bedava dağıttığı popüler oyun Star Wars Battlefront II: Celebration Edition'a ilgi büyük oldu. 270 TL'ye Steam üzerinden satılan, ancak kısa süreliğine ücretsiz olan oyunu 19 milyon kullanıcı ücretsiz indirdi.
26.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Epic Games, yeni ücretsiz oyunu açıkladı!
Epic Games, yeni ücretsiz oyunu açıkladı! Epic Games'ten beklenen açıklama geldi. Her hafta verdiği bedava oyunlarla dikkatleri üzerine çeken Epic Games, gelecek hafta hangi oyunun fiyatını sıfırlayacağını paylaştı. Bu hafta ücretsiz olarak oyunculara sunulan oyun ise Crying Suns olmuştu.
8.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Epic Games AVM satın aldı!
Epic Games AVM satın aldı! Dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından Epic Games, ABD'de bir alışveriş merkezi satın alarak dikkatleri üzerine çekti. Şirket, 2024 yılına kadar aldığı AVM'yi genel merkeze çevirecek.
5.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Battlefield 3 ücretsiz nasıl oynanır? Amazon prime Battlefield 3 sistem gereksinimleri!
Battlefield 3 ücretsiz nasıl oynanır? Amazon prime Battlefield 3 sistem gereksinimleri! Epic Games’in ücretsiz verdiği oyunlara Amozon tarafından bir yenisi daha eklendi. Battlefield 3 Amazon Prime Gaming üyelerine ücretsiz olarak dağıtılıyor. Oyun Amazon Prime tarafından verilen kod ile Origin kütüphanesine eklenebiliyor.
2.12.2020 Gündem
Toplam değeri 220 TL'yi bulan iki oyun bedava oldu
Toplam değeri 220 TL'yi bulan iki oyun bedava oldu Epic Games, her hafta olduğu gibi yeni hafta için de iki sürpriz oyunu ücretsiz dağıtmaya karar verdi. İşte o oyunlar...
28.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Epic Games, 5 oyunu ücretsiz yaptı
Epic Games, 5 oyunu ücretsiz yaptı Dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından Epic Games, oyunculara 5 oyunu daha bedava dağıtmaya başladı. İşte o oyunlar...
16.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Fortnite App Store'dan atıldı, ortalık karıştı
Fortnite App Store'dan atıldı, ortalık karıştı Fortnite'ın iOS cihazlar için çıkardığı son güncelleme ile birlikte Apple, flaş bir hamleyle oyunu App Store'dan kaldırmaya karar verdi. Bunun üzerine Epic Games de Apple'a dava açmak için harekete geçti.
14.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Epic Games'te haftanın bedava oyunu belli oldu
Epic Games'te haftanın bedava oyunu belli oldu Steam ile birlikte dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından Epic Games, haftanın bedava oyununu ortaya çıkardı. İşte hesabı olanların ücretsiz indirebileceği o oyun...
6.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Epic Games'in ücretsiz oyunları belli oldu
Epic Games'in ücretsiz oyunları belli oldu Dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından Epic Games, her hafta olduğu gibi bu hafta da iki oyunu ücretsiz hale getirdi.
27.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Epic Games üç oyunu daha ücretsiz yaptı
Epic Games üç oyunu daha ücretsiz yaptı Steam'in ardından dünyanın önde gelen dijital oyun platformlarından biri olan Epic Games, yeni haftaya özel 3 oyunu daha ücretsiz hale getirdi. İşte toplam değeri 111 TL'yi bulan o oyunlar...
10.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Steam yaz indirimi ne zaman? 2020 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?
Steam yaz indirimi ne zaman? 2020 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Steam yaz indirimi oyun meraklıları tarafından bekleniyor. Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Steam, yılın belli dönemlerinde yaptığı indirimlerle oyun tutkunlarının gündeminde. Oyunseverler internette sıklıkla Steam yaz indirimi ne zaman? 2020 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak? Hangi oyunlar indirime girecek? Yaz indirimlerinde hangi oyunlar ücretsiz olacak? sorularını sıklıkla araştırıyor. İşte Steam yaz indirimi ile ilgili merak edilenler...
19.06.2020 Gündem
Epic Games, iki oyunu daha ücretsiz yaptı
Epic Games, iki oyunu daha ücretsiz yaptı Epic Games, Sherlock Holmes: Crimes and Punishments ve Close to the Sun isimli bu iki oyunu ücretsiz yaptı.
11.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Dev şirket açıkladı: İspatlayana 1 milyon dolar verecek!
Dev şirket açıkladı: İspatlayana 1 milyon dolar verecek! Tüm dünyayı etkileyen corona virüs salgını sonucu insanların eve kapanmasıyla popülerlik kazanan HouseParty, uygulamada güvenlik açığını bulan ilk kişiye 1 milyon dolar verileceğini açıkladı.
31.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Bir süreliğine 165 liralık üç oyun ücretsiz oldu!
Bir süreliğine 165 liralık üç oyun ücretsiz oldu! Epic Games Store kısa süreliğine yeni bir kampanya başlattı. 165 lira değerinde olan 3 oyun bir süreliğine ücretsiz oldu. İşte o oyunlar...
28.03.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Epic Games ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki epic games haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.