Vaftiz

Vaftiz

Son dakika vaftiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vaftiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vaftiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vaftiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vaftiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 vaftiz haberi bulunmuştur. Tüm vaftiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakırköy ve Ortaköy'de haç çıkarma töreni
Bakırköy ve Ortaköy'de haç çıkarma töreni Hz. İsa'nın doğumu ve vaftiz edilişinin yıl dönümü nedeniyle düzenlenen ayinlerin ardından Ortaköy ve Yeşilköy'de denizden haç çıkarma töreni yapıldı.
6.01.2024 Gündem
Eskişehir’de kilise pastörüne tokat attı! Sebebi herkesi şaşkına uğrattı
Eskişehir’de kilise pastörüne tokat attı! Sebebi herkesi şaşkına uğrattı Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde İlhan Önder (46) gittiği kilisedeki ayin sırasında kilise pastörü Artun Tokatlı’ya (38) tokat attı. Önder ifadesinde, “Vaazda Hıristiyanlığın hoşgörü dini olduğunu, örnek olarak birisinin kendisine vurduğu zaman ona karşılık vermemesi gerektiğini, hatta yüzünü uzatması gerektiğine dair sözler söyledi. Kötülük yapanları Hıristiyanların ödüllendireceğini ve affedileceğini söylediği için heyecanlandı. Gerçekten ödül verilip verilmeyeceğini denemek için tokat attım” dedi. Önder'in, başsavcılık kararıyla adli psikiyatri servisine yatırıldığı öğrenildi. Pastör Artun Tokatlı ise olay nedeniyle kilise olarak çok üzüldüklerini söyledi.
6.11.2023 Yaşam
Yaşlı adam canlı yayında çocuk havuzunda boğuldu! Şok eden olay
Yaşlı adam canlı yayında çocuk havuzunda boğuldu! Şok eden olay Torununun vaftiz törenine katılan parkinson hastası yaşlı adam çocuk havuzunda boğularak öldü. Törendekilerin fark etmediği olayı Facebook üzerinden görüntüleri izleyen kişiler saniye saniye izledi.
20.10.2023 Yaşam
Bakan Mehmet Nuri Ersoy Syedra Antik Kenti'ni ziyaret etti
Bakan Mehmet Nuri Ersoy Syedra Antik Kenti'ni ziyaret etti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Syedra Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu. Antik kente yerli otomobili Togg ile gelen Bakan Ersoy antik yapıları gezdi. Bakan Ersoy, Pençe Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
25.06.2023 Kültür Sanat
Ermeni Patrikhanesi’nde aforoz kavgası
Ermeni Patrikhanesi’nde aforoz kavgası Kuyumcu Levon Gagaçyan, Patrik Sahak Maşalyan ve din adamları hakkında ortaya attığı iddialar üzerine kendisine tanınan bir haftalık sürede ‘tövbe’ etmeyince, Ermeni Patrikhanesi tarafından aforoz edildi.
15.01.2023 Gündem
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu!
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu! 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran Arnold Schwarzenegger, Terminatör filmiyle adını hafızalarımıza kazıdı. Sinema kariyerinin bitmesiyle birlikte siyasete atılarak herkesi şaşırtan efsane oyuncu şimdilerde geniş ailesiyle keyifli günler yaşıyor.
29.11.2022 Magazin
Bakan Yanık: Her politikamızın odağını aile olarak belirliyoruz
Bakan Yanık: Her politikamızın odağını aile olarak belirliyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Güçlü bireyler güçlü ailenin, güçlü aile ise güçlü toplumların temel taşıdır, yapı taşıdır; bunun farkındayız. Bu sebeple her politikamızın odağını aile olarak belirliyor ve faaliyet alanımızın merkezine aileyi yerleştiriyoruz" dedi.
16.08.2022 Ekonomi
ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar! Listede Roldugin de var...
ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar! Listede Roldugin de var... ABD, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakın olan Rus elitlerini ve Putin ile bağlantısı olan yatları hedef alan yeni yaptırımları duyururken, yaptırım listesinde Putin'in denizaşırı mal varlıklarını yönettiği iddia edilen Sergey Roldugin ve aile üyeleri de yer aldı.
2.06.2022 Dünya
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk...
