Canlı Yayın

Canlı Yayın

Son dakika canlı yayın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canlı yayın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canlı yayın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canlı Yayın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canlı yayın gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.226 canlı yayın haberi bulunmuştur. Tüm canlı yayın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor FB CANLI YAYIN
Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor FB CANLI YAYIN Heyecan Sivasspor - Fenerbahçe maçıyla devam ediyor. BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak ve maçta Cihan Aydın düdük çalacak. Fenerbahçe, Sivasspor'u deplasmanda yenerek zirve takibini sürdürmek istiyor. Peki, Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
22.04.2024 Futbol
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı 2000'li yılların başında kot kumlama sektöründe çalışan işçilerde tespit ettiği silikoz hastalığına ilişkin Avrupa Solunum Derneği'nin (ERS) canlı yayında sunum yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Akgün, birçok kişinin ölümüne neden olan hastalığı Avrupa'ya anlattı.
8.04.2024 Gündem
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.
7.04.2024 Gündem
SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İZLE  📹  Kura çekimi saat kaçta başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste
SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İZLE 📹 Kura çekimi saat kaçta başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ve isim listesi ile ilgili aramalar devam ediyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi başladı. Sağlık Bakanlığı'na bağlı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet adresinden paylaşılan " Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası Hakkında Duyuru" ile kurayı canlı izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste ve Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayın İzle…
3.04.2024 Gündem
JL Bourg-Beşiktaş Emlakjet basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
JL Bourg-Beşiktaş Emlakjet basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş, EuroCup yarı final üçüncü maçında Fransız ekibi JL Bourg ile mücadele edecek. Kazanan taraf, finale yükselecek. Zorlu mücadeleyi Miguel Angel Perez, Milan Nedovic ve Eduard Udyanskyy üçlüsü yönetecek. Peki JL Bourg Beşiktaş Emlakjet basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte EuroCup yarı final mücadelesi canlı yayın bilgisi!
3.04.2024 Şampiy10
Seçim sonuçları canlı yayın (blog) Oy sayımı canlı takip burada! Gazetevatan.com 31 Mart seçim sonuçları canlı takip linki ve canlı seçim sonuçları 2024
Seçim sonuçları canlı yayın (blog) Oy sayımı canlı takip burada! Gazetevatan.com 31 Mart seçim sonuçları canlı takip linki ve canlı seçim sonuçları 2024 SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANIYOR… 31 Mart 2024 Türkiye yerel seçim sonuçları, il il seçim sonuçları, ilçe ilçe oy sonuçları, canlı seçim sonuçları ve son dakika seçim sonuçları gazetevatan.com’un seçim sayfası üzerinden takip edilecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun yayın yasağının ve seçim yasaklarını kaldırması ile anlık seçim sonuçları araştırılmaya başlandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana ve tüm Türkiye il genel seçim sonuçları YSK verileri gelmeye başladıkça sandık sonuçları blog üzerinden anbean görülebiliyor. İşte Seçim sonuçları canlı yayın linki…
31.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
(Ay tutulması canlı izle) NASA Ay Tutulması canlı yayın var mı, nasıl izlenir? Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle
(Ay tutulması canlı izle) NASA Ay Tutulması canlı yayın var mı, nasıl izlenir? Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle Yılın ilk ay tutulması için heyecan dorukta. Astroloji meraklıları, Ay tutulmasının detaylarını heyecanla bekliyor. Tutulmanın etkileri sorgulanırken canlı yayın ile takip edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. Peki, Ay tutulması saat kaçta başlayacak, NASA Ay Tutulması canlı yayın nasıl izlenir? İşte Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle…
25.03.2024 Gündem
Sucuk ekmek dükkanı açan kadın, muhtar ve oğlu tarafından tehdit edildi
Sucuk ekmek dükkanı açan kadın, muhtar ve oğlu tarafından tehdit edildi Adana’nın Kozan ilçesinde sucuk ekmek dükkanı açan genç kadın, muhtar ve oğlu tarafından tehdit edildi. Kadını silahla tehdit eden muhtar tutuklandı.
24.03.2024 Adana
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek!
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek! Şans Topu, Türkiye'nin en sevilen şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen çekilişleriyle milyonlarca kişiyi sevindiren Şans Topu, şimdi de büyük ikramiyesiyle talihlilerini bekliyor.
12.03.2024 Advertorial
Hafta sonu İddaacıları futbol şöleni bekliyor! Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası Misli’de!
Hafta sonu İddaacıları futbol şöleni bekliyor! Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası Misli’de! Bu hafta sonu sporseverleri birbirinden müthiş karşılaşmalar bekliyor, maçların heyecanı yine Misli’de yaşanıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli’de, “Şampiyon Oran” kampanyası ile bültende yer alan pek çok maçta normalin üzerinde oranlar yer alıyor. Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara daha yüksek oranlar ile oynayıp ekstra kazanç elde edebilirsiniz.
1.03.2024 İddaa
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi 'Survivor All Star 2024'te ilk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz, canlı yayında annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i göremeyince modu düştü. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakalınca, Poyraz'ın sözleri gündem oldu.
29.02.2024 Magazin
Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı!
Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı! Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Cihan Aydın’ın tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
25.02.2024 Şampiy10
Nurgül Yeşilçay Serdar Ortaç’a uyarıda bulundu! “Öyle içersen her yer tehlikeli”
Nurgül Yeşilçay Serdar Ortaç’a uyarıda bulundu! “Öyle içersen her yer tehlikeli” Ünlü oyuncu Nurgün Yeşilçay, sevgilisi Necatı Kocabay ile geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarına yönelik konuşurken TikTok üzerinden sık sık canlı yayın açan Serdar Ortaç'a uyarıda bulundu.
24.02.2024 Magazin
Serdar Ortaç'ın canlı yayınına yine yardımcısı müdahale etti
Serdar Ortaç'ın canlı yayınına yine yardımcısı müdahale etti Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yine sarhoş bir şekilde canlı yayın yaptı. Ortaç'ın sözleri yine çok konuşulurken takipçileri şarkıcının canlı yayını kapatmasını istedi. Şarkıcının yardımcısı araya girerek telefonunu zorla elinden alıp canlı yayını kapattı.
20.02.2024 Magazin
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon
Şarjör değiştirip 25 el ateş etti! Suç makinesi cani adama film gibi operasyon Kağıthane'de 8 yıl önce boşandığı eski eşini, evden eşyalarını aldığı esnada bahçede sıkıştırarak şarjör de değiştirip silahla 25 el ateş açarak ağır yaralayan cani koca, film gibi bir operasyonla yakalandı.
19.02.2024 Gündem
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi TikTok’ta açtığı canlı yayında şoke edici ifadeler kullanan Serdar Ortaç, o sırada alkollü olduğunu söyledi. Konuştuklarını hatırlamadığını dile getiren şarkıcı, küfür ettiği Tarkan’dan da özür diledi.
16.02.2024 Magazin
Galatasaray Sparta Prag TV8,5 CANLI İZLE: Galatasaray Sparta Prag şifresiz mi, Exxen'de mi?
Galatasaray Sparta Prag TV8,5 CANLI İZLE: Galatasaray Sparta Prag şifresiz mi, Exxen'de mi? TV8,5 canlı yayın akışı: Bu akşam Galatasaray Sparta Prag maçı heyecanla bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden sarı kırmızlı temsilcimiz, play-off turunda Çekya temsilcisini ağırılıyor. RAMS Park'taki mücadele saat 20:45'te başlayacak. Avrupa Kupalarında maçlar genellikle Exxen platformunda yayınlanıyor. Ancak futbolseverler Galatasaray Sparta Prag maçının şifresiz izleme yollarını da araştırıyor. TV8,5 CANLI İZLE linki ile birlikte Galatasaray'ın maçını izlemek isteyenler için maçın yayın bilgileri, saati haberimizde.
15.02.2024 Magazin
Türk astronot Alper Gezeravcı Dünya'ya döndü
Türk astronot Alper Gezeravcı Dünya'ya döndü İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki misyonunu tamamladı ve Dünya'ya giriş sağlayan kapsül iniş yaptı
9.02.2024 Gündem
Şap hastalığına karşı bu yıl 3 doz aşı uygulanacak! Ücretsiz olacak
Şap hastalığına karşı bu yıl 3 doz aşı uygulanacak! Ücretsiz olacak Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü önceki yıllarda 2 doz olarak uygulanan aşı sayısını bu yıl 3 doza çıkarılacağını ve ilk dozu 29 Ocak-31 Mart 2024 tarihlerinde ücretsiz olarak uygulanacağını duyurdu.
7.02.2024 Adana
(Hatay deprem konutları kura çekimi canlı yayın) TOKİ deprem konutları kura çekimi Youtube üzerinden nasıl canlı izlenir? Hatay deprem konutları
(Hatay deprem konutları kura çekimi canlı yayın) TOKİ deprem konutları kura çekimi Youtube üzerinden nasıl canlı izlenir? Hatay deprem konutları Deprem konutları kura çekimi bugün Hatay ile başlıyor. Depreme dayanıklı olarak inşa edilen konutlar için hak sahipleri kurayla belirlenecek. Afetten etkilenen Hatay'da, depremlerde 80 bin 323 bina "yıkık", "acil yıkılacak" ve "ağır hasarlı" olarak kaydedildi. Peki, TOKİ deprem konutları kura çekimi Youtube üzerinden nasıl canlı izlenir? İşte Hatay deprem konutları kura çekimi canlı yayın ile Hatay deprem konutları kura sonuçları…
3.02.2024 Gündem
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı Beşiktaş'ın altyapısından çıkan ve Türkiye'de birçok kulüpte forma giyen Batuhan Karadeniz'in başı dertte... Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz 4.5 yıl hapis cezası alabilir!
1.02.2024 Süper Lig
TRT'den Şampiyonlar Ligi yayın hakları için dev teklif: Var olan tutarın iki katına çıktı!
TRT'den Şampiyonlar Ligi yayın hakları için dev teklif: Var olan tutarın iki katına çıktı! TRT, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ni kapsayan ‘Canlı yayın’ pakedi için senelik 27 milyon euro + stopaj olmak kaydıyla, toplamda 100 milyon euroluk bir teklif yaptı.
25.01.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Yayın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canlı yayın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.