Gazete Vatan Logo

Yaşlı adam canlı yayında çocuk havuzunda boğuldu! Şok eden olay

Torununun vaftiz törenine katılan parkinson hastası yaşlı adam çocuk havuzunda boğularak öldü. Törendekilerin fark etmediği olayı Facebook üzerinden görüntüleri izleyen kişiler saniye saniye izledi.

Yaşlı adam canlı yayında çocuk havuzunda boğuldu! Şok eden olay

İngiltere'nin Birmingham şehrinde son günlerin en korkunç gelişmelerinden biri kayda geçti. Olay kısa sürede hem yerel basın hem de ulusal basında gündem olurken detaylar kan dondurdu. Torununun vaftiz törenine katılan 61 yaşındaki adam olay yerinde hayatını kaybetti. Vaftiz töreni için toplanan aile üyeleri için ilk başlarda her şey normaldi.

4 DAKİKADA ÖLDÜ

Küçük bir çocuğun havuzda yıkandığı anlarda aile üyeleri de görüntüleri çekmekle meşguldü. İsmi açıklanamayan çocuğun 61 yaşındaki parkinson hastası dedesi ise bir anda havuza düştü. Kayıtlara göre talihsiz adam tam 2 dakika boyunca başını su yüzeyinin yukarısında tutmaya çalıştı ancak kimse tarafından fark edilmedi. Gücü tükenen yaşlı adam daha sonra suyun altında tam 4 dakika 50 saniye kaldı.

CANLI YAYINDAKİLER FARK ETTİ

Sadece birkaç adım yanında bulunan akrabalarının fark etmediği gelişmeyi alanda bulunan bir davetli fark etti. Apar topar sudan çıkartılan adamın bilincinin yerinde olmadığı görüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Aslen Jamaikalı olan Smith'in yedi torunu vardı ve 25 yıldır İngiltere'de yaşıyordu.

Haberin Devamı

Bazı aile üyeleri Facebook üzerinde töreni canlı yayında gösteriyordu. İzleyicilerden bazıları Smith'in öldüğü anlara şahit oldu.

Öte yandan bir sağlık yetkilisi basına verdiği açıklamada Smith'in yoğun bakıma alındıktan sonra hayatını kaybettiğini kaydetti. Şüpheli olayla ilgili ise İngiliz polisi soruşturma başlattı.