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin dün sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Zelenski, Putin yanlısı Ukraynalı politikacı ve milyoner iş insanı Viktor Medvedçuk'un yakalandığını duyurdu. Muhalefet Plaformu - Yaşam İçin Partisi'nin lideri olan Medvedçuk, ayrılıkçı Donetsk ve Lugansk yönetimlerine finansal destek sağladığı gerekçesiyle 2021 yılında vatana ihanetle suçlanmış ve yargılanmayı beklediği dönemde ev hapsine mahkum edilmişti. Şubat ayı sonlarında ev hapsinden kaçan Medvedçuk o günden beri aranıyordu.
14.04.2022 Dünya
Mor Yuhanna Kilisesi satılıyor! Yüzde 50 indirim yaptı: Üç milyon dediler vermedim
Mor Yuhanna Kilisesi satılıyor! Yüzde 50 indirim yaptı: Üç milyon dediler vermedim Mardin'de satılığa çıkarılan 1700 yıllık Mor Yuhanna Kilisesi’ne biçilen fiyatta mülk sahibi tarafından yüzde 50 indirim yapıldı. Mor Yuhanna Kilisesi içinde güneşe tapanlar, Keldaniler, Ermeniler ve Yahudilerin ibadet ettiğini söyleyen mülk sahibi Murat Tekcan, “Birkaç gün önce 3 milyon veren oldu vermedim. Buranın satışını engellemek isteyenler var. Avrupa'dan onlara telefon açılıyor” dedi.
9.03.2022 Gündem
Katolik rahibin tüm vaftizleri yanlış kullandığı bir kelime nedeniyle geçersiz sayıldı
Katolik rahibin tüm vaftizleri yanlış kullandığı bir kelime nedeniyle geçersiz sayıldı ABD’nin Arizona eyaletinde Katolik Rahibi Andres Arango, vaftiz törenlerinde ‘Ben’ yerine ‘Biz’ dediği için bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm vaftizlerin geçersiz sayılacağı açıklandı. Rahip Arango, istifa mektubunda özür dileyerek “Yanlış bir formül kullanarak geçersiz vaftizler yaptığımı öğrenmek beni üzüyor” dedi.
17.02.2022 Dünya
Ünlü oyuncu evlat acısıyla yıkıldı!
Ünlü oyuncu evlat acısıyla yıkıldı! Quentin Tarantino'nun yönettiği Rezervuar Köpekleri filmiyle parlayan ünlü oyuncu Michael Madsen'n oğlu Hudson Madsen, yaşadığı Hawaii'de hayatını kaybetti.
25.01.2022 Magazin
Çocuklarının gözü önünde buz gibi suya daldı bir daha çıkmadı! Kadının kjmliği şok etti...
Çocuklarının gözü önünde buz gibi suya daldı bir daha çıkmadı! Kadının kjmliği şok etti... Rusya'ya bağlı Leningrad Bölgesi'ndeki Oredezh Nehri'nde 19 Ocak'ta Ortodoks Hristiyanlar, Vaftiz Bayramı olarak da bilinen Epifani Bayramı nedeniyle suya girdi. Bölgeye giden 40 yaşındaki kadın, eşi ve çocuklarıyla birlikte buz tutan nehre girmek istedi.
25.01.2022 Dünya
Brooklyn Beckham-Nicola Peltz çiftinin düğün tarihi belli oldu!
Brooklyn Beckham-Nicola Peltz çiftinin düğün tarihi belli oldu! İngiliz eski futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham'ın büyük oğulları Brooklyn (22) ile ABD'li oyuncu Nicola Peltz (27), 9 Nisan'da dünyaevine girecek.
20.01.2022 Magazin
Eritreli Natabay Tinsiew 127 yaşında hayatını kaybetti
Eritreli Natabay Tinsiew 127 yaşında hayatını kaybetti Dünyanın en yaşlı insanlarından biri olan Eritreli Natabay Tinsiew, 127 yaşında hayatını kaybetti.
29.09.2021 Dünya
Sharon Stone acı haberle sarsıldı! 11 aylık yeğeni...
Sharon Stone acı haberle sarsıldı! 11 aylık yeğeni... Dünyaca ünlü yıldız oyuncu Sharon Stone, hayatının en acı haberiyle sarsıldı. Stone’un geçen hafta organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan 11 aylık yeğeni hayatını kaybetti.
31.08.2021 Magazin
MHP lideri Devlet Bahçeli'den muhalefete erken seçim tepkisi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den muhalefete erken seçim tepkisi MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına tepki gösterdi. Bahçeli, ''Ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur. Bugünden itibaren de seçimlere 754 gün kalmıştır'' dedi.
1.06.2021 Siyaset
Brezilya'da yüzlerce bebek koronadan hayatını kaybetti! Sebebi ne?
Brezilya'da yüzlerce bebek koronadan hayatını kaybetti! Sebebi ne? Koronavirüsün şimdiye kadar çocuklarda ve bebeklerde ağır seyretmediği belirlense de, Brezilya'da 1300 bebeğin virüsün neden olduğu Covid-19 hastalığı sonucu yaşamını yitirmesi tartışmalara neden oldu.
15.04.2021 Corona Virüsü
Putin'in görüntüleri dünyayı şok etti!
Putin'in görüntüleri dünyayı şok etti! Rusya Devlet Başkanı Putin'in Noel kutlamaları sırasında verdiği pozlar Kremlin tarafından paylaşılınca olay oldu. Sosyal medyada da oldukça ilgili çeken fotoğraflarda Putin'in dondurucu soğukluktaki suya hiç çekinmeden girdiği gözlerden kaçmadı. Ancak Putin'in, eksi 20 derecedeki suya girmesiyle çıkması bir oldu.
20.01.2021 Dünya
2 Avrupa ülkesinde kırmızı alarm! OHAL ilan ettiler
2 Avrupa ülkesinde kırmızı alarm! OHAL ilan ettiler Çekya ve Slovakya'da yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınında artan vaka sayısı nedeniyle olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi. Slovakya'da sportif ve kültürel faaliyetler, aile toplantıları, dini törenler yasaklandı. Çekya'da ise vatandaşlara seyahat kısıtlamaları getirilebilecek.
30.09.2020 Dünya
Ayasofya’nın gizemi! 900 metrelik tünel tarandı...
Ayasofya’nın gizemi! 900 metrelik tünel tarandı... Ayasofya’yı yapımından bu yana geçen 1484 yıldır havalandırarak ayakta kalmasını sağlayan yeraltı menfezleri ilk kez 3 boyutlu olarak tarandı. Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hasan Fırat Diker, “Tünelleri bir damar gibi düşünmek gerekiyor. Kanallar özgün haline döndürülüp yeniden işlevlendirilebilirse yapının nefes almasına imkân sağlayabileceğiz” dedi.
31.07.2020 Gündem
Ronald Jordan Hunter resmen Galatasaray'da
Ronald Jordan Hunter resmen Galatasaray'da Galatasaray basketbolda son dakika gelişmesi! Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı Ronald Jordan Hunter'u transfer etti.
22.07.2020 Galatasaray
Cem Sultan kimdir, kaş yaşında öldü? Fatih Sultan Mehmet’in yanındaki Cem Sultan kimin oğlu? Tarihte Cem Sultan olayı nedir?
Cem Sultan kimdir, kaş yaşında öldü? Fatih Sultan Mehmet’in yanındaki Cem Sultan kimin oğlu? Tarihte Cem Sultan olayı nedir? İBB tarafından satın alınan portrede Fatih Sultan Mehmet'in yanındaki kişi merak ediliyordu. Konuk olarak katıldığı programda, İlber Ortaylı, Fatih Sultan Mehmet’in yanındakinin Cem Sultan olduğunu belirterek "Fatih, yetenekleri konusunda Cem'i kendisine yakın buluyordu" ifadelerini kullandı. İlber Ortaylı tarafından yapılan açıklamaların ardından Cem Sultan konusunda yapılan araştırmalar da arttı. Cem Sultan kimdir? Cem Sultan kimin oğlu? Cem sultan olayı nedir?
26.06.2020 Gündem
Paskalya ne zaman 2020? Paskalya Bayramı neden kutlanır? Nasıl ortaya çıkmıştır?
Paskalya ne zaman 2020? Paskalya Bayramı neden kutlanır? Nasıl ortaya çıkmıştır? Hristiyan aleminin en eski ve en önemli bayramı olan Paskalya Bayramı’nda İsa’nın çarmıha gerildikten sonra 3.günde dirilişi kutlanır. Paskalya Doğu ve Batı kişileri arasında farklı zamanlarda kutlanır. Dünya kiliselerinde Pazar günü kutlanan Paskalya Günü ise, Kıyam Yortusu, Diriliş Pazarı ya da Diriliş Günü olarak da adlandırılır. Paskalya ne zaman 2020? Paskalya Bayramı neden kutlanır? Nasıl ortaya çıkmıştır?
9.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vaftiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vaftiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.